selam kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir..biz doktordan geldik şimdi çok şükür herşey yolunda kızım 3.200 gr olmuş nst ye bağlandım bişey çıkmadı ultrasonda net göremedik ama bebişimizi artık büyüdüğü için net görüntü olmaz dedi doktordoğumum sezeryan olucak günümüzü belirledik 27 eylül cuma günü geliyor kızımız 17 gün kaldı :)
Merhaba, ben de seninle ayni durumdayim. Acikcasi hicbir planim yok. Doktorum dogum konusunda konusmuyor, nasil olacagini suan icin bilmiyorum. Beklenen dogum tarihim 24 ekim ve bayramda gelmesi muhtemel... ama bence doktorun bayramda gelme ihtimalini dusunse 21 ekime randevu vermezdi. İcini ferah tut
merhaba hoşgeldin canım benimde oğlum olacak son kontrolümüzde haftası ile uyumluydu doktor çok fazla iri olmucak dedi normal yanlısı zaten
bende çok emin değilim içime hep bayram öncesi gelecekmiş gibi geliyor
Kizlar sol belimde adet olacak gıbi ciddi agri var bir saattir kalçama vuruyor annem de tedirgin oldu normal mı bu((
hoşbulduk amin canım. evet vakit çok azaldı heyecan başladı artık :)hoş geldin canım. gözün aydın tarihin, doğum şeklin kesinleşti. geri sayım başladı darısı başımıza inş.
sağol canım çok şükür kilosu iyi ben kilo vermişim bu ay o almış gerçi doktor 200 gr yanılma payı olabilir dedi evet eylül annesi olucak gerçekten bir çoğumuza.s cnm hosgeldinnn, güsel haberler getirdinnn, hayırlı olsun doğum tarihiniz, maşallah minişe kilosu çok güsel
artık herkes yavaş yavaş gününü almaya başladı, bu ay sonunda bebiklerimizin birkaçı doğmuş olcak Allah'ın izniyle..
sağol canım çok şükür kilosu iyi ben kilo vermişim bu ay o almış gerçi doktor 200 gr yanılma payı olabilir dedi
ekim anneleri eylül anneleri olmaya başladı, had bakalım hayırlısı :)
13 gun oncemı alınıcak canm sen ı sectn yoksa dr ıstedı tarıhı hayrlıca gelsn bebişin
selam kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir..biz doktordan geldik şimdi çok şükür herşey yolunda kızım 3.200 gr olmuş nst ye bağlandım bişey çıkmadı ultrasonda net göremedik ama bebişimizi artık büyüdüğü için net görüntü olmaz dedi doktordoğumum sezeryan olucak günümüzü belirledik 27 eylül cuma günü geliyor kızımız 17 gün kaldı :)
oo maşallah seninkine.ne güzel bugn kaçıncı doğum tarihi haberi geldi.sağlıcakla gelsinler inşallahselam kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir..biz doktordan geldik şimdi çok şükür herşey yolunda kızım 3.200 gr olmuş nst ye bağlandım bişey çıkmadı ultrasonda net göremedik ama bebişimizi artık büyüdüğü için net görüntü olmaz dedi doktordoğumum sezeryan olucak günümüzü belirledik 27 eylül cuma günü geliyor kızımız 17 gün kaldı :)
canım hoşgeldin.benm de oğlum olacak inşallah. ben de ankaradayımBana da oyle geliyor bakalim ne olacak afacanlar ne zaman keyifleri gelip cikacaklar:) hangi sehirdesin? Ben Ankara'dayim
oyyy maşallahkilosu cok ii 3500 olur hatta gecer bile kızın az kaldı desene ayyyy ben de bi heyecanlandım
dur kız ağzını hayra açgünaydın canım, Allah daha nice seneler nasib etsin, ağız tadı versin, belki bugün evlilik yıldönümü hediyesi olarak gelir bebişinşaka şaka dursun durduğu yerde işallah son ana kadar büyüsün orda annesi
maaşallah size, allah böyle haberler almayı nasib etsin hepsizin doktorlar hep boy söylüyo ya, bizimki ölçülemez o artık kilo konuşulur deyip duruyo
evet canım dün sancısı vardı, inşallah bişi yoktur:44:
dur kız ağzını hayra açzaten dün gece baya sancılandım doğurucam sandım ama sözümü dinledi gelmedi minnakım. bize bu akşam yıldönümü kutlamak hayal oldu. eşimin dayısı geldi bursadan bu gece burda kalıcaklar. napalım sağlık olsun bizde yarın kutlarız hergün bizim demi ama
Merhaba herkese, nst'ye genellikle kacinci haftada giriliyor (normalde) ve cati muayenesi (aciklik var mi diye) ne zaman yapiliyor?
