2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canım ben kendi memleketimde değilim. Eşimin de çok fazla akrabası yok. Kendi memleketimde olsam annemler ablamlar falan baya geniş bi aileyiz bana hiç bir iş yaptırmazlar. Şimdi evde yapsam bi tek kayınvalidem yardım edecek diğerleri hiçbir şeye yardım etmez biliyorum. O yüzden camide cemaate okunmasını istiyorum sonuçta bebeğim adına okunacak. Şu anki düşüncem bu yönde

günaydın annişler bizden artık gezme tozma olayları bitmiş dün perişan oldum ayaklarım davul oldu fazla yürümüşüz eve gidişimiz 12 oldu sabahta burdayım

günaydın canımmmm olsun bugün dinlenirsin

sağol canım ne var ne yok ? senin kızın mı geliyodu oğlun mu?

günaydın bebekim bugünde daire başkanlığının iftarı var ama belki gitmicez kendimi iyi hissedersem gidicez iftar çok geç ya beklemesi zor oluyor

kadıköy ne alemde zizag, duruyo mu yerinde, ne var ne yok?

duruyo duruyo oraya hiç ramazan uğramamış kalabalık geldi bana haftalardır ev iş ev iş yapınca insan içine çıkmak garip geldi

günaydın kızlar :) dün akşam iftar organizayyınu vardı ve eve geç döndük, duş falan derken iice geç yattım ve sabah iişe glmek ölüm , acaip yorgunum :s

Günaydın kızlarrrrrrr :79: :79::79: Nasılsınız bakalım bugün?

günaydın herkese..ilk günaydın hem de..

günaydın canlaaarrrr

günaydın annişler bizden artık gezme tozma olayları bitmiş dün perişan oldum ayaklarım davul oldu fazla yürümüşüz eve gidişimiz 12 oldu sabahta burdayım

günaydın zillilerrrrrrr

günaydın kızlarr. ben çok kötüyüm ya yürüyemiyorummmmm iki gün önce sabah feci bir krampla uyanmıstım onun etkısı hala devam edıyo daha kötü olmaya başladı. sağ ayağımda varis var sanki böyle düğüm düğüm oluyo yaa basamıyorum üstüne dün akşam bizim müdür iftar yemeği verdi gidemedim ona kalkıpta. sabahda işe zor geldim yaa gören soruyo nooldu yürüyemiyonmu dıye. naapcam ben yaa nasıl gececek. magnezyum içiyorum ama etkı etmedi. varis corabımı giysm bu sıcakta nasıl dayanıcamkiii üühüüüü

canım benim üzülme ama, magnezyum ilacını düzenli al bol bol süt yoğurt peynir tüket bu aylarda yoğurt diğerlerinden daha etkiliymiş, muz ye o da bacak kramplarına iyi geliyo inşallah düzelir canım
bebişin nasıl canım ?

günaydın canım, çok geçmiş olsun ya okadar kötü olduysa bi doktora göstersen madem geçmiyo belki kolay bi yolu vardır krem falan bişi verir sana he ne dersin? boşver iftar yemeğini sen iyi olda gerisi çok önemli değil

Günaydın kızlarrrrrrr :79: :79::79: Nasılsınız bakalım bugün?

günaydın herkese..ilk günaydın hem de..

Günaydın canım sana da

günaydın canlaaarrrr

Günaydın canımmmmm :124:

günaydın kızlar :) dün akşam iftar organizayyınu vardı ve eve geç döndük, duş falan derken iice geç yattım ve sabah iişe glmek ölüm , acaip yorgunum :s

günaydın zillilerrrrrrr

herkese kucak kucak günaydınnnn

sana da günaydın canım nbr?

Sevgili bayanlar ve tatlı minnakları hepinize günaydınnnnn..........
Herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum.. Özellikle adige cim sana Kızlar aadige nin bugün bir ayrıcalığı var kendisinin doğum günü . Sabah yoğunlaşmadan hem adigenin doğum gününü kutlayayım hemde sizlere selam vereyim istedim. Hepinizi öpüyorum tek tek. Ara ara girip yazmaya çalışıcam yoğunlaşmadan.

Adigecim bunlardan benden sana hediye :119:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…