Ben de Sakaryalıyım Kocaeli ye evlendim
İzmit merkezde,sen?senle tam tersı yanı ama genede herzaman gıdemym kocaelide nerde oturyn
o senin güzelliğin tatlımEvet kızlar cok gevezesiniz walla.. sizi okumakten perişan düşüyorum inanın. ama o kadar güzel ki.. sanırım iki gün önce idi bir baktım bebeklerin göz renklerinden bahsediyorsunuz,ağlattınız beni ha.. Dedim o kadar olduk ha.. nerden nereye..Bir sürü kaygılar geride kalmış da bebeklerin göz renklerinden bahsediliyor şükürler olsun demek bu kadar yakınız he? Sağolun hiç düşünemiyordum kızımın göz rengi vs.. çok güzelsiniz Sizi seviyorum.. :)
Şimdi kendimce önemli olduğunu düşündüğüm bir şeyi paylaşmak istiyorum. Şimdi kızlar 26 hafta itibariyle 13 kilo almış ileri yaş annesi adayı olarak catlaklarımı dört gözle bekliyorum çünkü aranızda en önce çatlayacak kişi benim. Hem annem de var. Hem de benim ergenlikten kalma popomda ve bacaklarımda catlaklarım var ki ergenlikte 55 kiloya geldim öylece de kaldım hiç ani kilo almalarım vermelerim olmadı. Şartlarım böyle iken, sizden de catlak belirtileri okurken bende neden başlamadı diye düşündüm. Aklıma gelen tek şu var. Evet göbüşümü bazen bepanten+medikasol karışımı sürüyorum yada biooil ile yağlıyorum ama siz de boş durmuyorsunuz. E geriye bir tek vitamin hapları kalıyor. doktorum verdi vereli ne kan hapımı ne de Elevit'i boşlamadım diyebilirim. Hergün düzenli olarak aldım. Benim düşüncem o vitamin desteği cildi içten besledi elastekiyet kazanmasına destek oldu ve ben hala catlamadım diye düşünüyorum. Tabi erken ama benim özelliğimde biri için erken değil. Belirti illla olmalıydı. Vitaminlerinizi ihmal etmeyin derim. Bence onlar bebeklerimiz kadar bizim için de o kadar gerekli. Ha bir detay daha.. Gecen ay sizin vitaminleri gün aşırı falan aldığınızı okuduğumdan ben de bir hafta boyunca saldım. aklıma geldikçe aldım. Fakat bi baktım biraz yorulsam çarpıntım oldu biliyor musunuz? Bir kat mediven cıkayım, biraz hızlı yürüyeyim baktım çarpıntım var. O nedenle kızlar vitaminimi kan hapımı hiç ihmal etmeden alıyorum. Detay faydalarını bilmem tek bildiğim çarpıntım olmuyor ve çatlaklarım başlamdı. Siz de kendinizi sorgulayın bakalım.
ben önceden de pek sevmezdim ama yine de içerdim zorlayınca şimdi 1 bardak bile içemiyorum ama yoğur ve ayran tüketirim balğı da önce çok severdim hamişlikten beri hiç yiyemiyorumAnlaşılan kimse süt icemiyor kızlar biz haftada iki kez sutcuden süt alıyoruz ancak yetiyor yoğurt balık ya da yumurtayla aranız nasıl kızlar ben ikisinide bayila bayila yiyorum
canım zatn ilk zamanda 5 kilo almışsın son üç ayı üç kilo ile bitirmen biraz zor görünüyor ben son üç ayı 6-7 kilo bitirsem iyi diyorum bakalım ne olacak sonumuz benim 26 haftam bitiyor toplam 4 kilo aldımben suana kadar 5 kg aldım bu son ayda 3kg falan alsm süper olur ama öncelık bebişn saglıgı kılolar verılır sızler ne kadar aldnz
catycim sen ilk zamanlar almıyordun kilo senle aynı gidiyorduk demek ki senden ani bir çıkış yapmışsın ama zaten zayıftın sen kaldırırsın kiloyu o yüzden takma ki çabuk da veren bir yapın varmış o yüzden doğumdan çok kısa bir süre sonra fit olacağına inanıyorumBen 8.5 kilo aldım zaten basküle inanamadım dün..Ama Allahtan çabuk kilo veren biriyim,eşimle doğumdan sonra yürüyüşler yapmaya karar verdik inş. kısa zamanda veririz..Panikli54 sen Sakarya lısın değil mi?
