erkek milleti deyip geçiorum canım bizim gibi hormonları degişse görürdüm ben onları
niye belli eetmedin canım sen böle yapınca oda önemsemiodur bişe demio diye
kız sezin neler olmuş burda..kocanı kapı dışarı mı ettinneyse haketmiş demekki cnm gebişim benm sen muhakkak haklısındır.. bari mesaj filan attınız mı babasına mı gitmiş nedir durum?
seninki de mi üzdü bakem..ay valla geçmişi okuyamıyorum zira ne zamandır giremedim nete okusam sabah olur.. aman takmayın kafanıza bizde de biraz alınganlık var yani bende en azından var.. bugün abuk subuk ağladım eşim de dio hormonlardan hormonlardan die..
yalnızım canım zaten evde bir ses olunca garp gelıyoo artık ıhale ondaydı o benı bırakıp gıdecgı için sabahtan berı peşimde dolandı hş tutmaya çalıştı gitmıyyım dıyıp durdu ama sonra ıhale nasılsa bana döndü ben suçlu oldum bana yaranamıyomuş haklı çıkarttı kendını benle yıcekmış bu akşama yemıcem senle git gormek dahı ıstemıyom senı dedım fena halde kapıştık kım suclu kım sucsuz benım eşim k...r hastalııgını yendı bahsettım daha once oyuzden onu hiç üzmek istemedım ben hep etrafındayım 3 hamıle arkadaş sahura kalkmıyolarlarmış eşleri için bense her sahur ona gözlemeler yapıyom değişik şeyler yapıyom hazr ısıtılmış yemeği bile tabaga koyup yemez bu halımle herşeyını yapıyomm ama bende yaranamadım baksana suçlu oldum
erkek milleti deyip geçiorum canım bizim gibi hormonları degişse görürdüm ben onları
niye belli eetmedin canım sen böle yapınca oda önemsemiodur bişe demio diye
allah rahatlık versin canım iyi uykularkızlar benm sırtım çok ağrıyosandalyede dahi oturamıycam yatayımmüsadenizle, bebişlerinize ii bakın, kendinize de..
kız oda çok yoğun çalışıyo anlamaya çalışıyom ama onun düşünmesi lazım ben ne dıyeyım mıllet diyokı sen yalnız nasıl yıyon dıyo o düşünmuyomu azda o düşünsün
Demekki cogu erkekte var bu kendini haksizken hakli cikarma durumu..bu arada cok cok gecmis olsun kuzum bilmiyordum esinin hastaligini sükürki kurtulmus..ama gercekten yaranilmiyo heleki senin yaptigini gercekten cogu insan yapmaz sahura kalkip hergün gözleme yapmaz simdi dogruya dogru..kiymetini bilmesi gerek esin.ama sana bisey diyimmi setinim yanindayken bilmiyorlar kiymet fln anca uzak olacaklar vallahi bak ozaman ne oluyor ahh ahh ne cektikk bee sezinimm
sağol canım hastalığımız da çok yenıydı bebekle beraber geldı bebekle beraber gıttı işte hatrlamak dahı istemıyom ...gecen ramazanda memleketımdeydım annemde, kocamda burda evde değilde annesınde kaldı ramazanda 1 gun bıle kalkıp oğluna sahur hazrlamadı orda burda sahur yaptı yalnız asla yıyemez masaya dahi oturmaz uyumuyom sahura kadar uyursam kalmam zor olur tatlı uykudan uyanmak dıye bana senden fayda var dedı dun gece bıde duydu ya arkadaşlar kalmazlarmış bırde sabah işe gıtmeden karılarının kahvaltılarınız hazrlayıp işe giderlermiş onlarda hamıle ,bende ben onu gece yalnız bırakmıyom ama
iyi geceler annişler oğlumun babası amcaları ve yengesiyle güzel bi iftar yaptık sonra babamız bizi eve bıraktı şimdi onlar kardeşleri ile gezmeye gitti bende sahura gelmelerini bekliyorum siz nasılsınız
sen gene iyi dayanmışsın ben olsam kırk kere arardım nerdesin ne zaman gelion die kapı dışarı etsemde
sağol canım hastalığımız da çok yenıydı bebekle beraber geldı bebekle beraber gıttı işte hatrlamak dahı istemıyom ...gecen ramazanda memleketımdeydım annemde, kocamda burda evde değilde annesınde kaldı ramazanda 1 gun bıle kalkıp oğluna sahur hazrlamadı orda burda sahur yaptı yalnız asla yıyemez masaya dahi oturmaz uyumuyom sahura kadar uyursam kalmam zor olur tatlı uykudan uyanmak dıye bana senden fayda var dedı dun gece bıde duydu ya arkadaşlar kalmazlarmış bırde sabah işe gıtmeden karılarının kahvaltılarınız hazrlayıp işe giderlermiş onlarda hamıle ,bende ben onu gece yalnız bırakmıyom ama
hoşgeldin oh yarasın size bzde eşleri çekiştirioz bu saatte burda
aramam kı o benı aramalı hamıle kadın yalnız evde dıye aramam asla ınadımda inattır bak 7 de cıktı 6 saat oldu
iyi geceler annişler oğlumun babası amcaları ve yengesiyle güzel bi iftar yaptık sonra babamız bizi eve bıraktı şimdi onlar kardeşleri ile gezmeye gitti bende sahura gelmelerini bekliyorum siz nasılsınız
tabi haklısın araması gereken o. ama işte ben olsaydım dedim ya dayanamazdım hem zehir ederdim gününü
hoşbulduk canımcım evet okudum birazcık yaramaz kocişlere biraz surat yapmak en iyisi burunları sürtsün anlasın değerlerinizi
napalım zikzakcık napalımmm ahhhhhh ahhhhhhhhh yaptıgıız bişey yokekım gelsın doğuralımda barı bebeklerle uğrasırken kbaşka şeylere düşünmeye fırsatımız olmaz
benimki anlamazda şekerim bak şu hallerimizle bile sahurların hazırlıyoruz yedirip içirip yatırıyoruz ki ben 6.ncı ayıma kadar yattım hep tehlikemden dolayı şimdi yemekti temizlikti hep bana bakıo gene sinirlendim bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?