herkese kucak kucak günaydınnnn
günaydın zillilerrrrrrr
günaydın kızlar :) dün akşam iftar organizayyınu vardı ve eve geç döndük, duş falan derken iice geç yattım ve sabah iişe glmek ölüm , acaip yorgunum :s
günaydın canımmmm nasılsınız bakalım bgn _?herkese kucak kucak günaydınnnn
git git hem kocan da olucak bizim iş yemekelrine eşleri istemiyolar o yüzden katılmak istemiyorum pek.günaydın bebekim bugünde daire başkanlığının iftarı var ama belki gitmicez kendimi iyi hissedersem gidicez iftar çok geç ya beklemesi zor oluyor
duruyo duruyo oraya hiç ramazan uğramamışkalabalık geldi bana haftalardır ev iş ev iş yapınca insan içine çıkmak garip geldi
canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sağollllSevgili bayanlar ve tatlı minnakları hepinize günaydınnnnn..........
Herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum.. Özellikle adige cim sana Kızlar aadige nin bugün bir ayrıcalığı var kendisinin doğum günü . Sabah yoğunlaşmadan hem adigenin doğum gününü kutlayayım hemde sizlere selam vereyim istedim. Hepinizi öpüyorum tek tek. Ara ara girip yazmaya çalışıcam yoğunlaşmadan.
Adigecim bunlardan benden sana hediye:119:
iyiyiz kuzum biz sen nasılsın dün akşam aklım sende kaldı umarım çok üzülmedin tatlımmmgünaydın canımmmm nasılsınız bakalım bgn _?
git git hem kocan da olucak bizim iş yemekelrine eşleri istemiyolar o yüzden katılmak istemiyorum pek.
canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sağollll
seve seve kabul ediyorum hediyelerini
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmmgünaydınnnn cullu hanımcımmmm
ay canım bende aynı şekildeyim ayaklarım davul
günaydın neslicim, hoşgeldin, kolay gelsin sana, kendini çok yormamaya çalışSevgili bayanlar ve tatlı minnakları hepinize günaydınnnnn..........
Herkes için güzel bir gün olmasını diliyorum.. Özellikle adige cim sana Kızlar aadige nin bugün bir ayrıcalığı var kendisinin doğum günü . Sabah yoğunlaşmadan hem adigenin doğum gününü kutlayayım hemde sizlere selam vereyim istedim. Hepinizi öpüyorum tek tek. Ara ara girip yazmaya çalışıcam yoğunlaşmadan.
Adigecim bunlardan benden sana hediye:119:
süt yoğurt bol bol tüketiyorum zaten cnm dün muz alacaktım unuttumcanım benim üzülme ama, magnezyum ilacını düzenli al bol bol süt yoğurt peynir tüket bu aylarda yoğurt diğerlerinden daha etkiliymiş, muz ye o da bacak kramplarına iyi geliyo inşallah düzelir canım
bebişin nasıl canım ?
cnm gecen hafta gıttıgımde doktoruma sormustum yapabilecegımız bişi yok varis için varis corabı gıyeceksın bol bol yürüyeceksın dedi. bacak krampları içinde magnezyum verdi ama cok kötüyüm yaaagünaydın canım, çok geçmiş olsun ya okadar kötü olduysa bi doktora göstersen madem geçmiyo belki kolay bi yolu vardır krem falan bişi verir sana he ne dersin?boşver iftar yemeğini sen iyi olda gerisi çok önemli değil
muhteşeeemmm geçti kocam beni sürprizlere boğdu demek isterdim amaaaaaaaaaaaaagünaydın kuzum nasıl geçti akşam iyi misin sen?:26:
ben iyiyim bebiş iyi koca da iyi ama ne naz ne niyaz ufak bi tartışma o kadar sonra ikimiz de bi koltukta sızıp kaldık muhteşem bi akşamdı yaniiyiyim canım çok şükür, istanbul kapalı bugün tam uyku havası, bide saat 10 da toplantı var ona sinir oldum, hazırlanmaya çalışıyom bi yandan size bakıyomu öle işte
Sen nasılsın, keyifler, bebiş, koca?
