Arkadaşlar gece uykuda bacaklarınızda kasılma oluyormu şiddetli ağrı aniden oluyor uykumdan uyandırıyor beni:18:
Arkadaşlar gece uykuda bacaklarınızda kasılma oluyormu şiddetli ağrı aniden oluyor uykumdan uyandırıyor beni:18:
Evet keske imkanin olsada burda dogursan ama olsun canimcim bosver kocacin yaninda ya olsun hayirlisi böyleymis..bakalim benimki kismetse burda olacak iste o yüzdende biraz kolaylasiyor esimi buraya getirmem diyorlar ama ne derece dogru bilmiyorum yasayip görcez ama daha cok zor zamanlar bekliyor beni...
kızlar nabzınız kaç? ben bugün sağlık ocağına gittim. 119 çıktı. ebe çok yüksek bi kalp doktoruna görün dedi... normalde 106-110 arası çıkıyordu. yürüdüm diye yüksek çıktı sanırım...
iyi akşamlar kızlar yemek yorgunlugunu attınızmı???
Vallah cok yemişim. Atamadım henüz. İki gündür kasıklarımda cok yediğim icin mı anlamıyorum agri var.
Acaba rahim büyüdüğü icin mı öyle oluyor bilmiyorum. Geriliyor sanki içten karnım.
yemekten deildir canım bebekler büyüyolar artık ondandır
Bende öyle tahmin ettim de, cok da yiyince yukardan da baskı yapıyor herhalde. Az yemek lazım aslında ama sofraya da oturunca kendimi durduramiyorum :)
maşallah kızına tr yaramış canım onu iyi beslemişsin burda nazar değmesiMerhba Kizlar,
Nasilsiniz, ne var ne yok?
Hafta sonu giremedim cumartesi kozalagin bisiklet yarisi vardi 11. oldu 38 kisiden
Pazarda uyudum fln biraz ev topladim derken aksam oldu ..
Bu sabahta seker yuklemesi vardi ay igrenc bisi 2 saat bekledim hastanede ikinci kani vermek icin skntidan oldum uykum geldi
Eeee ise gec geldim haliyle zaten hafta sonundan bir dunya yigilmis yormuyorum kendimi biraz yoluna koydum biraktim, anca girmeye vakit bulabldim zaten 1 saat sonrada cikicam ..
Sizler nasilsiniz ne var ne yok ?
Bu arada kizimida gordum dokrtor hala genel bakis kiz gibi ama genitalin cikintisi buyuk gozukuyor erkek olma ihtimali fln var dedi bende hic ustelemedim annemin doktoru dkikasinda sak diye kiz bu bebis demisti.. Ansin adamlar kac milyonuk ulkede bir suru doktor var kac kisi doguruyorki heleki cinsiyet bizimki kadar onemli degil :))
Kizimiz kocaman olmus boyunu solemedi bende sormayi unuttum ama 1050 gr olmusuz
Kizlar sekeri cikan kimse olmadi mı icinizde.bir tek ben mi varim
ay canım hiç sorma sanki şuan karnım patlıcak bebek dışarı pırtlıcak gibi öle gerildiki karnım
Aynen benimde gergin. Krem sürelim hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?