Ne guzel azalmış alacaklarınız. Güle güle kullanın.slm kızlar nasılsınızzzz. biz çok iyiyiz son eksiklerimizi tamamlıyoruz artık. oğluşumun küvetini aldık bugun. bebe yağıyla pişik kremı kaldı onlarıda eczaneden alıcam sepamed. bezini molfix yenidoğan aldım ben sizler ne aldınız
Bence de gerek yok.bence o kadar yastığa gerek yok bunların çoğu annelik heyecanı yaşayan bizlerin duygularını istismar edip çıkar sağlamak amaçlı yani ben öyle düşünüyorum
güle güle kullanın eksikler de tamamlnmış bir tek bebişi beklemek kaldı
Hosgeldin aramıza.bende yeni katıldım araniza oğlum olcak inş ekımın sonu kasımın bası gıbııı
Benim ic camasirim ve esofmanim acaip islanmis inanamadim..nedeni ne ki??basina gelen varmi?resmen esofmandaki su izi belli oluyor sok oldum
Canım akinti olabilir. Ama yine de bi yeni bir iç çamaşırı giy ve takip et. Hatta o an akan birsey varsa ve idrar mı su mu geldi diye ayırt edemiyorsan idrarını tutar gibi sık ve akıyor mu diye bak. Eğer akmaya devam ederse sızıntı seklinde suyun gelmis diyorlar. Ama akıntı da olabilir canım. Bazen benim de cok geliyor.