2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
selam kızlar nasılsınız ben daha ıyıyım tum gun boyunca yattım gun gecmek bılmedı onun ıcın ama toparladım kendımı cok sukur...
devlet has. randevu almıstım yarın dıye aklımda kalmıs persembeymıs uc gun daha beklıycem malesef kendı doktorumuzda daha haftaya... benım oglan kudurdu sankı resmen bobreklerımın uzerınde gezıyor

dün rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm.hayır olsun inşallah.bende heyecan dorukta..az kaldı benim de..bu ayın 27 si kısmet olursa sez.ım..
Hayır olsun inşallah,geçenlerde ben de görmüştüm..O güzel günler çok yaklaştı inşallah
Ben de çarşambayı sabırsızlıkla bekliyorummm..Bugün benimki de kuduruk vaziyette bi de tekmeleri çok güçlendi resmen dışarda hissediyorum minnak bacaklarını

ay bende bu pazar hazırlayacam kısmetse de hasta bezi gerekiyomu özelde arkadaşım götürmemeişti
Ben cuma günü hazırladım,kv cuma günü hazırlamak iyidir dedi..Hasta bezini de beraber almıştık çok kanamam olursa rahat olur diye ama ben ne olur olmaz büyük boy ped de alacağım..

yatmak çok iyi geliyor dimi tüm hafta sonubende yattım toparlandım valla bebişler aşşağa iniyo yatmayıncaa

ee şimdi bu doktor beni bayramdan önce almazsa amliyata bebek gelişmemişse bayramda sancım gelse nerden bulcaz doktoru varmı bilennn

Çok güzel olmuştur. Biz artık Mevlüt'e saklıyoruz kendimizi. Tabi kız kıza arkadaşlarla daha eğlenceli olur ama olsun artık.
Herseyi hazırlamış sayılırsın canım. Unnadoyu bende biliyorum. Ben her yerden alıyorum açıkcası :)
benimde onlar kaldı bi tek
bide hastaneden çıkarken giyebileceğim bişeyler koymadım siz ne giyip çıkacaksınız kızlar
Bende ne giyeceğim bilemiyorum. Herhalde penye etek falan koyarım. Yada hamile pantolonumu.

Benim de erkek dediler hep. Ama bazen kız gibi hissediyorum. En son detaylı ultrasonda organına bakmıştı Dr sonra da bakılmadı. Değişmişmidir diye de düşünmüyor değilim :)
Herseyi de erkeğe gire ayarladık. Hatta bugun hastane şekerini vs de aldık mavi ve erkek ismiyle :))

Oyy.. maşallah Sadecik!..

Beni ilk bastan saglik ocağı aradı gelin diye. Hastaneler normalde bildiriyor.
Tetanoz aşımı, kilo kan vs onlar da takip etti. Ve hic bir baskı vs yapmadılar. Bu saatten sonra saglik ocagina gitmenin faydası olur mu bilemiyorum.

Oh oh cok guzel haberler bunlar. Bebeğinin ve senin saglikli olmanıza sevindim. maasallah.

Canım nabzım benim de arada yükseliyor. Ama 140i geçerse iyi degil.

Bence 39 olması daha iyi gibi. Ne kadar çık kalırsa o kadar iyi. Ama yine de Dr'unla konus.

Bizde gittik bugun saglik ocagina :) Çarşamba bizim de muayene.
Eşyaların da hazirmiş ne guzel
Nasıl bir beşik aldın. Fotosunu koy da görelim
dün rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm.hayır olsun inşallah.bende heyecan dorukta..az kaldı benim de..bu ayın 27 si kısmet olursa sez.ım..
Hayır olsun :) artık hep bebisleri görüyoruz :)
Dinlenmen iyi olmus. Ancak o şekil dinleniyor insan.
Biz de çantamızı hazırladık:)

Hayırlı olsun :))

Canım nabzım benim de arada yükseliyor. Ama 140i geçerse iyi degil.
daha önce böyle çarpıntılı zamanlarımdan birinde tansiyonumu ölçtüm ve en sonuncusunda 98di. sonrasında bakmadım tekrar.. Bir de evhamlanıyorum sanırım, taktıkça da geçmiyo heralde anlamadım ki kuzum.. Zaten bu ara stresli günler geçiriyorum, şuan bile o kadar tuhaf bi ruh halim var ki sorma gitsin.. sinir mi dersin, ağlama isteği mi dersin, sanki kendimi kaybediyorum.. Gıcık oldum iyice ya uff

Son düzenleme:
iyi akşamlar tombiş hamişler nasılsınız
eşim evde bugün adapte olamadım buraya hiç

merhaba hanımlar bugün kontrolümüz vardı doktor bebeğin eşinin kireçlenmeye başladığını kilosunun az ve 10 gün geriden geldiğini söyledi daha 32+5 haftalığız bilgisi olan varmı acaba

ee şimdi bu doktor beni bayramdan önce almazsa amliyata bebek gelişmemişse bayramda sancım gelse nerden bulcaz doktoru varmı bilennn

benimde en büyük korkum bu. doktorum bayramda burada olacağını dolayısıyla gününü bekleyeceğimiz söyledi ama yine de içim hiç rahat değil.doğumu bayrama gelenler nasıl bir yol izliyor?

dun aksam koltukta dalmısım esımde benı ızlemıs uyanınca dıyor sen nefes alıyosun verınce oglan zıplamaya baslıyor dıyor artık hıssetmekle kalmıyor gozle goruluyorlar
yatmak çok iyi geliyor dimi tüm hafta sonubende yattım toparlandım valla bebişler aşşağa iniyo yatmayıncaa

dınlenmezeydım daha beter olurdum galıba dıkkatte edıyorum kendıme ama hastalık ıste engelleymıyosun

iyi akşamlar tombiş hamişler nasılsınız
eşim evde bugün adapte olamadım buraya hiç
iyi akşamlar cnm hoşgeldin, oh eşinin yanında olması çok güsel, keyfini çıkar :)

merhaba hanımlar bugün kontrolümüz vardı doktor bebeğin eşinin kireçlenmeye başladığını kilosunun az ve 10 gün geriden geldiğini söyledi daha 32+5 haftalığız bilgisi olan varmı acaba
geçmiş olsun canım, ilk defa duyuyorum bi bilgim yok malesef..

iyi akşamlar kızlarr bugün kontrole gittik eşimle oğluşum her an gelebilirmiş yine Nst de sancılar çıldırmış ben ama hissetmiyorum nedense:26: yani öyle görünüyorki Eylül annesi olacağım büyük ihtimalle kafası yerleşmiş aşağı doğru ve ayaklarını dayadı kaburgalarıma gece uyuyamaz oldum iyice ağrıdan nefes alamıyorum taa omuzlarım sırtım ağrı yapıyor yatınca...sancıdan çok o beni mahvedecek heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…