Canım bence baska bir Dr'a da danış.ya ne bileyim sözde özel hastane deli ediyor beni..
bende burda tek bildği doktor oydu
Bende son ayda yatağa tek basına sahip olabilirim herhalde :))bızz 3-4 ay daha ayrıyız sanırsam sıze masallah canım
ıılerısındee hıc bısey beklme canım daha fazla sısecez yataktan kovabılırız onun ıcın bugunlerıne sukretsınler
Vallah risk yoksa son zamanı yok galiba canım.HMMM benim iki saattir ortalığı karıştırmak için düşündüğüm konu açılmış ben düşünüp yazana kadar
kızlar yaa artık zaten zor oluyo da bunun sağlık açısından son zamanı nedir acaba? :26:
yani ne zaman beylerimize artık ABİ diyelim
Hosgeldin canım. Maasallah kızına. Sizin oradaki Drlar da ne zor karar veriyorlar kız mı erkek mı diye :)Merhba Kizlar,
Nasilsiniz, ne var ne yok?
Hafta sonu giremedim cumartesi kozalagin bisiklet yarisi vardi 11. oldu 38 kisiden
Pazarda uyudum fln biraz ev topladim derken aksam oldu ..
Bu sabahta seker yuklemesi vardi ay igrenc bisi 2 saat bekledim hastanede ikinci kani vermek icin skntidan oldum uykum geldi
Eeee ise gec geldim haliyle zaten hafta sonundan bir dunya yigilmis yormuyorum kendimi biraz yoluna koydum biraktim, anca girmeye vakit bulabldim zaten 1 saat sonrada cikicam ..
Sizler nasilsiniz ne var ne yok ?
Bu arada kizimida gordum dokrtor hala genel bakis kiz gibi ama genitalin cikintisi buyuk gozukuyor erkek olma ihtimali fln var dedi bende hic ustelemedim annemin doktoru dkikasinda sak diye kiz bu bebis demisti.. Ansin adamlar kac milyonuk ulkede bir suru doktor var kac kisi doguruyorki heleki cinsiyet bizimki kadar onemli degil :))
Kizimiz kocaman olmus boyunu solemedi bende sormayi unuttum ama 1050 gr olmusuz
Ben hiçbir zaman abi diyemem,belki lohusalık döneminde o da mecbuurDoktorum durun diyene kadar durmam yanii
Arkadaşlar ben aralık annesiyim inş, Eylülün ikinci haftası tatile gideceğiz.
ben o zaman 28 Haftalık oluyorum ve bu ilk gebeliğim
hareketlerim nasıl olur? tatil kötü bir fikir mi ? çok kafam karışık
bi yandan da çocuksuz son bir tatilimiz olsun istiyorum,
Sizler şimdi 27-28 haftalarda olduğunuz için bu haftalar nasıldır beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler..
ohh ohhh benim de niyetim doktor yasaklayana kadar ama artık zor oluyor vücut eskisi gibi değil
sen vicdansızlardandın di mi unutmuştum ben seni
kuzuuu nickleri karıştırdın
Arkadaşlar ben aralık annesiyim inş, Eylülün ikinci haftası tatile gideceğiz.
ben o zaman 28 Haftalık oluyorum ve bu ilk gebeliğim
hareketlerim nasıl olur? tatil kötü bir fikir mi ? çok kafam karışık
bi yandan da çocuksuz son bir tatilimiz olsun istiyorum,
Sizler şimdi 27-28 haftalarda olduğunuz için bu haftalar nasıldır beni biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler..
Canimben dr.a sordim bayramda tstile gitmek istiyorum diye.hicbir sakincasi yok gidebilirsin dedi ki 30. Haftada oluyorum
Merhaba,şimdiden hayırlı olsun.Allah evladını bağışlasın inşallah..Kendimden örnek erirsem,bu ay doktorum havuza denize girebilirsin ama çok uzun değil dedi..ama çok sıcaklarda dışarı çıkma ,dikkatli ol dedi..Şartları çok zorlamamak gerekiyor ama yasak değil neticede..Doktoruna danıştın mı peki?
Canim ben tatilden yeni dondum, gidebiliyorsan mutlaka git derim.. Ohh insan rahatliyor valla denizde kopugumu koltugumun altina alip gobisin ustune yatmak gibisi yok :))
Benim doktorumda git demisti ama sicaga dikkat ve havuzlardan uzak dur birbir cesit insan giriyor bir suru kimyasal madde var suda aman enfeksiyo fln kapma ben sadece denize girdim. Birde sicaga dikkat guneste 10 dk fazla kalma golgede otur, sicak kuma uzninca boyle insanin kemikleri rahatliyor sanki ama iyi degilmis pek sicak kanama baslatabilirmis ama dozunda yaptigin surece sorun yok. Bende guneslendim yuzdum bol bol. Diger bir konu mutlaka gunes kremi kullan ozellikle yuzun icin. Ben yuzume 50 faktor vucuduma 20 faktor kullandim, cungu hamislikte pigmentler fazla calisiyormus ve gunesten dolayi ozellikte yuzde kalici cillerin olusmasi mumkunmus dermatologum soylemisti. her sabah ve aksam bol bol gobiside yagla sicak havada daha cok kuruyor cildini nemli tut..
