2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ya ne bileyim sözde özel hastane deli ediyor beni..
bende burda tek bildği doktor oydu
Canım bence baska bir Dr'a da danış.
bızz 3-4 ay daha ayrıyız sanırsam sıze masallah canım
ıılerısındee hıc bısey beklme canım daha fazla sısecez yataktan kovabılırız onun ıcın bugunlerıne sukretsınler
Bende son ayda yatağa tek basına sahip olabilirim herhalde :))
Vallah risk yoksa son zamanı yok galiba canım.
Hosgeldin canım. Maasallah kızına. Sizin oradaki Drlar da ne zor karar veriyorlar kız mı erkek mı diye :)
Tr deki hemen söylemişti dimi. Kizdir o bence.
Ben hiçbir zaman abi diyemem,belki lohusalık döneminde o da mecbuur Doktorum durun diyene kadar durmam yanii

Maasallah kız sana. Bu ne enerji bu ne performans :)). Kac senelik evlisiniz siz. Bizde artık o is ikinci planda vallah. 6 seneyi devirince ve bebek geç gelince böyle oldu galiba :)

Canim ben tatilden yeni dondum, gidebiliyorsan mutlaka git derim.. Ohh insan rahatliyor valla denizde kopugumu koltugumun altina alip gobisin ustune yatmak gibisi yok :))

Benim doktorumda git demisti ama sicaga dikkat ve havuzlardan uzak dur birbir cesit insan giriyor bir suru kimyasal madde var suda aman enfeksiyo fln kapma ben sadece denize girdim. Birde sicaga dikkat guneste 10 dk fazla kalma golgede otur, sicak kuma uzninca boyle insanin kemikleri rahatliyor sanki ama iyi degilmis pek sicak kanama baslatabilirmis ama dozunda yaptigin surece sorun yok. Bende guneslendim yuzdum bol bol. Diger bir konu mutlaka gunes kremi kullan ozellikle yuzun icin. Ben yuzume 50 faktor vucuduma 20 faktor kullandim, cungu hamislikte pigmentler fazla calisiyormus ve gunesten dolayi ozellikte yuzde kalici cillerin olusmasi mumkunmus dermatologum soylemisti. her sabah ve aksam bol bol gobiside yagla sicak havada daha cok kuruyor cildini nemli tut..

Bol eglenceler simdiden.. Bak gor suya girince bebiinde hosuna gitcek ben yuzdukce tekme yedim valla

ohh ohhh benim de niyetim doktor yasaklayana kadar ama artık zor oluyor vücut eskisi gibi değil

sen vicdansızlardandın di mi unutmuştum ben seni

kuzuuu nickleri karıştırdın

cokta karısmamıs galıba canım sende durmaynalrdansın baksana
benımvıcdansızlıgım deıl canım yaa doktorunn vıcdansızlıgı yoksa ben hıcc ole yaparmıyımm kocısımee

Canım herkesin yapısı farklı olabiliyor. Ama cok fena değiliz. Ama uzun araba yolculugu olacaksa zor olabilir. Cok uzun yürüyunce de benim ayaklarım fena ağrıyor. Gittiğin yerde dinleneceksen olabilir. Ama gezmeli birsey olacaksa zor olur. Çünkü kasiklarda, belde vs ağrılar olabiliyor.

Canimben dr.a sordim bayramda tstile gitmek istiyorum diye.hicbir sakincasi yok gidebilirsin dedi ki 30. Haftada oluyorum

çok sağolun arkadaşalr, biraz içim rahatladı, doktorum da gidebilirsin ama denizde uzun kalma,
güneş kremi muhakkak kullan, kaydırak yasak falan dedi, elimden geldiğince dikkat ederim onlara inş.
normalde hareketlerim kısıtlanır mı onu merak ediyordum, sizler iyiymişsiniz maşallah bende öyle olurumda rahat bir tatil geçiririm inş.

Henüz 1 senelik evliyiz jasemincim,belli olmuyor mu?Ama ben halamlara çekmişim,7 neyse 70 de o olur misali Yeter ki rabbim eşimle aramızı hep güzel tutsun ve bizi ayırmasın..tüm sevenleri inşallah..

