ay canım bende aynen sen gibi herkes oğlun olur diyo diyorum hayır kız ısrar ediyolar karnın top gibi falan diye bi süpriz yaparsa yandık pembe beşikte yatıcak artık :)ay ewet benim de kızım olacak kızı olacak çirkinleşir poposu büyür karnı yayvan olur senın top gibi göbeğin ve çok güzelleştin erkek olmasın senın bıdık diyolar ayyyy ne sok olur unisex de cok kıyafet aldım ama o pembiş kıyafetlere yazık olur doktor bile diyon %99 herzaman yanılma payı var diye cinsiyet tahmini konusunda :18::18: :18:
selam kızlar nasılsınız ben çok mutlucuk oldun bugün kızımı gördüm nstye de bağlandım bana dedilerki hareket edince bas düğmeye ama kızım pek oynamadı hareket etmedi neyse sonra tartıya çıkardılar beni doktor şaşırdı sadecik sen kilo vermişin dedi bense hazırlıyorum kendimi bana şu kadar kilo almışın dicek ben hemen atlıcam ya ben kepek ekmeği yedim salata yedim hep falan diye ama bana kilo vermişin deyince aa ne kadar dedim 3 kilo vermişin dedi her hafta bir kilo vermişin dedi naptın böle noldu dedi bend ekepek ekmeği salata yedim dedim çok güzel aferin dedi çok şaşırdı sonra ultraonda kızım bi şımardı bi şımardı baştan ellerini yumruk yapmış yalıyordı sonra doktor gülmeye başladı bak dilini çıkartıyo bize dedi renkli yaptı ekranı ay allahım o dili küçücük bide çıkarıp sokuyo çıkarıp sokuyo ekrandan içeri girip öpeim geldi yavrumu çok tatlı tombul yanaklı kızım32+6 2100 gram olmuş kızım doktorum çok güzel haftasına göre dedi
ay canım bende aynen sen gibi herkes oğlun olur diyo diyorum hayır kız ısrar ediyolar karnın top gibi falan diye bi süpriz yaparsa yandık pembe beşikte yatıcak artık :)
selam canım ay ne güzel haberler getirmişsin bize o kadar mutlu oldum okurken kızını anlatırken ben heyecanlandım :) bende son aylarda kilo verdim hep korkuyorum bebeğimde zayıfladıysa diye maşallah senin kızının gelişimi çok güzel inşallah benimkide kilo almıştır yarın öğlende görücez kısmetse geldiğim gibi haberleri veririmm :)
bu arada ben çok yoruldum domates hazırladım kışlık derindondurucuya attım kocaman bir bardakta domates suyu içtimkızımın çok hoşuna gitti kıpır kıpır oldu ben içince :)
inşallah sende güzel haberlerle gelirisn canım almıştır annesi senin bebişinde kilosunu merak etme sen
Canım kopyaladım yazımı.
Sezin internetten casual'in kendi sitesine baktım Anasayfa | Vatan Çocuk Gereçleri Ltd. Şti. | Casual - Jane - Babedue - Be cool - Multilac vatan çocuk gereçleri Türkiye'nin distribütörü zaten Aziz bebeye de onlar veriyor, bayiilerine baktım Trabzon'da Pepito Mağazası'nda satiyorlarmis. Oraya bak isteren. Semerciler bası PTT sok daymış.
Numarasını burdan yazmıyorum yazılır mı bilemediğim icin, ama siteden bulup sorabilirsin. Yakınsa gidip bakın isterseniz.
