- 3 Ağustos 2012
- 12.357
- 15
- 138
Kızlar selamlar, size yine bişey danışacağım..
Artık bu hafta itibariyle bebeğimin hareketleri çok yavaşladı, aslında ben hareket gibi değilde gerilme hareketleri hissediyorum daha çok.. ama tekme falan hissetmiyor gibi bişeyim..sizlerde durumu böyle olan var mı? Yoksa herkes tekmeleri aynen hissediyor mu? doktora gitmeli myim?
Merhaba tekrar, ben yeni katildim henuz yazamadim bilgilerimi...benim sat 22 ocak. Beklenen dogum tarihi 29 ekim ama bebek onden gidiyor, sezaryen olacagim iri oldugu icin. Sezaryen tarihi de simdilik 21 ekim dendi. Bu arada benim de ilk bebegim, oglum olacak insallah :) tabi bayram tatilunde doktorlarin yoklugunda aniden dogum baslayabilir de, hayirlisi artik
Kızlar selamlar, size yine bişey danışacağım..
Artık bu hafta itibariyle bebeğimin hareketleri çok yavaşladı, aslında ben hareket gibi değilde gerilme hareketleri hissediyorum daha çok.. ama tekme falan hissetmiyor gibi bişeyim..sizlerde durumu böyle olan var mı? Yoksa herkes tekmeleri aynen hissediyor mu? doktora gitmeli myim?
pijamaya gerek yokkk kızz adım zaten sezinnn
he korıdoda yurursek pijaadan bulursun benı ee ben senı nasıl bulcaam gızemlı kız mısın sen
panik yapma canım..sana içeride nasıl bir hareket var tarif edeyim..hani şu masaj koltukları varya uzandığın zaman içinde bir top gidip geliyo...aynı öyle bir top karnımın içinde dolaşıp duruyo..artık bende tepik falan hissetmiyorum aşağı yukarı sağ sol bir top dolanıp duruyo...
Sağol Serabım yaa, süper benzetme, evet bende öyle hissediyorum demek ki sıkıntı yok inşAllah.
panik yapma canım..sana içeride nasıl bir hareket var tarif edeyim..hani şu masaj koltukları varya uzandığın zaman içinde bir top gidip geliyo...aynı öyle bir top karnımın içinde dolaşıp duruyo..artık bende tepik falan hissetmiyorum aşağı yukarı sağ sol bir top dolanıp duruyo...
Normalde dogumum 29 ekimde gorunuyor. Ancak iri bebek oldugu icin sezaryen olacagim ve sezaryen icin verilen tarih 21 ekim (gercekten de haftasina gore oldukca iri bebis). Benim endisem daha dogrusu endiselerimden biri su: bayram tatilinde ya dogum baslarsa? Yedek ekiple doguracagim o zaman...9 gunluk bayram tatilinde dogurma ihtimali olanlar var mi? Nasil bir yol izleyeceksiniz?
canım ne güzel tarif ettin masaj topu vallahi bravo. aynen öle oluo. bu arada geçmiş olsun. inş zamanlı gelir minnaklar
Hayırlı olsun cnm, burada merkez kampüs devamlı gelişiyo.. çok güzel imkanları var, zaten standartları yüksek bi üniv. bir de ısparta küçük bi şehir olunca herşeyin tadı ayrı bi güzel oluyo. bende burada ilçede okudum sonra evlendim yerleştim. :)yok canım önemli bişey yok çok şükür. benimde kardeşim ünv. orayı kazandı yarın oraya yerleşio. ben trabzondayım. kv aynı evdemisiniz. bizde altlı üstlüyüz. olsun canım bebişler olunca onlarla vakit geçircez hep
şükür iyisin serabım, biz patik giyelim yeterki ağrı sancı olmasın.. üşütmek ve gaz sancıları hamilelikte çok büyük sorun ya.. azcık bi zaman kala insan daha çok endişeleniyo. Rabbim yardımcımız olsun :)herkes korktu canım dün ...annem bir yandan arıyo eşim korkudan işe gidemedi..tepemde dikildi durdu..şimdi iyiyim şükür sancım falan da yok...olmasında aman diyeyim..ama ayaklarımda patikle geziyorum artık...
