canım doktorun bişey demedi mi?bende kasılmalar var ne yapacağımı bilemedim kullanayım mı ikisi de yoksa hiç kullanmayayım mı
geçen gün doktora sordum ben kaçla başlamıştım diye 53le başlamışım şuanda 59kg yum, ben 52 ile başladım sanıyodum
ay aynen kafamı koysam şu masaya uyucam, bi kalkıp dolaşmam lazım ama bir ağırlık çöktü şuanda hiççç kıpırdayasım yok yaa
ben calcimax kullanıyorum canım sabahları tok suda eritip içiyorum, magnezyum henüz kullanmıyorum içtiğim multivitamin içinde var yetiyo sanırım birde ben kuru kayısı çok tüketiyorum oda magmezyum deposudur sanırım yetiyor bana
hadi koş yat biraz, iyi uykular, gezinme buralarda
bayıldım bunaaaaaaaaaaaaaaa
canım yaa çok zor bişey, Allah sana kolaylık versin, olsun belki bebişle bu illetten tamamen kurtulursun belli mi olur, bazı hastalıklar doğumdan sora geçiyomuş çünkü
keşke evde olaydım da ben de uyuyaydım çok uykum varrr
Ben de Sakaryalıyım,ailem ordalarAmin inşallah hemşerim
ben sayayım kullandıklarımı barim, çalıştığım için düzenli tüketemiyorum besinleri sadece meyveyi iş yerinde yiyebiliyorum o nedenle benim içtiklerim;
sabahları aç karnına ferrum forte ( kan hapı ) yemeklerden en az yarım saat önce ve sonrasında 1 saat süt ürünleri yok.
kahvaltı sorası calcimax-d3 ( kalsiyum ve d vitamini takviyesi ) suda eritilip tek seferde
öğlen yemek sorası multivitamin multitabs ( ama artık eczanelerde bulunmuyor sanırım elevite geçicez )
öğlenden sora tok karına efa balık hapı ( haftada 2 kez balık yemek lazımmış ben onu yapamıyorum belki 1 kez oda çalışınca zor oluyo )
ay öff sayarken yoruldum heeee
ayyy geveze kızlar ne çok konuşuyorsunuzzzzz okuyamadım yazdıklarınızı
Ben de Sakaryalıyım Kocaeli ye evlendimben kendim izmit kocaelilym sakarya ya evlendm sen nerelerdesn simdi
Ne guzel.günaydın kızlar :)) dün evlil,ik yıldönümümüzdü , güzel bir yerde güzel bi iftar yemeği yedik anlı fasıl eşliğinde :) bugun 4 sene 1 günlük evliyiz artık :) yemek boyunca seneye inşlh kızmızında masada yer alıcağını konuşmak çok değişik bi duygu :) seneye o da ek gıdalrar başladığı için her yediğimizden o da tatıcak , düşüncesi bile çok hoş yahuuu
Bende onu düşündüm eşimle. Bizim de tup bebek. Dondurulmuslarimis var. Bizde dedik ikiz mı oluyor bunlar. Ama ikiz aynı anda anne karnında olanlara denir benim bildigim. Bunlar sadece aynı donem yumurta ve spermden oluşmuşlar.bir sey soracağım.hani burda bir arkadaşın bebeği dondurulmuş embriyodan ya ,6 yaşında da bir kızı varmış,kızı da sanırım tüp bebekti.yanlış hatrlıyorsan düzeltin. şimdi o bebekler aynı zamanda döllendiler ama şimdiki sonra transfer edildi.şimdiiik bu bebekler ikiz mi oluyor.tam anlatamadım ama siz anlayın
Ben de Sakaryalıyım Kocaeli ye evlendim
bende bndeeeeeee 2 dk mutfaga gıttım 2 sayafa geçmiş
Selamlar kızlar,nasılsınız? Dünki temizliğimden dolayı belim çok ağrıyorGece sahura bile kalkmak istedim kalkamadım,eşim kendi kendine yedi ilk kez çok üzüldüm..Sol adımımı attığımda belimde hep aynı nokta çok fena ağrıyor anlamadım,incitmiş olabilir miyim acaba..Yarın doktorumla randevum var zaten sorucam,bir de yarın akşamüstü yoga dersim var bakalım girebilecek miyim off Aman sizler de temizlik yaparken dikkat edin..
Seni üzmek istemezdim canımbenim annem kocaelinde ağlatmayınnn beniiii
Sağol canm,evet dün kendime çok yüklendim..Gerçi yavaş yavaş yaptım ama yine de olan oldu..Bugün yaramazlık yapmıcamCanım gecmis olsun. İs yaparken kaptırıyoruz kendimizi. Ama biz eski biz değiliz. Dikkat etmeliyiz. Cok is yaptın sen dun. Her gun azar azar yapmalıyız. Misafir de gelse hamilesin sen sonuçta.
tutamıyoruz efendim konuştukça konuşuyolarrr
selam taçyaprak nasılsın görüşmeyeli tatilin bitti mi ne çabuk bitti türkiye keyfin yaaGunaydin annisler bebisler gobisler :))
Herkere guzel bol tekmeli gunler..
günaydınlar herkese...
arkadaşlar kan uyuşmazlığı olan var mı? benm var 28. haftada iğne yapılıyomuş ya benim aklım karıştı. ben bu cumartesi 27+4 oluyorum haftaya cumartesi 28+4 olcam. yani benim iğneye bu hafta gitmem lazım demi? yaptıran var mı?
ama bana da dok bıtek gyno ferro sanol verdı bastn berı onu kullnym baska hap vermedı bu gıttgmde söylcm bende bı tek kan hapı kullnym
Seni üzmek istemezdim canımÇok sık görüşemiyorsunuz galiba
dün de bizim için aynı şeyi onlar düşünüyodu sanırım
Tünaydın herkese, yahu sahurda eşimle ayakta olunca yatmam 4.5-5i buluyor. Uyanamiyorum sonra erkenden. Saat 1e geliyordu kalktım
Ne guzel.
Bizimde Ağustos'ta kısmetse. 6 yılımız dolacak.
Bende onu düşündüm eşimle. Bizim de tup bebek. Dondurulmuslarimis var. Bizde dedik ikiz mı oluyor bunlar. Ama ikiz aynı anda anne karnında olanlara denir benim bildigim. Bunlar sadece aynı donem yumurta ve spermden oluşmuşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?