Benim doktorumun gelenekselci bir yapısı var zannediyorum ki bana halaaa kan hapından başka hap vermedi..Kaç kez gizlice eczaneye gidip kalsiyum,magnezyum,balık yağı alıp içmeyi düşündüm ama yapamadımmDoktorumun izni olsun dedim,vardır bir bildiği dedim..Belki de bu en doğrusudur,kasılmalar için mesela cevizi daha çok yemeye başladım çünkü magnezyum içeriyor ve azaldı çok şükür..Doğal gıdalardan almak en güzeli ama alınamıyorsa ve doktorlarınız hap veriyorlarsa bilemem.
ama bana da dok bıtek gyno ferro sanol verdı bastn berı onu kullnym baska hap vermedı bu gıttgmde söylcm bende bı tek kan hapı kullnym
aaa ne güzel canım son aylarda da 3-4 kilo alırsan ohh ne alaben önceden de pek sevmezdim ama yine de içerdim zorlayınca şimdi 1 bardak bile içemiyorum ama yoğur ve ayran tüketirim balğı da önce çok severdim hamişlikten beri hiç yiyemiyorum
canım zatn ilk zamanda 5 kilo almışsın son üç ayı üç kilo ile bitirmen biraz zor görünüyor ben son üç ayı 6-7 kilo bitirsem iyi diyorum bakalım ne olacak sonumuz benim 26 haftam bitiyor toplam 4 kilo aldım
catycim sen ilk zamanlar almıyordun kilo senle aynı gidiyorduk demek ki senden ani bir çıkış yapmışsın ama zaten zayıftın sen kaldırırsın kiloyu o yüzden takma ki çabuk da veren bir yapın varmış o yüzden doğumdan çok kısa bir süre sonra fit olacağına inanıyorum
kızlar bende sadece kan hapı kullanıyorum doktorum gerek olmadığını söyledi çok zayıf bünyeli olanlara veriyorum vitamin senin ihtiyacın yok dedi çünkü ilk başta yaptırdığımız kan tahlillerim iyiydi doktorunuz ne diyorsa doğrudur vitamin vermemişse ihtiyacınız yoktur sizi boş yere şişirmemiş olur
Bugun hiç birsey yapma dinlenSağol canm,evet dün kendime çok yüklendim..Gerçi yavaş yavaş yaptım ama yine de olan oldu..Bugün yaramazlık yapmıcam
Ben de duştan sonra lierac ve bebek yağı kullanıyorum ama eskiden beri var olan ve artan çatlaklarımı bitiremiyor ama yine de doğuma kadar kullanmaya devam edicem..Benimkisi de ırsi sanırım..o senin güzelliğin tatlım
ben 8 kilo aldım canım ama henüz çatlağım yok inşallah ta olmaz ben lierac ve badem yağı kulanıyorum :87:
Ben de buna inanmak istiyorum canım ..bu ay inanamadım bu kadar kilo aldığıma ama iştahım birden açılırsa olacağı bucatycim sen ilk zamanlar almıyordun kilo senle aynı gidiyorduk demek ki senden ani bir çıkış yapmışsın ama zaten zayıftın sen kaldırırsın kiloyu o yüzden takma ki çabuk da veren bir yapın varmış o yüzden doğumdan çok kısa bir süre sonra fit olacağına inanıyorum
Evet kızlar cok gevezesiniz walla.. sizi okumakten perişan düşüyorum inanın. ama o kadar güzel ki.. sanırım iki gün önce idi bir baktım bebeklerin göz renklerinden bahsediyorsunuz,ağlattınız beni ha.. Dedim o kadar olduk ha.. nerden nereye..Bir sürü kaygılar geride kalmış da bebeklerin göz renklerinden bahsediliyor şükürler olsun demek bu kadar yakınız he? Sağolun hiç düşünemiyordum kızımın göz rengi vs.. çok güzelsiniz Sizi seviyorum.. :)
