Oturduğun yerde "gebe" mağazası varsa çok güzel loğusa taçları var renk renk boncuklu falan bir bak derim. Ben aldım klasik fiyonklu kırmızı :) çok beyaz tenliyim bir de doğumun yorgunluğu ile yüzüme renk gelsin diye.. Yoksa çok güzel pembeler maviler kremler vardı içim gitti
biraz geç oldu kızlar ama dün gece benimde felekat derecede ağrım oldu sabaha kadar uyuyamadım sonraada uyandım geldim işe herzamanki gibi uykusuzum bide artık geceleri gerçekten uyumakta zorlanıorum çok ağrılarım oluo ve de korkmaya başladım gerçi karnım haala yukarıda ama ne bileyim işte bide böle erken erken doğruranları görünce korkuorum
mutlaka git sağlık ocağına bende de oldu mantar enfeksiyonu o ve bir türlü geçmemişti de doktor fitil verdi o iyi geldi çok şükür seninde geçer inşallah geçmiş olsunSelammm hatunlarrrrrrr...
Nasılsınız, bebişler nasılll ?
Doğum topiğine dün biri daha yazmış ben yeni okudum daha, inşallah bizde sağlıcakla kavuşuruz..
Bugün odama çeki düzen verdim biraz, bebişimin son posta çamaşırlarını makinaya attım, acil lazım olacak kıyafetlerin ütülerini yaptım.. Çantamıda yavaştan hazırladım gardrobuma koydum, bikaç parça eksiğimiz kaldı, onlarıda haftasonu tamamlıcaz inşallah..
Üzerimden büyük bi yük kalktı gerçekten.. Her doğum haberinde ateş alıyoruz çünkü
Bir saate kadar eşim gelicek, sağlık ocağına gidip bi tahlil yaptırıcam, vajide koku olmaya başladı, bazende idrar rengi koyulaşıyo gibi geliyo, enfeksiyon felan varsa önlemimi alayım en azından..
hormonlarda canım bende öyle rüyalar görüyorum hatta 2 gün önce eve biri giriyordu kapıyı açıp sanki rüya değil de gerçekti sonra uyandım lavobaya gideyim dedim biraz tırstım bir de baktım elektiriklerde gitmiş üstüne geri yatayım dedim ama mümkün değil çok sıkışmıştım az daha kocamı uyandıracaktım da telefonun ışığıyla idare ettimal bende de o kadar, ben de çok kötü rüyalar görüyorum, karabasanvari şeyler... Bebekle hiç alakası yok, hamile bile değilim rüyalarımda... Gece kendi başıma tuvalate gidemez hale gelmek üzereyim :) Halbuki dua etmeden uyumam hiç... Nedir acaba sebebi bilen var mı diye yazdım ama cevap veren olmadı.. Zaten biraz gruplaşma var bu topikte
kahvaltı yapıp uzandığın için miden daha çok ekşimiş canım beklemen lazımdıbu sabah erken uyanmıştım malum yazmıştımda kahvaltı eetim uykusuzluk bastırdı tabi uyuyayım dedim başladı bir mide ekşimesi ama öyle böyle değil ağlamaya başladım evde tekim doğuracam sanki öyle ağlıyorum kalktım ağlaya ağlaya banyo yaptım nne olur ne olmaz dedim doğururum falan birde soda içtim ıslak kafayla yatakta uyuyakalmışım 1 e kadar eşim aramış annem aramış hasta olduğumu biliyolardı kafayı yemişler şimdi çok şükür iyiyim dinlenecem hep bugün
bu sıralar hepimizde var sanırım bu sancılar 2 gündür bende ya sancıdan ya da bel ağrısından yatamıyorum doğurmaktan korkar oldum çünkü daha pazar günü alışverişimizi tamamlicaz yıkanacaklar da o zaman yıkanacak şimdi doğsa ne yaparımbiraz geç oldu kızlar ama dün gece benimde felekat derecede ağrım oldu sabaha kadar uyuyamadım sonraada uyandım geldim işe herzamanki gibi uykusuzum bide artık geceleri gerçekten uyumakta zorlanıorum çok ağrılarım oluo ve de korkmaya başladım gerçi karnım haala yukarıda ama ne bileyim işte bide böle erken erken doğruranları görünce korkuorum
annemi bile arayıp tembihliyor dünürüm bak ben yetişemem sezeryan ister sakın yaptırma dior hepimizi strese soktubide kendide sezeryan yapmış benim annemde sezaryan görümcemde sezaryan kendileri doğuramamış normal bana doğutturacaklar haspalar bende gizli yapcam
geçende aynısını bana bi komşu yaptı nasıl sinirlendim anlatamam... ki ben sadece 9 kilo aldım, ne şişme var vücudumda ne bişey.. saadece göbek.. el insaf 7,5 aylık hamileym "ay sen ne kadar şişmişsin" denirmi ya.. bi de yukardan yukardan.. kaldıki şişmiş de olabilirdim.. hamileyiz arkadaş, ne diye moral bozuyosunki.. kilo yakışmış de ölürmüsün :)
geçende aynısını bana bi komşu yaptı nasıl sinirlendim anlatamam... ki ben sadece 9 kilo aldım, ne şişme var vücudumda ne bişey.. saadece göbek.. el insaf 7,5 aylık hamileym "ay sen ne kadar şişmişsin" denirmi ya.. bi de yukardan yukardan.. kaldıki şişmiş de olabilirdim.. hamileyiz arkadaş, ne diye moral bozuyosunki.. kilo yakışmış de ölürmüsün :)
hoşgeldinizz efendimBiz de geldik minnak oğlumla..
