2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hastane cantası hazırlayacam neler koymam lazım bana yarıdm edın lutfen
Merhabalar tekrar,eşimle canımın çektiği bişeyi yiyip geldik
Canım nerden başlasam ki..
Ben hazırladıklarımı sayayım:
Benim için;Gecelik,sabahlık,çorap,bardak,çatal,kaşık,kağıt havlu,havlu,emzirme südyeni,atlet,sabun,göğüs pedi,hasta bezi,çamaşır,terlik
Bebeğim için,2 hastane çıkışı,(1 5 li 1 10 lu olarak koydum)yelek,mendil,ıslak mendil,battaniye,çorap,bez(prima yeni doğan aldım yarısını koydum)
Sütüm hemen gelmezse diye minik 30 cc lik biberon da aldım ama mam vermeyi düşünmüyorum,sık sık emzirmeye çalışmak gerekmiş pes etmemek gerek yoksa bebek mamaya alışır..

Son düzenleme:
kudursunlar kudursunlar...bunlar iyi günler...içeride rahatları yerlerinde...dışarı da kordon yok...acıktılar mı başlayacaklar ağlamaya..
sımdıde acıkınca tepık yıyoruz ogunler gelsınde bı seslerını duyalım allahın ıznıyle

ama bıblonuz çok guzellll
saol canım

telaş etme kuzu bnde de olluyo ama cuma gunu hiiiçç sancı cıkmadı kontrolun nzaman seın nst ye gırersın bu gıtmende artık

canım gecen ay gıttıgımdede aldı nts ama bısey cıkmadı sagda toplanıyor dedım o bebek hareketı dedı bende sagdan soldan dayayınca poposunu bunuda bebegın hareketlerı sandım ılk baslarda azdı ama bı kac gundur arttı vucud kendını doguma hazırlıyormus 8 aydır hazırla hazırla bıtıremedı yawwww

Son düzenleme:
Kızlar gecen bana bebek bezini büyük beden al (yenidoganin bir üstü) dediler. Bebeğin kalça çıkıkligi falan olmasın diye. Siz hiç öyle birsey duydunuz mu?

Kızlar gecen bana bebek bezini büyük beden al (yenidoganin bir üstü) dediler. Bebeğin kalça çıkıkligi falan olmasın diye. Siz hiç öyle birsey duydunuz mu?

ben ıc oyle bısey duymadım canımmm benım bıldıgım klca cıkıklıgı dogum sırasında oluyo dıye duymustum amaaa her ıhtımale karsı birer paket 1 ve 2 numara prıma aldımmm bebısın kılosuna gore yanı

mrh kızlarrr özel hastanelerde dogum kararını sıze bırakıyolarmııı yanııı ne tur dogum ıstedıgımızı sorarlarmıı ben normalden cok korkuyorummm sezeryandan yanayımm bu hafta knt varrr dr sormaktan cekınıyorummm normal yapıcaz derse kafayı yerımmm :18:

Kızla bebişlerin bezını ne marka aldınız bende alayım dıyorum yaklastı nasılsa prima dusunuyorum ama sızdırıyor falan yazan cok olmus ???

yine de aralarında en iyisinin prima olduğunu düşünüyorum.beyaz olanı.ben ıslak mendili de prima aldım, ama birçok yerde uniwipes yenidoğan tavsiye ediliyor.

yine de aralarında en iyisinin prima olduğunu düşünüyorum.beyaz olanı.ben ıslak mendili de prima aldım, ama birçok yerde uniwipes yenidoğan tavsiye ediliyor.
Ben de denemek amacıyla bir paket prima yenidoğan aldım 2-5 kg arası..Unibaby pamuklu ıslak mendil aldım,normal ıslak mendillerden daha sağlıklı denildi..
Ben hala emzik almadım sizler aldınız mı? Bir de destek yastığı aldınız mı yada alacak mısınız?

canım normal en iyisi diyorlar ama sen bilirsin yine de korkmana da gerek yok ki artık günümüzde herşeyin kolayı var ben epidural normal doğum düşünüyorum eğer doktorum da uygun bulursa acısız bir şekilde yavrunu normal olan şartlarda kucağına alıyorsun 2 sene önce teyzem de doğum yaptı epidural kesinlikle tavsiye ederim çok güzel bir duygu her anın tadını çıkararak yaşıyorsun bebeğin doğduğumnda diyor ben de öyle düşünüyorum

ben almadım destek yastığı ama anem küçük haifif bir yastık yapmış hem yeni doğduğunda kullanırsın diye baya ince ve hafif bir şey o da iş görür bence destek yastığı diye satılınlar hiç özelliği olmadığı halde çok pahalı yani o fiyat etmez içinde alt tarafı elyaf var resmen bizi sömürüyorlar gibime geliyor...ben de senin gibi ünibaby pamuklu ıslak mendil alıcam su ve pamuktan oluştuğu için bana daha sağlıklı geldi

bılıyorum normalın ıyı oldugunu ama canım amaaa gelde bunu beynıme anlattt benım vajı gecmısımde oldugu ıcın korkuyorummm keske benım ıstegıme gore yapsalar dogumuuu cunku tekrar eskı halıme donmekten korkuyorummm

Ben okumustum boyle bırsey cnm ama dogrumu bılmıyorum ama pek sanmam 1 yazandan alayım dıyorum 2 ıle 5 kılo arasıymıs.
Evet tabıkı canım sana kalmıs bırsey tabı en son durumada baglı ben normal dogum ıstıyorum ama duruma göre degısıyor korkma en saglıklısı normal tabıkı ama sezeryanda artık hemen ıyılesıyor hayırlısı olsun.

Ben de öyle düşünüyorum bır cok yorum var prima sızdırıyor dıyende cok deneyelım gorelım olmadı dıgerlerındende denerım

Son düzenleme:

o durum varsa bilemem canım ama epidural olursa acı çekmezsin o da sezeryan gibi acısız oluyor ve daha çabuk iyileşiyorsun yine de sen bilirsin tabiki özellerde senin isteğine göre oluyor sağlık koşulların el verdiği müddetçe sezeryan istediğini söylersen sana na göre bir zman belirler doktorun

Bende hem yenidogan hemde bir üst bedeninden alayım diyorum.
Ben uniwipes ıslak mendil aldım. Herhalde bez de prima alır denerim.
Destek yastığı hangisiydi?
Ben şimdilik emzik almadım. Zaten bizim hastaneye emzik ve biberon getirmek yasak.

Destek yastigi emzirme yastigi degil dimi.

ben destek yastığı emzirme yastığı olarak algıladım ama bilmiyorum tam olarak

Bende öyle deyince bilemedim. Ama bende hem 0 hemde 1 beden alırım herhalde. Artık deneyip göreceğiz dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…