Betahcg değerin kaç?
canım bildiğim 2 li test var 10-12. hafta arasında yapılıyosonra 16-20 hafta arası 3lü test var onların sonucu problemli çıkarsa amniyo sentez yapılıyo..
mesela ben sadece3lüyü yaptırcam bi problem çıkarsa diğerlerini yaptırmam kendimi ona göre anneliğe hazırlarım çünkü 20. haftadan sonra aldırabilecekmisin bebişini ben o yüzden yaptırmam diyorum ama herkesin kendi fikri.. sonra glukoz testleri var şeker yüklemesi için
:
merhabaa herkeseee bende katıldım aranızaaa =)) allahım hepimizn meleklerini sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallahh canlarr.. çoookk bekledim ben bu günlerii rabbim nasip etti sonunda çok şüküür.. daha bugün gördüm keseyi 3 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz inşalllaahh tabi nasıl sabredicem bilemiyorummm
ben adetimden 6gün önce idrar testinde 45dklık bi süreden sonra ikinci çizgiyi silik görmüştüm ve testide akşama doğru yapmıştım hatta sonra ertesi sabah ilk idrarımla yaptım ve ikinci çizgi silik bi şekilde hemen çıkmıştı o günün akşamı yine test yapmıştım daha belirgindi ertesi gün kan verdim sonuçlar yarın çıkacak dendi eve giderken yine test aldık yine yaptım daha da belirgin çıktı ertesi günde sonucum 79,04çıktı adetime 4gün filan vardı belki daha da fazla çünkü 33-35günde bi değişiyo adetim acaba bu değer az mı diye düşünmeden edememiştim
yeni hamişler hepinize sağlıklı hamilelikler hayırlı evlatlar diliyorum inşallah tamamına erer hamileliklerimiz
bir türlü hamile moduna giremedim neden yalan söyliyeyim o kalp atışını duyduğumda çıldırabilirim sevincimden o zamandan sonra haykırırım işte bende hamileyim inşallah anne olacağım ddiye eşimde öyle bir duysam o pıt pıtları sevdiğim adamın gözlerine bakıp o mutluluğu bira yaşasam . ayın 20 si bir gelse......
merhaba,
birşey sormak istiyorum. gebelik sırasında daha önce hamile tanıdıklarımdan duyduklarıma 3 lü tarama testi,amniyosentez vs gibi testler yaptırmak gerekiyor.tam bilgisi olan var mı.. gebelik süresinde hangi testleri ne zaman yaptırmamız gerekiyor..
merhabaa herkeseee bende katıldım aranızaaa =)) allahım hepimizn meleklerini sağsalim kucağına almayı nasip eder inşallahh canlarr.. çoookk bekledim ben bu günlerii rabbim nasip etti sonunda çok şüküür.. daha bugün gördüm keseyi 3 hafta sonrada kalp atışlarını duyucaz inşalllaahh tabi nasıl sabredicem bilemiyorummm
arkadaşlar ben geçen günde yazmıştım.hcg değerim 20 den 40 a yükselmiş ama kanamam var.bugün bi dr.a gittim beklicez dio yarın tekrar başka dr.a gidicem.nolduğunu anlayamıyorum.çok berbat durumdayım.böyle kanaması olan varmıydı .
canm benmki tüp bebek u için ben özel dr a gidiyorum ve sgk anlaşması yok dünya para ödüyorum.. maddi durumumda öyle ahım sahım değil hatta sıfırlardayz ama bebek için akan su durur bende..,sende kendine en uygun neyse onu sec canm hayırlısı olsunteşekkür ederim. çevremdekiler özel dr u ayarla geç kalma diye beni sıkıştırdılar.. demek ki daha zamanımız varmış.. rahatladım...özel dr dünyanın parasını istiyor. söz konusu bebek olunca göz görmüyor ama maalesef maddi durumlar malum. ben de en azından böyle önemli testlerde özel dr a gidiyim diye düşünüyorum. bilmiyorum.... özel dr ya da tıp merkezlerindeki kadın hast.doğum uzmanlarına ya da devlet hast.de gidiyim bilmiyorum. ssk var.
sizler takibi nerede yaptırıyorsunuz.
canm benm hayırlısı olsun inş. rabbim en kısa zamanda burdakilerede duymayı nasip etsin...kızlarrrr ben geldimdoktordan yeni geldik bebişimizin pıt pıtlarını duyduk 4mm imiş meleğimiz
kızlarrrr ben geldimdoktordan yeni geldik bebişimizin pıt pıtlarını duyduk 4mm imiş meleğimiz
Evet tüp bebek olduğunu hatırlıyorum. İnşallah sende kalp atışlarını duyacaksın. İnan tüm çektiğin zahmette eziyette geride kalıyor. Hiç aklına bile gelmiyor. Kalp atışlarını duymak çok güzel rabbim hepimize kucağımıza almayı nasip etsin.
Bide alttan bakınca herşey daha net gözüküyor. Ultrason resmi bile daha net sende daha iyi bilirsin. Doktorum kalp atışlarını duyamayabiliriz dedi. Sonra eşimi çağırdı babası gel dedi bi baktım dıp dıp dıp böle sesler duyunca şok oldum. Gözlerim doldu.
Yalnız bu hafta duymasaydı haftaya çağıracaktı. Çünkü en geç haftaya duymalıyız demişti.
arkadaşlar ben geçen günde yazmıştım.hcg değerim 20 den 40 a yükselmiş ama kanamam var.bugün bi dr.a gittim beklicez dio yarın tekrar başka dr.a gidicem.nolduğunu anlayamıyorum.çok berbat durumdayım.böyle kanaması olan varmıydı .
canm illa iğnemi kullanman gerekiyo hap önermedimi dr un bende tüp oldugu için kan sulandırıcı kullanıyorum..
kızlarrrr ben geldimdoktordan yeni geldik bebişimizin pıt pıtlarını duyduk 4mm imiş meleğimiz
canm benm hayırlısı olsun inş. rabbim en kısa zamanda burdakilerede duymayı nasip etsin...
vajinalmi bakıldı karındanmı canm???
hoşgeldin canım ...maşallah maşallah ALLAHım sesinide işitmeyi nasip etsin inşallah :124:
inşallah canım allah hepimize sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alma mutluluğunu yaşatsın:) bu arada sen naptın? gittin mi doktora?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?