2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

ya ankara dayım ama hiç daha denk gelmedi doğum iznine ayrılınca o alışvariş merkezi sen diğeri benim bi sürmek istiyorum kızım annesine izin verirse

canım n ben de cok zor bi gece sonrası işe geldim ve korktum da ama sua iyiyim valla bana da erken gelecek bu kız gibi geliyo her gören asağı inmiş bu kız erken gelir diyolar:18::18::18:

mutlaka git sağlık ocağına bende de oldu mantar enfeksiyonu o ve bir türlü geçmemişti de doktor fitil verdi o iyi geldi çok şükür seninde geçer inşallah geçmiş olsun
hormonlarda canım bende öyle rüyalar görüyorum hatta 2 gün önce eve biri giriyordu kapıyı açıp sanki rüya değil de gerçekti sonra uyandım lavobaya gideyim dedim biraz tırstım bir de baktım elektiriklerde gitmiş üstüne geri yatayım dedim ama mümkün değil çok sıkışmıştım az daha kocamı uyandıracaktım da telefonun ışığıyla idare ettim
kahvaltı yapıp uzandığın için miden daha çok ekşimiş canım beklemen lazımdı
bu sıralar hepimizde var sanırım bu sancılar 2 gündür bende ya sancıdan ya da bel ağrısından yatamıyorum doğurmaktan korkar oldum çünkü daha pazar günü alışverişimizi tamamlicaz yıkanacaklar da o zaman yıkanacak şimdi doğsa ne yaparım

eskiden olan sezaryenle şimdiki bir değilki şimdi normal doğum gibi iyileşme süresi bu kadınlarda takmış sezaryene yani o da dikişli o da ne farkı var ki artık günümüzde

Ben de bir arkadaşın kurbanı oldum okulda seminer döneminde başıma geldi sevdiğim bir öğretmen arkadaşımdı ama taa ki o sevimsiz cümleyi kurana kadar ' aaaa hocam ayaklarınız çok şişmiiiş ' gözlerini de kocaman açınca ayaklarımda dolanan bir fare var zannettim önce tabii benim gibi herkes ayaklarıma baktı ben de çok utandım , kötü oluyor ya kimse yaşamayınca anlamıyor seni düşünceli insanlara denk getirsin biz hamişleri Allah inşallah ama arada böyleleri çıkıyor, geçen hafta da annemin bir sözüne çok alındım bir hafta boyunca ağladım daha yeni atlattım en yakınından olumsuz sözler duymak çok yaralayıcı oluyor

ölürler anam demezlerrrrrr ben de 59 ile hamile kaldım suan 66 kıloyum daha ne olsun dimi yani benle de sosyete hamile diye dalga geçiyolar ağızları durmaz anam bu milletin onun için takma sallllaaaaaa

Biz de geldik minnak oğlumla..
hoşgeldinizz efendim

ayy tamam savunduğu şey güzel normal doğum adı üstünde normal olan ama ısrar etmek niye o çok saçma doğuracak olsan sende istersin zaten

canım doktorun bilir ne zaman çağırıcağını sen daha önce olumsuz bir durum yaşadığın için evhamdan sana geç gibi geliyor ama benim de kontrollerim seninki gibi

herhalde onlar içeri doğru büyüttüler veya içeri doğru büyüteceklerini sanıyorlar, ne diyim. Hele ki doğum yapmış, bu işi başından geçirmiş insanlara çok kızıyorum ben sanki her söylenilenin kafaya takıldığını bilmiyorlar...

ay
dün ben bu yüzden okulun rehber öğretmeniyle tartışacaktım...

ne dedi kız annen merak ettim buna benzer birşey söyledi herhalde anne de böyle yaparsa vay halimize
ölürler anam demezlerrrrrr ben de 59 ile hamile kaldım suan 66 kıloyum daha ne olsun dimi yani benle de sosyete hamile diye dalga geçiyolar ağızları durmaz anam bu milletin onun için takma sallllaaaaaa

ne güzel sen de benim gibi az almışsın ben de 8 kilo aldım toplamda 10 ya da 11le kapatırım inşallah

Merhaba hoşgeldin, öncelikle Allah kurtarsın zor bir hamilelik olmuş, inşallah sağlıcakla kucağına alırsın hayırlısıyla kızını...
ben de 2 haftada bir gidiyorum hala ama son 3 haftaya girdik artık belki haftalık çağırır pazartesi günü gideceğim dr.a en son iki hfta önce gitmiştim bazı dr.lar daha sık çağırıyor benim de dikkatimi çekti ama herhalde dr.dan dr.a değişen bir durum

sanki en geç 5 dakikaya adet olacakmışım gibi kızlar bugünler bu çıktı başıma bir de hergün yeni bir icat

aynııı durumdayım 64 ile başladım 78 kiloyum,bi de benimki oğlan,füze gibi aynı göbek :) çatlak da başladı,krem sürmeye çok üşeniyorum

sakın üşenme yakında kaşınmaya başlar ve dayanamaz kaşırsan fay hattı gibi nerelere çıktığına inanamazsın. Gece yatarsın hiçbir şey yok sabah kalkarsın harita gibi olmuş. Ben mustelanın kremini ve yağını kullandım hiç memnun kalmadım. Bella B nin tummy butter kullanıyorum koyu kıvamlı genelde nemli kalıyor kıyafetleri çok batırmıyor ama bitmek üzere şimdi de palmer's in kakao yağını alıcam ama doğum sonrası çatlak iyileştirici olanından. Doğuma ne kaldı şunun şurasında önleyici kullandım da ne oldu sanki. Geçenlerde bir eczacı çatlaklar oluşumundan itibaren ilk yıl içinde tedavi edilirse geçer dedi yada belirginliği azalır dedi aklınızda olsun kızlar !!!

yaaa birde öğretmen olacak bunlar bunlar gibi patavatszlar atanıyor bir ben kaldım atatmnamayan bu sene de kaldım atanamadım bunların yerine sezinle beni atasınlar

öğretmen olmasını geçtim canım birde rehberlikçi güya psikolojik danışman olacak...

ay hiç rahat edemiyorum napıcam bilmiyorum daha 3.5 haftam var çalışacağım ne olacak halim bilemedim
sen napıyon kuzummm

bende eylül 28ine kadar götürebilir miyim onu düşünüyorum kuzu...napayım bende velilerle uğraşıyorum...ay sanki keyfi ayrılıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…