2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

gerçekten uygunmuş fiyatı,sabahlık gibi birşeyler varmıydı peki şöle uzunca dizlere kadar pijama üstüne giymeye

kız kadınların olduğu bi toplulukta gruplaşma olmadan olurmu, ben hiç görmedim
şaka tabiki.. valla ben çok geç katıldım aranıza, çok şey paylaşamamış olsamda herkes çok şirin diye düşünüyorum..
bence seninsoruna cevap verilmeme sebebi sayfalar çok hızlı ilerliyo ondandır,gözden kaçmıştır yani :)

selam canım ben dün gec ve sabah kasılmalar ve sancılarla uğraştım şuan daha iyiyim şükür ben de geçen hafta herşeyini hallettim kızımın yıkadım ütüledim yerleştirdim hastane çantalarımızda tamam sadece bi iki detay daha doğrusu süsüm için gerekli seyler kaldı kırmızı tac,makyaj malzemelerim,düzleştiricim falan

Merhaba,

Benim daha biraz vaktim var diye çanta hazırlama, yıkama ütüleme işlerine başlamadım.Tozlanmasın kirlenmesin diye. Çünkü ne nst ye bağlandım ne de çatı muayenesi zamanı geldi. Doktorum doğum yolların kapalı bebek boyu kilosu kan dolaşımı iyi diyip gönderiyor her seferinde...

Benim sizinle asıl paylaşmak istediğim vajinadaki koku. Benim çok akıntım oluyor, kuru tutmakta çok zorlanıyorum ve bazen kokusundan rahatsız oluyorum. Çok nadir de çok az kaşıntım oluyor genelde sabahları ama geçiyor sonra. Şikayetleriniz benzerse ve sonucu benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim, benim bir daha ki doktor kontrolüm 21 Eylül'de, o zamana kadar beklemem gerek sanıyorum... Ben de mi sağlık ocağına gitsem acaba şuan aklıma takıldı... Evimize 1 yıl önce taşındık, kaydımız bile alınmamış burdaki sağlık ocağına, hiç gitmedim o yüzden..

aynen ben de küçük bi çanta ayarlamıştım ama kendiminkileri koyunca kızımınkıler açıkta kaldı ben de bi büyük boya geçtim ne yapayım ama hepsi de gerekli

offf yaaa benim kaynanada dün süt yapan gıdalardan bahsediyor daha doğurmamışım bile doğurunca ne olucam bilmiyorum

zizag hamileyken kaç kilo aldın canım, vermeyi unut, sütün olsun diye içireceği ve yedireceği tatlı gıdalardan alcağın kiloları hesap et ay yok benim kaynana çekiniyo benden ya, ilk gelin biraz problemli, canlarını yakmış bunların anlayacağınız.. sütten ağzı yanan yoğurdu üfler hesabı bana pek bulaşmıyolar, tam tersi ben ısındırmaya çalışıyorum onları.. ama bilmiş tayfa benim taraf.. halalar teyzeler falan.. düşününce bile daral gelio..:)

enfeksiyon olabilir diye düşünüyorum canım istersen bi idrar kültürü yaptır varsa zaten tedaviye baslar doktor öncesinde gitmende fayda var 21 ine daha cok var ya da telefonda danıs zaten doktorun seni yönlendirecektir

Ben de çok geç katıldım. Çok yoğun çalışıyordum ve bir sayfa haber okuyacak kadar bile interneti iş dışında kullanamıyordum. 29 ağustosta işi bıraktım, doğum iznimin başlangıcında. O zamandan beridir sabah kalkar kalkmaz ilk işim bilgisayarı açmak oldu... Benimle aynı şeyleri yaşayan kişilerle sanal da olsa birşeyler paylaşmak gerçekten çok güzel çünkü aynı şeyleri yaşamayanlar halden anlamıyor :)

Mesela 16 haftalık hamile bir arkadaşım var, göbeğin çok kocaman çok şiştin sen diyip duruyor. Sinirlerimi bozuyor, o bile yani... Zamanı gelsin ben ona diyeceğimi biliyorum da, bekliyorum işte...

eğer normal doğum yapacaksan tecrübeli arkadaşlar geceliği öneriyor... hani kalkınca heryerin rahat kapanabilsin... açıklık muayeneleri rahat yapılsın diye..

