ben dagiden aldım haftasonu. bir alana bir bedava kampanyası vardı. gayet uyguna geldi iki pijamaya 90 tl verdim. ama lohusa pijaması diye satılmıyordu ama önünde düğmesi vardı diye aldım.
hayatımın hiçbir döneminde gecelik giymediğim için tercihimi pijamadan yana kullandım inşallah pişman olmam :)
al bende de o kadar, ben de çok kötü rüyalar görüyorum, karabasanvari şeyler... Bebekle hiç alakası yok, hamile bile değilim rüyalarımda... Gece kendi başıma tuvalate gidemez hale gelmek üzereyim :) Halbuki dua etmeden uyumam hiç... Nedir acaba sebebi bilen var mı diye yazdım ama cevap veren olmadı.. Zaten biraz gruplaşma var bu topikte
Selammm hatunlarrrrrrr...
Nasılsınız, bebişler nasılll ?
Doğum topiğine dün biri daha yazmış ben yeni okudum daha, inşallah bizde sağlıcakla kavuşuruz..
Bugün odama çeki düzen verdim biraz, bebişimin son posta çamaşırlarını makinaya attım, acil lazım olacak kıyafetlerin ütülerini yaptım.. Çantamıda yavaştan hazırladım gardrobuma koydum, bikaç parça eksiğimiz kaldı, onlarıda haftasonu tamamlıcaz inşallah..
Üzerimden büyük bi yük kalktı gerçekten.. Her doğum haberinde ateş alıyoruz çünkü
Bir saate kadar eşim gelicek, sağlık ocağına gidip bi tahlil yaptırıcam, vajide koku olmaya başladı, bazende idrar rengi koyulaşıyo gibi geliyo, enfeksiyon felan varsa önlemimi alayım en azından..
Doğum topiğine dün biri daha yazmış ben yeni okudum daha, inşallah bizde sağlıcakla kavuşuruz..
Bugün odama çeki düzen verdim biraz, bebişimin son posta çamaşırlarını makinaya attım, acil lazım olacak kıyafetlerin ütülerini yaptım.. Çantamıda yavaştan hazırladım gardrobuma koydum, bikaç parça eksiğimiz kaldı, onlarıda haftasonu tamamlıcaz inşallah..
Üzerimden büyük bi yük kalktı gerçekten.. Her doğum haberinde ateş alıyoruz çünkü
Bir saate kadar eşim gelicek, sağlık ocağına gidip bi tahlil yaptırıcam, vajide koku olmaya başladı, bazende idrar rengi koyulaşıyo gibi geliyo, enfeksiyon felan varsa önlemimi alayım en azından..
Merhaba arkadaşlar, bende bugun zor kalktım. Bir de garip garip rüyalar. Bilim kurgu filmi gibi rüyalar görüyorum. Not edip senaryo olarak satmaya kalksam satar belki :))
Bende kahvaltıdan sonra bebeğimin hastane çıkışlarından bir kısmını ütüledim. Hastaneye alınacak olanları. Bir 10lu, 2 de 5li hastane cikisi, bir iç zıbın ve bir de 50bedrn tulum koyacağım. Onları ütüledim. Biraz dursun sonra posetleyip çantaya koyarım.
Sanırım bende oğluma ayrı bir canta yapacagım, çünkü küçük bir valize koydum kendi eşyalarımı ve valiz doldu bile :))
offf yaaa benim kaynanada dün süt yapan gıdalardan bahsediyor daha doğurmamışım bile doğurunca ne olucam bilmiyorum
gerçekten uygunmuş fiyatı,sabahlık gibi birşeyler varmıydı peki şöle uzunca dizlere kadar pijama üstüne giymeye
Merhaba,
Benim daha biraz vaktim var diye çanta hazırlama, yıkama ütüleme işlerine başlamadım.Tozlanmasın kirlenmesin diye. Çünkü ne nst ye bağlandım ne de çatı muayenesi zamanı geldi. Doktorum doğum yolların kapalı bebek boyu kilosu kan dolaşımı iyi diyip gönderiyor her seferinde...
