yok kullanmıyorum canım elevit pronatal ve demir ilacı kullanıyorum hemoglobinım düşük çıkmıştı
ama eğer ağrılarımı hafifletecekse bende Magnezyum istiyeyim doktorumdan süper olur vallah hiç olmazsa gece rahat bi uyku çekeriz
kızlar siz oruç tutuyormusunuz??? Benim doktor kesinlikle tutmuyosun dedi bana şimdi senin bol bol sıvı tüketmen gerekiyor dedi
CNm ben tutuyorum ıftarla sahur arasında 1,5 Lt su ıcıyorum artı ayran Cay meyve yoğurt yıyorum hıc ıcmedıgım kadar su ıcıyorum yanı ıhtıyacım olan sıvıyı alıyorum artı ben hamılelıgımden Berı gün de 1 bardak su ıcmezdım yanı oruç sayesınde su ıcıyorum bırde ben bır Ogun yerdım su an ıkı Ogün yıyorum anlayacağın benım ıcın çok ıyı oldukızlar siz oruç tutuyormusunuz??? Benim doktor kesinlikle tutmuyosun dedi bana şimdi senin bol bol sıvı tüketmen gerekiyor dedi
burası klimalı canım sıcağı pek hissetmiyorum da otur otur totom belim acıyoayy bugün çok sıcak ya durduğum yerde terliyorum allah sabır versin sizee
aynen ya ki ben hiç uykuyu sevmezdim şimdi sızıp kalıyorum sızıp kalmazsam uyuyamıyorum zaten hem sıcaklar hem göbüş
ben tutamıorum susuzluk mahvedio beni hergün 12de olmam gereken ignem var
https://www.facebook.com/photo.php?v=10201430250859286 şuna bi bakarmısınız ya
valla allah korusun benimki gece uyumayan cinsten olucak gibi çünkü geceleri bol bol tepik yiyorum
ooooooooo hayırlı olsun süper haber canım buuu dünür babaya tebriklerimizi iletyol çok uzak değilse koruparkın içi serin olur sen dikkat et sıcaklara kuzum bizede eşim bugün yemek ısmarlıcak kadroya geçiş yemeğiii
canımm süper bi video.aynen ya ki ben hiç uykuyu sevmezdim şimdi sızıp kalıyorum sızıp kalmazsam uyuyamıyorum zaten hem sıcaklar hem göbüş
biz yatınca onlar hareketleniyor canım gece tepikleri birazda onunla alakalı sanırım
burası klimalı canım sıcağı pek hissetmiyorum da otur otur totom belim acıyo
ooooooooo hayırlı olsun süper haber canım buuu dünür babaya tebriklerimizi ilet
canımm süper bi video.
bebek yeni doğdugunda ne kadar çirkin öyleeeeeeeeeeeeeboncuk gibi gözleri olcağı daha ilk günlerinden belliymiş.
vee ben de şu zıpzıplardan kesinlikle almak istiyorum kızıma zıplasın koca gün bi köşede
olabilir uzanınca yerleri genişliyor sıpaların oooh şöyle bir oyun oynim ya diyorlardır
bir de göbüşler sorun çıkarıyor dimi ama benim göbüş fazla olmadığında rahatım şimdilik o konuda beni zorlamıyor
aynen ya ki ben hiç uykuyu sevmezdim şimdi sızıp kalıyorum sızıp kalmazsam uyuyamıyorum zaten hem sıcaklar hem göbüş
onlar bi dogsunlarda neler neler alırız yaparız canım inşallahooooooooo hayırlı olsun süper haber canım buuu dünür babaya tebriklerimizi ilet
canımm süper bi video.
bebek yeni doğdugunda ne kadar çirkin öyleeeeeeeeeeeeeboncuk gibi gözleri olcağı daha ilk günlerinden belliymiş.
vee ben de şu zıpzıplardan kesinlikle almak istiyorum kızıma zıplasın koca gün bi köşede
VIDEOYA BAYILDIM!!!!! çok duygulandım yaaa :'(((( bende benim paşamı böyle görürmüyüm.....
çok güzel gerçekten ne kadarda şirin cicişleri vardı en çokta onlara gözüm aktı
süper yaa gözlerim doldu izlerkenbir de göbüşler sorun çıkarıyor dimi ama benim göbüş fazla olmadığında rahatım şimdilik o konuda beni zorlamıyor
Geçen sene yaşadığım o üzücü kayıptan sonra , yine hamileyim. Sevgili eski dostlar benim için dua edin lütfen.
Beni hatırlamayanlar için kısaca kendimi hatırlatayım.
33 yaındayım , geçen sene5 aylıkken bebeğimi ölü doğurmak zorunda kaldım ve aranızdan ayırlmak zorundaydım... O süreçte destekleriniz için sonsuz teşekkürler.
Bebişlerinizi sağlıklı ve güzel bir şekilde büyütmenizi dilerim. Hepinizi öpüyorum.
zullu ve ben tutuyoruz ama ben iftarda ve sahurda dikkat ediyorum suya
kızlar hastane cıkıslarını tek mı aldınız yoksa 2 cıft mı?bende 29 .haftadayım daha hıcbırsey almadım acele etmek ıstemedım.teklı zıbınlardan falan ne kadar alsam kı???gercı sayısı olmazda ben tahmını ne alacagımı bılemedım
onlar bi dogsunlarda neler neler alırız yaparız canım inşallah
görürüz inşallah canım hepimiz ne kaldıki çogu bitti azı kaldı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?