merhaba kızlar belki daha önce yazılmıştır ama bakmaya fırsatım olmadı sorum şu: midesi yanan, reflü olan bunu bir şekilde durduran, çare bulan var mı?
ben varım çok fenaydı yediklerine dikkat et soda süt iç azar azar sık sık ye hamur işi pilav makarnayı azalt asit yapacak şeyler tüketme gene geçmezse doktorundan ilaç iste gaviscon verir büyük ihtimal
merhaba bende geçen seninin ocak annesiydim :)))sabah bi otururdum hep ne alsam ne giysem ne giydirsem diye düşünürdüm ,şimdi bakıyorumda ne evham yapmışım :)))
şunu söylemek istiyorum ,aslında diğer aylarda olan arkadaşlara konuşarada yazarım ama ,evimde bebeğim için aldığım6 boyunca boyunca çok temiz olarak kullandığım tiny love 3 ü bir arada an kucaı var ,bebeğimin gündüz uykusunu ve gece uykusunu onda uyuttum ,büyük bi beşik olmadığı için çok yer kaplamadı ..
*altına şilte serdim çok rahat ,gece yerimden doğrulmadan bakabiliyordum .
*odadan odaya taşıyabiliyordum,babası yatak odasında ben oturma odasında yattım ,
*bazen babası oturma odasına ben y.odasına geçince onuda aldım yanıma :))))
*3 kademeli olduğu için şuanda yemeğini onda yedirebiliyorum (arkadaşımdan mama sandalyesi aldığım için ,elimden çıkarktmak istiyorum
*üstünde dönenecesi var,ve titreşimli
*istrerseniz fotoğraflarını koyabilirim. koydum ,2.foto arabada yazlığa gidiyorduk :)))çok da rahat olduEki Görüntüle 756201 Eki Görüntüle 756202
Benim icin pek farketmiyor aslında canım burda da yaptığıma memnunum. Zaten Alman vat oldugum icin cocuğum çift vat olacak insallah. Sen tekrardan Almanya'ya mı dönmek istiyorsun esın oraya mı gelecek asker sonrasi? Eşini almancayı öğrenmesi gerek benim bildigim oraya aldıracaksan eşini.
Canim oyle kaydiragi fln zaten unut birkere , birak kaydiragi ole tekneden iskeleden fln atmalkta yok, yok suda plajda voleyball fln, sakin sakin kiyidan gir yuz uzan suda dinlen cik .. Iyiyiz cok sukur ama yinede riskleri minimuma indirmek lazim, aman yedigine ictiginede dikkat et disarinin yemeklerinden fln zehirlenme, cokta agir yemekler yememeye calis sicakta dokunmasin, birde normalin 2 kati su demisti benim doktor..
Evet canimcim tekrardan almanyaya döncem insaallah..benim duydugum kadariyla almanca ögrenmesine gerek yok cünkü cocuk üzerinden yapilacak ve cocuk alman vatandasi olacagi icin babayi direk getirebiliyormusuz bilmiyorum iste bi dogsaydi hayirlica onuda arastircam tam olarak.simdi hic birsey yapamiyorum
sanırım bu saatte pek gıren yok
herkes sahurdadır canım
bebek dönüyodur canım sıkıntı yapma üşütüyosundur ayaklarından sancın ondan olabilir ona biraz dikkat et olmadı doktoruna başvur canımSlm kızlar dünden berı karnımda ve belımde ağrılar var ve karnım sertlesıyor ne oluyor anlamıyorum sanki reglı sancısı cekıyor gıbıyım
herhalde olmadıklarına göre baktım öylesıne kımsecıkler yok
bebek dönüyodur canım sıkıntı yapma üşütüyosundur ayaklarından sancın ondan olabilir ona biraz dikkat et olmadı doktoruna başvur canım
bizde yaptık sahurumuzu ezanda okundu yatıcam
uyu tabıkı belırlı sure sonra ben uykusuz kaldığımda bana baygınlık gelıyo
yavastan uykularda kacmaya basladı yerlesemiyoruzki yataga oglusumla enson sızıp kalıyoruz
Günaydın güzel anneler ve mutlu göbişlerrrNasılsınız bakalım bugün?
Günaydın güzel anneler ve mutlu göbişlerrrNasılsınız bakalım bugün?
günaydın cnm. ben güne kötü başladım sabah sabah bi bağırmayla uyandım sol baldırıma çok acayip bir kramp girdi feci bi şekilde bağırarak uykumdan uyandımGünaydın güzel anneler ve mutlu göbişlerrrNasılsınız bakalım bugün?
günaydın canlarım biz yine sabah sabah işteyizz şükür bi işimiz var ama hamişken işe gelmekte çok zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?