ediyorum da benimki her zaman memnun olmuyo, yan yan bakıyo bazen ama onu takan kimkeşke o da beni sıka sıka sevse ama nerdeeeee
ohh iyi hadi bebeğin birz ele avuca gelsin iş bulunur bi şekilde
amannn ALLAHIM bu ne mutevazılıkkk
hepimiz çıtır anneleriz
hamilelik kim olsa da gençleştiriyo insanı bence
ben aslında hıc anneme benzeme ama hamıle kaldıktan sonra aynaya her bakmamda annemı goruyorum kendımde ne kadar cok anneme benzedım dıyorum annem pek bu fıkre katılmıyor ama ben cok benzetıyorum kendımı ınsanın yuzune vucuduna ayrı bı olgunluk gelıyor hamılelıkten sonra
sonunda eşime canımın istediği şeyi söyledim rahatladım almaya gitt bakalım bulabilicek mi bulamazsa da boş dönmesin diye muadli olan birşey ısmarladım bakalım ne gelecek....oohhh bee kaç gündür canım istiyordu utanıp söyleyemiyordum söyledim kurtuldum
ben de 85 liyim 25 de evlendim 28 de alıcam Ela'm ı inşallah kucağıma :) tam da düşündüğüm gibi oldu bi de ikinci bebeğim erkek olursa hem evlilik yaşımı,hem ilk çocuk zamanı ve cinsiyetini hem de 2.çocuk zamanı ve cinsiyetini tutturmuş olucam :)
Çok planlı hatunum ya bazen bu huyumdan nefret ediyorum hiç akışına bırakamıyorum herşey derlitoplu,zamanlı olacak illaki hey Allahım bebe olunca ne halt yiyeceğim merak konusu :)
Tunaydın kızlar...Herkese hayırlı cumalar...
hep bu hormonlar yüzünden canım... kız hamilelik gençleştiriyorsa ben her yıl hamiş kalayım...
bu arada ikinci kuzularınızı ne zaman yapmayı düşünüyosunuz...ben pek aralarını açmayı düşünmüyorum..[/Q
bır suru cocuk hamılelık yok oyle bısey bence ama olgunlastırıyor bencee
ben bı 4 5 yıl beklerım galıba oglusumla ıyı ılgılenmek ıstıyorum kı ıkıncısıne bıraz deneyım kazanayım ılkı bıraz buyusun ıkısınede zaman ayırabılıyım
bır suru cocuk hamılelık yok oyle bısey bence ama olgunlastırıyor bencee
ben bı 4 5 yıl beklerım galıba oglusumla ıyı ılgılenmek ıstıyorum kı ıkıncısıne bıraz deneyım kazanayım ılkı bıraz buyusun ıkısınede zaman ayırabılıyım
ben hemen düşünmüyorum belki de hiç düşünmem bilmiyorum ama uzun bir süre istemiyorum ikinci
hep bu hormonlar yüzünden canım... kız hamilelik gençleştiriyorsa ben her yıl hamiş kalayım...
bu arada ikinci kuzularınızı ne zaman yapmayı düşünüyosunuz...ben pek aralarını açmayı düşünmüyorum..
ben hemen düşünmüyorum belki de hiç düşünmem bilmiyorum ama uzun bir süre istemiyorum ikinci
wayyy bende oyleyım herseyı planlamaya calısıyorumm hayatı kendımıze zorlastırıyoruz walla
ben dört beş yıl beklemeyeceğim canım... 1 yaşını doldurdu mu çalışmalara başlayacağım...2 yaşında olunca diğer kuzumda kucağımda olur ikisi birlikte büyürler diye düşünüyorum...
burcun ne canım benim ikizler yükselenim terazi ilgisi var mı bilmiyorum ama ben bildiğin obsesifim ya
bence cok agır olur ama herkesın dusuncesı tabıkı bızım tanıdık var cocuk daha yasına gırmeden ıkıcıye hamıle kaldı sımdı ıkısıde el kadar bakıcı felan tuttular ama ben kımseyı ıstemıyorum cocuguma kendım bakmak ıstıyorum ne bakıcı ne anne ne kayınvalıde onun ıcın braz buyusun
anammmm geçmiş olsun canım ya ...birşeyin yok değil mi?nedir benim bu başıma gelenler...dükkanıma traktörle biri dalıyordu..tenteleri koparıp durdu....ölmek üzereyim korkudann
Merhaba herkese. Umarım beni de aranızda kabul edersiniz :26: 26 yaşındayım eylülde 5 yıllık evli olacağım.Bende pko eşimde ise sperm sayısı azlığı ve hareket sorunu vardı tüp bebekle ilk denememizde olumlu sonuç aldık ve 25.haftanın sonuna geldik Rabbime şükürler olsun ki . Yalnız sormak istediğim bir şey var benim sıpa birkaç gündür deli gibi hareketliydi ancak bugün sakin sabah yediğim çikolatayla bir iki hareket ettirebildimsizce normal mi sizde de ara ara durgun olduğu günler oluyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?