2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Arkadaşlar gece uykuda bacaklarınızda kasılma oluyormu şiddetli ağrı aniden oluyor uykumdan uyandırıyor beni:18:

benimde oluyordu canım doktorumdan magnezyum istedim verdi onun çok faydası oluyor..birara kullanmış bırakmıştım tekrar başladı onun için istedim..

kızlar nabzınız kaç? ben bugün sağlık ocağına gittim. 119 çıktı. ebe çok yüksek bi kalp doktoruna görün dedi... normalde 106-110 arası çıkıyordu. yürüdüm diye yüksek çıktı sanırım...

Benim icin pek farketmiyor aslında canım burda da yaptığıma memnunum. Zaten Alman vat oldugum icin cocuğum çift vat olacak insallah. Sen tekrardan Almanya'ya mı dönmek istiyorsun esın oraya mı gelecek asker sonrasi? Eşini almancayı öğrenmesi gerek benim bildigim oraya aldıracaksan eşini.

Benim nabzım 80-90 civarı çıkıyor canım. Ama yürüyunce artar tabii. Ana istersen bir Dr'una da sorarsın. Arada tekrar olctur nabzını. Olmadı bi kalp Dr'una gidersin canım önlem icin

merhaba bende geçen seninin ocak annesiydim :)))sabah bi otururdum hep ne alsam ne giysem ne giydirsem diye düşünürdüm ,şimdi bakıyorumda ne evham yapmışım :)))
şunu söylemek istiyorum ,aslında diğer aylarda olan arkadaşlara konuşarada yazarım ama ,evimde bebeğim için aldığım6 boyunca boyunca çok temiz olarak kullandığım tiny love 3 ü bir arada an kucaı var ,bebeğimin gündüz uykusunu ve gece uykusunu onda uyuttum ,büyük bi beşik olmadığı için çok yer kaplamadı ..
*altına şilte serdim çok rahat ,gece yerimden doğrulmadan bakabiliyordum .
*odadan odaya taşıyabiliyordum,babası yatak odasında ben oturma odasında yattım ,
*bazen babası oturma odasına ben y.odasına geçince onuda aldım yanıma :))))

*3 kademeli olduğu için şuanda yemeğini onda yedirebiliyorum (arkadaşımdan mama sandalyesi aldığım için ,elimden çıkarktmak istiyorum
*üstünde dönenecesi var,ve titreşimli
*istrerseniz fotoğraflarını koyabilirim. koydum ,2.foto arabada yazlığa gidiyorduk :)))çok da rahat oldu

Vallah cok yemişim. Atamadım henüz. İki gündür kasıklarımda cok yediğim icin mı anlamıyorum agri var.
Acaba rahim büyüdüğü icin mı öyle oluyor bilmiyorum. Geriliyor sanki içten karnım.

yemekten deildir canım bebekler büyüyolar artık ondandır

Bende öyle tahmin ettim de, cok da yiyince yukardan da baskı yapıyor herhalde. Az yemek lazım aslında ama sofraya da oturunca kendimi durduramiyorum :)

ay canım hiç sorma sanki şuan karnım patlıcak bebek dışarı pırtlıcak gibi öle gerildiki karnım

maşallah kızına tr yaramış canım onu iyi beslemişsin burda nazar değmesi

merhaba kızlar belki daha önce yazılmıştır ama bakmaya fırsatım olmadı sorum şu: midesi yanan, reflü olan bunu bir şekilde durduran, çare bulan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…