2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
merhaba kızlar,bakıyorum iyice kaynatmışsınız,okumadan da geçemiyorum,anca bu saate yetişiyorum :) yarın 2 çeyrekte randevum var,ilk defa gidicem,inşallah hem keseyi,hem mercimeği,hem de kalp atışlarını görürüm,çok heyecanlıyım kızlar,dua edin bana bi aksilik olmasın:18:

Merhaba.. Gözünüz aydın bizden bir sonraki ay doğum yapıcak arkadaşlar..

Ben bir önceki ayın topiğini '2013 agustos anneleri topiğini düzenli olarak takip ediyordum.. Bizlerden 1-2 hafta öndeler yaşayacaklarımızı 3 asagı 5 yukarı tahmin etme fırsatım oluyor bu şekilde.. Kendi adıma zor bir ay geçirmiştim 6. haftamdan sonrası bulantı ve halsizlik acısından kabus gibiydi.. Çok şükür o dönemi atlattım.. Sizlerinde atlatması dileğiyle.. Umarım sağlıkla alırsınız bebeklerinizi kucaklarınıza...

Son olarak kendi yaptıgım hatamı sizler yapmamız adına paylaşmak isterim.. Gebe oldugumu ögrendiğimde bebegını kaybeden annelerin hikayelerini okudum.. Pozitifi görüp keseyi göremeyenler, keseyi görüp içinde bebeği görmeyenler vs gibi.. rabbim esirgesin ve bu hikayeler beni cok yordu kendı bebegım ıcın sebepsiz yere endişe edip paranoyak olmamada sebep oldu.. neredeyse 1bucuk ayımı kendime zindan etmemede sebep oldu. Şimdi şimdi daha rahatım.. Sizlere tavsiyem bu tip konuları okumayın KÖTÜ ETKİLİYOR..

Yeniden hepinize güzel ve saglıklı hamilelik kolay dogum dilerim şimdiden.. Umarım 0 kayıpla atlatırsınız..

rabbim hayırlı evlat eylesin benim tüp bebek
ben zaten başka doktora gitcem nasip olursa
bende ozaman garanti olsun diye 7 ci haftada
gideyim

cnm hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün doğsun inş
evt 7.haftada gitmek en güzeli inş pıtpıtları duyup yazarsın bize

cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inş sağlıkla duyarsın görürsün mercimeğini buarada günlerimizde aynı ne güzel:):)

Son düzenleme:

canm benimde 2.gebeliğim.10 aylık bebeğim var.oğlumda bende doğuma kadar kullandım hatta doğumdan sonra 20 gün daha kullandım

selam canım..hayırlı olsun..inşallah keseceği de görürsün kalp pıt pıtlarını da duyarsın..dualarım sizinle..

amin inşallah hazırlık yapmaya başladınız mı benim ilk bebiş olduğu için ne yapacağımı pek bilmiyorum

yok canım henüz hiç bir hazırlık yapmadım..oğlumda da 7.aydan sonra almaya başlamıştım..zaten ilk başta alınacaklar belli..en fazla iki ay kullanabiliyorlar..ben o yüzden yine son aylara bırakmayı düşünüyorum..tabi bir de cinsiyetleri belli olsun..pembiş mi alcaz maviş mi...ayyyy çok heyecanlandım..ya benim ikisi de erkekse..yandım o zaman

cnm hayırlı olsun bebişin sağlıkla büyüsün doğsun inş
evt 7.haftada gitmek en güzeli inş pıtpıtları duyup yazarsın bize

allah razı olsun canım seninkide hayırlı olsun
inşallah o günleri bende görürüm

cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz inş sağlıkla duyarsın görürsün mercimeğini buarada günlerimizde aynı ne güzel:):)

evet canım günlerimiz aynı,sen duymuştun değil mi pıt pıtları,karından mı bakmıştı doktorun alttan mı? hani karşı olduğumdan değil de hazırlıklı olmak istiyorum sadece

canm benimde 2.gebeliğim.10 aylık bebeğim var.oğlumda bende doğuma kadar kullandım hatta doğumdan sonra 20 gün daha kullandım

doğumdan sonra ben hiç kullanmamıştım..sadece tansiyon ilacına 3 ay daha devam etmiştim..şimdiki doktorda her günlük iğne verdi birde gün aşırı hastaneye gidip kendilerinin vurduğu bir iğne var..ayyy senin bebiş de daha çok küçükmüş yaaa..araları çok olmayacak.benimki 2,5 yaşında..gerçi bebekten farkı yok..felaket yaramaz amaa tek gülüşü yetiyor herşeye işte..neyse beraber büyürler..

kendilerinin vurduğu iğne ne canm odamı kan sulandırıcı.benim oğlumda bildiğin milli felaket benim hamileliğim plansız oldu ne diyelim rabbimden gelene şükürler olsun.biraz zorlanıcaz ama olsun.

clexan ı sona kadar kullandırdı mı bizimki 14. haftada bakacağım duruma göre dedi aslında bıraktırmasını istiyorum sezeryanla doğum yapmaktan korkuyorum clexan kullananlar sezeryan oluyor bende istemiyorum çok acı veren bişey ya :18:

kendilerinin vurduğu iğne ne canm odamı kan sulandırıcı.benim oğlumda bildiğin milli felaket benim hamileliğim plansız oldu ne diyelim rabbimden gelene şükürler olsun.biraz zorlanıcaz ama olsun.

üçüncü ayın sonuna kadar bu şekilde dedi..haftada bir tahlil yapıp devam edip etmeyeceklerini söylicek..benim kan değerlerim bu sefer çok iyi çıkmadı..bir de çok bilmiyorum..bir ay oldu buraya taşınalı..

canım ben doğum yaptığım güne kadar kullandım..bende preeklampsi de olduğundan zaten normal doğum şansım hiç yoktu..spinal sezeryan olmuştum..ama ben açıkçası çok memnun kalmıştım..çok rahattı..ertesi gün hiç doğum yapmamış gibi geziyordum hastanede..dr gerekli görürse sakın ihmal etme canım..önemli bizim gibiler için.

one canm kan pıhtılaşması için mi?

evet kan pıhtılaşmasının bir çeşiti ilk gebeliğimde 2 li test sonuçlarım baya bir yüksek çıkmıştı. ozaman tesbit edildi. bebiş normmal olsa bile pıhtılaşmadan kaynaklı sonuçlar tavan yapıyor.Tabi amniyosentez yapıldı her ihtimale karşı ama cehalet bizde amniyo yapacak doktor riskli gebelik uzmanı olacakmış bizim doktorda özel bide bizden baya parayı aldı testi yaptı 20 hafta bebek erken doğum.böyle olunca sinir oluyorum.Bu işin uzmanı değilsen neden yaparsın anlamam ki şimdi baş hekim yardımcısı kadın bide

doktor önerdikten sonra yapacak bişey yok zaten iğneyi sona kadar kullandırdıkları zaman bebeğin beslenmesinde sıkıntı olabilir anne karnında ölebilir diye iğneyi bıraktırıp bir kaç gün sonra sezeryana alıyorlarmış zaten kaçış yok ozaman
millet normal den korkar ben sezeyandan bu işte bir terslik var ama

hakikaten ya..herkes normalden korkar..ama emin ol spinal sezeryan çok rahat..hele bizim gibi her gün iğne kullananlar için..

kızlar biz kaçıyoruz...oğlum yoğurt diye tutturdu..hevesi varken hemen yedireyim bari..hepinizi öptük kocaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…