Evet ne yazık ki(( diyetisyene gitmem gerekecek benim..
uyku setını almadım henüz ama tacın nevresım takımını aldım
kaça aldın cnm bende dun ozdılekten baktımda hoşumada gıttı
henuz yok oyle bişi cnm
30 tl nevresım çok da uygundu özdılek dedın de havlu almadım ya bennn evet o eksık bızdeeeee bornozumuz var ma o hedıye geldı çok ıyı gelmedı bana malı 1 havlu yetermıkı
bensormuştumda fıyatı aklımda değil havluda vardı sadece şapkalı bebek havlusu 28 tl ama bornoz olarak set halında alırsan bornozu ayrıyeten havlu ve şapkalı havlu falan 78 tl dı
Aman olmasın cnm çok kötü bir ağrı uykudan uyandırıyor insanı
bornozluyu buyuduklerınde alırız 1 yasından sonra sankı oyle daha kullanışlı olur değil mi şimdi başlıklı havlu bızım işimizi görür
cnm zaten şimdi lazım değil ama bana öyle daha hesaplı geldığı için ben bornoz takımı almayı dusunuyorum nede olsa sonradanda alcaz hem daha hesaplı
bende ara ara oluyo canım dktorum günde2 bardak süt 2 kase yogurt peynir ve ayran tüket bolca dedi ilaç vermek istemiyorum dedi ben başladım azaldı zaten çok sık olmuyodu
odamızı aldık kıyafetler tamam bezımız bıle var çogu bıttı diyodummmmmm ne ekadar çok eksıgım varrrrrrr hala banyo takımı kuvet falan bak havlu uyku setı beşiğin içine yatak alıncak yastık yorgan bırde yatak odama park yatak alıcam yanımda yatsın dıye eee daha eczaneden bıberon falan sabunu pişik kremı ateş ölçer..... ve 12 hafta kaldııııııı 2 hafta gcerse 10,9. dıye sayarsak aaaaaaaa doğdular .1: bıle olacak
Çok saol cnm bende bol tüketeyim o zamn süt ürünlerini
bornozluyu buyuduklerınde alırız 1 yasından sonra sankı oyle daha kullanışlı olur değil mi şimdi başlıklı havlu bızım işimizi görür
Bilirim Almanya'yı. Bende orda doğup büyüdüm :)
kızLar nasLsnz??
dogumLarı ruyada gormeye basLadınz mı??
benimkiLer kabus gbi off yakLastıkca ınsan urkuor
Ayy ne güzel :) bende burda dogup büyüdüm gecen sene tr ye gelin gittim ama kocacim askere gidince ailemin yanina geldim burasi heryerden daha rahat ve güvenilir..hersey süper bi kocacim yoksu askerlik hayirlica bitseydi buraya getirecektim insaallah canim cok özledim ama elden gelen birsey yok hayirlisi
Sezinimmm hala kocacinla düzelmedimi aranizkuzum yinede fazla uzatmayin bak benimki yanimda degil kiymetini bil sezinim cok zor hasretlik cok zor
Ayy ne güzel :) bende burda dogup büyüdüm gecen sene tr ye gelin gittim ama kocacim askere gidince ailemin yanina geldim burasi heryerden daha rahat ve güvenilir..hersey süper bi kocacim yoksu askerlik hayirlica bitseydi buraya getirecektim insaallah canim cok özledim ama elden gelen birsey yok hayirlisi
Sezinimmm hala kocacinla düzelmedimi aranizkuzum yinede fazla uzatmayin bak benimki yanimda degil kiymetini bil sezinim cok zor hasretlik cok zor
ah canım hasretliği bilmem mi bizde çok cektık hasretlıkten amahala aynıyız....sen turkıyeyemı gelın geldın kıyamam ben sana nereye gelın geldın ne zor olmuştur ama değil mi ulke değiştirmek hemde ta nerden nereye büşram
Evet canım orası güvenilir. Bana da Almanya'da doğur diyor bir çok kişi ama sigortam yok. Birde ailem burda. Orda anneannem var ama onun yanında sin dönemlerimde duramam. Esim de burda zaten. Ozel sigortam da oldugu icin burda ozel hastanede dogum yapacagım kısmetse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?