Biraz geç bir günaydın da benden olsun kızlar...
bugünlerde kuzumun kaşları ve kirpikleri oluşmaya başlamış...yerim ben onu kaşını kirpiğini...
bugünlerde kuzumun kaşları ve kirpikleri oluşmaya başlamış...yerim ben onu kaşını kirpiğini...
gunaydın sekerım hosgeldınmasallah bebısıne artık kucuk bı ınsan goruntusune sahıpler
kızlar gunaydın dun sohbete katılayım dedım ama benden sonra 15 sayfa ılerlermıs bana cevap yok:)neyse bende artık sızlerı rahatsız etmeme kararı aldım sanırım sız artık kendı aranızda sohbet olusturdugunuz ıcın yazdıklarım kaçmıs olabılıyor.cevap gelmeyıncede ne yalan sölimm ınsan uzuluyor:44:sızlere ıyı sohbetler ben genede sızı okumaya devam edecegım
gunaydın canımm oyle dusunme lutfen sayfalar okadar hızlı ılerlıyorkı kacırıyoruz bazen yoksa burada kımsenın babasını evladı deıl herkes fıkrı olan seylere cevap verıyor emınm dıger arkadaslrımda benım gıbı dusunuyordur
kız yeme sakın lazım kaşlar kirpikler bebişe :)))
yok yemem canım ...zaten bu gece gördüğüm rüyanın üstüne ben hiç birşey yemem..
hayırlara gitsin ne gördün canım üzülme altı üstü bi rüya hamilelelikte rüyalarda karışıo ha düzgün bişe göremez olduk
Quzzu nun dedigi gibi canım sadece sana has bişe deil hepimiz konuşuyoruz işte bilgimiz fikrimiz oldugunda cevap veriyoruz yoksa gözden kaçıo olabiir takılma sen gel muhabbete devam
kuzucum tünaydınn
ben onun görüntüsünü yiyeyim....açlık başıma vurdu haaa..valla ne biçim birşeydir kızlar insan görmeden birini sevebilir mi?
Analık nedir Annem? derdim de anacığıma; Ben ol da bil derdi Mevlânaca..
Ben ol da bil!
Sen oldum annem bak!..
Sen oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..
Hani Köpekler bile ana olmasın derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..
Anlamazdık o zaman biz zamâneler..
Zor kızım, çok zor analık derdin ardından derin bir iç çekişle..
Zormuş anam..
Ana olmak Hiç ken Hep olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..
Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..
Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..
Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..
Hep; Ben! derken,
Artık; O, İllâ O! demesiymiş..
Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..
Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..
Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış..
Zormuş Anam..
Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık..
Olduk, gördük, bildik bak..
kendimin yani benim obez ve kıllı halimi gördüm
gormeden boyleyız bıde kucagımıza alınca dusun sen yaklasık 12- haftamız kaldı kızlar ya cok az bı zaman kaldıı walla dusnunce benı acayıp heyecan basıyor
tunaydın ezınecım hosgeldınn tatlım
gormeden boyleyız bıde kucagımıza alınca dusun sen yaklasık 12- haftamız kaldı kızlar ya cok az bı zaman kaldıı walla dusnunce benı acayıp heyecan basıyor
ben ankaradayım annem taaa artvinde zaten hasret kudurmuş vaziyette fena oldum
takılma canım dedim ya rüya sadece :))
Analık nedir Annem? derdim de anacığıma; Ben ol da bil derdi Mevlânaca..
Ben ol da bil!
Sen oldum annem bak!..
Sen oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..
Hani Köpekler bile ana olmasın derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..
Anlamazdık o zaman biz zamâneler..
Zor kızım, çok zor analık derdin ardından derin bir iç çekişle..
Zormuş anam..
Ana olmak Hiç ken Hep olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..
Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..
Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..
Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..
Hep; Ben! derken,
Artık; O, İllâ O! demesiymiş..
Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..
Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..
Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış..
Zormuş Anam..
Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık..
Olduk, gördük, bildik bak..
ben maraştayım anammmm taaa erzurumda ve ben de bir yıldır gördüğüm yok...ben kudurukluğun en üst seviyesini yaşıyorum...
ayy serapp aglattın benı ıcım kıyıldı resmen okurken annemı dusundum kendımı dusundum ahh annem ahhhh hele bı anne olun anlarsınız benı derdı sımdıden kucagıma almadan anladımm nekadarda haklıymıs
bende ıstanbuldayımm annem sıvastaa ahh ahh hepımız gurbet kusuyuz desenıze
bende aynı fıkırdeyım ayı kırkı doldun hemen memlekete annem hemen gelme hasta edersın dıyor ama o kımse tutamaz benııdeaynen kuzum aynen...gurbet elde çok zormuş bunu anladım...zaten şu kırkımı bi çıkartayım kim tutar seroyu evde...
ben çok yaramazdım annem hep derdi ben sana bişi demiyom..senin çocuklarında senin ettiklerinin yarısını etsin ki beni anlayasın...ana yüreği yine hepsini etsin de gör diyemiyordu...oy özledim ben anamı ya....
hoşbulduk kuzum
o heyecana bide alışveriş telaşı bastırınca yermde duramıyorum kalkın gelin alışverişe çıkalım yaa ben daha bişe almadım ogluma yaaa
hoşbulduk kuzum
o heyecana bide alışveriş telaşı bastırınca yermde duramıyorum kalkın gelin alışverişe çıkalım yaa ben daha bişe almadım ogluma yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?