2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar anca girdim komşular vardı kahve içmeye gelmişler....dün gece bebeişçok hareketliydi babası rkasına dönmüş azcık sarılayım dedim habire tekmeledi babasının sırtını çekiliyorum duruyo sarılıyorum başlıyo tekmeye ..... annesine kimseyi yaklaştırmıyo oğluşum tekmeyi yiyo yaklaşan

En son geçen ay doktora gitmiştim canım,yarın gidicem kısmetse..Çok merak ediyorum kızımın durumunu,kendi durumumu dün sağlık ocağında öğrendim zaten 15 kilo almışımYarın doğumla ilgili herşeyi konuşucaz bakalım..
Biz de iyiyiz çok şğkğr canım aynen yıkılmadıkTabi son son gezmek lazım sonraları aklımızda bebeğimiz kalacağından biraz zor çıkarız

hemen hazırlanıp süslenip geliyorum melekim, nerde buluşalım

süsünden de ödün vermion kızzz :).

hosgeldin cnm, maşallah kuzuma yesinler onun mini mini ayaklarını
Biz de iyiyiz çok şğkğr canım aynen yıkılmadıkTabi son son gezmek lazım sonraları aklımızda bebeğimiz kalacağından biraz zor çıkarız
aynen öyle cnm zaten biraz da büyüdüklerinde kendileri yapışcak bacağımıza bende gelcem diye
süsünden de ödün vermion kızzz :).
ödün vermek miiii mecbur kalmadıkça olmas melekim hadi sende süslen, güsel güsel dolaşalım, bebiş geliyo diye salıvermek omasss

dılek hanm cuma gel dedı nst ye gırmen için dedı ama ben öğrendım kırhan bey cuma donuyor ona muayeene olurum sen kırhana mı gelıcen cuma

kırhan bey banada iki hafta sonra gel demişti yani cuma oluyo .ama kendi doktorumda cuma gel dedi şaştım kaldım napcam die. doktorlarım karıştı :)). kendi doktoruma aldım randevu. konuşcam bundan sonra nasıl olcak die. yani kaçıncı haftadan sonra kırhan beye gitmem gerekiyo bakalım. kırhan beye gitseydim karşılaşırdık belki :)

sağol canım inşallah hayirlisi olur

öle tabi yaz yağmurum salıvermek olmaz. ama bikere iyice bi süsleniim dedim düğün vardı. düğün bitti ben hastanelik oldum. nazar mı değdi ne.. sen hangi şehirdeydin canım. burda öle gezmeye bir iki sokak var o kadar yani çok biyer yok

yakana kırmızı gul tak ordan tanırım seni gelırsen cuma

merhaba zizag sanirim sat'larimiz ayni...dogum icin hangi gunu verdiler? Sezaryen mi yoksa normal mi olacak kismetse?

senin takvimin yok canım o yüzden anlayamadım 28 ekim benim beklenen doğum tarihim
doktoruma normal istiyorum dedim ama henüz konuşmadık daha fazla çatı muayenesi filan yapmadı senin nasıl olacak doğumun benim ilk doğumum olacak

amanıııın noldu kıs, önemli bişi değildir inşallah
Ben ıspartadayım, hatta şöyle söyleim ilçeye bağlı kasabadaım. Kv ile beraberim. Sonrasında nasıl olur bilmiyorum ama :) 0 yüzden hergün dört duvar ve ben birlikte vakit geçiriyoruz :)
sen hangi şehirdesin kuzu ?

Merhaba tekrar, ben yeni katildim henuz yazamadim bilgilerimi...benim sat 22 ocak. Beklenen dogum tarihi 29 ekim ama bebek onden gidiyor, sezaryen olacagim iri oldugu icin. Sezaryen tarihi de simdilik 21 ekim dendi. Bu arada benim de ilk bebegim, oglum olacak insallah :) tabi bayram tatilunde doktorlarin yoklugunda aniden dogum baslayabilir de, hayirlisi artik

Kızlar selamlar, size yine bişey danışacağım..
Artık bu hafta itibariyle bebeğimin hareketleri çok yavaşladı, aslında ben hareket gibi değilde gerilme hareketleri hissediyorum daha çok.. ama tekme falan hissetmiyor gibi bişeyim..sizlerde durumu böyle olan var mı? Yoksa herkes tekmeleri aynen hissediyor mu? doktora gitmeli myim?

en iyisi kuzum panik yapma, sakince takip etmeye devam et, ama suyu sakın ola ki beline veya bacak aralarına koyma
yok koyadı kuzu ayaklarımın altına koydum ve rahtladım...

nasip canım ötesi yok...hakkından hayırlısı ne ise o olsun...

üşüttüm herhalde canım çünkü terleme de vardı..siz siz olun dikkat edin kızlar...özellikle ayaklarınıza...ayaklardan soğuk almayın acayip bir sancısı var çünkü...

oyyy oyyyyy nice senelere kuzum...seneye minnakınızla kutlarsınız inşallah....ben iyiyi kasılma ve sancılara dikkat edin..üşütmeyin kendinizi...

aynen etrafa pozitif enerji yayalım..her doğum kişiden kişiye göre değişir ve özeldir...sesim acayip çıkıyodu kuzu bugün de siz duymuyordunuz...Fatmik mesaj çektiğinde zümre toplantısı yapıyorduk ve sadece beni sesim vardı...

sen mesaj çekince döndü arkadaki bayan zümrelere dedim ki millet beni doğurdu zannediyo ben burada toplantı yapıyorum...başladılar gülmeye...
Kızlar serapla konuştum bi sıkıntısı yokmuş sancıları geçmiş doğurmamış hepinize çok selam söyledi

minnakım halen daha benimle teyzesi..sıpam beni dinledi erken gelmedi...

yok canım önemli bişey yok çok şükür. benimde kardeşim ünv. orayı kazandı yarın oraya yerleşio. ben trabzondayım. kv aynı evdemisiniz. bizde altlı üstlüyüz. olsun canım bebişler olunca onlarla vakit geçircez hep

hoşgeldin serabımmm, korkuttun kıs bizi, ikinci piskolata vakasını yaşamadığımıza sevindim doğrusu geçmiş olsun kuzum, şimdi iyisin dimi ?

herkes korktu canım dün ...annem bir yandan arıyo eşim korkudan işe gidemedi..tepemde dikildi durdu..şimdi iyiyim şükür sancım falan da yok...olmasında aman diyeyim..ama ayaklarımda patikle geziyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…