2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhabaa herkeseee bende katıldım aranızaaa =)) allahım hepimizn meleklerini sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallahh canlarr.. çoookk bekledim ben bu günlerii rabbim nasip etti sonunda çok şüküür.. daha bugün gördüm keseyi 3 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz inşalllaahh tabi nasıl sabredicem bilemiyorummm

Betahcg değerin kaç?

Daha kan tahlili yaptırmadım,adet günüm gecikti(normalde hiç gecikmezken)bugun testte saniyesinde çok belirgin iki çizgi çıktı.Belirtilerimde vardı.Yarın hem kan testi yaptırıcam hemde kontrole gidicem.

arkadaşlar ben geçen günde yazmıştım.hcg değerim 20 den 40 a yükselmiş ama kanamam var.bugün bi dr.a gittim beklicez dio yarın tekrar başka dr.a gidicem.nolduğunu anlayamıyorum.çok berbat durumdayım.böyle kanaması olan varmıydı .

teşekkür ederim. çevremdekiler özel dr u ayarla geç kalma diye beni sıkıştırdılar.. demek ki daha zamanımız varmış.. rahatladım...özel dr dünyanın parasını istiyor. söz konusu bebek olunca göz görmüyor ama maalesef maddi durumlar malum. ben de en azından böyle önemli testlerde özel dr a gidiyim diye düşünüyorum. bilmiyorum.... özel dr ya da tıp merkezlerindeki kadın hast.doğum uzmanlarına ya da devlet hast.de gidiyim bilmiyorum. ssk var.

sizler takibi nerede yaptırıyorsunuz.

Son düzenleme:

hayırlı uğurlu olsun rabbim kavuştursun ...

Allah gönlüne göre versin canım..cevapların için çok teşekkür ederim..ama ben hamile olmadığıma alıştırdım kendimi eğer hamileysemde çok şaşırıcam ve mutlu olucam..beklemeye karar verdim gecikmeden yapmıyam..bakalım nasipte ne varsa o..

inşaşllh canım ALLAH HAYIRLI EVLAT SAĞLIK EVLAT VERSİN..SANA VE BURDAKİ TÜM HAMİŞLERE.. BENDE AYIN 14 ÜNÜ SABIRSIZLIKLA BEKLIYORUM AMA DAHA ANCA ADETIM GECIKCEKMI DIYE..SİZ ŞANSLI ANNELER ŞUBAT BAŞIYMIS HEP SANIRIM ERKENDEN ÖĞRENDİNİZ BIDE ŞU ŞUBATIN ORTALARI GELSE ARTIK 20 Sİ FALAN :))

canım ..benım oğlum iki yaşını geçti e doğal olark hamişliğimin üzerinden 3 sene geçti hatırladıklarımın tarıhle rı yanlış olabılır ama ..12 haftalıkken ıkılı taramam yapılmıstı ..ilk testler de de kan değerlerine bakılır ..ama dr yönlerndırır senı..sen şimdi hamileliğine konsantre ols..amınıyosentezı de ıkılı ve üçlü testleri şüpheli çıkan kişilere yapıyolar Allah korusun..hiç kafanıza bunları takmayın..hepinize hayırlı hamilelikler diliyorum..

ben sanırım bi ekim annesi deilim ..havlu attım kızlar2::2: bi daha adetım gecikip hamile oldugumu ogrenen kadar yazmam heralde..çünkü buraya girince üzülüyorum..çok heveslenmiştim( Allah bi tane verdi buna da şükür tabi ama ikisi bir arada büyüsün istemiştim..neyse görüşmek üzreree..

Aramıza hoşgeldin :) Gün be gün burada bizimle yazışarak sabredeceksin artık bunca zaman beklemişsin az daha sabır 3 haftada geçer çabucak

kızlarrrr ben geldim doktordan yeni geldik bebişimizin pıt pıtlarını duyduk 4mm imiş meleğimiz

kaç gün geçti adetini.. başka doktora gözükmende fayda var. benimde vardı kanamam progestan verdi 2 gün sürdü ve geçti şimdi çok şükür iyiyim...

canm benmki tüp bebek u için ben özel dr a gidiyorum ve sgk anlaşması yok dünya para ödüyorum.. maddi durumumda öyle ahım sahım değil hatta sıfırlardayz ama bebek için akan su durur bende..,sende kendine en uygun neyse onu sec canm hayırlısı olsun

hoşgeldin tatlım aramıza:) inşallah sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize:)

kızlarrrr ben geldim doktordan yeni geldik bebişimizin pıt pıtlarını duyduk 4mm imiş meleğimiz
canm benm hayırlısı olsun inş. rabbim en kısa zamanda burdakilerede duymayı nasip etsin...
vajinalmi bakıldı karındanmı canm???

canım doğum tarihlerimiz aynı gözüküyor dolayısıyla kalp atışlarını duyunca sen ben de çok heyecanlandım.Beni ayın 15inden sonra çağırdı doktor.1 şubatta ilk muayinede keseyi gördü muhtemelen 4 haftalık falan demişti.sen ne zaman kese için gitmştin?

cnm bnce başka bir doktora git önlem almaları lazım yani progestan falan verirler olası bi düşüğü engellemek için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…