2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
erkek milleti deyip geçiorum canım bizim gibi hormonları degişse görürdüm ben onları

niye belli eetmedin canım sen böle yapınca oda önemsemiodur bişe demio diye

seninki de mi üzdü bakem..ay valla geçmişi okuyamıyorum zira ne zamandır giremedim nete okusam sabah olur..aman takmayın kafanıza bizde de biraz alınganlık var yani bende en azından var..bugün abuk subuk ağladım eşim de dio hormonlardan hormonlardan die..

kız sezin neler olmuş burda..kocanı kapı dışarı mı ettinneyse haketmiş demekki cnm gebişim benm sen muhakkak haklısındır..bari mesaj filan attınız mı babasına mı gitmiş nedir durum?

tavuklum babasının teli yok bende silmiştim aynı memlekette 5 aydır gormuyom adamı evet git dedım al şortunu havlunu git nerde yıceksen ye dedım ben senle yıcem dedı yemıcem senle duzenımı bozma benım dedım çıktı arkasından açtım kapıyı attım sortunu havlusunu arkasından yok kız arkadaşlarım benı ıftara cagırıyolar yalnız yeme dıye oruc tutmuyomkı gelmıyeyım dıyom eşimsiz dul kadın gıbı gıtmek ıstemıyom valla bıktım yalnız yemekten boğazıma dızılıyoo lokmalar.ama ooo denız kenarında plan yapmış bıde bundan cıkmış fıkır

biz atlattık canım arada oluyo böle şeyler can sıkıo işte keşke hiç olmasa

Demekki cogu erkekte var bu kendini haksizken hakli cikarma durumu..bu arada cok cok gecmis olsun kuzum bilmiyordum esinin hastaligini sükürki kurtulmus..ama gercekten yaranilmiyo heleki senin yaptigini gercekten cogu insan yapmaz sahura kalkip hergün gözleme yapmaz simdi dogruya dogru..kiymetini bilmesi gerek esin.ama sana bisey diyimmi setinim yanindayken bilmiyorlar kiymet fln anca uzak olacaklar vallahi bak ozaman ne oluyor ahh ahh ne cektikk bee sezinimm

erkek milleti deyip geçiorum canım bizim gibi hormonları degişse görürdüm ben onları

niye belli eetmedin canım sen böle yapınca oda önemsemiodur bişe demio diye

kız oda çok yoğun çalışıyo anlamaya çalışıyom ama onun düşünmesi lazım ben ne dıyeyım mıllet diyokı sen yalnız nasıl yıyon dıyo o düşünmuyomu azda o düşünsün

kızlar benm sırtım çok ağrıyosandalyede dahi oturamıycam yatayımmüsadenizle, bebişlerinize ii bakın, kendinize de..
allah rahatlık versin canım iyi uykular
kız oda çok yoğun çalışıyo anlamaya çalışıyom ama onun düşünmesi lazım ben ne dıyeyım mıllet diyokı sen yalnız nasıl yıyon dıyo o düşünmuyomu azda o düşünsün

kıyamam sana ben canım erkeklerin çogunda var düşünme özürlülük dile getirmeyince anlamıolar

sağol canım hastalığımız da çok yenıydı bebekle beraber geldı bebekle beraber gıttı işte hatrlamak dahı istemıyom ...gecen ramazanda memleketımdeydım annemde, kocamda burda evde değilde annesınde kaldı ramazanda 1 gun bıle kalkıp oğluna sahur hazrlamadı orda burda sahur yaptı yalnız asla yıyemez masaya dahi oturmaz uyumuyom sahura kadar uyursam kalmam zor olur tatlı uykudan uyanmak dıye bana senden fayda var dedı dun gece bıde duydu ya arkadaşlar kalmazlarmış bırde sabah işe gıtmeden karılarının kahvaltılarınız hazrlayıp işe giderlermiş onlarda hamıle ,bende ben onu gece yalnız bırakmıyom ama

iyi geceler annişler oğlumun babası amcaları ve yengesiyle güzel bi iftar yaptık sonra babamız bizi eve bıraktı şimdi onlar kardeşleri ile gezmeye gitti bende sahura gelmelerini bekliyorum siz nasılsınız

sen gene iyi dayanmışsın ben olsam kırk kere arardım nerdesin ne zaman gelion die kapı dışarı etsemde

iyi geceler annişler oğlumun babası amcaları ve yengesiyle güzel bi iftar yaptık sonra babamız bizi eve bıraktı şimdi onlar kardeşleri ile gezmeye gitti bende sahura gelmelerini bekliyorum siz nasılsınız

hoşgeldin oh yarasın size bzde eşleri çekiştirioz bu saatte burda

Insaallah en kisa zamanda anlar canim kiymetini ve bu huyundan vazgecer.ama sen sakin üzme kendini yoksa elifcikte üzülcek annesi..emin ol sen en dogrusunu yapiyorsun birak esin düsünsün biraz yada oturup sakin bir zamanda konusun söyle icindekileri tabii yani belki 1-2 gün fayda eder sonra devam..ama bol bol dua et rabbim huzurunuzu bozmasin bacim

Bana müsade sezinim uyku bastirdi gelmisken uyuyayim yoksa yandim demektir..sende uyumaya calis biraz gelirse duyarsin zaten dikkat et kendinede bebisede

napalım zikzakcık napalımmm ahhhhhh ahhhhhhhhh yaptıgıız bişey yok ekım gelsın doğuralımda barı bebeklerle uğrasırken kbaşka şeylere düşünmeye fırsatımız olmaz

tabi haklısın araması gereken o. ama işte ben olsaydım dedim ya dayanamazdım hem zehir ederdim gününü

gelse kapıyı açmamkı arkadan kılıtledım kapıyı ha nolur hızlıca çalarsa komşulara rezıl olmamak için acarım ama az beklesın ama gelmıyokı adam bırı bırıne beddua edecekse gurbete gelın gıtsın desın başka bişey bilmem ben

hoşbulduk canımcım evet okudum birazcık yaramaz kocişlere biraz surat yapmak en iyisi burunları sürtsün anlasın değerlerinizi

benimki anlamazda şekerim bak şu hallerimizle bile sahurların hazırlıyoruz yedirip içirip yatırıyoruz ki ben 6.ncı ayıma kadar yattım hep tehlikemden dolayı şimdi yemekti temizlikti hep bana bakıo gene sinirlendim bak

napalım zikzakcık napalımmm ahhhhhh ahhhhhhhhh yaptıgıız bişey yok ekım gelsın doğuralımda barı bebeklerle uğrasırken kbaşka şeylere düşünmeye fırsatımız olmaz

üzme kuzum kendini anlar eşin seni mutlaka gelir özrünü dilerr dediğin doğru bebişler gelsin başımızı kaşıcak vaktimiz kalmıcakkk

aman dur sinirlenme kızcagızım sen uzulme sen çok işde yapma ıyıyım dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…