Uzattım canım ama yorulunca hemen uykum geliyor..Eşimle oturasım da var,bakalım dayanabildiğim yere kadarOh ne iyi etmişsiniz :)
Artık cok yürüyunce şişiyor ayaklar hemen. Uzat bacaklarını dinlen simdi biraz.
Eksikleri azaltmışsin iyi olmus.
Ben emzirme önlüğü almadım.
Gerekir mı bilemedim.
İyi olmus canım :)
Canım benim dr'um bana yavaşlamamı söyledi. Sen de dikkat et. Yakın zamanda gittin mı Dr'a? Benimki de en azından 2 hafta daha dursun o yüzden yorma kendini dedi. Yürüyüş yapayım mı dedim. 2 hafta geçsin öyle dedi. Anlayacağın pek bir yete gıtmıyorum ve yurumuyirum. Evde de yavaş yavaş is yapıyorum. Cok dinleniyorum.
e artık vucut agırlıgı arttı canım benm kız 2 bucugu gectı suyuydu osuydu busuydu ama evdede olmuyo sıkılıyosun bu kış zaten bebişlerımızle olucaz genelde evde su haftalar naptıysak yaptıkslm kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yokbız gezmeden geldık yorulmusum ya hemde cok
Evet yoruldum ama iyi geldi canım..iyi yapıyosun,bizim iyi kötü hareket halinde olmamız lazım..Gerçş doktorum normal doğum için harıl harıl yürümene gerek yok dedi,olacağı varsa olur zaten dedi bakalım..Ne olursa olsun sıkılıyorum evde,en fazla 2 gün 3. gün dışarı atıyorum kendimi..iyi gelmiştr sana canımbnımde bu aralar maşallahım var durmuyorum evde ve kıloda farkettı hemen bu ay 1 kıloyu benden almış kızım yarında gunum var meger ılk zamanlar evden cıkmadgm için depolamışım o kıloları şimdı bı yerede gıtmesem cııyorum sırayl market dolaşıyorum sırf yuruyus olsun dıye burda yuruyecegm yer olmadı ıçın her gun çıkmaya calışıyorum dr da yurumemı istıyo emzrme onlugu almadım ben acaba gereklımı
e artık vucut agırlıgı arttı canım benm kız 2 bucugu gectı suyuydu osuydu busuydu ama evdede olmuyo sıkılıyosun bu kış zaten bebişlerımızle olucaz genelde evde su haftalar naptıysak yaptık
Evet canım hevesini kırmak istemiyorum bende. Allah nazarlardan saklasın. Bende diyorum bazen bir kac şeyi de eksik olsun. Yada bazı seyler hatalı olsa da nazarlik olsun diyorum.kırma hevesını ozaman cnm benımkı benden heveslı bılıyomusun cogu seyı o ıstedıgı için aldık bızde o ankucagına mesela oyuzden gozlerının içi parlıyor kız babası olucam dıye mevlam nazarlardan korusun bazen korkuyorum ınan bişeylerıde eksık olsun dıye ama heves istenen beklenn özlenn bbekler ekım bebeklerı
Ben şimdilik almam herhalde canım. Ben biraz rahatım o konuda kadınların yanında sorun olmaz :)Uzattım canım ama yorulunca hemen uykum geliyor..Eşimle oturasım da var,bakalım dayanabildiğim yere kadarEksikler çok şükür baya azaldı ama hiç bitmeyecek sanırım,bebeklerimiz sağolsunlar da..
İlerde muhakkak gerekli olur diye düşündüm,müsait odanın bulunmadığı zaman veya yer olur,mevlütde kalabalık olur kullanırım diye düşündüm,o konularda çok çekingen biriyim ..
3 hafta önce gittim o zaman bişey yoktu zaten dediğin gibi yapayım aşırı bir rahatsizlık hissedersem hemen iletişime geçeceğim ama insan korkuyor tavsiyelerin için çok teşekkürler :) ağrı olunca ben de yürüyüşü bıraktım
Sezin ortalık cok sakin.. herhalde 2 gün önceki panik anini herkes atlatti. Ayy.. amma telaş yaptık he. Şimdi hazır normallerimize dönmüşken bir soru. Mevlitte ne giycez? şimdiden kıyafet baksak hazır müsaitken. Fakat hangi beden göre alacağız? Ben şimdi 38 beden alamam. Almışım 16 kilo daha da alırım. Doğumdan sonra 40 mı olurum 42 mi olurum nerden bilcem anasını satimm..
Günlük kıyafet olarak dert değil. Hamile pantolanlarına devam ederim de. Söz konusu mevlit olunca.. N'apcaz?:26:
Evet canım hevesini kırmak istemiyorum bende. Allah nazarlardan saklasın. Bende diyorum bazen bir kac şeyi de eksik olsun. Yada bazı seyler hatalı olsa da nazarlik olsun diyorum.
Ben şimdilik almam herhalde canım. Ben biraz rahatım o konuda kadınların yanında sorun olmaz :)
Zaten dışarıda da emzirme odaları falan da var. E misafirlikte de oda bulunur herhalde :)
Bende 3 hafta once gittim tersdi bebek. Hatta Dr sezeryan olabilir büyüdükce dönmeleri zor oluyor falan demişti. O 3 hafta ben cok enerjik ve aktiftim. Hep avm, mağaza, pazar vs gezdim. Eksikleri tamamlamak icin, hali mobilya falan baktım. Araba baktık vs derken. Dışarıda yoğundum. Evde de hep is utu vs derken cocuk donmuş megersem. Dışarıda hep yurumustum eşimle oraya buraya. Demek ki hareket, yuruyus ve koşuşturmaca cocugu donduruyor ve yoluna sokuyor. Bu yüzden seninki de dönmüş olabilir.
