kızlar buda bızım park yatagımız ve bebek biblomuz...dun bu park yatak yuzunden cok moralım bozulmustu netten aldık kurulmadı bı turlu hatalı cıktı sandım oncekı gunlerdede uyku setımız ve buyyen besıgın yatagı yanlıs gelmsıtı allahımm tum ıslerım ters gıdyor bu ne ugursuzluktur dedımm megerse yatagı yanlıs kuruyormusum
Eki Görüntüle 797302 Eki Görüntüle 797303
kızlar buda bızım park yatagımız ve bebek biblomuz...dun bu park yatak yuzunden cok moralım bozulmustu netten aldık kurulmadı bı turlu hatalı cıktı sandım oncekı gunlerdede uyku setımız ve buyyen besıgın yatagı yanlıs gelmsıtı allahımm tum ıslerım ters gıdyor bu ne ugursuzluktur dedımm megerse yatagı yanlıs kuruyormusum
aslında cok kolay canım kurulması ama bende ılk senın gıbı oldum kuramadım hemen gerı gonderıyordum ama ıkıncı kez denedım hemen kuruldu gule gule kullansın bebıslerımız
canım moraliniz bozma inşallah bişey çıkmıcak sıkıntı yaptıgınla kalacaksınSlm kızlar moralim bozuk biraz dün doktora gittik 1 haftada 2 kilo 700 gr almışım daha önce 1 ayda 1 kilo almıştım doktorda bu normal değil dedi elim ayağımda şiş olduğu için eplempsi miydi adı ondan şüphelendi idrarda protein bakcaz 24 saat idrarını bi kapta biriktircen içinden örnek alıp buraya getircen dedi bide kanda ldh değerine bakalım dedi eğer öyle bişey varsa bu değerde yüksek oluyomuş dün hemen ölçtürdüm değerim normal çıktı ama bugün idrar biriktiriyorum yarın sabah gidip vercem inşallah bişey çıkmaz eğer çıkarsa bebeğimi erken alcakmış daha bebişim çok küçük 2 kilo 128 gr boyuda 44 cm dün tam 33+ 0 dık biraz daha beklesin normalde 38 de sezeryanla alcaktı bebişimi inşallah bişey çıkmazda tam zamanında gelir
sanada mutlu pazarlar canımMerhaba arkadaşlar,mutlu pazarlar herkese
normal canım bi kaç gündür bendede yogun şekilde varSlm
NAsılsınız hanımlar benim buğün belimde
Adet sancısı gibi ağrı Var belim çok acıyor
Karnım da
belli olmuomuş canım kişiden kişiye göre degişiomuş herkeste gelecek diye bişey yok dogumdan sonra gelirkızlar şimdiye kadar benden hiç süt falan gelmedi yani göğsümden bilmiyorum siz yazınca tedirgin oldum şimdiye
merhaba canım ne zevkli işler ya bebişlerin bişeyleriyle ugraşmak rabbim güzel güzel büyütmeyi nasip etsinmerhaba kızlar nasılsınız dün cok yorucu ama bi o kadar da güzel bigün geçirdim kızımın yatağını kurduk kıyafetlerini yerleştirdik hastane çantamızı hazırladık cok yorulduk ama değdi biliyosunuzdur ben oda yapmadım görümcemden aldığım park yatak ve büyüyen beşik almıstık büyüyen beşiği kurduk odamıza sığdı Allah tan park yatağa gerek kalmadı öle yani her şey yonundadır umarım herkesin keyfi yerindedir mutlu pazarlarrr
amin canım amin duygusallık had safhada zaten hepimizdeslm kızlar nasılsınız bakalım bız ıyız oturyoz bıraz önce tv de aktaş dıye beledıgım turkusunun fılmını ızledım agladım ya hungur hungurrabbım herkeze ısteyen herjeze bebek versın yarabbım bızlerede bebeklerımıze sag saglım kavusmamızı nasıp etsın rabbım
