gelse kapıyı açmamkı arkadan kılıtledım kapıyı ha nolur hızlıca çalarsa komşulara rezıl olmamak için acarım ama az beklesın ama gelmıyokı adam bırı bırıne beddua edecekse gurbete gelın gıtsın desın başka bişey bilmem ben
Insaallah en kisa zamanda anlar canim kiymetini ve bu huyundan vazgecer.ama sen sakin üzme kendini yoksa elifcikte üzülcek annesi..emin ol sen en dogrusunu yapiyorsun birak esin düsünsün biraz yada oturup sakin bir zamanda konusun söyle icindekileri tabii yani belki 1-2 gün fayda eder sonra devam..ama bol bol dua et rabbim huzurunuzu bozmasin bacim
Bana müsade sezinim uyku bastirdi gelmisken uyuyayim yoksa yandim demektir..sende uyumaya calis biraz gelirse duyarsin zatendikkat et kendinede bebisede
benimki anlamazda şekerim bak şu hallerimizle bile sahurların hazırlıyoruz yedirip içirip yatırıyoruz ki ben 6.ncı ayıma kadar yattım hep tehlikemden dolayı şimdi yemekti temizlikti hep bana bakıo gene sinirlendim bak
aman dur sinirlenme kızcagızım sen uzulme sen çok işde yapma ıyıyım dıye
sahura kadar gelir sanırım geelmezsede babasına gitmiştir sıkma canını vur kafayı yat sen burda sinirlenecegine o sinirlensin kendine
gurbetlik zordur bilirim Allah yardımcın olsun canım alışınca güzelleşir ama eşin trabzonlumuydu canım senin inat olurlar biraz bende karadenizliyim az çok huylar yakındır
ya kuzum bunu kocişlere biraz ima etseniz yada açık açık söyleseniz sonuçta çok hassas dönemden geçiyoruz biraz daha hassas olmaları lazım benim eşim saolsun oruçluyken sigara yüzünden çok gergin oluyodu bu sene inanılmaz anlayışlı
ah canım ben balık burcuyum oldum olası duygusal aglamaklı nazlıyım öle olunca benim durumda bi degişiklik olmadı eşte anlamıo tabi hormon durumlarını falan
benimkide yarı laz anneden düşün inatlar çatışmasını bizdeki:)) bizim gurbetlik bitti sayılır 2 sene doguda kaldım gel bide bana sor nasıl kaldın diye şimdide gurbette sayılırız iki saat tanıdıklara mesafetrabzon ezınem karadenız ınadı3 yıldır alışacagıma daha da zor oluyooo Allah yardımcımız olsun
bende balıkımmmm
Kızlar uyuyonuz mu
Busracıgım yukledıklerını görmedım CNm tel den gırıyorum bende ıyıyım cnm senın bebıs nasıl
kızlar gunaydın dun sohbete katılayım dedım ama benden sonra 15 sayfa ılerlermıs bana cevap yok:)neyse bende artık sızlerı rahatsız etmeme kararı aldım sanırım sız artık kendı aranızda sohbet olusturdugunuz ıcın yazdıklarım kaçmıs olabılıyor.cevap gelmeyıncede ne yalan sölimm ınsan uzuluyor:44:sızlere ıyı sohbetler ben genede sızı okumaya devam edecegım
herkese hayırlı pazarlar hamişler bebişleriniz ve siz nasılsnz bakalım
,
benimki normal çıktı canım fazla olunca ne oluyoki hiç bi bilgim yokbişi sorucam amnyon sıvısı faxla cıkannız var mı ??
herkese hayırlı pazarlar hamişler bebişleriniz ve siz nasılsnz bakalım
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?