dayan canım biraz daha bebegin içinkızlar merhaba uzun zmandır giremiyordum eşimden rica ettim bilgisayarı yanıma taşıdı..her an doğm olabilir kızlar su patlamadan veya leke gelmeden doğumu başlatmam dedi doktor maksadım 35.haftayı tamamlamak şuan 33+6 yım. adet sancılarım ve kasılmalarım uyutmuyor beni. doktorum doğum sancısı olduğunu ve heran doğumun başlayabileceğini söyledi şuan bile ağrıdan ölüyorm
yok cnm hastaneye yatırmadılar ilaç dozlarını artırdılar kabus gibi geçiyor günlerim sancılarım var hala geçmedi kasılmalar her an doğumu başlatabilirmiş.. umudum da kalmadı zaten..Kilosu 2500 dü 3 gün önce umarım almıştır kilo birkaç gün bile beklese benim için büyük umut
sağol cnm benimki biraz standartların üzerindeymiş 1 2 hafta daha kalsa 3500 olur dedi doktor ama ciğerleri daha mühim nefes alması çok daha önemli inşallah sorunsuz alırım kucağıma
sağol cnm benimki biraz standartların üzerindeymiş 1 2 hafta daha kalsa 3500 olur dedi doktor ama ciğerleri daha mühim nefes alması çok daha önemli inşallah sorunsuz alırım kucağıma
yok cnm hastaneye yatırmadılar ilaç dozlarını artırdılar kabus gibi geçiyor günlerim sancılarım var hala geçmedi kasılmalar her an doğumu başlatabilirmiş.. umudum da kalmadı zaten..Kilosu 2500 dü 3 gün önce umarım almıştır kilo birkaç gün bile beklese benim için büyük umut
kızlar birşey soracağım.Ben 2 sene önce soldan hafif felç geçirdim. Bu normal doğumda bi problem olur mu ki? arkadaş dedi doktora kesin sor diye ben gerek görmemiştim bu zaman kadar. aklıma bile gelmemişti..
ç
Çok geçmiş ılsun canım dua etmezmiyiz hiç :) inş zamanında sağlıklı bi şekilde gelir canım ama kilısu gayet iyi merak etme:)
Kuzlar ya beni resmen göbeğim acıyor gerildiğinden mi anlamadım sol tarafım artık yatamıyorum çok acıyor(( otururkende kaburgalarım batıyo resmen bugnde karnımda bi ağrı var tuhaf bi ağrı ((
canım doktorunu bılgılendır o doneme aıt tahlıllerın sonucların varsa onlarıda goster bencekızlar birşey soracağım.Ben 2 sene önce soldan hafif felç geçirdim. Bu normal doğumda bi problem olur mu ki? arkadaş dedi doktora kesin sor diye ben gerek görmemiştim bu zaman kadar. aklıma bile gelmemişti..
hosgeldın ellerınıze saglık canım cok yorma sen kendını bırak esın yapsınnEşimle evde bir kaç işi hallettikten ve geçmişi biraz okuduktan sonra tekrar aranızdayım kızlar
Elifnilcim Allah yardımcın olsun,inş. en hayırlısıyla ve sağlıkla gelir bebeğin..stres yapma ve zor biliyorum ama sakin olmaya çalış,bebeğini düşün mutlu olAllah hepimizin yardımcısı olsun,doğumlar git gide yaklaşıyor bakalım..
tmm oynamm bi daha
İyi hadi canım. Ben evde hemen çıkarıyorum sutyeni, dışarıda sıkıyor rahatsız ediyor. Demek o bile etkiliyor.