çok güzel canım rahat rahat uyusun bebegin içindekızlar buda bızım park yatagımız ve bebek biblomuz...dun bu park yatak yuzunden cok moralım bozulmustu netten aldık kurulmadı bı turlu hatalı cıktı sandım oncekı gunlerdede uyku setımız ve buyyen besıgın yatagı yanlıs gelmsıtı allahımm tum ıslerım ters gıdyor bu ne ugursuzluktur dedımm megerse yatagı yanlıs kuruyormusum
Kızlar elifnilden haber alan var mı ne oldu acaba çok merak ediyorum :26:
canım moraliniz bozma inşallah bişey çıkmıcak sıkıntı yaptıgınla kalacaksın
sanada mutlu pazarlar canım
normal canım bi kaç gündür bendede yogun şekilde var
belli olmuomuş canım kişiden kişiye göre degişiomuş herkeste gelecek diye bişey yok dogumdan sonra gelir
merhaba canım ne zevkli işler ya bebişlerin bişeyleriyle ugraşmak rabbim güzel güzel büyütmeyi nasip etsin
amin canım amin duygusallık had safhada zaten hepimizde
çok güzel canım rahat rahat uyusun bebegin içinde
bende merak ettim canım ama ses soluk yok sanırım
canım moraliniz bozma inşallah bişey çıkmıcak sıkıntı yaptıgınla kalacaksın
belli olmuomuş canım kişiden kişiye göre degişiomuş herkeste gelecek diye bişey yok dogumdan sonra gelir
merhaba canım ne zevkli işler ya bebişlerin bişeyleriyle ugraşmak rabbim güzel güzel büyütmeyi nasip etsin
yok canım ya bende merak edıyorummKızlar elifnilden haber alan var mı ne oldu acaba çok merak ediyorum :26:
canım pek güzelmış hayırlı olsun sağlıkla yatsın bebeişin içinde kızlar bı sey sorcam büyüyen yatak için yanları korumalı set almış annem ama içinden bı büyük bı de onun yarısı kadar bı yanlık cıktı normalde daha fazla olmuyo mu parçaları:26::26::26: bi de park yatak için ayrı alınıyo dimi uyku seti farklı oluyo sanırım boyutları
saol canımm amınnnncanım moraliniz bozma inşallah bişey çıkmıcak sıkıntı yaptıgınla kalacaksın
ben dün giremedim hiç ne oldu elifnil e hayır mı:26::26::26:
evet baya kolaymıs okadar saatlerce ugrastımm dedıgın gonderecktım bende cocuk bunda nasıl yatacak ıcıne koyunca toplanır bu felan dıye dusundum esımı aradım aglayacam nerdeyse bu hatalı galıba benbunda cocugumu yatırmm dedım sonra netten kurulumuna baktım 5 dakka bıle surmedııamınn canımm
özellıkle bu ara fenayım yanı herseye aglıyorum bencok sulu göz oldum
özellıkle bu ara fenayım yanı herseye aglıyorum bencok sulu göz oldum
son zamanlar ya canı hepimiz çok hassasız
ay aynı seylerı bende yaptım canımcok acelecıyız bebıslerımızın herseyı tam olsun ıstıyoruz
kız oyle duygusall fılmler ızlemeyınn bızde duygusallık hatt safhada zaten gecen gun babam ve oglum ızledık cok guzel bı fılm bır cok kez ızledım ama hala ılk ızlemıyomusum gıbı duygusala baglıyorum baktım esım benden beter olmuss baba olacakk beyımm onunda hormanları farklı ıslıyor galıbaonu oyle gorunce benı gulme aldı hıc kalmadı duygusallık neyımm
artık sabrımız tukendı canım ya hıc bıseye sabrımız kalmadı bıde bende bı kac aksılık ust uste gelınce yıkıldım resmen
valla ızlememek lazım eşim yoktu olsa ızletmezdı zatenonun işi gucu komedı fılmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?