2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
:93::93:tatlım ben 21 buçuk yaşında evlendim ilk sene çocuk istemedik daha ikimiz de toyuz die ama daha fazla dayanamdık evliliğimizin 15. ayında karar verdik yavruşumuz olsun artık die
iyi yapmışın kuzum ama ben hiç pişman değilim şimdi herşeyi eşimle yapıyoruz ilkleri onunla yaşıyorum onu çok seviyorum:78:

canım çok haklısın iş güç hemen olmuyosa araya bebeği sıkıştırmak en iyisi bi daha tam işe giriyosun hamile kalıyosun
ben buraya girdiğimin 6. ayında hamile kaldım müdür hani 3-5 sene düşünmüyodun dedi.
sanki sana sorucam ne zaman döllenelim diye tövbe tövbeeee
söz vermişiz sanki çocuk yapmıcaz diye sana nee yani

Hamilelikte normal demi.annem endiseli biraz ben normal diyorum ama.tuzu kestim bende 1-2 gundur.bakalim fayda edecek mi.ilk gunler sadece sislik vardi ama artık agrimaya da basladi.

normal canım ama önermiyolar şişliği doktorlar ödem bizim için iyi bişey değil.. sen kendine dikkat et bol su iç bol yürüyüş yap ve tuzu mümkünse kes..rahatlarsın hemde...

valla enerjik karıyım ben kendi adıma...diğerleri de benden geri kalmıyorlar...allahım bu ne kaddan kendini beğenmişlik...hep bu hormonlar yüzünden benim bi suçum yok...

ben de kilo almaya başladığım için kendimi yaşlı hissediyorum biraz.
ama şu bi gerçek ki her geçen sene insanın yüz ifadesi değişiyo

aman gelsin kilolar boş ver canım...bu kuzuları az beklemedik valla ben kendi adıma çok zorlu süreçlerden sonra kavuştum bebekime..ben zaten kilolu hamile kaldım ama yine de kafaya takmıyorum...

benim zorlu geçti canım hamilelik süreci...ben kasımda kürtaj oldum ocakta hamile kaldım...normalde 6 ay bekleyelim dedi doktorum ama ben çok istediğim için 3 aya indirdi ama ben dayanamadım 2 kere regl oldum üçüncüsü nasip olmadı iyiki de olmamışş kuzuma hamile kaldım...kürtajın peşine olduğu için düşük riskim vardı...mide bulantılarını en üst seviyede yaşadım...kanser hastalarının kullandığı ilaçlarını yazdı doktorum ama yine de içemedim...serum yedim bol bol...progestanı bıraktım accık kendime geldim..

canım benim Allah daim etsin mutluluğunuzu, ben de kocasını mıncık mıncık seven delinin tekiyim, canına tak ediyo bazen ama banaa neeee ben sıkmadan sevemiyorum
aman gelsin kilolar boş ver canım...bu kuzuları az beklemedik valla ben kendi adıma çok zorlu süreçlerden sonra kavuştum bebekime..ben zaten kilolu hamile kaldım ama yine de kafaya takmıyorum...
kilolar gidicek illa ki de anne olan kadının yüzüne ayrı bi olgunluk geliyo sanki. hamilelik çok güzel annelik eminim bunun bin katı güzeldir

yok evin adresini aldılar uğrralar doğumda velilerim...ilgililer allahtan velilerim...
ne güzel canım insan böyle teşvik edici şeyler olunca işini daha çok seviyor.

aynen oyle canım kısmetten otesı olmuyor sen elınden gelenı yap dur ben ısımı garantıye almadan cocuk yapmm dıyodum hep baya bı hırs yapmsıtım sonra 3 yıllık evlıyız artık zamanı geldı yasımda gecıyor cocugumla aramda kusak farkı olsun ıstemıyorum en azından onu anlayabılıyım dedım ıs olayıda kısmet artık ıyıkıde boyle bı karar almısım yoksa bu ıs stresı benıde esımıde aılemıde tuketmsıtı sımdı herkes bıraz rahatladı

gecmıs olsun canım yavrunu allahın ıznıyle kucaga almak nasıp etsın havalar cok sıcak dıkkat et kendıne

aminn canım cümlemizinkini
ne güzel işte sevgini belli ediyosun

aminn canım cümlemizinkini
ne güzel işte sevgini belli ediyosun
ediyorum da benimki her zaman memnun olmuyo, yan yan bakıyo bazen ama onu takan kim keşke o da beni sıka sıka sevse ama nerdeeeee

ohh iyi hadi bebeğin birz ele avuca gelsin iş bulunur bi şekilde

valla enerjik karıyım ben kendi adıma...diğerleri de benden geri kalmıyorlar...allahım bu ne kaddan kendini beğenmişlik...hep bu hormonlar yüzünden benim bi suçum yok...

amannn ALLAHIM bu ne mutevazılıkkk

hepimiz çıtır anneleriz
hamilelik kim olsa da gençleştiriyo insanı bence

ben aslında hıc anneme benzeme ama hamıle kaldıktan sonra aynaya her bakmamda annemı goruyorum kendımde ne kadar cok anneme benzedım dıyorum annem pek bu fıkre katılmıyor ama ben cok benzetıyorum kendımı ınsanın yuzune vucuduna ayrı bı olgunluk gelıyor hamılelıkten sonra

önce kuzucuklar gelsin sonra kilocuklar gitsin...
evet canım velilerle ayrı bir bağımız oluştu şükür arar sorarlar canın birşey istiyormu okula çocuklarla gönderirlerdi...seminer döneminde okuldaydık veliler sürekli arardı hocam istediğin bişi varsa yapıp getirelim bir keresinde ddim canım çok istiyodu..benimle birlikte diğer öğretmenlerde ziyafet ettiler..

gecmıs olsun canım yavrunu allahın ıznıyle kucaga almak nasıp etsın havalar cok sıcak dıkkat et kendıne

sağol canım benim amin herkes sağ salim kucağına alır inşallah... evet havalar burada bayağı sıcak tek tesellim klima...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…