Şimdi kendimce önemli olduğunu düşündüğüm bir şeyi paylaşmak istiyorum. Şimdi kızlar 26 hafta itibariyle 13 kilo almış ileri yaş annesi adayı olarak catlaklarımı dört gözle bekliyorum çünkü aranızda en önce çatlayacak kişi benim. Hem annem de var. Hem de benim ergenlikten kalma popomda ve bacaklarımda catlaklarım var ki ergenlikte 55 kiloya geldim öylece de kaldım hiç ani kilo almalarım vermelerim olmadı. Şartlarım böyle iken, sizden de catlak belirtileri okurken bende neden başlamadı diye düşündüm. Aklıma gelen tek şu var. Evet göbüşümü bazen bepanten+medikasol karışımı sürüyorum yada biooil ile yağlıyorum ama siz de boş durmuyorsunuz. E geriye bir tek vitamin hapları kalıyor. doktorum verdi vereli ne kan hapımı ne de Elevit'i boşlamadım diyebilirim. Hergün düzenli olarak aldım. Benim düşüncem o vitamin desteği cildi içten besledi elastekiyet kazanmasına destek oldu ve ben hala catlamadım diye düşünüyorum. Tabi erken ama benim özelliğimde biri için erken değil. Belirti illla olmalıydı. Vitaminlerinizi ihmal etmeyin derim. Bence onlar bebeklerimiz kadar bizim için de o kadar gerekli. Ha bir detay daha.. Gecen ay sizin vitaminleri gün aşırı falan aldığınızı okuduğumdan ben de bir hafta boyunca saldım. aklıma geldikçe aldım. Fakat bi baktım biraz yorulsam çarpıntım oldu biliyor musunuz? Bir kat mediven cıkayım, biraz hızlı yürüyeyim baktım çarpıntım var. O nedenle kızlar vitaminimi kan hapımı hiç ihmal etmeden alıyorum. Detay faydalarını bilmem tek bildiğim çarpıntım olmuyor ve çatlaklarım başlamdı. Siz de kendinizi sorgulayın bakalım.
yerime de uyu kızzz
çenesi düşük benmişim demek ki girmeden dedim kızlar ne kaynatmıştır şimdi geriden kim alıp okuyacak topu topu iki sayfa konuşmuşsunuz...ayyy geveze kızlar ne çok konuşuyorsunuzzzzz okuyamadım yazdıklarınızı
tutamıyoruz efendim konuştukça konuşuyolarrr
meraktan uyuyamadın di mi
uyudum da geldim....
çenesi düşük benmişim demek ki girmeden dedim kızlar ne kaynatmıştır şimdi geriden kim alıp okuyacak topu topu iki sayfa konuşmuşsunuz...
meraktan uyuyamadın di mi
hoşgeldin nezamandır yoksun, hiç bu tarafından bakmamıştım ben olayı ama doğru olabilir, bende hiç aksatmadım başından beri içiyorum benimde henüz oluşmadı bakalım ilerleyen zamanlarda ne olacak
aynen aklım hep burada kaldı ama accık kestirmişim...
uyuya uyuyo bu kadarcıkmı uyudun yaaa, ben olsam varya devirmiştim kendimi en az 2 saat
Buralardayım aslında sadece hatırlar mısın bilmem. en son alışverise gitmiştim ve ortdan kayboldum. :) İşte o zaman kızıma örmek üzere renkli yünler almıştım. İnternetten örnek bakıp, kızıma bir şeyler örme gayretindeydim. O yüzden giremedim. Ama elimden geldiği kadar 2-3 günde bir okuyordum sizi. Cok az şey atlamışımdır. ama katılamadım meşguldum çünkü..
Bir de üstüne işyerimin yoğunluğu girdi. İşyerinden de girmemedim. Bugünlerde daha rahatım. Ne zamandır da aklımdaydı şu çatlak ve carpımtım ile ilgili kendi gözlemimi paylaşayım diye. Şimdi kısmet oldu. Vitamin haplarına ben pek inanmam. normal beslenen birinin ihtiyacı olmadan almasının yarardan cok zarar getirdiğini düşünürüm. Boşuna karaciğerimizi ve böbreğimizi yorduğunu düşünürüm. Ama bu gebelik dönemimiz özel. doktorun tavsiye ettiği gebelerin bunu ihmal etmemesini önemle öneriyorum. Yeterli beslenenler, eksiği gediği olmayanlarda istiyorlarsa almasınlar. Ama kendi adıma bana cok faydası var. Hayatınızda bir kere de gereksiz olduğunu düşünsenizde vitman hapı alın derim. Yine de cok da kesin olmak istemiyorum. 1 ay sonra son catlak durumumu tekrar yazacağım bakalım neler olacak?
meraklı sero uyuyamazzzzzzzzzzzzzz
o senin güzelliğin tatlım
ben 8 kilo aldım canım ama henüz çatlağım yok inşallah ta olmaz ben lierac ve badem yağı kulanıyorum :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?