selam kızlar nasılsınız ben çok mutlucuk oldun bugün kızımı gördüm nstye de bağlandım bana dedilerki hareket edince bas düğmeye ama kızım pek oynamadı hareket etmedi neyse sonra tartıya çıkardılar beni doktor şaşırdı sadecik sen kilo vermişin dedi bense hazırlıyorum kendimi bana şu kadar kilo almışın dicek ben hemen atlıcam ya ben kepek ekmeği yedim salata yedim hep falan diye ama bana kilo vermişin deyince aa ne kadar dedim 3 kilo vermişin dedi her hafta bir kilo vermişin dedi naptın böle noldu dedi bend ekepek ekmeği salata yedim dedim çok güzel aferin dedi çok şaşırdı sonra ultraonda kızım bi şımardı bi şımardı baştan ellerini yumruk yapmış yalıyordı sonra doktor gülmeye başladı bak dilini çıkartıyo bize dedi renkli yaptı ekranı ay allahım o dili küçücük bide çıkarıp sokuyo çıkarıp sokuyo ekrandan içeri girip öpeim geldi yavrumu çok tatlı tombul yanaklı kızım32+6 2100 gram olmuş kızım doktorum çok güzel haftasına göre dedi
az önce selam vermıstım ama kımse görmemıs sanırım sayfalar ılerlemıs ama
geçen kontrolde yani 3 hafta önce doktorum kızdı o zaman ben 15 kilo almışım toplamda çok kilo aldın yuvarlana yuvarlana gelirsin dedi çok üzüldüm o bana kızıncabende inat ettim kendime laf söletmicem dedim kepek ekmeği yedim salata yedim tamam arada kaçamakta yaptım çikolata yedim ama geçen ay gibi hiiç şerbetli tatlı yemedim dikkat edince kilo vermişim şimdi toplamda 12 kilo almış oldum.birdahaki kontrolüm 15 gün sonra gel dedi canım
az önce selam vermıstım ama kımse görmemıs sanırım sayfalar ılerlemıs ama
aynen canım ben de bitirdim hafta sonu cantamızı da hazırladık sadece makyaj cantam,düzleştiricim bi de kırmızı kurdelalı tacım eksik ay ne süslü anneyim kız ben
ay şu hastane çantasına neler koyduğunuzu bi liste yapsanız ya hanımlar bana
ben daha hazırlayamadım yaaaa listeye göre bi koyayım şunları
ah canım evet çok şeker çok şımarık benim yavrum kim nasıl şımarcak bize neler yapçak yavrum Allahım ne kadar güzel bir duygu..bu arada arkadaşlar nstye hiç bi şikayetim olmadan bağladılar kendileri gel nstye bağlancaksın dediler nst odasına götürdüler bişeyde demdi doktor herhalde normaldi herşey:26:
Kızla bebişlerin bezını ne marka aldınız bende alayım dıyorum yaklastı nasılsa prima dusunuyorum ama sızdırıyor falan yazan cok olmus ???
slm kızlar kımseler yok mu bugün eşimle kızmla gezdk yemeye gıttk cok guzeldı ama kalcalarm bacaklrm cok agrıyo göbişte düştü rahıme baskı yapıyo hıssedyrm yer hazırlıyo kendıne sızlerde ne var ne yok genede beklesın gununu oglusum gununde dogsunnn
Merhabalar tekrar,eşimle canımın çektiği bişeyi yiyip geldik
Canım nerden başlasam ki..
Ben hazırladıklarımı sayayım:
Benim için;Gecelik,sabahlık,çorap,bardak,çatal,kaşık,kağıt havlu,havlu,emzirme südyeni,atlet,sabun,göğüs pedi,hasta bezi,çamaşır,terlik
Bebeğim için,2 hastane çıkışı,(1 5 li 1 10 lu olarak koydum)yelek,mendil,ıslak mendil,battaniye,çorap,bez(prima yeni doğan aldım yarısını koydum)
Sütüm hemen gelmezse diye minik 30 cc lik biberon da aldım ama mam vermeyi düşünmüyorum,sık sık emzirmeye çalışmak gerekmiş pes etmemek gerek yoksa bebek mamaya alışır..
mrh kızlarrr özel hastanelerde dogum kararını sıze bırakıyolarmııı yanııı ne tur dogum ıstedıgımızı sorarlarmıı ben normalden cok korkuyorummm sezeryandan yanayımm bu hafta knt varrr dr sormaktan cekınıyorummm normal yapıcaz derse kafayı yerımmm :18:
Beni hiç almadılar nst odasına ben de sormadım açıkcası hiç, sen dr.una kasılmalarım oluyor mu demiştin de ondan mı baktılar?
sl kızlar sayfalar ilerlemiş ancaokudum ben bugün arkadaşımdaydım kahvaltıda sabahta serindi yürüyerek gittim geldim ama çok yormuş beni fark ettirmeden....bende bu pazar herşeyini eksiksiz tamamlayacam yavrumun ..ve yıkayacam pazaartesi de arkadaşlarrım gelecek bi güzzel ütüleyip hazırlayacaz çantamızı salı ve ya çarşambada doktor randevumuz var haftaya doğum trihi alacaz ya benim normalde 38. haftam tam bayram haftası sezeryan olacak .....nasıl yapacak bu doktor önce alsa 37+4 te falan alıyo bayramdan sonra alsa 39 oluyo naapcaz sizin fikriniz ne kızlar
molfix alacam ben cnm hiç olumsuz diyen yok
yoo hiç bişi demedim daha gittim hemen sekreteri dedi nstye alınacaksın diye sonra nst sonucumu aldım muayene olurken doktoruma verdim
:26:
Seninle aynı durumdayım canım bende bayramdan önce ılsa 37 oluyo donra olsa39 ya bayramda sancım gelirde diye tedirginim sürekli(( bende bilmiyorum nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?