- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
hatırlamazmıyım, alışveriş yapmaya çekiniyodunolsun iyi yapmışsın, benim işleri biraz azalttılar elimden o nedenle daha rahatım hem burayı hem işi yürütüyorum çok şükür, vitamin konusunda haklı olabilirsin benim saçlarım resmen gürleşti ve çok çabuk uzuyor ve dökülmesi durdu önceden dökülürdü hep, tırnaklarımda o şekilde, haftada 1 törpülerdim şimdi iki kez törpülüyorum kendilerini ancaaa
bir saat uyumuşum yetmez mi?:44:kalkıp duşumu da aldım..mis gibi oldum geldim yanınıza...
1 saat çok açmadı benisen bana bakma çalışınca uykuya doyamıyo insan bide hafta sonu yaklaştıkça uykusuzluk tavan yapıyo, bu ne hız ayol duş bile almışın anca bunların birini yapardım ben bu kadar saatte pratiksin onu anladım
uyudum kız uyudum totomun ağrısı geçmiş en azından...bir çekirdek çitleyesim var sorma fatmikim...
konusu açılmışken söyliyim fikrimi kilo alan heryere sürülmesi gerek, kol, basen, karın, toto, ancak sadece göbüşse kilo alan oraya sürmek yeterli, benim bitek ora şişiyo oraya sürüyorum, ancak göğüslere sürerken dikkat kahve kısıma gelmemesi lazım ona göre, orası bize lazım bebişleri emzircez orası için değil o krem beni doktorum uyarmıştı bu konuda aman diyimmmbi şey sorcam canım ya ben de lierac ve bebeyağı kullanıyorum duştan sonra her yerime bebe yağı her gece de liarec krem kremi naıl kullanıyorsun ben sadece göbiş be gögsüme sürüyorum acaba basene de sürmeli miyim bi iki sürdüm ama baktım hemen bitecek zaten ergenlikten kalan basenlerimde çatlaklarım var deim bari diğer yerlere önem göstereyim keşke sürünce olan çatlaklar da gitse bi de ne kadar miktar sürüyosun??
hımmmmmmmmmmmm:44: sanki tüylerede etkisi var, saçlar uzuyoken tüylerin uzamaması saçma zaten dimi, kız çözdük olayıacaba bu tüylerin uzama hızı da bu yüzden artmış olabilir mi?:44::44::44:
acaba bu tüylerin uzama hızı da bu yüzden artmış olabilir mi?:44::44::44:
saatler olsun serapcımbir saat uyumuşum yetmez mi?:44:kalkıp duşumu da aldım..mis gibi oldum geldim yanınıza...
bende sadece göbüşüme sürüyorum kuzum ama badem yağını basenime göğsüme felan da uyguluyorum duştan sonra bir gün lierac bir gün badem yağıbi şey sorcam canım ya ben de lierac ve bebeyağı kullanıyorum duştan sonra her yerime bebe yağı her gece de liarec krem kremi naıl kullanıyorsun ben sadece göbiş be gögsüme sürüyorum acaba basene de sürmeli miyim bi iki sürdüm ama baktım hemen bitecek zaten ergenlikten kalan basenlerimde çatlaklarım var deim bari diğer yerlere önem göstereyim keşke sürünce olan çatlaklar da gitse bi de ne kadar miktar sürüyosun??
valla aldım önüme çitliyom napim...D vitamini de gerekli bı sıpalara...ohhh yarasın tosunuma
kız ben arada yiyom şişcem filan demeden canım çok istiyinceee
bir saat uyumuşum yetmez mi?:44:kalkıp duşumu da aldım..mis gibi oldum geldim yanınıza...
konusu açılmışken söyliyim fikrimi kilo alan heryere sürülmesi gerek, kol, basen, karın, toto, ancak sadece göbüşse kilo alan oraya sürmek yeterli, benim bitek ora şişiyo oraya sürüyorum, ancak göğüslere sürerken dikkat kahve kısıma gelmemesi lazım ona göre, orası bize lazım bebişleri emzircez orası için değil o krem beni doktorum uyarmıştı bu konuda aman diyimmm
hımmmmmmmmmmmm:44: sanki tüylerede etkisi var, saçlar uzuyoken tüylerin uzamaması saçma zaten dimi, kız çözdük olayıvitaminlerdennnnnn
valla aldım önüme çitliyom napim...D vitamini de gerekli bı sıpalara...[/B][/FONT][/COLOR]
duşa benimde çok ihtiyacım varrr
Olabilir Serap. Fakat tüy meselesi biraz farklı sanırım. Cünkü benim bıyıklarım ve koltukaltım uzamayı unuttu resmen. Göbeğimde herhangi bir tüylenme yok. Diğer yerlerde her zamanki gibi herhangi bir artış yok. Sadece artık saçlarım dökülmüyor ve tırnaklarım cok cabuk uzuyor. Arkadaşım gecen ay doğum yaptı. acayip tüylenmişti. Göbeği fena tüylüydü mesela. Sanırım hormonlardan.
valla aldım önüme çitliyom napim...D vitamini de gerekli bı sıpalara...[/B][/FONT][/COLOR]
tüylenme demişken malum bölgeyi napacas... ben hamile oldum olası ağdayı bıraktım şimdi de göremiyorum:) inşallah doğum yapmadan önce zamanım olurda temizlenebilirim
saatler olsun serapcım
bende sadece göbüşüme sürüyorum kuzum ama badem yağını basenime göğsüme felan da uyguluyorum duştan sonra bir gün lierac bir gün badem yağı
kızlar alışveriş yapmaya başladınız mı?ben ufak ufak yapıyorum hastane çıkışını tulumunu zıbınını falan alıyorum.ateşölçerine emziğine biberonuna bakıyorum.yalnız bebek bakım çantasında kararsız kaldım U.S. Polo ASSN ask1l1 çapraz Bayan Çanta bu tarz bi çanta uygun olur mu?kardeşim almışta bana bende bunu değerlendirmek istiyorum nasıl olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?