napym ya saglıklı olsn kılo alsn dıye her gun kayısı ıncır hurma cevız bı bardak sut içmeye calışym et zaten her sofrada var yogurtta ögle yumurtada yemeye calışym daha napıym butun gun yedıgm meyvenn hesabı yok bıde 7 kılo almısm sabah saglık ocagına gıttm ılk orda tahlıllerm yapıldı bebişn kalb atısını dınledk sonra dok gıttm ordada gördm bebişn kılo alması içn ne yıym nasıl beslenym sız nasıl beslenıyosunz
Poff aynen canım her yerim tutuldubenimde totomu agritiyo ya kucagima alsam bi dert yanima koysam uzanamiyorum
Herkese selam yeni üye oldum 28 haftalık hamileyim 9 Ekim beklenen doğum tarihi Allah izin verirse ikinci oğlum geliyo.
Poff aynen canım her yerim tutuldu
Selam hoşgeldin aramıza saglıcakla kucagına alırsın bebişini inşallah cnm
Canım Allah kolaylık versin. Ne guzel tutabiliyorsan. Bizde artık sonradan nasıl tutacağız borçları bilemiyorum.bizde iyiyiz kızlar
bugün oğluşumla ilk oruça teşebbüs ettik bakalım akşam olcakmı bize
benimkide geçen haftaya kadar tersri loorim zor oluo öyle allah yardım etsin.
benim kuzunun plesentası alttaymış bu kezde
hayırlısı bakalım
Hosgeldin canım....Herkese selam yeni üye oldum 28 haftalık hamileyim 9 Ekim beklenen doğum tarihi Allah izin verirse ikinci oğlum geliyo.
biz geldük
hoşgeldin serapcım nerelerdesin ya görünmedin bugün fazla
hoşbulduk kuzu...Hosgeldiiizzz
Keske canim bizim ulkemizde boyle olsaAmin canimm insallah sag saglim bi nefeste bitirelim bu isi
slm hanımlar nasılsınız wc işini ne yapıyorsunuz normal olanı mı kullanıyorsunuz yoksa diğerini ben normalde zorlanıyorum diğerini de sevmiyorum normalin bebeğe zararı olur mu sıkışıyor ya otururken
slm hanımlar nasılsınız wc işini ne yapıyorsunuz normal olanı mı kullanıyorsunuz yoksa diğerini ben normalde zorlanıyorum diğerini de sevmiyorum normalin bebeğe zararı olur mu sıkışıyor ya otururken
belki bi gün olur ama biz göremyz aminn inş canm ya son ayı düşünyrm da düşünsenıze ben dogurdm bende dogurdm dıcegımız günler gelicek mi ya ahhhhhhhh ah
teşekkür ederim cevaplarınız için görüşürüz ben çıktım aeo
kızlar size birşey danışacağım bana yardım edin biz bebeğimizin adını eralp koyacağız allah nasip ederse ama milletin telaffuzu bile tuhaf söyleyemiyorlar sanki annem özellikle alp derim diyor sizce güzel değil mi? eşim çok şstiyor evlenmeden önce söylemişti bu ismi şimdi değiştir asladiyemem bende seviyoum sizden yorumlar bekliyorum lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?