Benim sizinle asıl paylaşmak istediğim vajinadaki koku. Benim çok akıntım oluyor, kuru tutmakta çok zorlanıyorum ve bazen kokusundan rahatsız oluyorum. Çok nadir de çok az kaşıntım oluyor genelde sabahları ama geçiyor sonra. Şikayetleriniz benzerse ve sonucu benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim, benim bir daha ki doktor kontrolüm 21 Eylül'de, o zamana kadar beklemem gerek sanıyorum... Ben de mi sağlık ocağına gitsem acaba şuan aklıma takıldı... Evimize 1 yıl önce taşındık, kaydımız bile alınmamış burdaki sağlık ocağına, hiç gitmedim o yüzden..
kız kadınların olduğu bi toplulukta gruplaşma olmadan olurmu, ben hiç görmedim
şaka tabiki.. valla ben çok geç katıldım aranıza, çok şey paylaşamamış olsamda herkes çok şirin diye düşünüyorum..
bence seninsoruna cevap verilmeme sebebi sayfalar çok hızlı ilerliyo ondandır,gözden kaçmıştır yani :)
ben dagiden aldım haftasonu. bir alana bir bedava kampanyası vardı. gayet uyguna geldi iki pijamaya 90 tl verdim. ama lohusa pijaması diye satılmıyordu ama önünde düğmesi vardı diye aldım.
hayatımın hiçbir döneminde gecelik giymediğim için tercihimi pijamadan yana kullandım inşallah pişman olmam :)
Canımcım ben daha şimcik geldim geçmişi okumadım bugün, eşim gelicek birazdan diye.. Genellikle bilgisi olmayanlar ses çıkaramıyo ya da gözden kaçırmalar nedeniyle arada kaynıyo.. Benim aynı mesajı 3 kez tekrarladığım bile olmuştur :)al bende de o kadar, ben de çok kötü rüyalar görüyorum, karabasanvari şeyler... Bebekle hiç alakası yok, hamile bile değilim rüyalarımda... Gece kendi başıma tuvalate gidemez hale gelmek üzereyim :) Halbuki dua etmeden uyumam hiç... Nedir acaba sebebi bilen var mı diye yazdım ama cevap veren olmadı.. Zaten biraz gruplaşma var bu topikte
aman dikkat et cnm, bu ara gündem de sancı ve kasılmalar var zaten.. bazen üşütmekle karışıyo ayırt edilmiyo ağrı sancı.. İyi olmana sevindim şükür.. :) benim çantamda eksik olan kısımda onlarselam canım ben dün gec ve sabah kasılmalar ve sancılarla uğraştım şuan daha iyiyim şükür ben de geçen hafta herşeyini hallettim kızımın yıkadım ütüledim yerleştirdim hastane çantalarımızda tamam sadece bi iki detay daha doğrusu süsüm için gerekli seyler kaldı kırmızı tac,makyaj malzemelerim,düzleştiricim falan
Merhaba,
Benim daha biraz vaktim var diye çanta hazırlama, yıkama ütüleme işlerine başlamadım.Tozlanmasın kirlenmesin diye. Çünkü ne nst ye bağlandım ne de çatı muayenesi zamanı geldi. Doktorum doğum yolların kapalı bebek boyu kilosu kan dolaşımı iyi diyip gönderiyor her seferinde...
Benim sizinle asıl paylaşmak istediğim vajinadaki koku. Benim çok akıntım oluyor, kuru tutmakta çok zorlanıyorum ve bazen kokusundan rahatsız oluyorum. Çok nadir de çok az kaşıntım oluyor genelde sabahları ama geçiyor sonra. Şikayetleriniz benzerse ve sonucu benimle paylaşabilirseniz çok sevinirim, benim bir daha ki doktor kontrolüm 21 Eylül'de, o zamana kadar beklemem gerek sanıyorum... Ben de mi sağlık ocağına gitsem acaba şuan aklıma takıldı... Evimize 1 yıl önce taşındık, kaydımız bile alınmamış burdaki sağlık ocağına, hiç gitmedim o yüzden..
