2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

panik yapma canım..sana içeride nasıl bir hareket var tarif edeyim..hani şu masaj koltukları varya uzandığın zaman içinde bir top gidip geliyo...aynı öyle bir top karnımın içinde dolaşıp duruyo..artık bende tepik falan hissetmiyorum aşağı yukarı sağ sol bir top dolanıp duruyo...

merhaba hoşgeldin canım benimde oğlum olacak son kontrolümüzde haftası ile uyumluydu doktor çok fazla iri olmucak dedi normal yanlısı zaten
bende çok emin değilim içime hep bayram öncesi gelecekmiş gibi geliyor

bazen oldu bendee canım 33 haftamda ama varya o donem sadece oyle oldu sonra oyle teekmelerkı guclendıler buyuduler ya sarsıyo benı telaş etemene gerek yoktur bence takıp et sen hareketlerını ayaktaysanda hep hıssetmezsın

pijamaya gerek yokkk kızz adım zaten sezinnn
he korıdoda yurursek pijaadan bulursun benı ee ben senı nasıl bulcaam gızemlı kız mısın sen

kız bende paylaşmıyştım pijamaları sende ordan bulursun. ben seni buldummuydu gelir konuşurum zaten :)). ama yüksek ihtimal sen benden önce doğum yapmış olursun.

Sağol Serabım yaa, süper benzetme, evet bende öyle hissediyorum demek ki sıkıntı yok inşAllah.

canım ne güzel tarif ettin masaj topu vallahi bravo. aynen öle oluo. bu arada geçmiş olsun. inş zamanlı gelir minnaklar

Merhaba, ben de seninle ayni durumdayim. Acikcasi hicbir planim yok. Doktorum dogum konusunda konusmuyor, nasil olacagini suan icin bilmiyorum. Beklenen dogum tarihim 24 ekim ve bayramda gelmesi muhtemel... ama bence doktorun bayramda gelme ihtimalini dusunse 21 ekime randevu vermezdi. İcini ferah tut

canım ne güzel tarif ettin masaj topu vallahi bravo. aynen öle oluo. bu arada geçmiş olsun. inş zamanlı gelir minnaklar

sağol canım inşallah hepsi vaktini tamamlar gelir minnaklar...aynen masaj toplarımız onlar bizim dolandıkça rahatlıyoruz...aman dolansınlarda zaten...

Hayırlı olsun cnm, burada merkez kampüs devamlı gelişiyo.. çok güzel imkanları var, zaten standartları yüksek bi üniv. bir de ısparta küçük bi şehir olunca herşeyin tadı ayrı bi güzel oluyo. bende burada ilçede okudum sonra evlendim yerleştim. :)
şimdilik kv ile beraberim, doktorum merkezde olduğundan en azından bebişim olasıya burda idare edicez. sonrasında ya bnm memlekete (ankara) ya da ısparta merkeze gitmeyi düşünüyoruz :)

herkes korktu canım dün ...annem bir yandan arıyo eşim korkudan işe gidemedi..tepemde dikildi durdu..şimdi iyiyim şükür sancım falan da yok...olmasında aman diyeyim..ama ayaklarımda patikle geziyorum artık...
şükür iyisin serabım, biz patik giyelim yeterki ağrı sancı olmasın.. üşütmek ve gaz sancıları hamilelikte çok büyük sorun ya.. azcık bi zaman kala insan daha çok endişeleniyo. Rabbim yardımcımız olsun :)

aynen sona da yaklaştıkça accık sancıda panik oluyoruz..gerçi dün ben pek bir rahattım ama eşimin rengi oldu bembeyaz..ve eşim benimle doğuma girmeyi düşünüyordu...git dedim accık sancıda rengin bembeyaz oldu o sancılarda düşer bayılırsın seninle uğraşamam...

buraya göre çok uzak geldi bize orası ama olsun napalım. sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım..

doğru vallahi kuzu, şimdi bile hem eşlere bakıyoruz hem bebişlerle kendimize.. doğumda demekki yine biz onlara bakıcaz geçen bende sivilcelenmeden dolayı kan olmus pedim, eşimi aradım göstersek mi diye.. işten çıkıp gelmeye kalktı, zor tuttum bişi yok diye.. aksama kadar tlfn etti eve gelincede patlıcaktım oralarda düşünmekten diyo, güya soğukkanlıydı yaaaa
buraya göre çok uzak geldi bize orası ama olsun napalım. sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım..
hayırlısı olsun kuzum ya, belki yatay geçiş felan yapar sonra ?

selam kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir..biz doktordan geldik şimdi çok şükür herşey yolunda kızım 3.200 gr olmuş nst ye bağlandım bişey çıkmadı ultrasonda net göremedik ama bebişimizi artık büyüdüğü için net görüntü olmaz dedi doktor doğumum sezeryan olucak günümüzü belirledik 27 eylül cuma günü geliyor kızımız 17 gün kaldı :)

hoş geldin canım. gözün aydın tarihin, doğum şeklin kesinleşti. geri sayım başladı darısı başımıza inş.

a.s cnm hosgeldinnn, güsel haberler getirdinnn, hayırlı olsun doğum tarihiniz, maşallah minişe kilosu çok güsel
artık herkes yavaş yavaş gününü almaya başladı, bu ay sonunda bebiklerimizin birkaçı doğmuş olcak Allah'ın izniyle..

ekim anneleri eylül anneleri olmaya başladı, had bakalım hayırlısı :)

Kizlar sol belimde adet olacak gıbi ciddi agri var bir saattir kalçama vuruyor annem de tedirgin oldu normal mı bu ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…