selam kızlar..
çok fena gribim..boğazlarım çok ağrıyor..oğlumdan da uzak durmaya çalışıorum ona da bulaştırmıyim diye ama nerdeeee..anneee uff ufff deyip öpüyor kuzum..sizler nasılsınız bakalım..
selam kızlar..
çok fena gribim..boğazlarım çok ağrıyor..oğlumdan da uzak durmaya çalışıorum ona da bulaştırmıyim diye ama nerdeeee..anneee uff ufff deyip öpüyor kuzum..sizler nasılsınız bakalım..
geçmiş olsun canım hamileliğe sıkıntısı var mı bilemm ama canım ben boğasım ağrıdığında ılık suya sirke katıp içiyordum sabaha bişeyim kalmıyordu..
gecmis olsun canim insallah atlatirsin cabucak :)
kızlar benden başka kan pıhtılaşması yüzüden iğne kullanan var mı acaba???
selam kızlar..
cnm çok geçmiş olsun bol bol ıhlamur dicem klasik olucak ama bende yeni atlatıyorum ve oğluma geçicek die çok korkmuştum şimdilik bişi yok inş olmaz onların rahatsızlanması çokkkk daha zor Rabbim korusun hepsinisaol canım..ilaçta kullanamayınca zor oluyor..bir de oğluşuma geçiririm diye korkuyorum..yoksa o grip olsa çok daha zor oluyor.
iyi akşamlar sevgili anne adayları bende 4 hafatalık hamileyim
dr 9 marta çağırdı ben çok heycan yapıyorum sizkaçıncı hafta
duydunuz kalp atışını ben erken gitmeyi düşünüyorum acaba
kaç haftada gitsem duyarım
ben canm.yarın başlıyorum
bi arkadas daha vardi canim :) pihtilasma olup olmadigini nerden anliyoruz acaba bende de varmidir
hayırlı olsun canım..ben 6+2 de gittiğimde duymuştum..biraz erken senin için sanırım..iyi akşamlar sevgili anne adayları bende 4 hafatalık hamileyim
saol kuzum yaa..sabaha göre biraz daha iyiyim..eşimde bir saate gelirim dedi..evde yemek bile yok..yapacak halimde yok zaten..artık eşim ne yaparsa..geçmiş olsun canm yaa bir an önce toparlanırsın inş..
bende faktör8 var ondan kaynaklı kullanıyorum iğne deltacortril starth progestan folbiol 5 li tedavi diyorlarmış onu uyguluyorlar bakalım bana
merhaba kızlar ben de p.tesi günü öğrendim hamile olduğumu, Allah nasip ederse 22 ekimde doğum olacak.
cnm çok geçmiş olsun bol bol ıhlamur dicem klasik olucak ama bende yeni atlatıyorum ve oğluma geçicek die çok korkmuştum şimdilik bişi yok inş olmaz onların rahatsızlanması çokkkk daha zor Rabbim korusun hepsini
cnm ben 6+5 günlükken duydum çok şükür ama 5+2de başka bi doktora gittiğimde daha bebeği bile göremeyip boş gebelik çok büyük ihtimal demişti ama doktorların ultrasonunun kalitesinden bile fark ediyo her şey bence
canm önemli olan haftası değil beta hcg değeri 2000 üstünde keseyi görebiliyorsun 1 hafta sonrada kalp atışlarını duyabilirsiniyi akşamlar sevgili anne adayları bende 4 hafatalık hamileyim
canım test yapıyorlar ondan anlaşılıyorbi arkadas daha vardi canim :) pihtilasma olup olmadigini nerden anliyoruz acaba bende de varmidir
one canm kan pıhtılaşması için mi?bende faktör8 var ondan kaynaklı kullanıyorum iğne deltacortril starth progestan folbiol 5 li tedavi diyorlarmış onu uyguluyorlar bakalım bana
merhaba kızlar ben de p.tesi günü öğrendim hamile olduğumu, Allah nasip ederse 22 ekimde doğum olacak.
cnm birsürü alıntı yapmıştım hepsi gitti ya
çok sevindim keseyi görmüşsün darısı pıt pıtlara inş
ben keseyi gördüğümüzden beri kullanıyorum..oğlumda da doğuma kadar kullanmıştım..senin ilk gebeliğin mi?
canım onun için tahlil yapıyorlar ama ben ilk hamileliğimde kayıp yaşamıştım..sonra çıktı ortaya..sen çok takılma buna..
hayırlı olsun canım..ben 6+2 de gittiğimde duymuştum..biraz erken senin için sanırım..
canım şimdi erkende hani ben 6.veye 7 haftada gidiyim dedim
saol kuzum yaa..sabaha göre biraz daha iyiyim..eşimde bir saate gelirim dedi..evde yemek bile yok..yapacak halimde yok zaten..artık eşim ne yaparsa..
ben de oğluma hamileyken clexan iğne,corasprin,klomen,progestan kullanmıştım.son üç aydada preeklampsi olunca tansiyon ilacına başlamıştım..ayyy yazınca anladım ne çok şey kullanmışım..şimdi bir de ikiz gebeliğim olunca biraz tedirginim..oğlumda 36+6 da doğmuştu..şimdi ikizler nasıl olacak bilmiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?