Gecmis olsun.
Oh iyi olmus. Alsın tabii hiiiic ses çıkarma
Canım aldık arabamızı Perşembe gunu :) casual cadillac travel sistem. Sizin ora kazik kiz :)
Biz Aziz bebe'den aldık nakit 520ye aldık. Taksit olsa artiyordu.
Anneannesi aldı cadillac'ini.
Hatta annem diyor bak şimdiden cadillac arabası oldu :)
Paketli getirdik eve daha kurmadık arabasını çünkü vakit var diye. Zaten hastaneye ana kucağını götüreceğimiz icin.
Kızlar Naber kimseler dogurmamis heralde daha bizde alışverişimizi bitirdik bçantamızda neredeyse hazır çok şükür stresimiz azaldı çok cici şeyler aldık ne zevkli bisey bebiş alışverişi
Kızlar Naber kimseler dogurmamis heralde daha bizde alışverişimizi bitirdik bçantamızda neredeyse hazır çok şükür stresimiz azaldı çok cici şeyler aldık ne zevkli bisey bebiş alışverişi
canım hemoroid kremi kullan hemen geçiriyor hamileliğin ilk üç ayı dışında kullanılıyor bana doktorum vermişti zorlandıkça kullanıyorum
onceden ne derdım bılıyomusun canım ıstemıyorum evıme sokmam almasın hiç bişey derdımm ana safmışım gercekten safmışımmm evlılıgımde 3. yılım bıttı anca ögrendım 90 mılyona bı elbıse almış 90 gun gıymıcek belkı çok guzelmiş dedım eskıden olsa ne gerek var anne verelım bunu 90 lıralık bır suru sey alırız o magazadan derdım aaa dıyorum çok guzelmışşş gıyer epey yokk mınıcık elbıse bebekler cabuk buyur evlenırken benı aradı benım ne yapmam lazım dedı dedımkı anne damadın annesı nevresım takımı alır battanıye alır ne bıleyım yorgan alırr hmmm dedı ben kayınvalıdeme sorayım dedı sorcan madem bana nıye soruyon kız evlendık beklıyom ben bu getrcek dıyeee bişeyler yoooook
ama evlenırken kendı evnının mutfak eşyalarını yenıledı kendıne altın set aldı kıyafetıne takacak takısı yokmuş naparsın bu kadını
Kizlar 3-4 gündür cekiyorum nasil gecer ki bu?tavsiyelerinizi bekliyorum
en korktugum şeyy büşümmm yaa ben hamıle kalmadan once yaaşadım onu bı eczane öazel krem yapıyodu kndısı onunla geçtı ve suan kana ılacı benı kabız yapıyor ve tedirgınım çok da kremım hala duruyo ama kullanılır mı ıhtıyacta bılemem o yuzden sureklı ıshal yapııcı meyve yıyorum saba kalkınca ac karnına oyle dengelemeye calışıyorum korkum normal dogumda onun ılerlemesı
gule gule kullnn canımmm eşimde begendıde kanky var burda halıyı falan ordan aldıkta baktım arabalara var senden duymuştum ben demıyomuyum boşuna burası kazık dıyee her sey pahalı hayatım bırde pazarlıkta yapamazsın 750 dedı yaaa katlanıca cok yer kalplıcak ama fark ettınmı mesela yazın bız manısaya gıdıcez bagaja onu koycaz başka bışey koyamıcaz sankı katlanınca bıle buuk duruyo
çook canımm çok zevklı bende bugun rahatladım benımde tamam hersey sağsalım gelsın hepsı canım
yok canım sanırım doğum yapan aman herkes gününde zamanında yapsın inşallah..bebek alışverişi çok keyifli oluyorr bizde tamamladık çantamız hazır bir tek biberon emzik sterilize edilcek birde bebek bezi alıcaz tabii
Aziz bebe var mı Trabzon'da diye baktım ama yok. Aynı fiyata satmak zorunda ya onlar barkod sistemi oldugu icin.
