cok zor cooook canim..allahim kimsenin basina vermesinhep agliyorum bebegimide üzüyorum diye kahrediyorum kendimi ama aglamasamda icime atiyorum patliyorum..okadar cok ihtiyacim varki esime insanin cok zoruna gidiyor yaninda olmamasi cok alismistim her ihtiyacim oldugunda yanimdaydi simdide hep yanimda biliyorum ama mesela suan öyle cok konusmak istiyorum ki ama olmuyor telde bile konusamiyorum offf cok doluyum cok allahim sabir versin ve esleri yaninda olan arkadaslarim lütfen sükredin okadar sanslisinizki anlatamam
çok bilmişlerben dün bebitofun hastane çıkışını aldım krem rengi ve dantelli gibi birşey çok hoşuma gitti model olarak da ondan sordum kumaşı da fena değildi mesela çindeki battaniyesi güzeldi birkaç daha bakmıştım onların battaniyesi hiç güzl değildi inceck tül gibilerdi bu güzel dediğin markaları da aklımda tutayım canım
canım senin ki bu hızla ağustosta doğacak diye korkuyorum peki doktorun gelişimi bu kadar hızlı olmasına ne diyor iyi mi kötü mü yani
amaan herkes bilmiş bilmiş yorum yapar sen takma o bilmişleri yaa herkesin bünyesi bir mi kimi aşağıda durur kimi yukarıd kiminin karnı çok çıkar kiminin az en iyisi boşşşşvveerrr
ben özelel gidiyorum daha önce devlete gitmişim doğum için değil kadın hastalıklarından hiç memnun kalmadım ve hijyen değildi o yüzden gitmiyorum ama sen memnunsan ve güveniyorsan hiç bozma düzenini canım değiştirince gittiğin yerin iyi olacağının garantisi yok
çok şükür canım ya bide kucagımıza alsaydık saglıklaNormal canım skıntı yapma kendine hem bak doktorunda söylemiş uyumlu oldugunu
Aman hiç takılma ezinecim bebişin saglıklı nasılsa
sezinimmm burdamisin??cevap ver
canım Allah sabır versin tez zaamanda kavuşun benim eşim gelicek birazdan sadece okey oynamaya gitti ama yinede canım sıkıldı bu akşam senin eşin asker sanırım
Ben cok kötüyüm canim suan evde yalnizim biriyle konusmaya okadar cok ihtiyacim varki kocacim da yokonu cok özledim cok bide bu duygusallik cok fena hep agliyorum hic alisamadim alisamiyacagimda cok ihtiyacim var kocacima ama yok iste yok yanimda degil ben cok yalnizim
cok zor cooook canim..allahim kimsenin basina vermesinhep agliyorum bebegimide üzüyorum diye kahrediyorum kendimi ama aglamasamda icime atiyorum patliyorum..okadar cok ihtiyacim varki esime insanin cok zoruna gidiyor yaninda olmamasi cok alismistim her ihtiyacim oldugunda yanimdaydi simdide hep yanimda biliyorum ama mesela suan öyle cok konusmak istiyorum ki ama olmuyor telde bile konusamiyorum offf cok doluyum cok allahim sabir versin ve esleri yaninda olan arkadaslarim lütfen sükredin okadar sanslisinizki anlatamam
sezinim sabrediyorum ama bi yerde patliyorum off bide hamilelikte iyce duygusallastim bu ara..suan bir saattir durduramiyorum gözyaslarimi iyce dolmusum en sonunda buraya geldim konusmak icin belki rahatlarim dedim..ben aslinda hic kimseyle hic biseyimi paylasan biri degilimdir herseyi esimle paylasirim..simdide öyle ama üzüldügümü agladigimi cok bilmesini istemiyorum gerci onunla konusuncada patliyorum arada amacok ama cok kiymetini bil esinin hep sükret hep kuzum
sezinim sabrediyorum ama bi yerde patliyorum off bide hamilelikte iyce duygusallastim bu ara..suan bir saattir durduramiyorum gözyaslarimi iyce dolmusum en sonunda buraya geldim konusmak icin belki rahatlarim dedim..ben aslinda hic kimseyle hic biseyimi paylasan biri degilimdir herseyi esimle paylasirim..simdide öyle ama üzüldügümü agladigimi cok bilmesini istemiyorum gerci onunla konusuncada patliyorum arada amacok ama cok kiymetini bil esinin hep sükret hep kuzum
sahur için fikir verecek olan varmı hergü hergün ne yapacagımı şaşırdım
Esim tost istedi bugun tost yapacagım ona. En iyisi genelde kahvaltı canım.
bende hep kahvaltı hazırlıyorum ama artık yapacak bişe bulamıyorum tostluk ekmekte yok pide var
Pideden de çok güzel tost oluyor canım. İcine kasar yada beyaz peynir koyabilirsin. İstersen domatesi beyaz peynirli yada kasarli da cok guzel oluyor.
ben burdayımda zulu nerelerde bilmiyorum sahurda gördüm en son yazmadan kaçtı
ezineeeeeeeeem zulumm nerdeeeee
zuluuuu yakaladım seni nerelerdesin sesin solugun cıkmıo
Slm canlar pek sık giremiyorum kızlar bu aralar sancılar beni öldürüyor kizimda aşağıya inmiş galiba hareketleri hep aşağıda ve sagda karnım hep sert ve ağrım var kizlar hepimizi öpüyorum ıyı geceler
Slm ezınecıgım pek giremiyorum girincede hemen çıkıyorum biraz kizim zorluyo beni
Doktor çok iyi gittiğimizi söylüyor gelisimine göre bizim için önemli olan bu diyor erken de gelebilir ilk verdigim tarih sabit ama gelişimi bu tarihi gösteriyor diyor anlamadim gitti vallahcanım senin ki bu hızla ağustosta doğacak diye korkuyorum peki doktorun gelişimi bu kadar hızlı olmasına ne diyor iyi mi kötü mü yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?