En son geçen ay doktora gitmiştim canım,yarın gidicem kısmetse..Çok merak ediyorum kızımın durumunu,kendi durumumu dün sağlık ocağında öğrendim zaten 15 kilo almışımdr kontrollerın haftada 1 mı senınde nezaman gıdıyosun hiç yazmadın mı ben ı denk gelmedım benımde ıcımde oyle bı his var ya kız beebeklerı erken doğar dıyorlar bakalım sağlıklıca alalım kucagımıza
Biz de iyiyiz çok şğkğr canım aynen yıkılmadıkyıkılmadık ayaktayız cnmyok yok pardon yıkılmadık oturuyoruz siz nasılsınız minişinle ? uyumak güsel, gezmekte güzel fırsatın olduktan sonra değerlendir bol bol
hemen hazırlanıp süslenip geliyorum melekim, nerde buluşalım
amin canım inşallah :) Rabbim hayırlısını nasib etsin hepimize..
hoşgeldin serabımmm, korkuttun kıs bizi, ikinci piskolata vakasını yaşamadığımıza sevindim doğrusuben geldim kızlar...doğurmadım halen dahaminnakım göbükte duruyo...
Cok tesekkur ederim insallah son gune kadar hepimizin hamileligi guzel devam eder...bazen korkuyorum ya erken gelirse diye ama belli bir haftayi hepimiz gectik cok sukur
ewt canım allahın izniyle bundan sonra gelselerde çok sorun olmaz herhalde.
hosgeldin cnm, maşallah kuzumaslm kızlar anca girdim komşular vardı kahve içmeye gelmişler....dün gece bebeişçok hareketliydi babası rkasına dönmüş azcık sarılayım dedim habire tekmeledi babasının sırtını çekiliyorum duruyo sarılıyorum başlıyo tekmeye .....annesine kimseyi yaklaştırmıyo oğluşum tekmeyi yiyo yaklaşan
aynen öyle cnmBiz de iyiyiz çok şğkğr canım aynen yıkılmadıkTabi son son gezmek lazım sonraları aklımızda bebeğimiz kalacağından biraz zor çıkarız
ödün vermek miiiisüsünden de ödün vermion kızzz :).
dılek hanm cuma gel dedı nst ye gırmen için dedı ama ben öğrendım kırhan bey cuma donuyor ona muayeene olurum sen kırhana mı gelıcen cuma
sağol canım inşallah hayirlisi olursen iyice yaklaştın mutlu sona allah sağ salim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin hepimize en sağlıklısı nasıl olacaksa öyle canım illaki normal ya da sezeryan diye düşünme o an senin ve bebeğin için nasıl iyi olacaksa öyle olsun inşllah
hosgeldin cnm, maşallah kuzumayesinler onun mini mini ayaklarını
aynen öyle cnmzaten biraz da büyüdüklerinde kendileri yapışcak bacağımıza bende gelcem diye
ödün vermek miiiimecbur kalmadıkça olmas melekim hadi sende süslen, güsel güsel dolaşalım, bebiş geliyo diye salıvermek omasss
kırhan bey banada iki hafta sonra gel demişti yani cuma oluyo .ama kendi doktorumda cuma gel dedi şaştım kaldım napcam die. doktorlarım karıştı :)). kendi doktoruma aldım randevu. konuşcam bundan sonra nasıl olcak die. yani kaçıncı haftadan sonra kırhan beye gitmem gerekiyo bakalım. kırhan beye gitseydim karşılaşırdık belki :)
merhaba zizag sanirim sat'larimiz ayni...dogum icin hangi gunu verdiler? Sezaryen mi yoksa normal mi olacak kismetse?
