2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba kızlar belki daha önce yazılmıştır ama bakmaya fırsatım olmadı sorum şu: midesi yanan, reflü olan bunu bir şekilde durduran, çare bulan var mı?

ben varım çok fenaydı yediklerine dikkat et soda süt iç azar azar sık sık ye hamur işi pilav makarnayı azalt asit yapacak şeyler tüketme gene geçmezse doktorundan ilaç iste gaviscon verir büyük ihtimal

canım ben talip olabilirim.

Evet canimcim tekrardan almanyaya döncem insaallah..benim duydugum kadariyla almanca ögrenmesine gerek yok cünkü cocuk üzerinden yapilacak ve cocuk alman vatandasi olacagi icin babayi direk getirebiliyormusuz bilmiyorum iste bi dogsaydi hayirlica onuda arastircam tam olarak.simdi hic birsey yapamiyorum

yemek konusunu iyi hatırlattın canım çok teşekkürler, geçen tatilde eşim zehirlenmişti ve çok kötü bişey
şuanda zaten 3 litre su içiyorum, orada da devam ettiririm inşAllah

Hayırlısı olsun canım. O konuda tam bir bilgim yok. Ama olabilir.
Doğduktan sonra araştırmaya vaktin olur esın gelene kadar.
Ben hiç dönmeyi düşünmedim. Trde memnunum.
Ama ileride ne olur Allah bilir tabii. Ben üniversiteyi falan da trde okudum. Uzun süredir buradayım. Cok alıştım buraya.

Slm kızlar dünden berı karnımda ve belımde ağrılar var ve karnım sertlesıyor ne oluyor anlamıyorum sanki reglı sancısı cekıyor gıbıyım

Slm kızlar dünden berı karnımda ve belımde ağrılar var ve karnım sertlesıyor ne oluyor anlamıyorum sanki reglı sancısı cekıyor gıbıyım
bebek dönüyodur canım sıkıntı yapma üşütüyosundur ayaklarından sancın ondan olabilir ona biraz dikkat et olmadı doktoruna başvur canım
herhalde olmadıklarına göre baktım öylesıne kımsecıkler yok

bizde yaptık sahurumuzu ezanda okundu yatıcam

bebek dönüyodur canım sıkıntı yapma üşütüyosundur ayaklarından sancın ondan olabilir ona biraz dikkat et olmadı doktoruna başvur canım

bizde yaptık sahurumuzu ezanda okundu yatıcam

uyu tabıkı belırlı sure sonra ben uykusuz kaldığımda bana baygınlık gelıyo

yavastan uykularda kacmaya basladı yerlesemiyoruzki yataga oglusumla enson sızıp kalıyoruz

cnm valla çok sukur benım fazla sıkayetım yok kımı arkadaşlar mıde yanmasından bahsetmışler benım tek sorunum yatakta fazla sağa sola dönuyorum uyuyamıyorum eşim bazen kızıyo bı uyutmadın gıttı dıyo diyorumkı kayfımdenmı yapıyorum bazende oturdugum yerden kalkamıyorum agırlık çökuyo ama çok sukur sıkıntım yok artık karnım fazla buyumedı diyemı bılemıyorum

günaydın canlarım biz yine sabah sabah işteyizz şükür bi işimiz var ama hamişken işe gelmekte çok zormuş

Günaydın güzel anneler ve mutlu göbişlerrr Nasılsınız bakalım bugün?
günaydın cnm. ben güne kötü başladım sabah sabah bi bağırmayla uyandım sol baldırıma çok acayip bir kramp girdi feci bi şekilde bağırarak uykumdan uyandım kendimi zor toparladım ve işe geldim.sen nasılsın ?

günaydın canlarım biz yine sabah sabah işteyizz şükür bi işimiz var ama hamişken işe gelmekte çok zormuş

aynenn canım sabahın köründe kalkıp işe gelmek artık çok zor geliyo bide eşime sahur hazırlıyorum kalkınca geri uyuyamıyorum iki gecedir deli gibi dönüp duruyorum sabahda uyanamıyorum haliyle. bugün dedim geceden hazırlayım sen kendin kalk yee ayy uyuyamıyom yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…