süperrrrrrrrr gelsin pamuk kızzlaarrrBizim de senin gibi kızımız geliyor teyzesi
günaydın bebekim bugünde daire başkanlığının iftarı var ama belki gitmicez kendimi iyi hissedersem gidicez iftar çok geç ya beklemesi zor oluyor
duruyo duruyo oraya hiç ramazan uğramamışkalabalık geldi bana haftalardır ev iş ev iş yapınca insan içine çıkmak garip geldi
inşallah geçer en yakın zamanda canım benim oğluşum da gayet iyi çok şükürsüt yoğurt bol bol tüketiyorum zaten cnm dün muz alacaktım unuttuminş en yakın zamanda gecer. bebişim gayet iyi şükür tekmeler savurup duruyo cnm onun için katlanıyorum herşeye zaten. senin bebiş nasıl. kızmıydı erkekmi?
cnm gecen hafta gıttıgımde doktoruma sormustum yapabilecegımız bişi yok varis için varis corabı gıyeceksın bol bol yürüyeceksın dedi. bacak krampları içinde magnezyum verdi ama cok kötüyüm yaaaagustoda alcam ben iznimi bananeeeee
ayyy başını okudum nasıl heyecanlandım sevindim sonrasında sevincim kursağımda kaldı kıssmuhteşeeemmm geçti kocam beni sürprizlere boğdu demek isterdim amaaaaaaaaaaaaadaha bu akşam var kendi biletini kesicek mi bakalım görcez ben akşam ağladım rahatladım ohhh misss
ben iyiyim bebiş iyi koca da iyi ama ne naz ne niyaz ufak bi tartışma o kadar sonra ikimiz de bi koltukta sızıp kaldık muhteşem bi akşamdı yani
süperrrrrrrrr gelsin pamuk kızzlaarrr
günaydın kuzuuuu hoşgeldiniz anniş oğul:124::124::124:Günaydın topik ahalisi..:124::124::124:
anladım canım, belki biraz giyebilsen o çorabı en azından akşamları eve gidince işe yaramazmı diyosun? al güzelim al zaten devlet o hakkı veriyo bize, iyi değilsen tabiki alcaksın, sen ne istersen o olcak sıkma canını tatlişşşsüt yoğurt bol bol tüketiyorum zaten cnm dün muz alacaktım unuttuminş en yakın zamanda gecer. bebişim gayet iyi şükür tekmeler savurup duruyo cnm onun için katlanıyorum herşeye zaten. senin bebiş nasıl. kızmıydı erkekmi?
cnm gecen hafta gıttıgımde doktoruma sormustum yapabilecegımız bişi yok varis için varis corabı gıyeceksın bol bol yürüyeceksın dedi. bacak krampları içinde magnezyum verdi ama cok kötüyüm yaaaagustoda alcam ben iznimi bananeeeee
hadi hayırlısı artık canımcım, kocişi sen eğitçen bu konuda mecbur, hiç üzülme bişi yapmazsada ama taktikleri işleme geçirdinmi yavaş yavaş alışçaktır oda merak etme, insanların huyu değişmez evet ama törpülenir bunu unutma, kimseyi tam anlamıyla değiştiremezsin o bir gerçek ancak herkesin törpülenecek yanları vardır bu bilimsel olarakta kanıtlandı, sen çalışmaya başla bu doğumgünü sonrasımuhteşeeemmm geçti kocam beni sürprizlere boğdu demek isterdim amaaaaaaaaaaaaadaha bu akşam var kendi biletini kesicek mi bakalım görcez ben akşam ağladım rahatladım ohhh misss
ben iyiyim bebiş iyi koca da iyi ama ne naz ne niyaz ufak bi tartışma o kadar sonra ikimiz de bi koltukta sızıp kaldık muhteşem bi akşamdı yani
süperrrrrrrrr gelsin pamuk kızzlaarrr
günaydınnnnnnnnnnnnnn:124::124::124:Günaydın topik ahalisi..:124::124::124:
günaydın kuzuuuu hoşgeldiniz anniş oğul
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmm
günaydın neslicim, hoşgeldin, kolay gelsin sana, kendini çok yormamaya çalış
:124::124::124:Günaydın topik ahalisi..:124::124::124:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?