2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
gunaydin kizlar ben yine erkenden uyandim sinir oluyorum bu halime

Günaydın kızlar;
Bugün kontrole gidicem ama çok heyecanlıyım şimdiden.

Bu arada kan pıhtılaşma riskine karşı ben bebe aspirini kullanıyorum.
Onun dışında elevit ve progestan kullanıyorum.
Bakalım devam edecek miyiz...

Allah yardımcın olsun inşallah her şey olumlu olur canım

Günaydın kızlar:)

Bende hafiften bulantılar başladı. yarın kalp atışını duymak için dr a gideceğiz. İnşallah herşey yolunda gider.

gunaydin kizlar ben yine erkenden uyandim sinir oluyorum bu halime

günaydın kızlar ya sen ne güzel kendin uyanıyorsun , ben sabah inanılmaz zor kalkıyorum servise zor yetişiyorum ki serviste uyuyorum , sonra işe gelince işte de hep uyukluyorum kendime zar zor geiliyorum zaten uykuya düşkündüm şimdi hepten öle oldun ....

merhaba güzel bayanlar ALLAH kısmet ederse bende ekim annesi olacam 5+4 günlük gebeyim

Günaydın Bayanlar,
aynen arkadaşım sana katılıyorum. Deli gibi uyuyasım var kafam ayıkmıyor :) Bıraksalar bende öğlene kadar uyuyrum . Bütün gün işte uyukluyorum.:26:

günaydın... Öncelikle bugün kontorlü olan arkadaşlara bol şans diliyorum hayırlı haberlerle dönerler inş. Sonra aramıza yeni katılan annelere hoşgeldiniz diyorum.

günaydın hanımlar.ben sabah sabah hastaneye gittim.kan sulandırıcı iğneme rapor çıkartmaya.yalnız dün kesemizi görmemize rağmen bugün doktorum yine kan sayımı ve beta hcg yaptıttırdı neden anlamadım.acaba diğer beta hcg sonucu raporum olmadığı için mi?ben sağlık ocağında kan vermiştim sonucuda tlfnla öğrendim bana sadece 1000 küsür demişleri acaba ondan mı anlamadım ben

KIzlar ya benim dün nokta kdar 2 defa kahverengi leke geldi peceteye nokta gibi sizce bu normalmi

canm hamilelikte en ufak leke bile allah korusun düşük tehlikesidir.doktorunla konus.ayağa çok kalkma.ciddi bişi olacağını sanmıyorum ama sen yinede tedbiri elden bırakma.belkide yerleşme kanaması felandır.

canm hamilelikte en ufak leke bile allah korusun düşük tehlikesidir.doktorunla konus.ayağa çok kalkma.ciddi bişi olacağını sanmıyorum ama sen yinede tedbiri elden bırakma.belkide yerleşme kanaması felandır.

çok korkuyorum ya ama dünden beri hiç olmadı zatn çok minicikti nokta gibi tedirginim yinede doktorada pazartesi gidicem arasam mı acaba

Günaydın hoşgeldin canım. Dün yazmışsın doktorum devlet hastanesine başlamış diye. Bildiğim kadarı ile doktorların ya muayenehane de yada hastaede çalışması gerekiyor.senin dokturun nasıl hem devlette hemde özel kendi yerinde çalışabilior anlamış değilim. Bursa da özel muayenehanesi olan doktorların bazı özel hastaneler ile anlaşması oluyor bence onu bi doktoruna sor ve ona göre hareket et. Bende merak ettim.

Günaydın Kızlar

Ben 2012 ekim annelerindenim sizleri okudukça tekrar aynı heycanı yaşıyorum... Geçen sene 13 şubatta öğrenmiştim ben kızımı ve 11 ekimde de kucağıma almayı nasip etti Allah... Umarım aynı şekilde sağlıkla sağsalim azanoksansız kucağınıza almanızı nasip eder... Çok zor bir süreç bekliyor sizi çok değişik duygular yaşayacaksınız ama inanın kucağınıza aldığınız o saniye itibariyle herşeyi unutacaksınız... Sormak istediğiniz herşeyde bizlerede sorabilirsiniz çünkü sizi en iyi bizler anlarız... Ve burdaki arkadaşlığınızı burda bırakmayın biz burdakia rkadaşlıklarımızı normal hayatımızada taşıdık ve görüşürüyoruz. Şimdiden allah analı babalı büyütsün diyelim hepinize....

çok korkuyorum ya ama dünden beri hiç olmadı zatn çok minicikti nokta gibi tedirginim yinede doktorada pazartesi gidicem arasam mı acaba

şuan halen var mı canm geçtiyse korkma.rengi kırmızı olmadıkça çok tedirgin olma.kırmızı yada pembe olunca tehlikelidir.tekrar gelirse ara doktorunu.benim oğlumda progestan kullanmama rağmen 2 ay hep kahverengi lekelenmem oldu hiç kesilmeden hemde çok şükür bişi olmadı.hatta şuan kanlı canlı karşımda oyun oynuyor.stres yapma yorma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…