aynen sona da yaklaştıkça accık sancıda panik oluyoruz..gerçi dün ben pek bir rahattım ama eşimin rengi oldu bembeyaz..ve eşim benimle doğuma girmeyi düşünüyordu...git dedim accık sancıda rengin bembeyaz oldu o sancılarda düşer bayılırsın seninle uğraşamam...şükür iyisin serabım, biz patik giyelim yeterki ağrı sancı olmasın.. üşütmek ve gaz sancıları hamilelikte çok büyük sorun ya.. azcık bi zaman kala insan daha çok endişeleniyo. Rabbim yardımcımız olsun :)
Hayırlı olsun cnm, burada merkez kampüs devamlı gelişiyo.. çok güzel imkanları var, zaten standartları yüksek bi üniv. bir de ısparta küçük bi şehir olunca herşeyin tadı ayrı bi güzel oluyo. bende burada ilçede okudum sonra evlendim yerleştim. :)
şimdilik kv ile beraberim, doktorum merkezde olduğundan en azından bebişim olasıya burda idare edicez. sonrasında ya bnm memlekete (ankara) ya da ısparta merkeze gitmeyi düşünüyoruz :)
şükür iyisin serabım, biz patik giyelim yeterki ağrı sancı olmasın.. üşütmek ve gaz sancıları hamilelikte çok büyük sorun ya.. azcık bi zaman kala insan daha çok endişeleniyo. Rabbim yardımcımız olsun :)
doğru vallahi kuzu, şimdi bile hem eşlere bakıyoruz hem bebişlerle kendimize.. doğumda demekki yine biz onlara bakıcazaynen sona da yaklaştıkça accık sancıda panik oluyoruz..gerçi dün ben pek bir rahattım ama eşimin rengi oldu bembeyaz..ve eşim benimle doğuma girmeyi düşünüyordu...git dedim accık sancıda rengin bembeyaz oldu o sancılarda düşer bayılırsın seninle uğraşamam...
hayırlısı olsun kuzum ya, belki yatay geçiş felan yapar sonra ?buraya göre çok uzak geldi bize orası ama olsun napalım. sizinde hakkınızda hayırlısı olsun canım..
doğru vallahi kuzu, şimdi bile hem eşlere bakıyoruz hem bebişlerle kendimize.. doğumda demekki yine biz onlara bakıcazgeçen bende sivilcelenmeden dolayı kan olmus pedim, eşimi aradım göstersek mi diye.. işten çıkıp gelmeye kalktı, zor tuttum bişi yok diye.. aksama kadar tlfn etti eve gelincede patlıcaktım oralarda düşünmekten diyo, güya soğukkanlıydı yaaaa
hayırlısı olsun kuzum ya, belki yatay geçiş felan yapar sonra ?
aynen canım hayırlısı
selam kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir..biz doktordan geldik şimdi çok şükür herşey yolunda kızım 3.200 gr olmuş nst ye bağlandım bişey çıkmadı ultrasonda net göremedik ama bebişimizi artık büyüdüğü için net görüntü olmaz dedi doktordoğumum sezeryan olucak günümüzü belirledik 27 eylül cuma günü geliyor kızımız 17 gün kaldı :)
a.s cnm hosgeldinnn, güsel haberler getirdinnn, hayırlı olsun doğum tarihiniz, maşallah minişe kilosu çok güselselam kızlar geçmişi okumadım umarım herkes iyidir..biz doktordan geldik şimdi çok şükür herşey yolunda kızım 3.200 gr olmuş nst ye bağlandım bişey çıkmadı ultrasonda net göremedik ama bebişimizi artık büyüdüğü için net görüntü olmaz dedi doktordoğumum sezeryan olucak günümüzü belirledik 27 eylül cuma günü geliyor kızımız 17 gün kaldı :)
Bizde gittik bugun saglik ocagina :) Çarşamba bizim de muayene.
Eşyaların da hazirmiş ne guzel
Nasıl bir beşik aldın. Fotosunu koy da görelim
canım resim koyma imkanım yok ama gittigidiyordan portatif beşikler diye bakarsan görebilirsin...85 tl ye aldım burda aynısı 10 tl falan...ilk cesaret edememiştim netten almaya ama fena değil yani hoşuma gitii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?