2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

SEBİARUZ nickli annişin agrılarını hafıfletmiş cnm sen de iste doktorundan bana magvital yazdı suda erıtılıyor

kızlar siz oruç tutuyormusunuz??? Benim doktor kesinlikle tutmuyosun dedi bana şimdi senin bol bol sıvı tüketmen gerekiyor dedi
CNm ben tutuyorum ıftarla sahur arasında 1,5 Lt su ıcıyorum artı ayran Cay meyve yoğurt yıyorum hıc ıcmedıgım kadar su ıcıyorum yanı ıhtıyacım olan sıvıyı alıyorum artı ben hamılelıgımden Berı gün de 1 bardak su ıcmezdım yanı oruç sayesınde su ıcıyorum bırde ben bır Ogun yerdım su an ıkı Ogün yıyorum anlayacağın benım ıcın çok ıyı oldu

bir de göbüşler sorun çıkarıyor dimi ama benim göbüş fazla olmadığında rahatım şimdilik o konuda beni zorlamıyor

yol çok uzak değilse koruparkın içi serin olur sen dikkat et sıcaklara kuzum bizede eşim bugün yemek ısmarlıcak kadroya geçiş yemeğiii
ooooooooo hayırlı olsun süper haber canım buuu dünür babaya tebriklerimizi ilet

canımm süper bi video.
bebek yeni doğdugunda ne kadar çirkin öyleeeeeeeeeeeee boncuk gibi gözleri olcağı daha ilk günlerinden belliymiş.
vee ben de şu zıpzıplardan kesinlikle almak istiyorum kızıma zıplasın koca gün bi köşede

Geçen sene yaşadığım o üzücü kayıptan sonra , yine hamileyim. Sevgili eski dostlar benim için dua edin lütfen.
Beni hatırlamayanlar için kısaca kendimi hatırlatayım.
33 yaındayım , geçen sene5 aylıkken bebeğimi ölü doğurmak zorunda kaldım ve aranızdan ayırlmak zorundaydım... O süreçte destekleriniz için sonsuz teşekkürler.
Bebişlerinizi sağlıklı ve güzel bir şekilde büyütmenizi dilerim. Hepinizi öpüyorum.

evet ailemiz için iyi oldu en azından birimizin işi garanti artık tebriklerini ileticeğimm

olabilir uzanınca yerleri genişliyor sıpaların oooh şöyle bir oyun oynim ya diyorlardır

VIDEOYA BAYILDIM!!!!! çok duygulandım yaaa :'(((( bende benim paşamı böyle görürmüyüm.....

çok güzel gerçekten ne kadarda şirin cicişleri vardı en çokta onlara gözüm aktı

onlar bi dogsunlarda neler neler alırız yaparız canım inşallah
VIDEOYA BAYILDIM!!!!! çok duygulandım yaaa :'(((( bende benim paşamı böyle görürmüyüm.....

çok güzel gerçekten ne kadarda şirin cicişleri vardı en çokta onlara gözüm aktı

görürüz inşallah canım hepimiz ne kaldıki çogu bitti azı kaldı :)

RABBİM sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin inşallah ( cümlemize)

zullu ve ben tutuyoruz ama ben iftarda ve sahurda dikkat ediyorum suya

Helal vallahi size kızlar :) ben kesinlikle tutamazdım sürekli su içiyorum bide düşük tansiyon var bende öylece bayılırdım heralde...o yüzden doktorumun şart koşması benim işimede geldi yani.....

Şimdilik bir tane hastane çıkışı takım olarak var. 3 tane de kolsuz ve bacaksın olan zıbın var.

Son düzenleme:
onlar bi dogsunlarda neler neler alırız yaparız canım inşallah

görürüz inşallah canım hepimiz ne kaldıki çogu bitti azı kaldı :)

Haklısın canım inşallah hepimize Allah sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasıp etsin...problemsiz kolayca doğuralım inşallah miniklerimizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…