Canımcım ben daha şimcik geldim geçmişi okumadım bugün, eşim gelicek birazdan diye.. Genellikle bilgisi olmayanlar ses çıkaramıyo ya da gözden kaçırmalar nedeniyle arada kaynıyo.. Benim aynı mesajı 3 kez tekrarladığım bile olmuştur :)

aman dikkat et cnm, bu ara gündem de sancı ve kasılmalar var zaten.. bazen üşütmekle karışıyo ayırt edilmiyo ağrı sancı.. İyi olmana sevindim şükür.. :) benim çantamda eksik olan kısımda onlar biraz daha beklesin onlar diyorum, doğuma gidenler hazırlanıpta gidiyo belki benimde öyle bi fırsatım olur hazırlanırım sonra çantaya atar çıkarım

bende de aynı durum var doktor tahlil yaptı bişli çıkmadı,normaldir olabilir demişti zaten..

kaç kilo aldın? benimde göbeğim devasaa

baya aldım canım verebilirmiyim bilmiyorum hoşafa takmış kafayı eltim yeni doğurdu benimde 1 ay oldu. 1. hoşaf savaşlarından eltim galip çıktı inat etti içmedi kadın tüm planları benim üstümde uygulamaya kalkabilir. dediğin gibi benim annemde bilmiştir annem baskın gelebilir bakalım ne olacakk

Teşekkürler.
Doğru söylüyorsun, ben bir mail atayım doktora sonra da kalkıp şu sağlık ocağına gideyim, belki bir faydası olur...

geçmiş olsun cnm son zamanlar anlaşıldı hepimizin sıkıntılı geçiyor maalesef istersen bir doktora git

aynı problem bendede var sabah idrarım çok koyu günlük pet takıyorum kokuyor hafif arada kaşınmada var ben haftaya slı gidecem doktora ne ne değil bakacaz....benimde bir kaç eksiğim var pazr günü hazır olack şükür ...malum topiğimizin bebekleri erken geliyor

offf yaaa benim kaynanada dün süt yapan gıdalardan bahsediyor daha doğurmamışım bile doğurunca ne olucam bilmiyorum

benimki sütten geçtim bana 18 saat mesafe uzaklıkta tutturdu normal doğum yapdie ben sezeryan istiyorum ...hamile kaldığımı duyar duymaz başladı normal doğum işi inada bindirdim doğurmayacammmm dedim eşime haberde vermeyecem alsınlar bebeği öyle haber verecem başım ağrıyacağına dikişlerim ağrısın

aynı durumdayız 17 sinde gidecem ben doktora haber veririm sanaaa

Oturduğun yerde "gebe" mağazası varsa çok güzel loğusa taçları var renk renk boncuklu falan bir bak derim. Ben aldım klasik fiyonklu kırmızı :) çok beyaz tenliyim bir de doğumun yorgunluğu ile yüzüme renk gelsin diye.. Yoksa çok güzel pembeler maviler kremler vardı içim gitti

mrb cnm, benimde vakit var daha, herşey de yolunda şükür ama evin işleri başlıcak, onlara girişince vakit kalmıcak. zaten çabuk yoruluyorum hepsi bir arada kabus olur..
Benimde aynı sorunum var onun için birazdan tahlil vermeye gidicem sağlık ocağına.. Benim bir de sivilce benzeri bişiler var yanlarda bikaç tane ama sivri ısırığı gibi kaşınıyo.. Enfeksiyon durumu hamişliğin sonlarına doğru artıyormuş, o yüzden öyle bişey varsa önlem alayım diyorum bende.. Benimde bir sonraki kontrolüm ayın 27sinde.. belki bikaç gün önce gidebilirim şikayetlerimden ötürü.. Şimdi sağlık ocağına gideyim, geldikten sonra ilk fırsatta yazarım sonuçları. belki ilaçlı tedavi yerine başka bişeyler önerirler, sende denersin :) ama sağlık ocağına kaydını yaptırsaydın iyi olurdu, doğumdan sonra bebiş kontrolleriyle felan onlar ilgileniyolar..

bu sabah erken uyanmıştım malum yazmıştımda kahvaltı eetim uykusuzluk bastırdı tabi uyuyayım dedim başladı bir mide ekşimesi ama öyle böyle değil ağlamaya başladım evde tekim doğuracam sanki öyle ağlıyorum kalktım ağlaya ağlaya banyo yaptım nne olur ne olmaz dedim doğururum falan birde soda içtim ıslak kafayla yatakta uyuyakalmışım 1 e kadar eşim aramış annem aramış hasta olduğumu biliyolardı kafayı yemişler şimdi çok şükür iyiyim dinlenecem hep bugün

ayy neden karışırlar ki anlamam iyiki yapım aşamasında karışmamış şöyle yapmauyın böyle yapın diye doğuracak olan sensin ona ne oluyor allah aşkına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…