yakana kırmızı gul tak ordan tanırım seni gelırsen cuma
amanıııınöle tabi yaz yağmurum salıvermek olmaz. ama bikere iyice bi süsleniim dedim düğün vardı. düğün bitti ben hastanelik oldum. nazar mı değdi ne.. sen hangi şehirdeydin canım. burda öle gezmeye bir iki sokak var o kadar yani çok biyer yok
senin takvimin yok canım o yüzden anlayamadım 28 ekim benim beklenen doğum tarihim
doktoruma normal istiyorum dedim ama henüz konuşmadık daha fazla çatı muayenesi filan yapmadı senin nasıl olacak doğumun benim ilk doğumum olacak
yok koyadı kuzu ayaklarımın altına koydum ve rahtladım...en iyisi kuzum panik yapma, sakince takip etmeye devam et, ama suyu sakın ola ki beline veya bacak aralarına koyma
nasip canım ötesi yok...hakkından hayırlısı ne ise o olsun...inş .gercekten nasip işi ya o kadar yıl gır kurslara katılll bu yılll sınav sstresı yaşamak ıstemıyorum dıye gırme ınatla secım var dedıler gır dedıler ....ama canıım gecen yıl bekledık bız cok alımı desanede tebrık edıyorlardı ıng lerı hadı atandcanız dıyee çok umutlandıydık bırde ama dedıkı bakan hayır ıng öğretmenı gırmıcek 2. sınıflara sınıf öğretmenlerı gıreecek dedı bizde poff dıye sonmustuk bu yılda kaldırmış o uygulamayı ıng giricek dıy enerden bılebılırdım kıyıllardır bu işin içindeyım ne oyunlara geldıkk
üşütmüş olabilirsin cnm bendede oluyo üşütünce hemen anlıyorum ayakta duramıyorum her iki tarafımda sok feci baskı oluyo. 1 haftadır çorapla terlikle dolanıyorum ben uyku setinide çıkardım üşüyoruz artık. sende sıcak tut kendini.
günaydın teyzelerimizzzzuyku tutmadı acıktık kalktık kahvaltımızı hazırladık afiyetle yiyoruz miniğimle. bugün bizim için çok özel bi gün. evlilik yıldönümümüzzzz tam 2 yıl olmuş zaman ne çabuk geçiyo yaaa. sizler nasılsınız bakalım. seraptan haber varmı :26:dün gece bende sancılandım üst üste çok sert kasılmalarım oldu doğurucam sandım ama şükürki bugünde bekledi minnakım
günaydın herkesebugün istanbul kapalı sanki yağdı yağacak bu havaları severim zaten eylül doğumlu olduğum için o nedenle artık çok daha mutluyum çok şükür havaların serinlemesiyle doğumlarla ilgili yorumlar yapmasak arkadaşlar burda iyisiyle kötüsüyle hepimiz bi şekilde doğuracağız, önceden kötü hikayeler duymak hepimizi endişelendiriyor, zaten bir çoğumuz aşırı pimpirikli o nedenle iyi hikayeleri paylaşalım olur mu? Şeker yüklemesiyle ilgilide bir çok yorum yapılmıştı ama gelin görünki hiç te anlatılanlar gibi kötü bir deneyim olmadı bir çoğumuza, o nedenle herşey kişiden kişiye göre değişir, doğum işi şans işi bana göre, inşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
Serapçım senden ses çıkmadı iyisindir inşallah:44:
sen mesaj çekince döndü arkadaki bayan zümrelere dedim ki millet beni doğurdu zannediyo ben burada toplantı yapıyorum...başladılar gülmeye...evt evt bu haftayı saymazsam 3 haftam kalıyor öyle yada böyle idare ederim
okulda heralde serap cevap yazmadı henüz dönünce haber vericem
evt aşağı yukarı doğru çıkıyor canım genel kanı öyleymiş
Kızlar serapla konuştum bi sıkıntısı yokmuş sancıları geçmiş doğurmamış hepinize çok selam söyledi
amanıııınnoldu kıs, önemli bişi değildir inşallah
Ben ıspartadayım, hatta şöyle söyleim ilçeye bağlı kasabadaım. Kv ile beraberim. Sonrasında nasıl olur bilmiyorum ama :) 0 yüzden hergün dört duvar ve ben birlikte vakit geçiriyoruz :)
sen hangi şehirdesin kuzu ?
hoşgeldin serabımmm, korkuttun kıs bizi, ikinci piskolata vakasını yaşamadığımıza sevindim doğrusugeçmiş olsun kuzum, şimdi iyisin dimi ?
heheheh :)). o değilde aynı zamanda doğum yaparsak pijamalardan tanırım seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?