2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

geçmiş olsun canım hamileliğe sıkıntısı var mı bilemm ama canım ben boğasım ağrıdığında ılık suya sirke katıp içiyordum sabaha bişeyim kalmıyordu..

gecmis olsun canim insallah atlatirsin cabucak :)

geçmiş olsun canım hamileliğe sıkıntısı var mı bilemm ama canım ben boğasım ağrıdığında ılık suya sirke katıp içiyordum sabaha bişeyim kalmıyordu..

saol canım..bak sirkeyi hiç duymamıştım..sorun olmaz heralde..bir deneyeyim..

kızlar benden başka kan pıhtılaşması yüzüden iğne kullanan var mı acaba???

iyi akşamlar sevgili anne adayları bende 4 hafatalık hamileyim
dr 9 marta çağırdı ben çok heycan yapıyorum sizkaçıncı hafta
duydunuz kalp atışını ben erken gitmeyi düşünüyorum acaba
kaç haftada gitsem duyarım

geçmiş olsun canm yaa bir an önce toparlanırsın inş..

merhaba kızlar ben de p.tesi günü öğrendim hamile olduğumu, Allah nasip ederse 22 ekimde doğum olacak.

saol canım..ilaçta kullanamayınca zor oluyor..bir de oğluşuma geçiririm diye korkuyorum..yoksa o grip olsa çok daha zor oluyor.
cnm çok geçmiş olsun bol bol ıhlamur dicem klasik olucak ama bende yeni atlatıyorum ve oğluma geçicek die çok korkmuştum şimdilik bişi yok inş olmaz onların rahatsızlanması çokkkk daha zor Rabbim korusun hepsini

cnm ben 6+5 günlükken duydum çok şükür ama 5+2de başka bi doktora gittiğimde daha bebeği bile göremeyip boş gebelik çok büyük ihtimal demişti ama doktorların ultrasonunun kalitesinden bile fark ediyo her şey bence

ben canm.yarın başlıyorum

ben keseyi gördüğümüzden beri kullanıyorum..oğlumda da doğuma kadar kullanmıştım..senin ilk gebeliğin mi?

bi arkadas daha vardi canim :) pihtilasma olup olmadigini nerden anliyoruz acaba bende de varmidir

canım onun için tahlil yapıyorlar ama ben ilk hamileliğimde kayıp yaşamıştım..sonra çıktı ortaya..sen çok takılma buna..

hayırlı olsun canım..ben 6+2 de gittiğimde duymuştum..biraz erken senin için sanırım..
geçmiş olsun canm yaa bir an önce toparlanırsın inş..
saol kuzum yaa..sabaha göre biraz daha iyiyim..eşimde bir saate gelirim dedi..evde yemek bile yok..yapacak halimde yok zaten..artık eşim ne yaparsa..

bende faktör8 var ondan kaynaklı kullanıyorum iğne deltacortril starth progestan folbiol 5 li tedavi diyorlarmış onu uyguluyorlar bakalım bana

ben de oğluma hamileyken clexan iğne,corasprin,klomen,progestan kullanmıştım.son üç aydada preeklampsi olunca tansiyon ilacına başlamıştım..ayyy yazınca anladım ne çok şey kullanmışım..şimdi bir de ikiz gebeliğim olunca biraz tedirginim..oğlumda 36+6 da doğmuştu..şimdi ikizler nasıl olacak bilmiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..

cnm birsürü alıntı yapmıştım hepsi gitti ya
çok sevindim keseyi görmüşsün darısı pıt pıtlara inş

hepinize hayırlı geceler kızlar ben kaçtım gelmemle gitmem bir oldu ama oğluşu yatımam lazım coştu iice bugece:)

Son düzenleme:

rabbim hayırlı evlat eylesin benim tüp bebek
ben zaten başka doktora gitcem nasip olursa
bende ozaman garanti olsun diye 7 ci haftada
gideyim

canm önemli olan haftası değil beta hcg değeri 2000 üstünde keseyi görebiliyorsun 1 hafta sonrada kalp atışlarını duyabilirsin
bi arkadas daha vardi canim :) pihtilasma olup olmadigini nerden anliyoruz acaba bende de varmidir
canım test yapıyorlar ondan anlaşılıyor
bende faktör8 var ondan kaynaklı kullanıyorum iğne deltacortril starth progestan folbiol 5 li tedavi diyorlarmış onu uyguluyorlar bakalım bana
one canm kan pıhtılaşması için mi?
merhaba kızlar ben de p.tesi günü öğrendim hamile olduğumu, Allah nasip ederse 22 ekimde doğum olacak.

canm hayırlı uğurlu olsun inş.aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…