oooo çok sert sanırım hepimzin içinden geçen ama çok azımızın bu şekılde dile getirebileceği duygular benim için imkansızzzzz
aa benim için de öyle canım :) şunların bir cümlesini söylesem evde kimse kalmaz uzun bi süre de kapım çalmaz heralde heheh
anneme okudum geçen güldü ama suratı değişti kadının, "şimdiki analara laf söylenmez zaten" dedi bi de :)
herkese günaydın kızlar :)
dün çok güzel bi yazı okudum paylaşmak istedim burda da.. ne doğru şeyler aslında, umarım hep anlayışla karşılanırız :)
yazının çıktısını alıp buzdolabına asmaya karar verdim, anlayana diyeceğim:))
anneye okumaya gerek yokta kaynanalara kim okucak bunu var mı cesareti olan
kız aile faciası çıkmasın :)) arkandan kaynar dedikodu kazanları valla fokur fokur :)
herkese günaydın kızlar :)
dün çok güzel bi yazı okudum paylaşmak istedim burda da.. ne doğru şeyler aslında, umarım hep anlayışla karşılanırız :)
yazının çıktısını alıp buzdolabına asmaya karar verdim, anlayana diyeceğim:))
ozaman seni tebrik ediyorum göstermiş olduğun yüksek cesaret örneği bu
Selammm hatunlarrrrrrr...
Nasılsınız, bebişler nasılll ?
Doğum topiğine dün biri daha yazmış ben yeni okudum daha, inşallah bizde sağlıcakla kavuşuruz..
Bugün odama çeki düzen verdim biraz, bebişimin son posta çamaşırlarını makinaya attım, acil lazım olacak kıyafetlerin ütülerini yaptım.. Çantamıda yavaştan hazırladım gardrobuma koydum, bikaç parça eksiğimiz kaldı, onlarıda haftasonu tamamlıcaz inşallah..
Üzerimden büyük bi yük kalktı gerçekten.. Her doğum haberinde ateş alıyoruz çünkü
Bir saate kadar eşim gelicek, sağlık ocağına gidip bi tahlil yaptırıcam, vajide koku olmaya başladı, bazende idrar rengi koyulaşıyo gibi geliyo, enfeksiyon felan varsa önlemimi alayım en azından..
Merhaba arkadaşlar, bende bugun zor kalktım. Bir de garip garip rüyalar. Bilim kurgu filmi gibi rüyalar görüyorum. Not edip senaryo olarak satmaya kalksam satar belki :))
Bende kahvaltıdan sonra bebeğimin hastane çıkışlarından bir kısmını ütüledim. Hastaneye alınacak olanları. Bir 10lu, 2 de 5li hastane cikisi, bir iç zıbın ve bir de 50bedrn tulum koyacağım. Onları ütüledim. Biraz dursun sonra posetleyip çantaya koyarım.
Sanırım bende oğluma ayrı bir canta yapacagım, çünkü küçük bir valize koydum kendi eşyalarımı ve valiz doldu bile :))
Merhaba arkadaşlar, bende bugun zor kalktım. Bir de garip garip rüyalar. Bilim kurgu filmi gibi rüyalar görüyorum. Not edip senaryo olarak satmaya kalksam satar belki :))
Bende kahvaltıdan sonra bebeğimin hastane çıkışlarından bir kısmını ütüledim. Hastaneye alınacak olanları. Bir 10lu, 2 de 5li hastane cikisi, bir iç zıbın ve bir de 50bedrn tulum koyacağım. Onları ütüledim. Biraz dursun sonra posetleyip çantaya koyarım.
Sanırım bende oğluma ayrı bir canta yapacagım, çünkü küçük bir valize koydum kendi eşyalarımı ve valiz doldu bile :))
ay daha çok var ya bebek doğana kadar kirlenmesin :) ben daha yıkamıyorum erken die
kendiniz için neler koydunuz? ben güzel bi lahusa takımı arıyorum ama bulamadım varmı öneriniz? bide pijamamı olmalı sizce gecelikmi?
al bende de o kadar, ben de çok kötü rüyalar görüyorum, karabasanvari şeyler... Bebekle hiç alakası yok, hamile bile değilim rüyalarımda... Gece kendi başıma tuvalate gidemez hale gelmek üzereyim :) Halbuki dua etmeden uyumam hiç... Nedir acaba sebebi bilen var mı diye yazdım ama cevap veren olmadı.. Zaten biraz gruplaşma var bu topikte
mrb jaseminimmm, o rüyalar bi bitmedi gitti, ben dizi olarak izliyorum artık geceleriMerhaba arkadaşlar, bende bugun zor kalktım. Bir de garip garip rüyalar. Bilim kurgu filmi gibi rüyalar görüyorum. Not edip senaryo olarak satmaya kalksam satar belki :))
doğumumuz hemen hemen aynıymış :) takvime göre çok var ama bebişlerin ne zaman geliceği belli olmuyoki cnm. bir de biz kv ile beraberiz şuan, evin işi bitmiyo burda. önümüzdeki bikaç günde salona ve hole laminant yapılcak.. kapının girişine dolap felan yapılcak. o yüzden elim boşaldıkça yapmaya çalışıyorum şimdiden.ay daha çok var ya bebek doğana kadar kirlenmesin :) ben daha yıkamıyorum erken die
ay evet ya :) onlara da kocalar okusun canımşaka bi yana da şu yazılanları içimden kimbiliiirrr kaç kez tekrar etcem bilmiyorum :) biz de bilmiş çok anacığım.. neyseki doğumdan sonra başka bi ile taşınıyorum, buişkence kısa sürcek :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?