ben 4 tane aldım canım hastane çıkışı üçü 11 li biri 7 li, henüz bende fazla bişey almadım takım tulum felan aldım bikaçtane alt açma takımı aldım ramazandan sonra çıkıcam alışverişe annemle herşeyi o zaman alıcamkızlar hastane cıkıslarını tek mı aldınız yoksa 2 cıft mı?bende 29 .haftadayım daha hıcbırsey almadım acele etmek ıstemedım.teklı zıbınlardan falan ne kadar alsam kı???gercı sayısı olmazda ben tahmını ne alacagımı bılemedım
kızlar vallahi şimdiden belimin ağrısından geceleri yatamıyorum Doğuma kadar nasıl dayanacağım bilmiyorum(((
egzersiz yapmaya başladım bakalım inşallah işe yarar....gece oyana dön buyana dön sonrada öyleye kadar uyku...bu ne yaaa:'(
ben 4 tane aldım canım hastane çıkışı üçü 11 li biri 7 li, henüz bende fazla bişey almadım takım tulum felan aldım bikaçtane alt açma takımı aldım ramazandan sonra çıkıcam alışverişe annemle herşeyi o zaman alıcam
bu arada aranıza bende katılabılırmıyım:))))
magvital 365 mg şase kullanıyorum canımHemen başlayayım o zaman cnm hangı ilacı kullanıyorsun?
valla aynı durumdayım ben denapcam bilmiyom:44:
hoşgeldin aramıza canımbu arada aranıza bende katılabılırmıyım:))))
kızlar hastane cıkıslarını tek mı aldınız yoksa 2 cıft mı?bende 29 .haftadayım daha hıcbırsey almadım acele etmek ıstemedım.teklı zıbınlardan falan ne kadar alsam kı???gercı sayısı olmazda ben tahmını ne alacagımı bılemedım
tabi ki canım hoşgeldinbu arada aranıza bende katılabılırmıyım:))))
magvital 365 mg şase kullanıyorum canım
valla bence az bile4 cok degılmı?ben bır tane alayım dedım cunku bır takımda sterıl olarak hastane gıydırecekmıs
yok kuzum yok hiç bulanmıyo inan ki tadı da çok güzel bir bardak suda eritip içiyorsun ya yemekle yada yemekten hemen sonra kullan o acıları çekme canım çok iyi biliyorum çünkü acısınıBanada o ilaçtan yazdı dr acaba içebılecekmıyım mıdem bulanırmı :18:
CANIMM hoşgeldin ama öyle bi durumda uzan dinlen başlar o kıpırdanmaya. elini göbeğinde gezdir.annişler bugün tatil ben anca geldim bebişim dün beni çok korkuttu 3-4 saat hareketsiz kaldı ben başladım ağlamaya tatlı yedim yinede hareket etmedi sonra uyumuşum sahura kalkmadan önce bi kaç tekme yedim rahatladım
Aynen benımde agrım gecelerı fena artıyor canım sağ taraf sırtımdan bacagıma kadar cekılıyor sanki.
hoşgeldin tatlımannişler bugün tatil ben anca geldim bebişim dün beni çok korkuttu 3-4 saat hareketsiz kaldı ben başladım ağlamaya tatlı yedim yinede hareket etmedi sonra uyumuşum sahura kalkmadan önce bi kaç tekme yedim rahatladım
evet canım aynen al bence deyüzmek çok iyi geliyormuş ama bu göbişlede kimseye görünmek istemem kendimi çok tombul hissediyorum......:/
bir gece yatış oluyormuş dedi benim Doktor normal doğumda o yüzden dedim bi takım yeter heralde ama mesajları okuyunca bende
düşünüyorum şimdi.... nolur nolmaz hakikaten bi kaç takım daha olsa iyi olur... hemen çarşıya çıkmam lazım
Oh iyi bari tatlım eşime söyleyeyımde alsın gelırkenyok kuzum yok hiç bulanmıyo inan ki tadı da çok güzel bir bardak suda eritip içiyorsun ya yemekle yada yemekten hemen sonra kullan o acıları çekme canım çok iyi biliyorum çünkü acısını
Evet bendede aynısı oluyor sol tarafta yatınca az biraz rahat oluyor ama oda kısa süreliğine
bide ben rahatsız olunca bebişin oynaması tutuyor nedense...başlıyor tekmelere, yuvarlanmalara, aikidolara....
uyumam mümkün olmuyor...bide tam dalıyosun bacağında müthiş bi kramp ağrısıyla uyanıyosun....ayy ozaman gerçekten camdan atlayasım var
uyuyordur o yaa sana da bir uyutmadın diyip tekme atmıştırannişler bugün tatil ben anca geldim bebişim dün beni çok korkuttu 3-4 saat hareketsiz kaldı ben başladım ağlamaya tatlı yedim yinede hareket etmedi sonra uyumuşum sahura kalkmadan önce bi kaç tekme yedim rahatladım
maşallah ilkin ne kadar genç yaştaa anne olmuşsun kaç yaşında evlendin sen canımne guzel ya bende alıştıtym kendımı bılyn mu 19 yasında yaptm dogumum normal sımdı 25 yasındaym dıyom şimdimi doguramcm diym ama ozaman panık atak yoktu amaaan neyse moralım duzeldı ark tansynmu ölctrdm 11 7 ıyı cıktı yuksek cıkınca korkym ama sıcaklardan ya evden cıkmym ama genede cok sıcak burdakı hepınızn ılk dogumu herhalde dımı
bu arada aranıza bende katılabılırmıyım:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?