Biz iyi kötü devam canım..ama eski performans olmuyor tek sıkıntı ooo:83:
Evet o yöntem iyi oluyor.
Vallah bizde de öyle. Zaten sıcaktan dokunmuyoruz cok birbirimize. Bizimki de diyor arada rahatsız olursan giderim ben diye. Ama gerek yok simdi. Daha idare ediyoruz. İlerisini bilmem ama :)
Canım zaten bu kurban bayramında evde geçireceğiz hepimiz galiba. Benimde 11i gözüküyor dogum 15ine sarkarsa kurban da dogum olur. Erken olursa da herkes ziyarete bizlere gelir herhalde.
HMMM benim iki saattir ortalığı karıştırmak için düşündüğüm konu açılmış ben düşünüp yazana kadarBiz iyi kötü devam canım..ama eski performans olmuyor tek sıkıntı ooo:83:
ynen canımm
daha doguma 3 ay var bide bunun kırkı falan baya var
HMMM benim iki saattir ortalığı karıştırmak için düşündüğüm konu açılmış ben düşünüp yazana kadar
kızlar yaa artık zaten zor oluyo da bunun sağlık açısından son zamanı nedir acaba? :26:
yani ne zaman beylerimize artık ABİ diyelim
Ben hiçbir zaman abi diyemem,belki lohusalık döneminde o da mecbuurHMMM benim iki saattir ortalığı karıştırmak için düşündüğüm konu açılmış ben düşünüp yazana kadar
kızlar yaa artık zaten zor oluyo da bunun sağlık açısından son zamanı nedir acaba? :26:
yani ne zaman beylerimize artık ABİ diyelim
Merhba Kizlar,
Nasilsiniz, ne var ne yok?
Hafta sonu giremedim cumartesi kozalagin bisiklet yarisi vardi 11. oldu 38 kisiden
Pazarda uyudum fln biraz ev topladim derken aksam oldu ..
Bu sabahta seker yuklemesi vardi ay igrenc bisi 2 saat bekledim hastanede ikinci kani vermek icin skntidan oldum uykum geldi
Eeee ise gec geldim haliyle zaten hafta sonundan bir dunya yigilmis yormuyorum kendimi biraz yoluna koydum biraktim, anca girmeye vakit bulabldim zaten 1 saat sonrada cikicam ..
Sizler nasilsiniz ne var ne yok ?
Bu arada kizimida gordum dokrtor hala genel bakis kiz gibi ama genitalin cikintisi buyuk gozukuyor erkek olma ihtimali fln var dedi bende hic ustelemedim annemin doktoru dkikasinda sak diye kiz bu bebis demisti.. Ansin adamlar kac milyonuk ulkede bir suru doktor var kac kisi doguruyorki heleki cinsiyet bizimki kadar onemli degil :))
Kizimiz kocaman olmus boyunu solemedi bende sormayi unuttum ama 1050 gr olmusuz
ben şimdiden oturup kalkmakta zorlanıyorum akşama hiç bi iş yapmadıgım halde pestilim çıkmış oluoaynennn oyle canım en kotu 4 ay boyle bıde son zamanlarımzda hıc cekılmeyız bız yanı kendı adıma oyle olur galıba sımdıden sıgınamıyorum kendı vucuduma sıgmıyormusum gıbı gelıyor gecelerı darlanıyorum offf agustosa eylule kendımı hıc dusunemıyorumm:83:
hahhahahaha benım 7 aydır tam abılık kıvama geldı sızı bılmem
Ben hiçbir zaman abi diyemem,belki lohusalık döneminde o da mecbuurDoktorum durun diyene kadar durmam yanii
Adige durmuş canım ben durmadıme adıgecımm bı zahmet lohusalıkta dur canımm ya bu ne enerjıdır arkadas kendımden utandımm yaww
ben şimdiden oturup kalkmakta zorlanıyorum akşama hiç bi iş yapmadıgım halde pestilim çıkmış oluo
bende sendenim canım merak etme
Adige durmuş canım ben durmadım
Bozulmasın amaa,o beim cilvemden de kaynaklanıyor tabi eşim de çok boş değil o nedenletek olmadıgımı gormek rahatlattı canımm catybaby psıkolojımı bozdu walla
Arkadaşlar ben aralık annesiyim inş, Eylülün ikinci haftası tatile gideceğiz.
ben o zaman 28 Haftalık oluyorum ve bu ilk gebeliğim
hareketlerim nasıl olur? tatil kötü bir fikir mi ? çok kafam karışık
bi yandan da çocuksuz son bir tatilimiz olsun istiyorum,
Sizler şimdi 27-28 haftalarda olduğunuz için bu haftalar nasıldır beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler..
Bozulmasın amaa,o beim cilvemden de kaynaklanıyor tabi eşim de çok boş değil o nedenleAma öyle hergün değil canım
Merhaba,şimdiden hayırlı olsun.Allah evladını bağışlasın inşallah..Kendimden örnek erirsem,bu ay doktorum havuza denize girebilirsin ama çok uzun değil dedi..ama çok sıcaklarda dışarı çıkma ,dikkatli ol dedi..Şartları çok zorlamamak gerekiyor ama yasak değil neticede..Doktoruna danıştın mı peki?Arkadaşlar ben aralık annesiyim inş, Eylülün ikinci haftası tatile gideceğiz.
ben o zaman 28 Haftalık oluyorum ve bu ilk gebeliğim
hareketlerim nasıl olur? tatil kötü bir fikir mi ? çok kafam karışık
bi yandan da çocuksuz son bir tatilimiz olsun istiyorum,
Sizler şimdi 27-28 haftalarda olduğunuz için bu haftalar nasıldır beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler..
ohh ohhh benim de niyetim doktor yasaklayana kadar ama artık zor oluyor vücut eskisi gibi değilBen hiçbir zaman abi diyemem,belki lohusalık döneminde o da mecbuurDoktorum durun diyene kadar durmam yanii
sen vicdansızlardandın di mi unutmuştum ben senihahhahahaha benım 7 aydır tam abılık kıvama geldı sızı bılmem
e adıgecımm bı zahmet lohusalıkta dur canımm ya bu ne enerjıdır arkadas kendımden utandımm yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?