2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
dayan canım biraz daha bebegin için

kilosu gayet iyi canım benim yegenim 2300 gram dogdu şimdi 10 yaşında durabildigi kadar dursun tabi bebiş sabret canım dua et bol bol saglıkla gelsin dünyaya inşallah
dualarım seninle

ç
sağol cnm benimki biraz standartların üzerindeymiş 1 2 hafta daha kalsa 3500 olur dedi doktor ama ciğerleri daha mühim nefes alması çok daha önemli inşallah sorunsuz alırım kucağıma

Çok geçmiş ılsun canım dua etmezmiyiz hiç :) inş zamanında sağlıklı bi şekilde gelir canım ama kilısu gayet iyi merak etme:)

Kuzlar ya beni resmen göbeğim acıyor gerildiğinden mi anlamadım sol tarafım artık yatamıyorum çok acıyor(( otururkende kaburgalarım batıyo resmen bugnde karnımda bi ağrı var tuhaf bi ağrı((

sağol cnm benimki biraz standartların üzerindeymiş 1 2 hafta daha kalsa 3500 olur dedi doktor ama ciğerleri daha mühim nefes alması çok daha önemli inşallah sorunsuz alırım kucağıma

canım geçmiş olsun kendine sıkıntı yapma annesi herşey çok güzel olacak bebeğin çok güzel zamanda dünyaya gelecek sen hiiç kendini üzme

canım benım senin için dua edeceğim moralini yüksek tutmaya çalış Allah yardımcın olsun dilerim sorunsuz bi şekilde bebeğini kucağına alırsın

İnşallah Elif'imm.. Hiç endişelenme bebeğinin kilosu gayet güzel. Belki en fazla 1 yada 2 gün küvezde koyarlar. Ama muhtemelen gerek kalmayacak. Alıp evine doneceksin. Gecen ay bir tanıdık senin gibi erkenden 2.5 kilo doğurdu aldı evine dondü. Korkma bir şeycik olmaz. Sadece bebeğin sabırsız davrandı o kadar.

kızlar birşey soracağım.Ben 2 sene önce soldan hafif felç geçirdim. Bu normal doğumda bi problem olur mu ki? arkadaş dedi doktora kesin sor diye ben gerek görmemiştim bu zaman kadar. aklıma bile gelmemişti..

Eşimle evde bir kaç işi hallettikten ve geçmişi biraz okuduktan sonra tekrar aranızdayım kızlar
Elifnilcim Allah yardımcın olsun,inş. en hayırlısıyla ve sağlıkla gelir bebeğin..stres yapma ve zor biliyorum ama sakin olmaya çalış,bebeğini düşün mutlu ol Allah hepimizin yardımcısı olsun,doğumlar git gide yaklaşıyor bakalım..

canım ya o agrılar bende de var ozellıkle dun gece uyuyamadım gobegımın etlerı agrıyor tuaf bı agrı dıyorum esımde cocuk ıcerden ısırıyormu yoksa dıyor
kızlar birşey soracağım.Ben 2 sene önce soldan hafif felç geçirdim. Bu normal doğumda bi problem olur mu ki? arkadaş dedi doktora kesin sor diye ben gerek görmemiştim bu zaman kadar. aklıma bile gelmemişti..
canım doktorunu bılgılendır o doneme aıt tahlıllerın sonucların varsa onlarıda goster bence

hosgeldın ellerınıze saglık canım cok yorma sen kendını bırak esın yapsınn

tmm oynamm bi daha

canım erken doğuma sebepmiş...

İyi hadi canım. Ben evde hemen çıkarıyorum sutyeni, dışarıda sıkıyor rahatsız ediyor. Demek o bile etkiliyor.

öyle canım bende okuldan geldim mi hemen çıkartıyordum ama dışarı çıkacağım diye çıkartmadım...

canım bence ödemdr bir haftada 3 kiloya yakın alınmaz..yediğine ve içtiğine özellikle suya dikkat et...

bir dakika yerlerinde durmuyorlar ki kıpır kıpırlar...

güzel günlerde güle güle kullansın kuzum...

canım dikkat et kendine...sabret...sadece kuzularımız için dayanıyoruz bu sıkıntılara...ne kadar içeride dursa o kadar kar..minnakın üzmez seni...

olsunlar canım kıpır kıpr olsunlar kımıl kımıl olsunlar kudursunlar ıcerıde hıc onemlı deıl saglıklı olsunlarda tek...
saol canım daha guzellerı sızlerın olsun

canım korkma benim kardeşim 31 haftalık doğdu 1 900 falandı kilosu 2 gün kaldı küvezde evimize getirdik bir sıkıntıda olmadı taşş gibi şimdi

Selamlar
Elifnil korkma tatlım riskli haftaları geçirmişsin çok şükür .. Benimde 29. Haftadan beri yumuşama ve kısalma var kasılmalar had safhada 32. Haftaya geldim Allah'ın izniyle .. Bende 34 görsem rahatlayacağım .. İnşallah Rabbim nasip eder .. Allah. Yardımcın olsun bebeğin sağlıkla doğacak İnan buna

Slm kızlar.. Benim de takvim Ekim i gösteriyor ama erken doğum riskim var. Doktorlar erken doğacak diyor, her an doğabilir diye bekliyoruz. Kasılmalarım var ve bazen periyodik oluyor. Bir kaç arkadaş bebek hareketini tarif etmiş poposunu sağa sola dayıyor falan diye eğer karnınız taş gibi oluyosa bu bebeğin hareketi değil kasılmaymış..Bu haftalarda herşey önemli dikkat edin...

:18::18:ben o hareketlerı bebegın hareketlerı sanıyordum totosu yukarda sag taraftan sol taraftan ıttırıyor sankı ve tas gıbı oluyor karnım ama cok fazla agrı acı olmuyor bunlar kasılmamı:18::18:

:18::18:ben o hareketlerı bebegın hareketlerı sanıyordum totosu yukarda sag taraftan sol taraftan ıttırıyor sankı ve tas gıbı oluyor karnım ama cok fazla agrı acı olmuyor bunlar kasılmamı:18::18:

Bende de çok ağrı ve acı olmuyor ama nst de bunlar sancı diye çıkıyor, nst ye girdiğinde toco değerine bak öyle hissettiğinde rakamlar baya yukarı çıkıyor..Bu kasılmaların olması normalmiş vücut kendini doğuma hazırlıyomuş ama düzenli olması doğumun başlaması demekmiş. Bende 10 dk da bir olmaya başladı, şu an ilaç kullanıyorum sancıları durdurmak için..

anladımm canım sal bılgı verdıgın ıcın bende takıp edeyım kac dakka da bır oldugunu ona gore doktorumu soylıyım

olsunlar canım kıpır kıpr olsunlar kımıl kımıl olsunlar kudursunlar ıcerıde hıc onemlı deıl saglıklı olsunlarda tek...
saol canım daha guzellerı sızlerın olsun

kudursunlar kudursunlar...bunlar iyi günler...içeride rahatları yerlerinde...dışarı da kordon yok...acıktılar mı başlayacaklar ağlamaya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…