evet benim göbeğim de ortasından yarılacakmış gibi oluyo bazen
ve dediğin gibi yürüyüş işi zor oluyo. eşime gece sahur hazırladığım için (ki her gece hala ısrarla kalkma diyo) uyku düzenim bozuldu. oruç tutmuş kadar yorgun hissediyorum yemekten sonra.
kızzlaaarrr hep kiloları söylediniz ama yaşlar kaç
hayal ettiğiniz yaşta mı anne olacaksınız mesela ben evet Allah kısmet ederse tabii, hep 28imde istiyodum. 1985 dogumluyum.
bi çogunuzun ilk sayfada var yaşı ama liste çok uzun
kızlarrrr ben geldım benn geldımmm gunaydınn hepınıze ayy dunden berı gırmedım kayınvalıdecıgım geldı bende kaldııı o varkende bakamadım nete neler kaynattınız bı yandanda gecmısı okumaya calısıyorum bayaa almıs basını gıtmıs muhabbett
bende 81 doğumluyum canım aramızda 4 yaş varkızzlaaarrr hep kiloları söylediniz ama yaşlar kaç
hayal ettiğiniz yaşta mı anne olacaksınız mesela ben evet Allah kısmet ederse tabii, hep 28imde istiyodum. 1985 dogumluyum.
ailede varsa insan istemiyo aynı ismi, bizdede kerem olmasa ben kerem koyardım, isim ararken hep onu düşündüm ailede olmasın diye, haklısın o yüzdenyaa benm de kuzenm var kerem diye..biraz o yüzden emin değilim..hep de kerem diye çağırıyolar, başka olsa daha iyi olur galiba..
günaydın, şişlik hepimizde oluyor, benim akşamları davul gibi oluyo, sabah iniyo, bazen inmediği de oluo ama idare ediyorumKizlar gunaydin..
Ayaklarimda odem olustu sisti ve bastirinca icinde göçük kaliyor.ayni problemi yaşayan var mi?
Kizlar gunaydin..
Ayaklarimda odem olustu sisti ve bastirinca icinde göçük kaliyor.ayni problemi yaşayan var mi?
kıyamam yaaaalem ki ne alemler canım..velilerim de gelmeyiş nedeninizi de söyleyinde accık ona sevinsinler dediler...bende söyledim sizlere kardeş geliyo çocuklar...ooo öğretmenim getirin bi okulda bakalım..altını temizleriz..teneffüste inmiş kantinden çikolata almış getirmişler öğretmenim alın yiyin ama bu sizin değil karnınızdakinin diyolar...sıpalar kaybolun dedim..
bende 84lüyüm canım ağustos 6 da 29 diyecem nasipse...
canım ben hiç yaş hayal etmemiştim ama memnunum bu yaşta anne olmaktan 23 yaşındayım 1991 liyimkızzlaaarrr hep kiloları söylediniz ama yaşlar kaç
olssunnn sonra da totomuzun üstüne oturamıcaz doğduklarındaher sey bıze zaman gectıkce agır gelmeye baslayacak agırlasacaz yerımızden bıle kalkmak ıstemeyecez :)
hepimiz çıtır annelerizbende 84lüyüm canım ağustos 6 da 29 diyecem nasipse...
cullucan ablamsın bundan sonrabende 81 doğumluyum canım aramızda 4 yaş varöp elimiiii , ben bu yaşlarda isterdim olmasını, çünkü çalışçam, evlencem param olcak arabam olcak sora derdim hep küçükken, anca bu yaşlarda oturdu herşey bide eşimle 2009da evlendik hemen çocuk yapmak istemedik 4 sene gezdik hep, yurtdışı yurtiçi hep gezindik artık tamamdır dedik çocuk vakti gelmiştir
ailede varsa insan istemiyo aynı ismi, bizdede kerem olmasa ben kerem koyardım, isim ararken hep onu düşündüm ailede olmasın diye, haklısın o yüzden
günaydın, şişlik hepimizde oluyor, benim akşamları davul gibi oluyo, sabah iniyo, bazen inmediği de oluo ama idare ediyorum
kızzlaaarrr hep kiloları söylediniz ama yaşlar kaç
naman Allaahımmmmm çok gençmişsin seeennn sebicimcanım ben hiç yaş hayal etmemiştim ama memnunum bu yaşta anne olmaktan 23 yaşındayım 1991 liyim
ben yaş olayını hiç düşünmemiştim.eşimle geçen sene bu zmanlar yılbaşı bir geçsin de öyle inşallah diyorduk.öyle de nasip oldu. ben de 86 lıyım. 2009 aralıkta evlendik.kurban bayramındaydı düğünmz.şimdi bebemizin 40 haftası da kurban bayramında doluyor :) korkuyorum ama bayramda doğacak dr burda olmaz diye de bakalım hayrlısı inşallah
kıyamam yaaa
kendi anneleri yapsa kardeş kıskançlık yaparlar kesingörümcemin oğlu da öyle yapıyo bişey verirken bu kuzenime diyo
bende 84 luyum ıstedıgım yasda allahın ıznıyle yavruma kavusacam <3
hepimiz çıtır anneleriz
hamilelik kim olsa da gençleştiriyo insanı bence
Hamilelikte normal demi.annem endiseli biraz ben normal diyorum ama.tuzu kestim bende 1-2 gundur.bakalim fayda edecek mi.ilk gunler sadece sislik vardi ama artık agrimaya da basladi.bende iki gün yaşadım canım iki günde iki kilo aldım. ve içtiğim su vücudumda kaldı...şiştim resmen 36 numara ayakkabı giyinen ben 38 ayakkabı olmadı...ama bol su bol yürüyüş yaptım ve tuzu tamamen sıfırladım ...
çenemiz yine düştü...
şimdi napıcaklar bakalımaynen canım benim bi öğrenci annesine demiş iyi ki öğretmenimizin bebeği yok anne yoksa ben çok kıskanırdım hep onu severdi bizi hiç sevmezdi diye..işte çocukların hayal dünyaları çok farklı oluyor...
inşallah canım hayırlısıyla kucaklarımıza alalım da yaş önemli değil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?