Bence de dikkatli ol canım. Biraz daha dursunlar içeride
Ben pek istemesem de mevlütde saten gecelik giyicem sanırım,kv de öyle istiyorSezin ortalık cok sakin.. herhalde 2 gün önceki panik anini herkes atlatti. Ayy.. amma telaş yaptık he. Şimdi hazır normallerimize dönmüşken bir soru. Mevlitte ne giycez? şimdiden kıyafet baksak hazır müsaitken. Fakat hangi beden göre alacağız? Ben şimdi 38 beden alamam. Almışım 16 kilo daha da alırım. Doğumdan sonra 40 mı olurum 42 mi olurum nerden bilcem anasını satimm..
Günlük kıyafet olarak dert değil. Hamile pantolanlarına devam ederim de. Söz konusu mevlit olunca.. N'apcaz?:26:
Sezin ortalık cok sakin.. herhalde 2 gün önceki panik anini herkes atlatti. Ayy.. amma telaş yaptık he. Şimdi hazır normallerimize dönmüşken bir soru. Mevlitte ne giycez? şimdiden kıyafet baksak hazır müsaitken. Fakat hangi beden göre alacağız? Ben şimdi 38 beden alamam. Almışım 16 kilo daha da alırım. Doğumdan sonra 40 mı olurum 42 mi olurum nerden bilcem anasını satimm..
Ben pek istemesem de mevlütde saten gecelik giyicem sanırım,kv de öyle istiyorHeryerde öyle mi bilmiyorum ama burda yatak hazırlanıyor ve anne yatakta yatıyor hep..
bugun dedım eşime perdesi gelsin kenarını azcık kesıcem neden dedı dedım bir yerde bı yamukluk olsun bı hata olsun nazar boncugu koy snde besıgıne falan kıyafetlerınıne
Evet bende bir kac kiyafet aldığımda küçük delik gormuştum, geri götürmedim nazarlik olsun diye.
Artık ya bende birsey keseceğim yada nazar ayeti koyarım bur yerlere.
Bu arada sana bir sey yazmıştım gördün mu?
Trabzon'da casual satan bir yer var diye. Ucuz olabilir orası.
sorma soku atlattık vallaha ben apar topar eksıklerımı aldım 2 gunde
senın kız mı erke mı canım benım burda bı terzı varmış ana kız aynı elbıseyı dıkıyomuşş ama ben 40. gun nasıpse yaapmak ıstiyorum cıkıpta provaya falan gıdememkı bende ne gıyerım dıye dusunuyorum dedıgın gıbı ne bedenız bellı değilki acaba karın gıdıcekmı dogumda bırazı bı elbıse almıştım ben gecende eşimin kuzenın dugununde gıydım o olabılır dıyorum bırde bı tane elbıse almıştım buyuk gelıyodu hamılelıkten once hiç gıymedım etıketı duruyo gecen denedım oluyoo sadece kotu duuuuruyo ggobek kısmı bol tarzda ama şık b elbıse o ıyı durursa onu guıyerdım dedım bende 14 kılo aldım 56 ııle haıle kalmıştım dusun
Benim kızım olacak Allah kısmet ederse. Senin işin kolay. Çünkü hiç alışveriş yapmasan elinde B planların var. Benim işim zor... Cünkü her şeyim 38 beden. Bu durumda en iyisi mevlite yakın günler ne yapıp edip çıkıp almak. Başka care göremiyorum kendi adıma..
Evet canım hevesini kırmak istemiyorum bende. Allah nazarlardan saklasın. Bende diyorum bazen bir kac şeyi de eksik olsun. Yada bazı seyler hatalı olsa da nazarlik olsun diyorum.
Ben şimdilik almam herhalde canım. Ben biraz rahatım o konuda kadınların yanında sorun olmaz :)
Zaten dışarıda da emzirme odaları falan da var. E misafirlikte de oda bulunur herhalde :)
Bende 3 hafta once gittim tersdi bebek. Hatta Dr sezeryan olabilir büyüdükce dönmeleri zor oluyor falan demişti. O 3 hafta ben cok enerjik ve aktiftim. Hep avm, mağaza, pazar vs gezdim. Eksikleri tamamlamak icin, hali mobilya falan baktım. Araba baktık vs derken. Dışarıda yoğundum. Evde de hep is utu vs derken cocuk donmuş megersem. Dışarıda hep yurumustum eşimle oraya buraya. Demek ki hareket, yuruyus ve koşuşturmaca cocugu donduruyor ve yoluna sokuyor. Bu yüzden seninki de dönmüş olabilir.
Bence de dikkatli ol canım. Biraz daha dursunlar içeride
Ben pek istemesem de mevlütde saten gecelik giyicem sanırım,kv de öyle istiyorHeryerde öyle mi bilmiyorum ama burda yatak hazırlanıyor ve anne yatakta yatıyor hep..
gormedım ya kız neresı kanky ıse bızım baktıgımız yer başka bı yer mı canım ya
Hadi yaa :) donüyor demek. Bizimki iyice yoluna da girmiş. Gerçi 35den sonra doner mı bilmiyorum. Yerleri daralıyor ya :) bizimki de cok hareketli. Neler yapıyor içeride bilemiyorum :))Jasemin 32.hafta kontrolümde doktroum a bebeğin dönmüş dedi. Çünkü ters duruyordu. Başı yukardaydı. Dünkü 34. hafta kontrolünde demesin mi senin kız yine ters dönmüş..Yani son haftaya kadar her türlü dönüyorlar. Ben biliyordum zaten. İp atlıyor, seksek oynuyor diyordum, kimse inanmıyordu. Bu kadar dönmek başka nasıl olur ki?
iyi gecler kızlar ben kaçarjasemın yazarsan bıraha canım sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?