2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ben 180e çektirdim canım servet ünsalda memnun kaldım

kızlar iftar yaklaştı sularımız kesik yemegimiz yok bende halde yok eşim oruç inşallah gelir sular bian önce

mrb kızlar ben bu gece hiç uyuyamadım hortlak gibi dolandım durdum evde biraz önce 2 saat uyuyabilmişim bel ağrımda var feci midemde ekşimede oluyo niye böyle oldum hiç anlamadımm

Serap, kuzu, tılsim hosgeldiniz. Bende mutfaktaydim biraz. İftar yaklaşıyor.
Midem ağrımaya basladi gene yaaa. Yanma falan olmuyor iki gündür agri oluyor.

Canım normal derken alaturka mı? Ben alafranga olanı kullanıyorum. Onda bile biraz one dogru eğilince bebek sıkışıyor. Digerinde cok zorlanirdim.

içinize ne siniyosa o olsun canm boşver milleti bende elif dıyorum n alaka eskı ısım dıyolar bıraz sağutuyolar ama demı ısımden ama benımde eşim ılk dedi elif olsun dıye bende bayıldım rahmetlı babamın n seevdıgı ısımdı eşimin haberı yoktu esaduf oldu yanı

mrb kızlar ben bu gece hiç uyuyamadım hortlak gibi dolandım durdum evde biraz önce 2 saat uyuyabilmişim bel ağrımda var feci midemde ekşimede oluyo niye böyle oldum hiç anlamadımm

Mide eksilmesi olurmuş zaten canım. Sacları çıkıyordur bebeğinin. Gittikçe daha da artacak sanırım ağrılarımız.

Elif ne kadar anlamlı ve güzel bir isim boşver milleti sende bende öyle yapıyorum ama gerçekten sinir ediyor bazen insanlar

Vallahi hızınıza yetişemiyorum ne kadar hızlı burası. Benim sıcaklarda başım dertte ingilterede yaşıyorum ve burası hiç olmadığı kadar sıcak.

aynı dert benımde başımda var bende baturalp dusunuyorum ama soyleyemezler dıye dusunuyorum

Kızlar az önce karnimda sağ tarafimda kalp atışı bir şey hissettim 2-3 dakika sürdü acaba b neydi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…