Evet biraz zor gibi sanki Alp koyunama soylendikce dil alisir gibime geliyo
babası üzülür söylersem diye düşünüyorum eşimin adı erkan kendine uydurmuş baksana
slm kızlar nasılsınz bakalım ya bana yardımcı olurmusunuz.3 yada 4 boyutlu ultrason cektırdınızmı ben ankaradayım ankarada ceken bıldıgınız yerler ve fıyatlarını soylermısınız lutfeeennnnn
önemli bir konuya parmak basmştm ama ......
slm hanımlar nasılsınız wc işini ne yapıyorsunuz normal olanı mı kullanıyorsunuz yoksa diğerini ben normalde zorlanıyorum diğerini de sevmiyorum normalin bebeğe zararı olur mu sıkışıyor ya otururken
içinize ne siniyosa o olsun canm boşver milleti bende elif dıyorum n alaka eskı ısım dıyolar bıraz sağutuyolar ama demı ısımden ama benımde eşim ılk dedi elif olsun dıye bende bayıldım rahmetlı babamın n seevdıgı ısımdı eşimin haberı yoktu esaduf oldu yanıkızlar size birşey danışacağım bana yardım edin biz bebeğimizin adını eralp koyacağız allah nasip ederse ama milletin telaffuzu bile tuhaf söyleyemiyorlar sanki annem özellikle alp derim diyor sizce güzel değil mi? eşim çok şstiyor evlenmeden önce söylemişti bu ismi şimdi değiştir asladiyemem bende seviyoum sizden yorumlar bekliyorum lütfen
ben 180e çektirdim canım servet ünsalda memnun kaldım
kızlar iftar yaklaştı sularımız kesik yemegimiz yok bende halde yok eşim oruç inşallah gelir sular bian önce
mrb kızlar ben bu gece hiç uyuyamadım hortlak gibi dolandım durdum evde biraz önce 2 saat uyuyabilmişim bel ağrımda var feci midemde ekşimede oluyo niye böyle oldum hiç anlamadımm
içinize ne siniyosa o olsun canm boşver milleti bende elif dıyorum n alaka eskı ısım dıyolar bıraz sağutuyolar ama demı ısımden ama benımde eşim ılk dedi elif olsun dıye bende bayıldım rahmetlı babamın n seevdıgı ısımdı eşimin haberı yoktu esaduf oldu yanı
Ay canım ne kötü. Dışarıda yiyin sizde gelmezse eğer.
Bendede oluyor . Acaba şekerim mi çıktı diyorum olcuyorum normal çıkıyor.
kızlar size birşey danışacağım bana yardım edin biz bebeğimizin adını eralp koyacağız allah nasip ederse ama milletin telaffuzu bile tuhaf söyleyemiyorlar sanki annem özellikle alp derim diyor sizce güzel değil mi? eşim çok şstiyor evlenmeden önce söylemişti bu ismi şimdi değiştir asladiyemem bende seviyoum sizden yorumlar bekliyorum lütfen
Kızlar az önce karnimda sağ tarafimda kalp atışı bir şey hissettim 2-3 dakika sürdü acaba b neydi :26:
hıçkırık tutmuştur bebegini canım ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?