2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Kızlar siz balık yiye biliyor musunuz yada başık yağı veya omga 3 hapı kullanıyor musunux ben balık hiççç yiyemiyorum siz nadıl yapıyorsunuz

Bana aç gel dedi kan vermem bitene kadar su bile içirmedi canım

geldım seker yuklemem de bıttı allaha sukur guzel dedı sonuclara ama 2bardak sekerlı suyu ıcıne kadar dedım eyvah kusacam allaha sukur atlattım ac 80 tok 120 bebegın boyunu soylemedı ben de sormadım ama kılosu 863 gram cok mu sızce kılosu

Kızlar siz balık yiye biliyor musunuz yada başık yağı veya omga 3 hapı kullanıyor musunux ben balık hiççç
yiyemiyorum siz nadıl yapıyorsunuz
Balik yiyemiyorum balik yaginada doktor sicak bakmadi, okudugum makalelerde de gorus birligi yok, yerine ceviz yiyom, semizotu bunlarda bol omega 3 var.

Kızlar siz balık yiye biliyor musunuz yada başık yağı veya omga 3 hapı kullanıyor musunux ben balık hiççç yiyemiyorum siz nadıl yapıyorsunuz

cnm dr bana haftada 2 kez balık dedi, yyeessen söle hap yazalım dedi..yazın zor oluyor ama ben 2 ye tamamlayamasam da her hafta 1 yemeye çalışıyorum..kartalda sahilde balıkçı çarşısı var, bi kez ordan toptan aldık, buzluğa attık çıkarıp çıkarıp yaptım, pratik de oluyor işten gelince..bi de büyük marketlerde oluyor ordan da yine 2-3 çeşit alıp buzluğa attık..ama için kaldırmıyosa onu bilemiycem..ben de ilaç yer gibi yiyorum..tadının farkına bile varmıyorum artıkdr una sormanda fayda var..

günaydın anneler ve bebişleriiiiiiiii biz sağlık ocağından geliyoruzz.dün aramıştı hemşirem izlemin var diye. tansiyonumu ölçtü kiloma baktı ve oğluşumun kalp atışlarını dinledik. uzun süre bulamadı benim kalp atışımla karışıyomuş. bizim sıpa durmadı ki durmuyokiii diyoo sonra izin verdi benim oğlan kalp atışını dinledik gayet iyi şükür. , bizden böyle sizler nasılsınız bakıyım??

OFFF sorma canım yaa kocamla sürekli uyuyoruz yaa son zamanlarımız bak başbaşa diyorum hadi çıkalım dolaşalım diyorum sonra ben vazgeçiyorum

tavuklumm günaydın kızz 69a düşmüşsün

bugün hiç iyi değilm başım ağrıyorr sanırım şifayı kaptım ben bebek

günaydın kızlar :) bugun istanbul çok sıcak olucak belli sabahtan balık yeme mevzusu konuşulmuş , benim doktorum hamileiğimizin ilk zamnlarında balık mevsimiydi yedik biraz sonrasında taze balık mevsimine denk gelemiyosun demişti , onun için kırmızı ete yüklenicez demişti , tavuğu hiç önermio çünkü hormonlu die , ayrıyetten balık yağı falan vermedi . ben günlük ceviz yada badem tarzı omega3 içeren gıdaları almaya özen gösteriyorum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…