Slm kızlar moralim bozuk biraz dün doktora gittik 1 haftada 2 kilo 700 gr almışım daha önce 1 ayda 1 kilo almıştım doktorda bu normal değil dedi elim ayağımda şiş olduğu için eplempsi miydi adı ondan şüphelendi idrarda protein bakcaz 24 saat idrarını bi kapta biriktircen içinden örnek alıp buraya getircen dedi bide kanda ldh değerine bakalım dedi eğer öyle bişey varsa bu değerde yüksek oluyomuş dün hemen ölçtürdüm değerim normal çıktı ama bugün idrar biriktiriyorum yarın sabah gidip vercem inşallah bişey çıkmaz eğer çıkarsa bebeğimi erken alcakmış daha bebişim çok küçük 2 kilo 128 gr boyuda 44 cm dün tam 33+ 0 dık biraz daha beklesin normalde 38 de sezeryanla alcaktı bebişimi inşallah bişey çıkmazda tam zamanında gelir
demekkı bu donemler yer degıstıyor bebekler sezınınkıde sola gecmıs...ben ne turlu yatsam rahatsız oluyor sankı tepıklıyor durmadan saga donuyorum sagdan sola donuyorum soldan sırt ustu yatıyorum kımıl kımıl ne yapıyor ıcerde cok merak edıyorum
kızlar buda bızım park yatagımız ve bebek biblomuz...dun bu park yatak yuzunden cok moralım bozulmustu netten aldık kurulmadı bı turlu hatalı cıktı sandım oncekı gunlerdede uyku setımız ve buyyen besıgın yatagı yanlıs gelmsıtı allahımm tum ıslerım ters gıdyor bu ne ugursuzluktur dedımm megerse yatagı yanlıs kuruyormusum
Eki Görüntüle 797302 Eki Görüntüle 797303
kızlar merhaba uzun zmandır giremiyordum eşimden rica ettim bilgisayarı yanıma taşıdı..her an doğm olabilir kızlar su patlamadan veya leke gelmeden doğumu başlatmam dedi doktor maksadım 35.haftayı tamamlamak şuan 33+6 yım. adet sancılarım ve kasılmalarım uyutmuyor beni. doktorum doğum sancısı olduğunu ve heran doğumun başlayabileceğini söyledi şuan bile ağrıdan ölüyorm
canım erken doğuma sebepmiş...
öyle canım bende okuldan geldim mi hemen çıkartıyordum ama dışarı çıkacağım diye çıkartmadım...
canım bence ödemdr bir haftada 3 kiloya yakın alınmaz..yediğine ve içtiğine özellikle suya dikkat et...
bir dakika yerlerinde durmuyorlar ki kıpır kıpırlar...
güzel günlerde güle güle kullansın kuzum...
canım dikkat et kendine...sabret...sadece kuzularımız için dayanıyoruz bu sıkıntılara...ne kadar içeride dursa o kadar kar..minnakın üzmez seni...
Allah razı olsun kızlar Rabbim yardım etsin hepimize ciğerleri gelişmiştir umarım iğneyi de yanlış yaptı salak hemşire ama bişey olmaz dediler umarım sorun yaşamam..sanki bir kabustayım ve uyanmayı bekliyorum
Slm kızlar.. Benim de takvim Ekim i gösteriyor ama erken doğum riskim var. Doktorlar erken doğacak diyor, her an doğabilir diye bekliyoruz. Kasılmalarım var ve bazen periyodik oluyor. Bir kaç arkadaş bebek hareketini tarif etmiş poposunu sağa sola dayıyor falan diye eğer karnınız taş gibi oluyosa bu bebeğin hareketi değil kasılmaymış..Bu haftalarda herşey önemli dikkat edin...
:18::18:ben o hareketlerı bebegın hareketlerı sanıyordum totosu yukarda sag taraftan sol taraftan ıttırıyor sankı ve tas gıbı oluyor karnım ama cok fazla agrı acı olmuyor bunlar kasılmamı:18::18:
Bende de çok ağrı ve acı olmuyor ama nst de bunlar sancı diye çıkıyor, nst ye girdiğinde toco değerine bak öyle hissettiğinde rakamlar baya yukarı çıkıyor..Bu kasılmaların olması normalmiş vücut kendini doğuma hazırlıyomuş ama düzenli olması doğumun başlaması demekmiş. Bende 10 dk da bir olmaya başladı, şu an ilaç kullanıyorum sancıları durdurmak için..
olsunlar canım kıpır kıpr olsunlar kımıl kımıl olsunlar kudursunlar ıcerıde hıc onemlı deıl saglıklı olsunlarda tek...
saol canım daha guzellerı sızlerın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?