Ben de çok geç katıldım. Çok yoğun çalışıyordum ve bir sayfa haber okuyacak kadar bile interneti iş dışında kullanamıyordum. 29 ağustosta işi bıraktım, doğum iznimin başlangıcında. O zamandan beridir sabah kalkar kalkmaz ilk işim bilgisayarı açmak oldu... Benimle aynı şeyleri yaşayan kişilerle sanal da olsa birşeyler paylaşmak gerçekten çok güzel çünkü aynı şeyleri yaşamayanlar halden anlamıyor :)
Mesela 16 haftalık hamile bir arkadaşım var, göbeğin çok kocaman çok şiştin sen diyip duruyor. Sinirlerimi bozuyor, o bile yani... Zamanı gelsin ben ona diyeceğimi biliyorum da, bekliyorum işte...
zizag hamileyken kaç kilo aldın canım, vermeyi unut, sütün olsun diye içireceği ve yedireceği tatlı gıdalardan alcağın kiloları hesap etay yok benim kaynana çekiniyo benden ya, ilk gelin biraz problemli, canlarını yakmış bunların anlayacağınız.. sütten ağzı yanan yoğurdu üfler hesabı bana pek bulaşmıyolar, tam tersi ben ısındırmaya çalışıyorum onları.. ama bilmiş tayfa benim taraf.. halalar teyzeler falan.. düşününce bile daral gelio..:)
enfeksiyon olabilir diye düşünüyorum canım istersen bi idrar kültürü yaptır varsa zaten tedaviye baslar doktor öncesinde gitmende fayda var 21 ine daha cok var ya da telefonda danıs zaten doktorun seni yönlendirecektir
geçmiş olsun cnm son zamanlar anlaşıldı hepimizin sıkıntılı geçiyor maalesef istersen bir doktora gitkızlar dün aksam tüm gece sancı cektim uyuyamadım bugün de bu halde işe geldim sabah iyiydim ama yine başladı sancım kasılıyo,karnım taş gibi oluyo cok ağrım var ne yapsam doktora gitsem mi yoksa normal mi bilemedim ne dersiniz eşimi de telaşlandırmak istemiyorum ama pek ii hissetmiyorum ben
offf yaaa benim kaynanada dün süt yapan gıdalardan bahsediyor daha doğurmamışım bile doğurunca ne olucam bilmiyorum
Merhaba,
selam canım ben dün gec ve sabah kasılmalar ve sancılarla uğraştım şuan daha iyiyim şükür ben de geçen hafta herşeyini hallettim kızımın yıkadım ütüledim yerleştirdim hastane çantalarımızda tamam sadece bi iki detay daha doğrusu süsüm için gerekli seyler kaldı kırmızı tac,makyaj malzemelerim,düzleştiricim falan
Merhaba,
geçmiş olsun cnm son zamanlar anlaşıldı hepimizin sıkıntılı geçiyor maalesef istersen bir doktora git
aynı problem bendede var sabah idrarım çok koyu günlük pet takıyorum kokuyor hafif arada kaşınmada var ben haftaya slı gidecem doktora ne ne değil bakacaz....benimde bir kaç eksiğim var pazr günü hazır olack şükür ...malum topiğimizin bebekleri erken geliyor
benimki sütten geçtim bana 18 saat mesafe uzaklıkta tutturdu normal doğum yapdie ben sezeryan istiyorum ...hamile kaldığımı duyar duymaz başladı normal doğum işi inada bindirdim doğurmayacammmm dedim eşime haberde vermeyecem alsınlar bebeği öyle haber verecem başım ağrıyacağına dikişlerim ağrısın
aynı durumdayız 17 sinde gidecem ben doktora haber veririm sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?