Bozulmasın amaa,o beim cilvemden de kaynaklanıyor tabi eşim de çok boş değil o nedenleAma öyle hergün değil canım

olcak o kadar canim valla bende dur demedim heleki son 2 ay sanki biraz daha artti ilk baslara gore, hergun olmasada haftada 3 gun aktivite 3 gun oteki turlu derken gonlumuz hos .. Helel hafta sonu bebis taaa tepeye tirmandi valla ohh rahat rahat

2 saat uzaklıkta biryere gideceğiz cnm , 3 saatten fazlası yasak zaten.
daha çok dinlenme amaçlı, otelin içinde yürüyüş yaparız en fazla

olcak o kadar canim valla bende dur demedim heleki son 2 ay sanki biraz daha artti ilk baslara gore, hergun olmasada haftada 3 gun aktivite 3 gun oteki turlu derken gonlumuz hos .. Helel hafta sonu bebis taaa tepeye tirmandi valla ohh rahat rahat
Sen de bendensin desene,çılgın annecik

Canim oyle kaydiragi fln zaten unut birkere , birak kaydiragi ole tekneden iskeleden fln atmalkta yok, yok suda plajda voleyball fln, sakin sakin kiyidan gir yuz uzan suda dinlen cik .. Iyiyiz cok sukur ama yinede riskleri minimuma indirmek lazim, aman yedigine ictiginede dikkat et disarinin yemeklerinden fln zehirlenme, cokta agir yemekler yememeye calis sicakta dokunmasin, birde normalin 2 kati su demisti benim doktor..

Son düzenleme:
bende cılve eksıklıgı var canım doktor da yasaklayınca ısıme geldı acıkcasıı
Bizde öyleyiz galiba hehe :)
Henüz 1 senelik evliyiz jasemincim,belli olmuyor mu?Ama ben halamlara çekmişim,7 neyse 70 de o olur misali Yeter ki rabbim eşimle aramızı hep güzel tutsun ve bizi ayırmasın..tüm sevenleri inşallah..
Vallah belli belli :)) maasallah araniz hep böyle olur insallah. Halanlarda yas ilerleyence de mı böylelermis. Ne guzel vallah.
Bizde cocuk olmayınca zamanla saat ve gun hesabı tutmaktan Dr'a gitmekten. Olacak mı olmayacak mı düşüncesinden eski performans kalmadı vallah.

Sana da maasallah canım. 3 gun aktivite 3 gun öteki turlu ne demek kız :))
Anlayamadım ben.
Bebek nasıl tepeye tırmandı ?

Aman canim anla iste diger zamanlarda da sadece adamin gonlunu yapiyoruz hani manuel mi desem :26:
bebis genelde sag alt kosede oluyor poposu karnima bakinca goruyorsun bariz bi taraf daha siskin :)
Ama aktivite zamani bu sefer gobis deliginin ustune dogru uzandi yer acti

Sezin sendede mi şeker yukemesinde yüksek çıktı. Ve diyet mi yapiyorsun.biraz ankatir misin nasil gidiyor neker yiyip iciyirsun. Bendw basliycamda diyete(

YOK YAWRUMM benım şeker normal çıktıı.ben bı ara dıyetısyene gıttım :18::18: doktorumdan habersiz yanı doktordan çıktık 1 hafta sonra falan a baktım ben herhafta 1 kılo almaya başlıyorumm 1 ayda tam 4 kılo diyetısyende bana gebelık beslenmesı verdı kontrollü kılo almak için işe yaramıştı haftada 100 gr bazende 400 gr aldım ama 3. haftada doktoruma gıdınce soyledım ve kzdı bana
bende bıraktım ozaman tabı şekerden korkmuştum ben çok kılo alıyordum ama çıkmadı sende şeker mı cıktı

allam allam ağlıcam ben kocamı bulamıyooooooooooooooooom milletttttttt neler edıyomuş goncalarıylannnnnnnn offfffffffffffffff 7. aya gırdık toplasam 7 kere cık olmamıştır E DOĞUMDAN SONRA ZATEN HEMEN OLMAZ zaten kendıme bakıyom hiç eski albenımde yok bız artık seneye buluşuruz adamla

2 saat uzaklıkta biryere gideceğiz cnm , 3 saatten fazlası yasak zaten.
daha çok dinlenme amaçlı, otelin içinde yürüyüş yaparız en fazla
Öyle yaparsın canım. Ama iyi olur dinlenirsin.

Heeee anladım simdi :)
Bizimki sagolsun gönlünü almayı bile cok sık istemiyor. Bana eziyet olmasın diye.
Hehe sizinki size yer acmış. Yerim ben onun totosunu.

Arkadaşlar gece uykuda bacaklarınızda kasılma oluyormu şiddetli ağrı aniden oluyor uykumdan uyandırıyor beni:18:

Evet ne yazık ki(( diyetisyene gitmem gerekecek benim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…