2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Canım ben 13 kilo aldım. Herseyden yemeye çalışıyorum. Her gun Demir hapımı ve arada elevit vitamin alıyorum.
Süt arada icmeye çalışıyorum.
Yani normal besleniyorum. Ama bebiş iyi canım takılma kiloya lutfen.

benimde totomu agritiyo ya kucagima alsam bi dert yanima koysam uzanamiyorum
Poff aynen canım her yerim tutuldu
Herkese selam yeni üye oldum 28 haftalık hamileyim 9 Ekim beklenen doğum tarihi Allah izin verirse ikinci oğlum geliyo.

Selam hoşgeldin aramıza saglıcakla kucagına alırsın bebişini inşallah cnm

Canım Allah kolaylık versin. Ne guzel tutabiliyorsan. Bizde artık sonradan nasıl tutacağız borçları bilemiyorum.

Herkese selam yeni üye oldum 28 haftalık hamileyim 9 Ekim beklenen doğum tarihi Allah izin verirse ikinci oğlum geliyo.
Hosgeldin canım....

slm hanımlar nasılsınız wc işini ne yapıyorsunuz normal olanı mı kullanıyorsunuz yoksa diğerini ben normalde zorlanıyorum diğerini de sevmiyorum normalin bebeğe zararı olur mu sıkışıyor ya otururken

canımm annelerrr sevgılı bebişlerr bız geldık nasılsınız inşallahh gecmıse bakamdım bırınız ozet gecın kacırdıgım bişi varmıı????

ben şimdicik normali kullanıyorum ...ama son aylarda nasıl olurum bilemem...:44:

canım ben normal kullanamıyorum evimde yok. klozet var çok rahat oluyor alışınca diğerine oturamadım sıkışıyor gibi geliyor bebeğim .ama dışarıya çıkınca zorlanıyorum hijjen konusunda

belki bi gün olur ama biz göremyz aminn inş canm ya son ayı düşünyrm da düşünsenıze ben dogurdm bende dogurdm dıcegımız günler gelicek mi ya ahhhhhhhh ah

ilk dogum yapacaklardan biride sensin gibi gorunuyo paniklimm gelicek tabiki insallah

kızlar size birşey danışacağım bana yardım edin biz bebeğimizin adını eralp koyacağız allah nasip ederse ama milletin telaffuzu bile tuhaf söyleyemiyorlar sanki annem özellikle alp derim diyor sizce güzel değil mi? eşim çok şstiyor evlenmeden önce söylemişti bu ismi şimdi değiştir asla diyemem bende seviyoum sizden yorumlar bekliyorum lütfen

Evet biraz zor gibi sanki Alp koyun ama soylendikce dil alisir gibime geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…