Canım digerlerinden cok farkı yok bence. Mesela kraft'in twist rlx modeline de bakmıştık biz. İkisi arasında kararsız kalmıştık. O hem agir hemde tam düz sekilde katlanmiyordu, daha cok yer kaplayacak gibi duruyordu.
Baska arabalara baktınız mı siz hic? Katlandiginda ne kadar yer kapladigina falan.
Fiyatına gore iyi bir travel sistem bana gore. Bir de iskeletine sadece anakucaginin monte ediliyor olmadı da guzel. Mesela pierre cardin, chicco falan baktık biz hep pusetin uzerine ana kucağını yerleştiriyorsun. Onlarınızı beğenmedim o yüzden.
Bu sekilde takip çıkarılanlar sahip yuksek fiyat en az 1000 den başlıyor.
Quinny, concord vs de cok pahalı geldi bana.
Benimde biberon ve emzik kaldı strilize edip çantaya koycam allah aldiklarimizi iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin
Rahatlamissindir :) evet alışveriş yapmak cok guzel :))Kızlar Naber kimseler dogurmamis heralde daha bizde alışverişimizi bitirdik bçantamızda neredeyse hazır çok şükür stresimiz azaldı çok cici şeyler aldık ne zevkli bisey bebiş alışverişi
Bende kraft twist almayı düşünüyordum siz ne sldınız daha iyiyse onu alalım:)))
kızlar yenı yasınacagımız evı ben eşim ve kardeşim temızlıycektık ama eşim ızın vermedı yarın temızlık şirketındn gelcekler eee yerlerde yapışkanlı halıfeksler var onuda başka yerden cagırdık gelıp temızlıycekler umarım içime siner temız yaparlar yoksa sınırden olurum barı verdıgımız ucretede değse
Dun gece dustum hem el hem ayak bilegimi burktum, simdi kolum bacagim sargida yatiyorum. Tuvalete bile gidemiyorum tek basima, gunumde az kaldi. Cok kotu durumdayim, sancim gelir diye cok korkuyorum. yanimda bi tek esim var, o da neye yetisecegini sasirdi garibim.
Siz siz oun dikkat edin yururken kizlar, zaten koca gobekle yurumek zor bide bu halde hic cekilmiyor.
Cok gecmis olsun. Ne zordur gercekten. Allah yardımcın olsun. Zaten dengemiz değişti göbeğimizle dediğin gibi cok dikkatli olmak gerek.Dun gece dustum hem el hem ayak bilegimi burktum, simdi kolum bacagim sargida yatiyorum. Tuvalete bile gidemiyorum tek basima, gunumde az kaldi. Cok kotu durumdayim, sancim gelir diye cok korkuyorum. yanimda bi tek esim var, o da neye yetisecegini sasirdi garibim.
Siz siz oun dikkat edin yururken kizlar, zaten koca gobekle yurumek zor bide bu halde hic cekilmiyor.
Cok cok gecmis olsun canim insaallah hemen iylesirsin cok üzüldüm rabbim beterinden korusun.simdi nasilsin?bebis nasil iyimi?
Cok sagol canim, cok sukur bebis iyi, zaten gobegimi koruyacam diye hem elimin hem ayagimin uzerine dustum. Valla pek iyi degilim su ada acikcasi ama dedigin gibi Allah beterinden korusun, kirik degil iyi ki. insallah oglum bekleyecek ben iyilesene kadar. 2-3 haftaya bayya duzelirsin dedi doktor, korkumdan doktorun her dedigini harfi harfine yapiyorum.
Dun gece dustum hem el hem ayak bilegimi burktum, simdi kolum bacagim sargida yatiyorum. Tuvalete bile gidemiyorum tek basima, gunumde az kaldi. Cok kotu durumdayim, sancim gelir diye cok korkuyorum. yanimda bi tek esim var, o da neye yetisecegini sasirdi garibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?