aynen yaa günde iki defa duş alıyorum evde olsam çıkmicam galiba duştanaslında pek terlemem ama darlanıyorum çok duş insanı ferahlatıyo ohhh
ayyy ne çektik beee
eve yetişmek üzerimdekileri fırlatıp atmak için sabırsızlanıyorum hele de iç çamaşırları
aman bi kaç sivilce feda olsun
sorma ya nedir bu dustan çektiğimizz
hamilenin hayalinden ne olacak yavrum serin hava duş rahat uyku filan
valla günde 1den fazla aldığım duşlarda sacımı her seferinde yıkamıyorum bedenime su tutup rahatlatıyorum
tabiki canım saçlar öle zırt pırt yıkanırmı, ben bi tek sabah aldığım duşta yıkarım saçlarımı akşam yatarken saçlarımı toplayıp girerim duşa nası olsa yatıp uyucammmaman bi kaç sivilce feda olsun
sorma ya nedir bu dustan çektiğimizz
hamilenin hayalinden ne olacak yavrum serin hava duş rahat uyku filan
valla günde 1den fazla aldığım duşlarda sacımı her seferinde yıkamıyorum bedenime su tutup rahatlatıyorum
hamişlikten anacımhiçte sıkıya gelemiyoruz ha..
yok kızzz ben eskiden ev içinde tek de olsam çamaşırsız duramazdım altta üstte
ama şimdiutanmasam hiçççç takmayacam o derece
hamişlikten anacım:111:
hiçte sıkıya gelemiyoruz ha..
hiç deme yaaaa :92::92:hele o takke yok mu takke onu neden takıyoz ya kadınların hayatını zindan eden en büyük icat
valla canım benimki öyleee ama tabi sizi bilemem beni çok değiştirdi bu hamişlik:114:
emin misin
hiç deme yaaaa :92::92:
heee napakkk, hamişlik böle bişi demekki, bol kapris, sıkıntıya gelememe durumları, zarta zurta ağlama durumları, minnacık şeyleri kafaya takıp kabuslar görmeler falan, ay ne zorrr
heee napakkk, hamişlik böle bişi demekki, bol kapris, sıkıntıya gelememe durumları, zarta zurta ağlama durumları, minnacık şeyleri kafaya takıp kabuslar görmeler falan, ay ne zorrr
başladık canım, ben kısmetse son parti alışverişi bu cumartesi yapmak istiyorum. kimimiz daha başında kimimiz bitirdi öyle söyleyelim daha doğru olur. çantaya gelince ben sırt çantası kullanacağım bebiş çantalarıyla rahat edeceğimi düşünmüyorum sadece, ancak sen bunu bir denersin madem alınmış hali hazırda mevcut, baktın olmuyor başka bi çanta alırsın olmaz mı?
Seker yuklemesı yaptırıp yuksek cıkan varmı ya benım yuksek cıktıda
valla canım benimki öyleee ama tabi sizi bilemem beni çok değiştirdi bu hamişlik:114:
benim de 50 mg ilk yükleme yüksek çıkmıştı ikinci 100 mg yükleme normal çıktı o yüzden diyet yada tedavi uygulamadı dr um canım seninki ne kadar yüksek çıktı:26:Seker yuklemesı yaptırıp yuksek cıkan varmı ya benım yuksek cıktıda
benim de 50 mg ilk yükleme yüksek çıkmıştı ikinci 100 mg yükleme normal çıktı o yüzden diyet yada tedavi uygulamadı dr um canım seninki ne kadar yüksek çıktı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?