mecbur dönecem napacamsen sırtını dönmeye devm ediceksin o zaman sebicim yapcak bişey yok
sormaaaa canım yaa ama benim ki kilo almak bi yana daha da zayıflamasın ramazanda diye gözünün içine bakıyorum
ramazan topu gibi de patlıycaz sonraama bizim top ramazan bayramında değil kurban bayramından önce patlıcak kısmetse
Aynı sıkıntı bizde de var,eşim sıcaklarda temasa hiç tahammül edemez,ilk zamanlar çok kızıyordum bu huyuna,yapacak bişey yok ama yaramaz ben eşimle biraz uğraşmadan uyuyamıyorum,mıncıklayıp mıncıklayıp yatıyorumbe n kocama sarılmayalı çooooooooooook olduuzaten uyurken asla ona dokunulsun istemez ayagımız bıle değmicek uyuyamıyo adam zaten şimdide sanırım hepten soğudu bende hayırlısı ,kızıma sarılıyom bende
İnşallah bayramdan önce patlar canım yaa,bayramda yakınlarımız açısından sıkıntı olur..Eylül sonu ekim başı gibi doğsalar belki erken toparlanırız mevlüdü de yapıveririz arada..Bakalım hayırlısı:26:sen sırtını dönmeye devm ediceksin o zaman sebicim yapcak bişey yok
sormaaaa canım yaa ama benim ki kilo almak bi yana daha da zayıflamasın ramazanda diye gözünün içine bakıyorum
ramazan topu gibi de patlıycaz sonraama bizim top ramazan bayramında değil kurban bayramından önce patlıcak kısmetse
kızLar nasLsnz??
dogumLarı ruyada gormeye basLadınz mı??
benimkiLer kabus gbi off yakLastıkca ınsan urkuor
sen sırtını dönmeye devm ediceksin o zaman sebicim yapcak bişey yok
Aynı sıkıntı bizde de var,eşim sıcaklarda temasa hiç tahammül edemez,ilk zamanlar çok kızıyordum bu huyuna,yapacak bişey yok ama yaramaz ben eşimle biraz uğraşmadan uyuyamıyorum,mıncıklayıp mıncıklayıp yatıyorumBu arada bende geceleri uyuyama sorunu oluşmaya başladı,ayaklarım karıncalanıyor sanki,bir de sıkıntı sıcak basıyor beni,dün 4 te falan uyudum sanırım..Korkuyorum kızım da gececi olacak diye:18:
İnşallah bayramdan önce patlar canım yaa,bayramda yakınlarımız açısından sıkıntı olur..Eylül sonu ekim başı gibi doğsalar belki erken toparlanırız mevlüdü de yapıveririz arada..Bakalım hayırlısı:26:
Aynı sıkıntı bizde de var,eşim sıcaklarda temasa hiç tahammül edemez,ilk zamanlar çok kızıyordum bu huyuna,yapacak bişey yok ama yaramaz ben eşimle biraz uğraşmadan uyuyamıyorum,mıncıklayıp mıncıklayıp yatıyorumBu arada bende geceleri uyuyama sorunu oluşmaya başladı,ayaklarım karıncalanıyor sanki,bir de sıkıntı sıcak basıyor beni,dün 4 te falan uyudum sanırım..Korkuyorum kızım da gececi olacak diye:18:
İnşallah bayramdan önce patlar canım yaa,bayramda yakınlarımız açısından sıkıntı olur..Eylül sonu ekim başı gibi doğsalar belki erken toparlanırız mevlüdü de yapıveririz arada..Bakalım hayırlısı:26:
be n kocama sarılmayalı çooooooooooook olduuzaten uyurken asla ona dokunulsun istemez ayagımız bıle değmicek uyuyamıyo adam zaten şimdide sanırım hepten soğudu bende hayırlısı ,kızıma sarılıyom bende
yatarken ideal pozisyonen iyi yöntem eşinize arkanızı dönmeniz o size sarılsın çok rahat oluyo hem de ayrılmamış oluyoz oğluşum da biz de rahat ediyoz:81::89:
valla biz zaten sarılamıyoruz artık eşimdede var hafiften göbüş benimkide önden önden sivri gidince olmuyoesım benle yarısıyor canım bakalım kım galıp gelecek
walla ayaktada sarılamıyorum yatıncada gectı o işler bızden artık
be n kocama sarılmayalı çooooooooooook olduuzaten uyurken asla ona dokunulsun istemez ayagımız bıle değmicek uyuyamıyo adam zaten şimdide sanırım hepten soğudu bende hayırlısı ,kızıma sarılıyom bende
walla benimde dileğim kurban bayramından önce olsun eylul sonu belki erken ama ekim başı işte olsa ii olurşaka bi yana Rabbim hayırlısnı versin tabi de , bayramda hastanelerde de nöbet durumu falan oluo herkes bi yelerd e oluo o da bi sıkıntı oluştumasın die bayramdan önce olsa diyorum bayramda evimizde oluruz rahtaça
yatarken ideal pozisyon
valla biz zaten sarılamıyoruz artık eşimdede var hafiften göbüş benimkide önden önden sivri gidince olmuyo
sıcaklardan bizde yanaşamıyoruz artık birbirimize ne kadar uzak kadar iyi
Yaramazlık yaptık ayrı düştük diyelim ama bir kaç aya yine eskisi gibi olur herşey umarımayran ıctık ayrı dustuk yanı hepımız herıflerle desenıze
Yaramazlık yaptık ayrı düştük diyelim ama bir kaç aya yine eskisi gibi olur herşey umarım
Biz iyi kötü devam canım..ama eski performans olmuyor tek sıkıntı ooo:83:bır kac ay degılde bı 3-4 ay sanırım gozunu korkutmak gıbı olmasında
Evet o yöntem iyi oluyor.en iyi yöntem eşinize arkanızı dönmeniz o size sarılsın çok rahat oluyo hem de ayrılmamış oluyoz oğluşum da biz de rahat ediyoz:81::89:
Vallah bizde de öyle. Zaten sıcaktan dokunmuyoruz cok birbirimize. Bizimki de diyor arada rahatsız olursan giderim ben diye. Ama gerek yok simdi. Daha idare ediyoruz. İlerisini bilmem ama :)walla oda sarılsa bende sarılsam yatınca rahat edemıyorum esım bı tarafa yatıyor ben bı tarafa aslında ayrı yatacam ama uzuluyorum esıme adamcagız barı yatagında yatsın dıyorum
ynen canımmayran ıctık ayrı dustuk yanı hepımız herıflerle desenıze
Yaramazlık yaptık ayrı düştük diyelim ama bir kaç aya yine eskisi gibi olur herşey umarım
bır kac ay degılde bı 3-4 ay sanırım gozunu korkutmak gıbı olmasında
slm arkadaşlar.
size bişey danışcam
ben 26 haftamdayım
ama ne şeker yüklemesi ne detaylı ultrasyon çağırdı doktorum
geçmi kaldım
dokto deiştimeyi düşünüyorum
şeker yüklemesi sağlık ocağında yapılıo mu
bi de doyma duygum firarlarda sizdede oluyomu
Benim seker yüklemem 26da oldu 24te de detaylı oldu. Senin Dr niye hiçbirşeye çağırmadı. Sorsaydın keske. Baska iyi bir Dr biliyorsan gir bence. Bizim saglik ocağında olmuyordu seker yüklemesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?