2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
mecbur dönecem napacam

Aynı sıkıntı bizde de var,eşim sıcaklarda temasa hiç tahammül edemez,ilk zamanlar çok kızıyordum bu huyuna,yapacak bişey yok ama yaramaz ben eşimle biraz uğraşmadan uyuyamıyorum,mıncıklayıp mıncıklayıp yatıyorum Bu arada bende geceleri uyuyama sorunu oluşmaya başladı,ayaklarım karıncalanıyor sanki,bir de sıkıntı sıcak basıyor beni,dün 4 te falan uyudum sanırım..Korkuyorum kızım da gececi olacak diye:18:
İnşallah bayramdan önce patlar canım yaa,bayramda yakınlarımız açısından sıkıntı olur..Eylül sonu ekim başı gibi doğsalar belki erken toparlanırız mevlüdü de yapıveririz arada..Bakalım hayırlısı:26:

kızLar nasLsnz??
dogumLarı ruyada gormeye basLadınz mı??
benimkiLer kabus gbi off yakLastıkca ınsan urkuor

gecen hafta benım kız alttan vurnca etkılendım ruyamda yolda fffffffoooooooooooooşşşşşş bı su geldi hep merak ederdım suyum geldı dıyenlere nasıl bişeyddir dıye tarla gıbı bı yerdeyım napcam dıyorum daha bebegın kıyafetlerı yıkanmadı ağda yapcaktım ben eşimi arıyayım da jilet barı getrsın dıyom bıde dıyomkı ben jılet nasıl yapılır bılmıyomkı ağdaya gıdeyım ama su cıktı bebek beklermı o kadar derkennn gerısını bilmıyom dünd ağdamı yaptım kızımın kıyafetlerınıde odamız gelınce yıkıcam utuleyıp asıcam

bene gozunun ıcıne bakıyorum canım ama yemek yerken az yesınde zayıflasın dıye
bızımkı tam bayrama gelıyorr keske sonrasına gelseydı

benim zaten eylül sonu ekim başı gözüküyor ama kısmet kurbana kalmaz heralde
canım dediğin gibi bayramdan önce gelse bayrama kadar toparlanırdık el öpmeye bile giderdik

walla benimde dileğim kurban bayramından önce olsun eylul sonu belki erken ama ekim başı işte olsa ii olur şaka bi yana Rabbim hayırlısnı versin tabi de , bayramda hastanelerde de nöbet durumu falan oluo herkes bi yelerd e oluo o da bi sıkıntı oluştumasın die bayramdan önce olsa diyorum bayramda evimizde oluruz rahtaça

sezinn nasıl konusuyon sen oyle sogudu felan nasıl sozler onlarr kendıne sıkıntı yapacagına boyle kafanda olmadık seyler kuracagına konus esınle kurtul canım hem sogumak degıl tekrar asık olmustur onun bır parcasını tasıyosun sonucta

Bayrama denk gelirse doktorlarımız yerlerinde değil de yurt içi yurt dışı tatillerini yapıyor olabilirler..Geçen ay doktoruma sordum doğum sayısına göre gibi konuştu,garanti vermedi sıkıntılı bir durum yani..İnşallah ekimde çok doğuran olur

slm arkadaşlar.
size bişey danışcam
ben 26 haftamdayım
ama ne şeker yüklemesi ne detaylı ultrasyon çağırdı doktorum
geçmi kaldım
dokto deiştimeyi düşünüyorum
şeker yüklemesi sağlık ocağında yapılıo mu
bi de doyma duygum firarlarda sizdede oluyomu

en iyi yöntem eşinize arkanızı dönmeniz o size sarılsın çok rahat oluyo hem de ayrılmamış oluyoz oğluşum da biz de rahat ediyoz :81::89:
yatarken ideal pozisyon
esım benle yarısıyor canım bakalım kım galıp gelecek
walla ayaktada sarılamıyorum yatıncada gectı o işler bızden artık
valla biz zaten sarılamıyoruz artık eşimdede var hafiften göbüş benimkide önden önden sivri gidince olmuyo

sıcaklardan bizde yanaşamıyoruz artık birbirimize ne kadar uzak kadar iyi

bende bayramdan sonra olsun ıstıyorum ya aılem baska sehırde kurbanını felan keseler rahat rahat gelırler yoksa sıkıntı nasılolucak kadar kısmet neler gorucez ben normalde herseyı planlarım ama konu bu olunca hıc bısey yapamıyorum

ayran ıctık ayrı dustuk yanı hepımız herıflerle desenıze

en iyi yöntem eşinize arkanızı dönmeniz o size sarılsın çok rahat oluyo hem de ayrılmamış oluyoz oğluşum da biz de rahat ediyoz :81::89:
Evet o yöntem iyi oluyor.
walla oda sarılsa bende sarılsam yatınca rahat edemıyorum esım bı tarafa yatıyor ben bı tarafa aslında ayrı yatacam ama uzuluyorum esıme adamcagız barı yatagında yatsın dıyorum
Vallah bizde de öyle. Zaten sıcaktan dokunmuyoruz cok birbirimize. Bizimki de diyor arada rahatsız olursan giderim ben diye. Ama gerek yok simdi. Daha idare ediyoruz. İlerisini bilmem ama :)

Canım zaten bu kurban bayramında evde geçireceğiz hepimiz galiba. Benimde 11i gözüküyor dogum 15ine sarkarsa kurban da dogum olur. Erken olursa da herkes ziyarete bizlere gelir herhalde.

Benim seker yüklemem 26da oldu 24te de detaylı oldu. Senin Dr niye hiçbirşeye çağırmadı. Sorsaydın keske. Baska iyi bir Dr biliyorsan gir bence. Bizim saglik ocağında olmuyordu seker yüklemesi.

Benim seker yüklemem 26da oldu 24te de detaylı oldu. Senin Dr niye hiçbirşeye çağırmadı. Sorsaydın keske. Baska iyi bir Dr biliyorsan gir bence. Bizim saglik ocağında olmuyordu seker yüklemesi.

ya ne bileyim sözde özel hastane deli ediyor beni..
bende burda tek bildği doktor oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…