Vallah insan genelde muhabbete fırsat bulamıyor. İyi oluyor böyle fırsatını bulanca guzel sohbet etmek. İnsan özlüyor guzel sohbetleri.
Canım camide mı toplayacaksin cevreni yoksa sen olmadan mı okutacaksın? Bende Mevlüt konusunu düşünüyorum.
günaydın herkese..ilk günaydın hem de..
günaydın canlaaarrrr
günaydın canımmmm olsun bugün dinlenirsingünaydın annişler bizden artık gezme tozma olayları bitmiş dün perişan oldum ayaklarım davul oldu fazla yürümüşüz eve gidişimiz 12 oldu sabahta burdayım
sağol canım ne var ne yok ? senin kızın mı geliyodu oğlun mu?Günaydın canımmmmm :124:
günaydın annişler bizden artık gezme tozma olayları bitmiş dün perişan oldum ayaklarım davul oldu fazla yürümüşüz eve gidişimiz 12 oldu sabahta burdayım
günaydın canımmmm olsun bugün dinlenirsin
sağol canım ne var ne yok ? senin kızın mı geliyodu oğlun mu?
kadıköy ne alemde zizag, duruyo mu yerinde, ne var ne yok?
Günaydın kızlarrrrrrr :79: :79::79: Nasılsınız bakalım bugün?
günaydın canlaaarrrr
günaydın annişler bizden artık gezme tozma olayları bitmiş dün perişan oldum ayaklarım davul oldu fazla yürümüşüz eve gidişimiz 12 oldu sabahta burdayım
günaydın kuzum nasıl geçti akşam iyi misin sen?:26:günaydın canımmmm olsun bugün dinlenirsin
sana da günaydın canım nbr?
canım benim üzülme ama, magnezyum ilacını düzenli al bol bol süt yoğurt peynir tüket bu aylarda yoğurt diğerlerinden daha etkiliymiş, muz ye o da bacak kramplarına iyi geliyo inşallah düzelir canımgünaydın kızlarr. ben çok kötüyüm ya yürüyemiyorummmmmiki gün önce sabah feci bir krampla uyanmıstım onun etkısı hala devam edıyo daha kötü olmaya başladı. sağ ayağımda varis var sanki böyle düğüm düğüm oluyo yaa basamıyorum üstüne dün akşam bizim müdür iftar yemeği verdi gidemedim ona kalkıpta. sabahda işe zor geldim yaa gören soruyo nooldu yürüyemiyonmu dıye. naapcam ben yaa nasıl gececek. magnezyum içiyorum ama etkı etmedi. varis corabımı giysm bu sıcakta nasıl dayanıcamkiii üühüüüü
günaydın canımmmm olsun bugün dinlenirsin
günaydın kızlarr. ben çok kötüyüm ya yürüyemiyorummmmmiki gün önce sabah feci bir krampla uyanmıstım onun etkısı hala devam edıyo daha kötü olmaya başladı. sağ ayağımda varis var sanki böyle düğüm düğüm oluyo yaa basamıyorum üstüne dün akşam bizim müdür iftar yemeği verdi gidemedim ona kalkıpta. sabahda işe zor geldim yaa gören soruyo nooldu yürüyemiyonmu dıye. naapcam ben yaa nasıl gececek. magnezyum içiyorum ama etkı etmedi. varis corabımı giysm bu sıcakta nasıl dayanıcamkiii üühüüüü
Günaydın kızlarrrrrrr :79: :79::79: Nasılsınız bakalım bugün?
Canım ben kendi memleketimde değilim. Eşimin de çok fazla akrabası yok. Kendi memleketimde olsam annemler ablamlar falan baya geniş bi aileyiz bana hiç bir iş yaptırmazlar. Şimdi evde yapsam bi tek kayınvalidem yardım edecek diğerleri hiçbir şeye yardım etmez biliyorum. O yüzden camide cemaate okunmasını istiyorum sonuçta bebeğim adına okunacak. Şu anki düşüncem bu yönde
Günaydın canım sana da
günaydın canlaaarrrr
Günaydın canımmmmm :124:
günaydın kızlar :) dün akşam iftar organizayyınu vardı ve eve geç döndük, duş falan derken iice geç yattım ve sabah iişe glmek ölüm , acaip yorgunum :s
günaydın zillilerrrrrrr
herkese kucak kucak günaydınnnn
sana da günaydın canım nbr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?