Vallahi hızınıza yetişemiyorum ne kadar hızlı burası. Benim sıcaklarda başım dertte ingilterede yaşıyorum ve burası hiç olmadığı kadar sıcak.
ya keşke öle bi ihtimalimiz yok malesef küçük bi ilçedeyiz. umarım gelir artık ya her iş kaldı
Bana aç gel dedi kan vermem bitene kadar su bile içirmedi canım
ya var yok deil ama güvenilir yer az neyseki hallettik geldi sular :)Canım ne yaptınız? Dışarıdan da mı sipariş falan verilmiyor. Bir köftesi, kebapci yada çorbası da mı yok. Demek cok küçücük sizin orası.
Gerçekten mı bir kaç gündür böyle oluyordu
Balik yiyemiyorum balik yaginada doktor sicak bakmadi, okudugum makalelerde de gorus birligi yok, yerine ceviz yiyom, semizotu bunlarda bol omega 3 var.Kızlar siz balık yiye biliyor musunuz yada başık yağı veya omga 3 hapı kullanıyor musunux ben balık hiççç
yiyemiyorum siz nadıl yapıyorsunuz
İlk günaydın benden size güzel anneler
İlk günaydın benden size güzel anneler
günaydınn bademciğimmm
günaydın çalışan çilekeş Annelerrrrrrrrrrr
çalışmayanlar da çilekeş ama fazla uyudukları için kıskanıyorum
Kızlar siz balık yiye biliyor musunuz yada başık yağı veya omga 3 hapı kullanıyor musunux ben balık hiççç yiyemiyorum siz nadıl yapıyorsunuz
OFFF sorma canım yaa kocamla sürekli uyuyoruz yaa son zamanlarımız bak başbaşa diyorum hadi çıkalım dolaşalım diyorum sonra ben vazgeçiyorumgünaydın uykusuz anne
tavuklumm günaydın kızz 69a düşmüşsüngünaydın kıslar..
OFFF sorma canım yaa kocamla sürekli uyuyoruz yaa son zamanlarımız bak başbaşa diyorum hadi çıkalım dolaşalım diyorum sonra ben vazgeçiyorum
tavuklumm günaydın kızz 69a düşmüşsün
bugün hiç iyi değilm başım ağrıyorr sanırım şifayı kaptım ben bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?