Bol eglenceler simdiden.. Bak gor suya girince bebiinde hosuna gitcek ben yuzdukce tekme yedim valla
Bozulmasın amaa,o beim cilvemden de kaynaklanıyor tabi eşim de çok boş değil o nedenleAma öyle hergün değil canım
Canım herkesin yapısı farklı olabiliyor. Ama cok fena değiliz. Ama uzun araba yolculugu olacaksa zor olabilir. Cok uzun yürüyunce de benim ayaklarım fena ağrıyor. Gittiğin yerde dinleneceksen olabilir. Ama gezmeli birsey olacaksa zor olur. Çünkü kasiklarda, belde vs ağrılar olabiliyor.
Sen de bendensin desene,çılgın annecikolcak o kadar canim valla bende dur demedim heleki son 2 ay sanki biraz daha artti ilk baslara gore, hergun olmasada haftada 3 gun aktivite 3 gun oteki turlu derken gonlumuz hos .. Helel hafta sonu bebis taaa tepeye tirmandi valla ohh rahat rahat
çok sağolun arkadaşalr, biraz içim rahatladı, doktorum da gidebilirsin ama denizde uzun kalma,
güneş kremi muhakkak kullan, kaydırak yasak falan dedi, elimden geldiğince dikkat ederim onlara inş.
normalde hareketlerim kısıtlanır mı onu merak ediyordum, sizler iyiymişsiniz maşallahbende öyle olurumda rahat bir tatil geçiririm inş.
Bizde öyleyiz galiba hehe :)bende cılve eksıklıgı var canım doktor da yasaklayınca ısıme geldı acıkcasıı
Vallah belli belli :)) maasallah araniz hep böyle olur insallah. Halanlarda yas ilerleyence de mı böylelermis. Ne guzel vallah.Henüz 1 senelik evliyiz jasemincim,belli olmuyor mu?Ama ben halamlara çekmişim,7 neyse 70 de o olur misali Yeter ki rabbim eşimle aramızı hep güzel tutsun ve bizi ayırmasın..tüm sevenleri inşallah..
olcak o kadar canim valla bende dur demedim heleki son 2 ay sanki biraz daha artti ilk baslara gore, hergun olmasada haftada 3 gun aktivite 3 gun oteki turlu derken gonlumuz hos .. Helel hafta sonu bebis taaa tepeye tirmandi valla ohh rahat rahat
Bizde öyleyiz galiba hehe :)
Vallah belli belli :)) maasallah araniz hep böyle olur insallah. Halanlarda yas ilerleyence de mı böylelermis. Ne guzel vallah.
Bizde cocuk olmayınca zamanla saat ve gun hesabı tutmaktan Dr'a gitmekten. Olacak mı olmayacak mı düşüncesinden eski performans kalmadı vallah.
Sana da maasallah canım. 3 gun aktivite 3 gun öteki turlu ne demek kız :))
Anlayamadım ben.
Bebek nasıl tepeye tırmandı ?
Sezin sendede mi şeker yukemesinde yüksek çıktı. Ve diyet mi yapiyorsun.biraz ankatir misin nasil gidiyor neker yiyip iciyirsun. Bendw basliycamda diyete(
Öyle yaparsın canım. Ama iyi olur dinlenirsin.2 saat uzaklıkta biryere gideceğiz cnm , 3 saatten fazlası yasak zaten.
daha çok dinlenme amaçlı, otelin içinde yürüyüş yaparız en fazla
Aman canim anla iste diger zamanlarda da sadece adamin gonlunu yapiyoruz hani manuel mi desem :26:
bebis genelde sag alt kosede oluyor poposu karnima bakinca goruyorsun bariz bi taraf daha siskin :)
Ama aktivite zamani bu sefer gobis deliginin ustune dogru uzandi yer acti
kızlar sız hangı markanın uyku setu ve nevresımını aldınız
YOK YAWRUMM benım şeker normal çıktıı.ben bı ara dıyetısyene gıttım :18::18: doktorumdan habersiz yanı doktordan çıktık 1 hafta sonra falan a baktım ben herhafta 1 kılo almaya başlıyorumm 1 ayda tam 4 kılo diyetısyende bana gebelık beslenmesı verdı kontrollü kılo almak için işe yaramıştı haftada 100 gr bazende 400 gr aldım ama 3. haftada doktoruma gıdınce soyledım ve kzdı bana
bende bıraktım ozaman tabı şekerden korkmuştum ben çok kılo alıyordum ama çıkmadı sende şeker mı cıktı
Arkadaşlar gece uykuda bacaklarınızda kasılma oluyormu şiddetli ağrı aniden oluyor uykumdan uyandırıyor beni:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?