gunaydin kizlar ben yine erkenden uyandim sinir oluyorum bu halime
Günaydın kızlar;
Bugün kontrole gidicem ama çok heyecanlıyım şimdiden.
Bu arada kan pıhtılaşma riskine karşı ben bebe aspirini kullanıyorum.
Onun dışında elevit ve progestan kullanıyorum.
Bakalım devam edecek miyiz...
günaydın canım ...gün içinde uyuyorsan sorun yok :126:
merhaba güzel bayanlar ALLAH kısmet ederse bende ekim annesi olacam 5+4 günlük gebeyim
günaydın kızlarya sen ne güzel kendin uyanıyorsun , ben sabah inanılmaz zor kalkıyorum servise zor yetişiyorum ki serviste uyuyorum , sonra işe gelince işte de hep uyukluyorum kendime zar zor geiliyorum zaten uykuya düşkündüm şimdi hepten öle oldun ....
KIzlar ya benim dün nokta kdar 2 defa kahverengi leke geldi peceteye nokta gibi sizce bu normalmi
canm hamilelikte en ufak leke bile allah korusun düşük tehlikesidir.doktorunla konus.ayağa çok kalkma.ciddi bişi olacağını sanmıyorum ama sen yinede tedbiri elden bırakma.belkide yerleşme kanaması felandır.
günaydın hanımlar.ben sabah sabah hastaneye gittim.kan sulandırıcı iğneme rapor çıkartmaya.yalnız dün kesemizi görmemize rağmen bugün doktorum yine kan sayımı ve beta hcg yaptıttırdı neden anlamadım.acaba diğer beta hcg sonucu raporum olmadığı için mi?ben sağlık ocağında kan vermiştim sonucuda tlfnla öğrendim bana sadece 1000 küsür demişleri acaba ondan mı anlamadım ben
çok korkuyorum yaama dünden beri hiç olmadı zatn çok minicikti nokta gibi tedirginim yinede doktorada pazartesi gidicem arasam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?