2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
oooo çok sert sanırım hepimzin içinden geçen ama çok azımızın bu şekılde dile getirebileceği duygular benim için imkansızzzzz

aa benim için de öyle canım :) şunların bir cümlesini söylesem evde kimse kalmaz uzun bi süre de kapım çalmaz heralde heheh
anneme okudum geçen güldü ama suratı değişti kadının, "şimdiki analara laf söylenmez zaten" dedi bi de :)

anneye okumaya gerek yokta kaynanalara kim okucak bunu var mı cesareti olan

merhaba arkadaşlar,

iki gündür karabasan gibi kabuslar görerek uyanıyorum geceleri... Ama rüyamda hamile bile değilim.. Gündüz kendimi yormuyorum, gece 7 den sonra bişi yemiyorum, çok şükür ağrım sızım yok, stres yapmıyorum, neden oluyo bunlar anlamıyorum... aynı şeyleri yaşayan var mı aranızda? gece tuvalete kalkmaya korkar oldum...

anneye okumaya gerek yokta kaynanalara kim okucak bunu var mı cesareti olan

ay evet ya :) onlara da kocalar okusun canım şaka bi yana da şu yazılanları içimden kimbiliiirrr kaç kez tekrar etcem bilmiyorum :) biz de bilmiş çok anacığım.. neyseki doğumdan sonra başka bi ile taşınıyorum, buişkence kısa sürcek :)

canım çok sıkılıyor..kafam çok karışık dün kontrolüm vardı şükür herşey yolunda ama benim genital siğillerim var, doktor sezeryan esnasında hazır uyuşukken onlarıda yakarım dedi.ama nette bakıyorum yakma işlemine işlem sonrası o bölgenin hijyenine dikkat etmek lazım,kuru tutmak lazım,antiseptik losyonla temizlemek lazım. iyide benim en az 20 gün kanamam olucak nasıl kuru tutayım orayı ayrıca sezeryan dikişlerim var nasıl eğilipte pansuman yapıcam off kafam karıştı doktora endişelerimi söylediğimde hiç oralı olmadı bişey olmaz dedi, zaten sevmiyorum doktorumu bidaha asla ona gitmicem doğumdan sonra...

Merhaba kızlaar bizim okul müdürü sen git durma artık bundan sonra da gelme dedi biz de kendimizi hemen eve attık, seminer dönemi iyi güzel ama sırf oturmak bile çok yoruyor bizi iyi oldu :))

Selammm hatunlarrrrrrr...
Nasılsınız, bebişler nasılll ?
Doğum topiğine dün biri daha yazmış ben yeni okudum daha, inşallah bizde sağlıcakla kavuşuruz..
Bugün odama çeki düzen verdim biraz, bebişimin son posta çamaşırlarını makinaya attım, acil lazım olacak kıyafetlerin ütülerini yaptım.. Çantamıda yavaştan hazırladım gardrobuma koydum, bikaç parça eksiğimiz kaldı, onlarıda haftasonu tamamlıcaz inşallah..
Üzerimden büyük bi yük kalktı gerçekten.. Her doğum haberinde ateş alıyoruz çünkü
Bir saate kadar eşim gelicek, sağlık ocağına gidip bi tahlil yaptırıcam, vajide koku olmaya başladı, bazende idrar rengi koyulaşıyo gibi geliyo, enfeksiyon felan varsa önlemimi alayım en azından..

Merhaba arkadaşlar, bende bugun zor kalktım. Bir de garip garip rüyalar. Bilim kurgu filmi gibi rüyalar görüyorum. Not edip senaryo olarak satmaya kalksam satar belki :))
Bende kahvaltıdan sonra bebeğimin hastane çıkışlarından bir kısmını ütüledim. Hastaneye alınacak olanları. Bir 10lu, 2 de 5li hastane cikisi, bir iç zıbın ve bir de 50bedrn tulum koyacağım. Onları ütüledim. Biraz dursun sonra posetleyip çantaya koyarım.
Sanırım bende oğluma ayrı bir canta yapacagım, çünkü küçük bir valize koydum kendi eşyalarımı ve valiz doldu bile :))

ay daha çok var ya bebek doğana kadar kirlenmesin :) ben daha yıkamıyorum erken die

kendiniz için neler koydunuz? ben güzel bi lahusa takımı arıyorum ama bulamadım varmı öneriniz? bide pijamamı olmalı sizce gecelikmi?

al bende de o kadar, ben de çok kötü rüyalar görüyorum, karabasanvari şeyler... Bebekle hiç alakası yok, hamile bile değilim rüyalarımda... Gece kendi başıma tuvalate gidemez hale gelmek üzereyim :) Halbuki dua etmeden uyumam hiç... Nedir acaba sebebi bilen var mı diye yazdım ama cevap veren olmadı.. Zaten biraz gruplaşma var bu topikte

ay daha çok var ya bebek doğana kadar kirlenmesin :) ben daha yıkamıyorum erken die

Merhaba,

Sizinle günümüz aynı :) çok merak ediyorum bebişler ne zaman gelecek diye.. Oğlumdan bir bayram hediyesi almam inşallah diye dua ediyorum. Zamanında sağlıkla dünyaya gelsin hepsi inşallah :)

kendiniz için neler koydunuz? ben güzel bi lahusa takımı arıyorum ama bulamadım varmı öneriniz? bide pijamamı olmalı sizce gecelikmi?

ben dagiden aldım haftasonu. bir alana bir bedava kampanyası vardı. gayet uyguna geldi iki pijamaya 90 tl verdim. ama lohusa pijaması diye satılmıyordu ama önünde düğmesi vardı diye aldım.
hayatımın hiçbir döneminde gecelik giymediğim için tercihimi pijamadan yana kullandım inşallah pişman olmam :)

ben hormonal değişimin çok fazla ve saçma sapan rüyalar görmeye sebep olduğunu okumuştum biyerde,normalmiş yani,bi de yorulmuosan ve sürekli bebeği doğumu düşünüosan farklı şeylere yoğunlaşmaya çalış,kendine bir meşgale bul mutlaka..gündüzleri kendini çok yor gece rahat uyursun

mrb jaseminimmm, o rüyalar bi bitmedi gitti, ben dizi olarak izliyorum artık geceleri
aynen bende ütüleri hallettim, 1 tane 10lu 2 tane de ayrı takım koydum, onların şapkası ve zıbını olmadığından ayrıyetten aldım koydum. dediğin gibi bizim eşyalardan yer kalmıyo bebişe yaa

doğumumuz hemen hemen aynıymış :) takvime göre çok var ama bebişlerin ne zaman geliceği belli olmuyoki cnm. bir de biz kv ile beraberiz şuan, evin işi bitmiyo burda. önümüzdeki bikaç günde salona ve hole laminant yapılcak.. kapının girişine dolap felan yapılcak. o yüzden elim boşaldıkça yapmaya çalışıyorum şimdiden.

offf yaaa benim kaynanada dün süt yapan gıdalardan bahsediyor daha doğurmamışım bile doğurunca ne olucam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…