2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Son düzenleme:
herkese kucak kucak günaydınnnn
günaydın canımmmm nasılsınız bakalım bgn _?

git git hem kocan da olucak bizim iş yemekelrine eşleri istemiyolar o yüzden katılmak istemiyorum pek.

canım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sağollll
seve seve kabul ediyorum hediyelerini

günaydınnnn cullu hanımcımmmm

ay canım bende aynı şekildeyim ayaklarım davul
günaydın canımmmmmmmmmmmmmmm

günaydın neslicim, hoşgeldin, kolay gelsin sana, kendini çok yormamaya çalış

süt yoğurt bol bol tüketiyorum zaten cnm dün muz alacaktım unuttum inş en yakın zamanda gecer. bebişim gayet iyi şükür tekmeler savurup duruyo cnm onun için katlanıyorum herşeye zaten. senin bebiş nasıl. kızmıydı erkekmi?

cnm gecen hafta gıttıgımde doktoruma sormustum yapabilecegımız bişi yok varis için varis corabı gıyeceksın bol bol yürüyeceksın dedi. bacak krampları içinde magnezyum verdi ama cok kötüyüm yaaa agustoda alcam ben iznimi bananeeeee

günaydın kuzum nasıl geçti akşam iyi misin sen?:26:
muhteşeeemmm geçti kocam beni sürprizlere boğdu demek isterdim amaaaaaaaaaaaaa daha bu akşam var kendi biletini kesicek mi bakalım görcez ben akşam ağladım rahatladım ohhh misss

ben iyiyim bebiş iyi koca da iyi ama ne naz ne niyaz ufak bi tartışma o kadar sonra ikimiz de bi koltukta sızıp kaldık muhteşem bi akşamdı yani

Bizim de senin gibi kızımız geliyor teyzesi
süperrrrrrrrr gelsin pamuk kızzlaarrr

öyle oluyor gerçekten bi müddet insanlarla sosyal manada görüşmessen ne konuşcağnı bile bilemiyosun.aklında da iş ve ev oluyor..

Adigecim, hepi de börtdey tu yuuuuuuuuuuuuuu Bol hediyeli, mutlu, huzurlu bi sene geçirmen dileğiyle, inşallah tüm dileklerinin kabul olucağı güzel bir yıl olsun bu yıl, boh kahkahalı geçir inşallahh!

inşallah geçer en yakın zamanda canım benim oğluşum da gayet iyi çok şükür

ayyy başını okudum nasıl heyecanlandım sevindim sonrasında sevincim kursağımda kaldı kıss neyse tatlım inşallah bu akşam gösterir kendini kocişin göstermese seni bu kadar üzdüğü için topikçe ertesi gün ordayız

anladım canım, belki biraz giyebilsen o çorabı en azından akşamları eve gidince işe yaramazmı diyosun? al güzelim al zaten devlet o hakkı veriyo bize, iyi değilsen tabiki alcaksın, sen ne istersen o olcak sıkma canını tatlişşş

hadi hayırlısı artık canımcım, kocişi sen eğitçen bu konuda mecbur, hiç üzülme bişi yapmazsada ama taktikleri işleme geçirdinmi yavaş yavaş alışçaktır oda merak etme, insanların huyu değişmez evet ama törpülenir bunu unutma, kimseyi tam anlamıyla değiştiremezsin o bir gerçek ancak herkesin törpülenecek yanları vardır bu bilimsel olarakta kanıtlandı, sen çalışmaya başla bu doğumgünü sonrası

:124::124::124:Günaydın topik ahalisi..:124::124::124:
günaydınnnnnnnnnnnnnn

tatlım nice mutlu senelere yeni yaşın sana sağlık mutluluk ve bebişini sıhhatle getirsin inşallah
:81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81::81:
:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
:118::118::118::118::118::118::118::118:

günaydın canımmmmmmmmmmmmmmm

günaydın neslicim, hoşgeldin, kolay gelsin sana, kendini çok yormamaya çalış

Canım hoşbulduk . Özlüyorum sizleri sohbetnizi muhabbetinizi saatlerce size takıldığım zamanları. İnşallah evde kalınca bu özlemimi bol bol gidereceğim sizlerle. İş yeri bir taşındı ne yerim çok müsait nede işim maalesef yazışmaya. Ara ara girip yine takip ederim sizi.

:124::124::124:Günaydın topik ahalisi..:124::124::124:

Günaydınnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…