serapcım geçmiş olsun.ben de bu sabah öğrendim sancın olduğunu herkes seni sordu valla.seninki size şaka yapayım demiş.öyle erkenden çıkıp gelmeye kalkmasın.beklesin biraz daha.
oo maşallah seninkine.ne güzel bugn kaçıncı doğum tarihi haberi geldi.sağlıcakla gelsinler inşallah
canım hoşgeldin.benm de oğlum olacak inşallah. ben de ankaradayım
Bana da oyle geliyor bakalim ne olacak afacanlar ne zaman keyifleri gelip cikacaklar:) hangi sehirdesin? Ben Ankara'dayim
serapcım geçmiş olsun.ben de bu sabah öğrendim sancın olduğunu herkes seni sordu valla.seninki size şaka yapayım demiş.öyle erkenden çıkıp gelmeye kalkmasın.beklesin biraz daha.
oo maşallah seninkine.ne güzel bugn kaçıncı doğum tarihi haberi geldi.sağlıcakla gelsinler inşallah
canım hoşgeldin.benm de oğlum olacak inşallah. ben de ankaradayım
merhaba arkadaşalr nasılsınız?herkeste bir sancı hali var sanırım..banada bugün bir uyku basıyor anlatamam nazar olmayayım 2 gündür gece azcık olsda uyuyorum aslında ama yinede uyukluyorum..azcıkta pinpiriklenmeye başladım aklım fikrim bebeğin hareketlerini dinliyorum acaba haeket eddiyormu etmiyormu diye..kv den yüzünden yine..bu sefer konuşmasına fırsat vermedim ama yine benim aklıma girenler girdi..pazar günü zoraki beni gezmeye götürdüler..bende görümcemlerle foto çekiminden falan konuşuyorum..başladı bukadar hevesli olma işte falancanı şöyle oldu..yeter dedim susun artık hep olumsuz birşeyler konuşuyorsunuz olumsuzluğu çağırıyorsunuz..bana anlatmayın bunları canmı sıkmayın dedim...ağızlarını açamadılar..ama bana girenler girdi tabi...ben sağlıcakla bir doğumumu yapsam rabbimin izniyle ozaman sorcam bu çektiklerimin hesabını onlara...
merhaba arkadaşalr nasılsınız?herkeste bir sancı hali var sanırım..banada bugün bir uyku basıyor anlatamam nazar olmayayım 2 gündür gece azcık olsda uyuyorum aslında ama yinede uyukluyorum..azcıkta pinpiriklenmeye başladım aklım fikrim bebeğin hareketlerini dinliyorum acaba haeket eddiyormu etmiyormu diye..kv den yüzünden yine..bu sefer konuşmasına fırsat vermedim ama yine benim aklıma girenler girdi..pazar günü zoraki beni gezmeye götürdüler..bende görümcemlerle foto çekiminden falan konuşuyorum..başladı bukadar hevesli olma işte falancanı şöyle oldu..yeter dedim susun artık hep olumsuz birşeyler konuşuyorsunuz olumsuzluğu çağırıyorsunuz..bana anlatmayın bunları canmı sıkmayın dedim...ağızlarını açamadılar..ama bana girenler girdi tabi...ben sağlıcakla bir doğumumu yapsam rabbimin izniyle ozaman sorcam bu çektiklerimin hesabını onlara...
Normalde dogumum 29 ekimde gorunuyor. Ancak iri bebek oldugu icin sezaryen olacagim ve sezaryen icin verilen tarih 21 ekim (gercekten de haftasina gore oldukca iri bebis). Benim endisem daha dogrusu endiselerimden biri su: bayram tatilinde ya dogum baslarsa? Yedek ekiple doguracagim o zaman...9 gunluk bayram tatilinde dogurma ihtimali olanlar var mi? Nasil bir yol izleyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?