- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
al işte sen ne kadar sakin olursan ol insanın sinirini hplatıyorlar...bilmiyorlar ki karşıısndaki de insan ve utana sıkıla çıkıyoruz zaten o çatala...evet pantalonda çok zor oluyo..benim dr tümden çıkarttırıyordu pantalonu...mesele alt taraf olunca doktor bayan bile olsa insan sıkılıyo kuzu.. ben 5. ayımda ank.da mecburen gittiğim bayan doktoru öldürecek kadar olmuştum.. kendi doktorumda nasıl uzanıyosam orda da aynı davrandım, kadın bi başladı asistana bağırmayapantolon giyenler en az dizlerine kadar indirmek zorundaymış, pantolonun düğmesi koluna gelipte rahatsızlık vermicekmiş felan, yeminle neye uğradığımı şaşırdım. Alttan felan bakacak olsa demekkiiii........ Bi de bana sen şu yanlardan tut ben bakarken rahat olmalıyım demesin mi tam bi kabus.. eşime demiştim Allah bizi böylelerin eline düşürmesin, çocuk bile doğumda geri kaçar diye.. töbe yarabbi ya..
slm canım hoşgeldin maşallahın var valla ben totomu kaldıramıyorumSelamlarEn güzel haftasonları diliyorum herkese Napıyosunuz?Ben ev işlerimi bitireyim bi çarşı,avm falan turlucam tabi gücüm yettiği kadarıyla
aynen bende kuzum.. bana 1 ay daha durmalısın dedi dr. inşallah bebişim erken gelmez..
amin canım hiç durmasın ama beni minnakın tekmeleri artık eskisi gibi sert değil..yeri daraldı herhalde..canım istemiyo ama yapmak zorundayım kuzu..yarın kociş evde değil çalışıyo...
gögüs dedin de..benim dün göğsümden açık kahverengi akıntı gelmiş..çok korktum.ya başına gelen var mı böyle bişi...
Valla canım gelince öyle bir degisiklik olacak ki hayatınızda. Hele bir de 6 sene çocuksuz bir evlilikten sonra. Sizin de öyle.olmaz canım bende yapmıorum hep evdeyim zaten annemin yanına gidince başlıcam yapmaya orası burdan daha müsait
inşallah canım hemen ayaga kalkmak istiyorum bu hamilelik beni çok pasifleştirdi oglum gelsede hayatımıza bi yogunluk girse
İnsallah.inşallah canım yoktur birşey...
Sana da iyi hafta sonları canım.SelamlarEn güzel haftasonları diliyorum herkese Napıyosunuz?Ben ev işlerimi bitireyim bi çarşı,avm falan turlucam tabi gücüm yettiği kadarıyla
Son iki haftadır misafirler bebek hazırlıkları derken belli bir tempoya alıştım canım,evde çok sıkılmaya başladım..İnş. bir ay sonra falan bu sıkıntılı günler de bitecek
Valla canım gelince öyle bir degisiklik olacak ki hayatınızda. Hele bir de 6 sene çocuksuz bir evlilikten sonra. Sizin de öyle.
İnsallah.
Sana da iyi hafta sonları canım.
Canım çok yorma kendini. Bende 3 hafta deli gibiydim. Full tempo. Simdi cocuk iyice aşağı inmiş. Tempoyu düşürmek zorunda kaldım. En azından 37yi görelim dedi Dr. Yoksa gelebilir. Seninki inmiş mı aşağı tada aşağı donmuş mu?
Bende gerçi yavaş yavaş ütü yapmalıyım. Ama arada çıkacağım eşimle bir kac ısımız var.
korkacağına sevin bence :) kolostrum olabilir o yenidoğanın ilk sütü.. şimdiden geliyorsa bebeğin doğunca sütün hemen gelecek demektir...
ve bugun butun eksıkler bıter kızlarr yarında çantaları hazrlaayıp fermuarlarını cekıcm
bugun kızımın babanesı halısını alıverdı sabah berber kahvaltıya gıttık halıyı aldıgımız yerde oyun halısı vardı onuda beegendı alıverdı
ee alsııınnnn torunu dımı ama hiçç sesımı cıkarmadım halbukı oyun halsıı şimdı gereklı bişi değilldi
bende peddır ıvır zzıvır çantama koyulcakları aldım
avızesı çarşamba gelıcek
perdesi onumuzdekı hafta dıkılır dedıler
dün akşam işbirden yatak almıştık besıgıne o geldı
park yatakla uyku setnı annanesı geldıgı zaman alınacak
sonrada elif hanımı beklıcz inş. sağsalım
rabbim kullanmayı nasip etsin çok şanslı kızın..bizim babaanne biişey almaya niyetim yok hiç bişey bekleme dedi.insan sölemez bari dimi
ve bugun butun eksıkler bıter kızlarr yarında çantaları hazrlaayıp fermuarlarını cekıcm
bugun kızımın babanesı halısını alıverdı sabah berber kahvaltıya gıttık halıyı aldıgımız yerde oyun halısı vardı onuda beegendı alıverdı
ee alsııınnnn torunu dımı ama hiçç sesımı cıkarmadım halbukı oyun halsıı şimdı gereklı bişi değilldi
avızesı çarşamba gelıcek
Aynen öyle canım. Saglikli sihhatli hayırlı olsunlar insallah.oglum gelsin sag salim degişsin hayatımız razıyız biz çok bekledik çok özledik rabbim mutlu huzurlu saglıklı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Merhaba canım. İyiz cok sukur. Sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız keyifler nasıl bakalım
bugün baya sessiz kaldı topik herkes dışarlarda galiba
Kizlar 3-4 gündür cekiyorum nasil gecer ki bu?tavsiyelerinizi bekliyorum
Hayirli olsun sezinimm rabbim güle güle kullanmayi nasip etsinkizz böyle kv bulmusken aldir aldir gerek yok fln deme
Gecmis olsun.mrb kızlar bende giremedim bugün hala hastayım ben yatıomm kemiklerim ağrıyoo :) ama bebişimiz için değer doğuran olacakmı acaba bu haftasonu
Oh iyi olmus. Alsın tabii hiiiic ses çıkarmave bugun butun eksıkler bıter kızlarr yarında çantaları hazrlaayıp fermuarlarını cekıcm
avızesı çarşamba gelıcek
kızs bugun casual travel sisteme baktık 750 dedı peynır ekmek gıbı satıyoz dedı kız
bende hıttı gıdıyora baktım şuan 599
sen naptın aldın mı
Kizlar 3-4 gündür cekiyorum nasil gecer ki bu?tavsiyelerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?