2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Quzzu nun dedigi gibi canım sadece sana has bişe deil hepimiz konuşuyoruz işte bilgimiz fikrimiz oldugunda cevap veriyoruz yoksa gözden kaçıo olabiir takılma sen gel muhabbete devam

kuzucum tünaydınn

Analık nedir Annem?” derdim de anacığıma; “Ben ol da bil” derdi Mevlânaca..

Ben ol da bil!

“Sen” oldum annem bak!..

“Sen” oldum ve bildim neymiş bu işin yürekcesi..

Hani “Köpekler bile “ana” olmasın” derdin ya hep, o ızdıraplı yüreğinle, o engin şefkatinle..

Anlamazdık o zaman biz zamâneler..

“Zor kızım, çok zor analık” derdin ardından derin bir iç çekişle..

Zormuş anam..

Ana olmak “Hiç” ken “Hep” olmakmış meğer..Çoğalmakmış durmadan..

Dünyaya meydan okumak, mazi ve istikbâli sırtlamak, pervâsız bir gözü karalıkmış..

Zormuş Annem..Olduk, gördük, bildik bak..

Ana olmak meğer; Kor ateşlerde üşümesi, kara kışlarda buz kesmesiymiş yüreğin..

Hep; “Ben!” derken,
Artık; “O”, “İllâ O!” demesiymiş..

Hiç varmayacağı kapıları çalması, hiç ederek ömrünü, adanmasıymış..

Hiç kızmaması yüreğin, almayı hiç düşünmeden hep vermesiymiş..

Hep sarıp-sarmalaması, hiç hesap sormadan, hep dost hep yâr olmasıymış..

Zormuş Anam..

Meğer ölümüne bir kara sevdaymış analık..

Olduk, gördük, bildik bak..

Quzzu nun dedigi gibi canım sadece sana has bişe deil hepimiz konuşuyoruz işte bilgimiz fikrimiz oldugunda cevap veriyoruz yoksa gözden kaçıo olabiir takılma sen gel muhabbete devam

kuzucum tünaydınn

tunaydın ezınecım hosgeldınn tatlım

ben onun görüntüsünü yiyeyim....açlık başıma vurdu haaa..valla ne biçim birşeydir kızlar insan görmeden birini sevebilir mi?

gormeden boyleyız bıde kucagımıza alınca dusun sen yaklasık 12- haftamız kaldı kızlar ya cok az bı zaman kaldıı walla dusnunce benı acayıp heyecan basıyor

ben ankaradayım annem taaa artvinde zaten hasret kudurmuş vaziyette fena oldum
kendimin yani benim obez ve kıllı halimi gördüm

takılma canım dedim ya rüya sadece :))

gormeden boyleyız bıde kucagımıza alınca dusun sen yaklasık 12- haftamız kaldı kızlar ya cok az bı zaman kaldıı walla dusnunce benı acayıp heyecan basıyor

aynen kuzum görmeden böyleyiz kucağımızda nasıl oluruz acaba? 12 hafta kaldı di mi? vay be..inşallah zamanında gelirler kuzular aceleci davranmazlar..

hoşbulduk kuzum
o heyecana bide alışveriş telaşı bastırınca yermde duramıyorum kalkın gelin alışverişe çıkalım yaa ben daha bişe almadım ogluma yaaa

ben ankaradayım annem taaa artvinde zaten hasret kudurmuş vaziyette fena oldum

takılma canım dedim ya rüya sadece :))

ben maraştayım anammmm taaa erzurumda ve ben de bir yıldır gördüğüm yok...ben kudurukluğun en üst seviyesini yaşıyorum...

ayy serapp aglattın benı ıcım kıyıldı resmen okurken annemı dusundum kendımı dusundum ahh annem ahhhh hele bı anne olun anlarsınız benı derdı sımdıden kucagıma almadan anladımm nekadarda haklıymıs

ben çok yaramazdım annem hep derdi ben sana bişi demiyom..senin çocuklarında senin ettiklerinin yarısını etsin ki beni anlayasın...ana yüreği yine hepsini etsin de gör diyemiyordu...oy özledim ben anamı ya....

aynen kuzum aynen...gurbet elde çok zormuş bunu anladım...zaten şu kırkımı bi çıkartayım kim tutar seroyu evde...
bende aynı fıkırdeyım ayı kırkı doldun hemen memlekete annem hemen gelme hasta edersın dıyor ama o kımse tutamaz benııde

hep anneler aynıymıs demekkı neler cektıler gorkı bızden ama ana yuregı kusmez kırılmaz yıne evladım dıye sarardı ıstee

hoşbulduk kuzum
o heyecana bide alışveriş telaşı bastırınca yermde duramıyorum kalkın gelin alışverişe çıkalım yaa ben daha bişe almadım ogluma yaaa

bende bişey almadm daha bayramdan sonra cıkcm bı gunde alırm hepsını dıye dusunym şimdiye kadar 3tane tulum aldm ince battanıye alt acıca okadar baska yok kendıme bıle ne gecelık aldm ne bişey bazen aklıma gelıyo ya sancılansam hazır bi cantamız bıle yok o telasla ne olur bılemem ama artk cantalrmzn hazır olması lazım

hoşbulduk kuzum

canım bendekı heyecanla ben de alacak kalmadı herseyımızı aldık bı odamız kaldı onda bı turlu karar veremıyorum sızde elınızı cabuk tutun artık ne kaldı surda bayramdı ramzandı hıc zaman nasıl gecer anlamazsınız walla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…