hayırlı olsun canım..giderek şenleniyor topiğimiz..Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize...
rabbim hayırlı evlat eylesin benim tüp bebek
ben zaten başka doktora gitcem nasip olursa
bende ozaman garanti olsun diye 7 ci haftada
gideyim
merhaba kızlar,bakıyorum iyice kaynatmışsınız,okumadan da geçemiyorum,anca bu saate yetişiyorum :) yarın 2 çeyrekte randevum var,ilk defa gidicem,inşallah hem keseyi,hem mercimeği,hem de kalp atışlarını görürüm,çok heyecanlıyım kızlar,dua edin bana bi aksilik olmasın:18:
cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz gelirgelmez yaz buarada günlerimizde aynı ne güzel:):)
ben keseyi gördüğümüzden beri kullanıyorum..oğlumda da doğuma kadar kullanmıştım..senin ilk gebeliğin mi?
canım onun için tahlil yapıyorlar ama ben ilk hamileliğimde kayıp yaşamıştım..sonra çıktı ortaya..sen çok takılma buna..
hayırlı olsun canım..ben 6+2 de gittiğimde duymuştum..biraz erken senin için sanırım..
saol kuzum yaa..sabaha göre biraz daha iyiyim..eşimde bir saate gelirim dedi..evde yemek bile yok..yapacak halimde yok zaten..artık eşim ne yaparsa..
ben de oğluma hamileyken clexan iğne,corasprin,klomen,progestan kullanmıştım.son üç aydada preeklampsi olunca tansiyon ilacına başlamıştım..ayyy yazınca anladım ne çok şey kullanmışım..şimdi bir de ikiz gebeliğim olunca biraz tedirginim..oğlumda 36+6 da doğmuştu..şimdi ikizler nasıl olacak bilmiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
selam canım..hayırlı olsun..inşallah keseceği de görürsün kalp pıt pıtlarını da duyarsın..dualarım sizinle..merhaba kızlar,bakıyorum iyice kaynatmışsınız,okumadan da geçemiyorum,anca bu saate yetişiyorum :) yarın 2 çeyrekte randevum var,ilk defa gidicem,inşallah hem keseyi,hem mercimeği,hem de kalp atışlarını görürüm,çok heyecanlıyım kızlar,dua edin bana bi aksilik olmasın:18:
amin inşallahhazırlık yapmaya başladınız mı benim ilk bebiş olduğu için ne yapacağımı pek bilmiyorum
cnm hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün doğsun inş
evt 7.haftada gitmek en güzeli inş pıtpıtları duyup yazarsın bize
cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inş sağlıkla duyarsın görürsün mercimeğini buarada günlerimizde aynı ne güzel:):)
canm benimde 2.gebeliğim.10 aylık bebeğim var.oğlumda bende doğuma kadar kullandım hatta doğumdan sonra 20 gün daha kullandım
doğumdan sonra ben hiç kullanmamıştım..sadece tansiyon ilacına 3 ay daha devam etmiştim..şimdiki doktorda her günlük iğne verdi birde gün aşırı hastaneye gidip kendilerinin vurduğu bir iğne var..ayyy senin bebiş de daha çok küçükmüş yaaa..araları çok olmayacak.benimki 2,5 yaşında..gerçi bebekten farkı yok..felaket yaramaz amaa tek gülüşü yetiyor herşeye işte..neyse beraber büyürler..
ben de oğluma hamileyken clexan iğne,corasprin,klomen,progestan kullanmıştım.son üç aydada preeklampsi olunca tansiyon ilacına başlamıştım..ayyy yazınca anladım ne çok şey kullanmışım..şimdi bir de ikiz gebeliğim olunca biraz tedirginim..oğlumda 36+6 da doğmuştu..şimdi ikizler nasıl olacak bilmiyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsun..
kendilerinin vurduğu iğne ne canm odamı kan sulandırıcı.benim oğlumda bildiğin milli felaket benim hamileliğim plansız oldu ne diyelim rabbimden gelene şükürler olsun.biraz zorlanıcaz ama olsun.
clexan ı sona kadar kullandırdı mı bizimki 14. haftada bakacağım duruma göre dedi aslında bıraktırmasını istiyorum sezeryanla doğum yapmaktan korkuyorum clexan kullananlar sezeryan oluyor bende istemiyorum çok acı veren bişey ya :18:
one canm kan pıhtılaşması için mi?
canım ben doğum yaptığım güne kadar kullandım..bende preeklampsi de olduğundan zaten normal doğum şansım hiç yoktu..spinal sezeryan olmuştum..ama ben açıkçası çok memnun kalmıştım..çok rahattı..ertesi gün hiç doğum yapmamış gibi geziyordum hastanede..dr gerekli görürse sakın ihmal etme canım..önemli bizim gibiler için.
doktor önerdikten sonra yapacak bişey yok zaten iğneyi sona kadar kullandırdıkları zaman bebeğin beslenmesinde sıkıntı olabilir anne karnında ölebilir diye iğneyi bıraktırıp bir kaç gün sonra sezeryana alıyorlarmış zaten kaçış yok ozaman
millet normal den korkar ben sezeyandan bu işte bir terslik var ama
bi arkadas daha vardi canim :) pihtilasma olup olmadigini nerden anliyoruz acaba bende de varmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?