beni sanki çökertti gibi bu uşak...
:93::93:tatlım ben 21 buçuk yaşında evlendim ilk sene çocuk istemedik daha ikimiz de toyuz die ama daha fazla dayanamdık evliliğimizin 15. ayında karar verdik yavruşumuz olsun artık dienaman Allaahımmmmm çok gençmişsin seeennn sebicim6 yaş var aramızda
kaç yaşında evlendin? biz çerkesler genelde geç evlendiğimiz için ben anca 26ımda evlendim gezip tozmaktan evliliğe sıra sonra geliyo
beni sanki çökertti gibi bu uşak...
maşallah maşallah enerjı fıskırıyor heryerınızdenn
bende 87lıyım 26 yas dusundugum yastı 3 yıl bıttı evlenelı bende once ıs guc dedım ama ıs guc olmadı kısmet barı dedım cocuk yapıyımda aradan cıksın yas gectıkce bazı seyler zor gelıyor ınsana
Hamilelikte normal demi.annem endiseli biraz ben normal diyorum ama.tuzu kestim bende 1-2 gundur.bakalim fayda edecek mi.ilk gunler sadece sislik vardi ama artık agrimaya da basladi.
dayanıklı tuketım mallarıateş ölçerarzum1106AR863Arzum Ar863 Bebbe Kulak Ve Alından Ateş Ölçer Dıjıtal Termometre kızlar bu ateş ölçer nasıldır ki acaba
maşallah maşallah enerjı fıskırıyor heryerınızdenn
bende 87lıyım 26 yas dusundugum yastı 3 yıl bıttı evlenelı bende once ıs guc dedım ama ıs guc olmadı kısmet barı dedım cocuk yapıyımda aradan cıksın yas gectıkce bazı seyler zor gelıyor ınsana
şimdi napıcaklar bakalımokula getirir bi gösterirsin kardeşlerini yoksa meraktan çatlar kızlaarr
Ben de 84luyum.ben de hep 27 yasinda evlenip 29umda cocuk yapcam derdim.iki hayalim de gerceklesti.sukur.:)
ben de kilo almaya başladığım için kendimi yaşlı hissediyorum biraz.
ama şu bi gerçek ki her geçen sene insanın yüz ifadesi değişiyo
daha oyle deme benceablam calıstıgı ıcın yegenlerıme ben baktım orada resmen cökmüstüm ıkızdıler bıde :) takı bebkler bana ne zaman anne dıye seslendıler duydu ablam ısını bıraktı kendı bakmaya basladı
canım benim Allah daim etsin mutluluğunuzu, ben de kocasını mıncık mıncık seven delinin tekiyim, canına tak ediyo bazen ama banaa neeee ben sıkmadan sevemiyorum:93::93:tatlım ben 21 buçuk yaşında evlendim ilk sene çocuk istemedik daha ikimiz de toyuz die ama daha fazla dayanamdık evliliğimizin 15. ayında karar verdik yavruşumuz olsun artık die
iyi yapmışın kuzum ama ben hiç pişman değilim şimdi herşeyi eşimle yapıyoruz ilkleri onunla yaşıyorum onu çok seviyorum:78:
kilolar gidicek illa ki de anne olan kadının yüzüne ayrı bi olgunluk geliyo sanki. hamilelik çok güzel annelik eminim bunun bin katı güzeldiraman gelsin kilolar boş ver canım...bu kuzuları az beklemedik valla ben kendi adıma çok zorlu süreçlerden sonra kavuştum bebekime..ben zaten kilolu hamile kaldım ama yine de kafaya takmıyorum...
ne güzel canım insan böyle teşvik edici şeyler olunca işini daha çok seviyor.
yok evin adresini aldılar uğrralar doğumda velilerim...ilgililer allahtan velilerim...
canım çok haklısın iş güç hemen olmuyosa araya bebeği sıkıştırmak en iyisi bi daha tam işe giriyosun hamile kalıyosun
ben buraya girdiğimin 6. ayında hamile kaldım müdür hani 3-5 sene düşünmüyodun dedi.
sanki sana sorucam ne zaman döllenelim diye tövbe tövbeeee
söz vermişiz sanki çocuk yapmıcaz diye sana nee yani
benim zorlu geçti canım hamilelik süreci...ben kasımda kürtaj oldum ocakta hamile kaldım...normalde 6 ay bekleyelim dedi doktorum ama ben çok istediğim için 3 aya indirdi ama ben dayanamadım 2 kere regl oldum üçüncüsü nasip olmadı iyiki de olmamışş kuzuma hamile kaldım...kürtajın peşine olduğu için düşük riskim vardı...mide bulantılarını en üst seviyede yaşadım...kanser hastalarının kullandığı ilaçlarını yazdı doktorum ama yine de içemedim...serum yedim bol bol...progestanı bıraktım accık kendime geldim..
aminn canım cümlemizinkinicanım benim Allah daim etsin mutluluğunuzu, ben de kocasını mıncık mıncık seven delinin tekiyim, canına tak ediyo bazen ama banaa neeee ben sıkmadan sevemiyorum
kilolar gidicek illa ki de anne olan kadının yüzüne ayrı bi olgunluk geliyo sanki. hamilelik çok güzel annelik eminim bunun bin katı güzeldir
ediyorum da benimki her zaman memnun olmuyo, yan yan bakıyo bazen ama onu takan kimaminn canım cümlemizinkini
ne güzel işte sevgini belli ediyosun
ohh iyi hadi bebeğin birz ele avuca gelsin iş bulunur bi şekildeaynen oyle canım kısmetten otesı olmuyor sen elınden gelenı yap dur ben ısımı garantıye almadan cocuk yapmm dıyodum hep baya bı hırs yapmsıtım sonra 3 yıllık evlıyız artık zamanı geldı yasımda gecıyor cocugumla aramda kusak farkı olsun ıstemıyorum en azından onu anlayabılıyım dedım ıs olayıda kısmet artık ıyıkıde boyle bı karar almısım yoksa bu ıs stresı benıde esımıde aılemıde tuketmsıtı sımdı herkes bıraz rahatladı
valla enerjik karıyım ben kendi adıma...diğerleri de benden geri kalmıyorlar...allahım bu ne kaddan kendini beğenmişlik...hep bu hormonlar yüzünden benim bi suçum yok...
kilolar gidicek illa ki de anne olan kadının yüzüne ayrı bi olgunluk geliyo sanki. hamilelik çok güzel annelik eminim bunun bin katı güzeldir
gecmıs olsun canım yavrunu allahın ıznıyle kucaga almak nasıp etsın havalar cok sıcak dıkkat et kendıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?