2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ay canım bende aynen sen gibi herkes oğlun olur diyo diyorum hayır kız ısrar ediyolar karnın top gibi falan diye bi süpriz yaparsa yandık pembe beşikte yatıcak artık :)

selam canım ay ne güzel haberler getirmişsin bize o kadar mutlu oldum okurken kızını anlatırken ben heyecanlandım :) bende son aylarda kilo verdim hep korkuyorum bebeğimde zayıfladıysa diye maşallah senin kızının gelişimi çok güzel inşallah benimkide kilo almıştır yarın öğlende görücez kısmetse geldiğim gibi haberleri veririmm :)

bu arada ben çok yoruldum domates hazırladım kışlık derindondurucuya attım kocaman bir bardakta domates suyu içtim kızımın çok hoşuna gitti kıpır kıpır oldu ben içince :)

inşallah sende güzel haberlerle gelirisn canım almıştır annesi senin bebişinde kilosunu merak etme sen

Ah canım nasıl oldu kılo vermen ama sen verdıkçe bebek almış haftasına göre kilolu bebek canım demekki kanından dişinden aldı bebegın kuliyi seni sömürdu ben dıyetsyene gitmiştım Dr çok kızmıştı ıyı sana kızmamış

anladım cnm ama yinede dikkat et beslenmene zaten az bi zaman kaldı hayırlısıyla.. senide 2 hafta sonra çağırmış. benim 3 haftam var..

az önce selam vermıstım ama kımse görmemıs sanırım sayfalar ılerlemıs ama

aynen canım ben de bitirdim hafta sonu cantamızı da hazırladık sadece makyaj cantam,düzleştiricim bi de kırmızı kurdelalı tacım eksik ay ne süslü anneyim kız ben

ay şu hastane çantasına neler koyduğunuzu bi liste yapsanız ya hanımlar bana
ben daha hazırlayamadım yaaaa listeye göre bi koyayım şunları

Canım akşam hazırladım kızımınkını. 2tane 10lu hastane çıkışı koydum. 1tane kalın battanıye koydum. 10 tane bez ve ıslak mendıl koydum. Fazladan çorap ve ağız mendılıde koydum. Örgü Yelek koydum. Alt değiştirme bezi koydum. Biberon ve emzıkte koydum

Beni hiç almadılar nst odasına ben de sormadım açıkcası hiç, sen dr.una kasılmalarım oluyor mu demiştin de ondan mı baktılar?

Kızlar bu ara sanki başım dönecekmiş gibi hissediyorum ara ara..
Bir de kalbimin hızlı atışından gece ya da gündüz yattığımda daha fazla rahatsız olmaya başladım. Sanki çıkıcak gibi atıyo bazen..
Normal mi bu haftalarda ?

oh iyi yapmışsın gez cnm sana şey sorcam 37. haftadasın sen bebeğin kaç kilo benim 37 de doğabilirde bebişim 31+0 da 1815 ti benim

ay bende bu pazar hazırlayacam kısmetse de hasta bezi gerekiyomu özelde arkadaşım götürmemeişti

sana soruyolar cnm özelde tek fark zorunlu sezeryan olmuyofiyat biraz yükseliyo zorunlularda daha düşük

Beni hiç almadılar nst odasına ben de sormadım açıkcası hiç, sen dr.una kasılmalarım oluyor mu demiştin de ondan mı baktılar?

yoo hiç bişi demedim daha gittim hemen sekreteri dedi nstye alınacaksın diye sonra nst sonucumu aldım muayene olurken doktoruma verdim

sl kızlar sayfalar ilerlemiş ancaokudum ben bugün arkadaşımdaydım kahvaltıda sabahta serindi yürüyerek gittim geldim ama çok yormuş beni fark ettirmeden....bende bu pazar herşeyini eksiksiz tamamlayacam yavrumun ..ve yıkayacam pazaartesi de arkadaşlarrım gelecek bi güzzel ütüleyip hazırlayacaz çantamızı salı ve ya çarşambada doktor randevumuz var haftaya doğum trihi alacaz ya benim normalde 38. haftam tam bayram haftası sezeryan olacak .....nasıl yapacak bu doktor önce alsa 37+4 te falan alıyo bayramdan sonra alsa 39 oluyo naapcaz sizin fikriniz ne kızlar

:26:
Seninle aynı durumdayım canım bende bayramdan önce ılsa 37 oluyo donra olsa39 ya bayramda sancım gelirde diye tedirginim sürekli(( bende bilmiyorum nolcak

molfix alacam ben cnm hiç olumsuz diyen yok

Dün biz de eşimle birlikte molfix de karar kıldık ve oğlumuzun ilk bebek bezlerini aldık göbek oyuntusunun olması çok güzel bir pratiklik sağlayacak diye düşünüyorum

yoo hiç bişi demedim daha gittim hemen sekreteri dedi nstye alınacaksın diye sonra nst sonucumu aldım muayene olurken doktoruma verdim

haftaya pazartesi gittiğimde bakalım bişey diyecek mi dr. um bana da? uzaktan bakıyorum odaya öyle çok kişiyi göndermiyor bizim dr. :))

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız?bebişler nasıl...biz iyiyiz kızımla bugün sağlık ocağına gittik çarşambada doktorumuza gitcez artık gün sayıyoruz ve çok heycanlıyız...eşyalarımız hazır..yatağımız kuruldu..netten aldığım portatif beşiğim geldi artık tek kzım eksik rabbimin izniyle oda geldimi herşey tam olacak....

:26:

Seninle aynı durumdayım canım bende bayramdan önce ılsa 37 oluyo donra olsa39 ya bayramda sancım gelirde diye tedirginim sürekli(( bende bilmiyorum nolcak

nnapcaz biz bu durumu ya bende bayramda sancı falan gelirse die korkuyorum araki doktor bul sonra

dün rüyamda bebeğimi emzirdiğimi gördüm.hayır olsun inşallah.bende heyecan dorukta..az kaldı benim de..bu ayın 27 si kısmet olursa sez.ım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…