2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
bende kasılmalar var ne yapacağımı bilemedim kullanayım mı ikisi de yoksa hiç kullanmayayım mı
canım doktorun bişey demedi mi?
kasılmaları azaltıyo baya, ikisinin de vücudunda dengesi bozuk şu anda. bebeğe gidiyo çünkü.
doktoruna kasılmalar olduğunu söylersen vericektir zaten.

aynen valla totoşumu kaldırmak zor geliyo

ama bana da dok bıtek gyno ferro sanol verdı bastn berı onu kullnym baska hap vermedı bu gıttgmde söylcm bende bı tek kan hapı kullnym

Tünaydın herkese, yahu sahurda eşimle ayakta olunca yatmam 4.5-5i buluyor. Uyanamiyorum sonra erkenden. Saat 1e geliyordu kalktım
Ne guzel.
Bizimde Ağustos'ta kısmetse. 6 yılımız dolacak.
Bende onu düşündüm eşimle. Bizim de tup bebek. Dondurulmuslarimis var. Bizde dedik ikiz mı oluyor bunlar. Ama ikiz aynı anda anne karnında olanlara denir benim bildigim. Bunlar sadece aynı donem yumurta ve spermden oluşmuşlar.

Canım gecmis olsun. İs yaparken kaptırıyoruz kendimizi. Ama biz eski biz değiliz. Dikkat etmeliyiz. Cok is yaptın sen dun. Her gun azar azar yapmalıyız. Misafir de gelse hamilesin sen sonuçta.

Canım gecmis olsun. İs yaparken kaptırıyoruz kendimizi. Ama biz eski biz değiliz. Dikkat etmeliyiz. Cok is yaptın sen dun. Her gun azar azar yapmalıyız. Misafir de gelse hamilesin sen sonuçta.
Sağol canm,evet dün kendime çok yüklendim..Gerçi yavaş yavaş yaptım ama yine de olan oldu..Bugün yaramazlık yapmıcam

Gunaydin annisler bebisler gobisler :))
Herkere guzel bol tekmeli gunler..
selam taçyaprak nasılsın görüşmeyeli tatilin bitti mi ne çabuk bitti türkiye keyfin yaa

canım doktorunu ara sor bence önemli bir konu allah korusun günü geçmesin

ama bana da dok bıtek gyno ferro sanol verdı bastn berı onu kullnym baska hap vermedı bu gıttgmde söylcm bende bı tek kan hapı kullnym

canım benimde kullandığum o sadece ayrıca kasılmalarım oluo die son gittiğimde magnezyum verdi ama ben hala başlamadım almaya , onun dışında vitamin yazdı onu da yemek yiyemezsen sıcaklarda o zaman alırsın dedi , yani vucut gerekli vitamini alıosa sen düzenli yemek yiyebiliosan zaten alıosun bebğinde besleniosa sıkıntı yok bence .... benim doktorum en başında dedi ben dışarıdan ayrı vitamin tarzı ilaç alımlarını çok önermiyorum yemene içmene dikkat etmen en öenmlisi demişt , şimdilik dediği gb ilerliyoruz , çopk şükür bakalım ...bu arada bende demir hapımı alıyorum o fix zaten :)

Son düzenleme:

http://www.haberturk.com/saglik/haber/798513-onlar-ikiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…