2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım Allah sabır versin tez zaamanda kavuşun benim eşim gelicek birazdan sadece okey oynamaya gitti ama yinede canım sıkıldı bu akşam senin eşin asker sanırım

çok bilmişler
Normal canım skıntı yapma kendine hem bak doktorunda söylemiş uyumlu oldugunu

Aman hiç takılma ezinecim bebişin saglıklı nasılsa
çok şükür canım ya bide kucagımıza alsaydık saglıkla

sezinim sabrediyorum ama bi yerde patliyorum off bide hamilelikte iyce duygusallastim bu ara..suan bir saattir durduramiyorum gözyaslarimi iyce dolmusum en sonunda buraya geldim konusmak icin belki rahatlarim dedim..ben aslinda hic kimseyle hic biseyimi paylasan biri degilimdir herseyi esimle paylasirim..simdide öyle ama üzüldügümü agladigimi cok bilmesini istemiyorum gerci onunla konusuncada patliyorum arada ama cok ama cok kiymetini bil esinin hep sükret hep kuzum

canım Allah sabır versin tez zaamanda kavuşun benim eşim gelicek birazdan sadece okey oynamaya gitti ama yinede canım sıkıldı bu akşam senin eşin asker sanırım

amin tatlim cok sagol insaallah..evet asker keske benimde esim sadece okey oynamaya gitmis olsa rabbim kimseyi esinden ayirmasin insaallah canim

Canım uzme kendini. Eşini cok özlediğin icin yalnız hissediyorsun kendini. Ailen yanindaydi öyle degil mo? Karnında da bebegin var. Yalnız hissetme kendini. Elinden gelen birsey olmadıgı icin kendini daha da uzme canım. Çünkü bebeğini de uzersin.

Son düzenleme:

​Allah hayırlı teskereler nasip etsin üzmeyin kendinizi ama gerçekten insanın eşi bir başka oluyor bazen kendi ailenden bile önde geliyor benim için öyle umarım zamanınız çabuk geçer kavuşursunuz

canım benim nekadar uzulme desekte bos biliyorum sabret guzelim yapacak bıse yok elden bışe gelmio vakıt gelene kadar bekleyıp bebısını buyuteceksın inan esin icin daha zordur senin yanında ailen yavrun var esin tek basına ustelık sen hamılesın yanında olamadigı ıcın nasıl uzuluodur yapma boyle bebegin ıcin annesı

sahur için fikir verecek olan varmı hergü hergün ne yapacagımı şaşırdım

ah kıyamam ben sana yaaaaaaaaaaa valla bak bende ağlıcam şimdii haklsın büşrammm hayattaki diğer eşin o senin şimdi en çok yanında olmasını istediğin zamanlar inşallah hiç yaşamamışa dönüceksiniz geldiğinde kaldıgınız yerden hemde daha guzellıkle oğlunuzla beraber sesınden anlıyordur eşinde tabı telefonda haster işte hasret şükürler olsun eşim yanımda didişsekte sende aılen yanında baban hayatta sende ondan şukret ıyımı bak bende oyle eksıgımm :2::2: sen de kendını oyle tesellı et Allahım bızlerı onların acılarıyla sınamasın varsın uzakta olsun gunlerı burda saya saya bıtırırız hep bırlıkte

ben burdayımda zulu nerelerde bilmiyorum sahurda gördüm en son yazmadan kaçtı

ezineeeeeeeeem zulumm nerdeeeee

Slm canlar pek sık giremiyorum kızlar bu aralar sancılar beni öldürüyor kizimda aşağıya inmiş galiba hareketleri hep aşağıda ve sagda karnım hep sert ve ağrım var kizlar hepimizi öpüyorum ıyı geceler

Slm ezınecıgım pek giremiyorum girincede hemen çıkıyorum biraz kizim zorluyo beni

canım inan hepimiz zorlanmaya başladık benim oglanda sagda hep artık baskı yapmaya başladı dikkat et kendinede bebişede

canım senin ki bu hızla ağustosta doğacak diye korkuyorum peki doktorun gelişimi bu kadar hızlı olmasına ne diyor iyi mi kötü mü yani
Doktor çok iyi gittiğimizi söylüyor gelisimine göre bizim için önemli olan bu diyor erken de gelebilir ilk verdigim tarih sabit ama gelişimi bu tarihi gösteriyor diyor anlamadim gitti vallah
Canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…