annemi bile arayıp tembihliyor dünürüm bak ben yetişemem sezeryan ister sakın yaptırma dior hepimizi strese soktubide kendide sezeryan yapmış benim annemde sezaryan görümcemde sezaryan kendileri doğuramamış normal bana doğutturacaklar haspalar bende gizli yapcam
Merhaba arkadaşlar
ben- rahim ağzı yetmezliğpiyüzünden erken doğum yapanlar- topiğindeydim aylardır.
Daha önce 6 aylık erken doğumla ikizlerimi kaybetmiştim.. şu an rahim ağzında dikiş,iğne ilaçlar
ve yatarak allahın izniyle 36. Haftama geldim..
Kafama takılan birşey var.. Enson 4 eylülde doktordaydım. Yani 35. Haftamda.. Birdahaki kontrolümü 20 gün s
sonrasına verdi. çok geç değilmiii..acaba sizler bu haftadan sonra kaç günde bir gittiniz acaba????
Bebeğim kız ve zaten çok hareketli bir bebek değil... çok korkuyorum.. Sanki zaman geçmiyor artık
hoşbulduk canım benim oğluşumda canı sıkılıyorduhoşgeldinizzzz oğluma arkadaş geldi
aygeçende aynısını bana bi komşu yaptı nasıl sinirlendim anlatamam... ki ben sadece 9 kilo aldım, ne şişme var vücudumda ne bişey.. saadece göbek.. el insaf 7,5 aylık hamileym "ay sen ne kadar şişmişsin" denirmi ya.. bi de yukardan yukardan.. kaldıki şişmiş de olabilirdim.. hamileyiz arkadaş, ne diye moral bozuyosunki.. kilo yakışmış de ölürmüsün :)
ne dedi kız annen merak ettim buna benzer birşey söyledi herhalde anne de böyle yaparsa vay halimizeBen de bir arkadaşın kurbanı oldum okulda seminer döneminde başıma geldi sevdiğim bir öğretmen arkadaşımdı ama taa ki o sevimsiz cümleyi kurana kadar ' aaaa hocam ayaklarınız çok şişmiiiş ' gözlerini de kocaman açınca ayaklarımda dolanan bir fare var zannettim önce tabii benim gibi herkes ayaklarıma baktı ben de çok utandım , kötü oluyor ya kimse yaşamayınca anlamıyor seni düşünceli insanlara denk getirsin biz hamişleri Allah inşallah ama arada böyleleri çıkıyor, geçen hafta da annemin bir sözüne çok alındım bir hafta boyunca ağladım daha yeni atlattım en yakınından olumsuz sözler duymak çok yaralayıcı oluyor
ölürler anam demezlerrrrrr ben de 59 ile hamile kaldım suan 66 kıloyum daha ne olsun dimi yani benle de sosyete hamile diye dalga geçiyolar ağızları durmaz anam bu milletin onun için takma sallllaaaaaa
hoşgeldinizz efendim
Merhaba arkadaşlar
ben- rahim ağzı yetmezliğpiyüzünden erken doğum yapanlar- topiğindeydim aylardır.
Daha önce 6 aylık erken doğumla ikizlerimi kaybetmiştim.. şu an rahim ağzında dikiş,iğne ilaçlar
ve yatarak allahın izniyle 36. Haftama geldim..
Kafama takılan birşey var.. Enson 4 eylülde doktordaydım. Yani 35. Haftamda.. Birdahaki kontrolümü 20 gün s
sonrasına verdi. çok geç değilmiii..acaba sizler bu haftadan sonra kaç günde bir gittiniz acaba????
Bebeğim kız ve zaten çok hareketli bir bebek değil... çok korkuyorum.. Sanki zaman geçmiyor artık
ay
dün ben bu yüzden okulun rehber öğretmeniyle tartışacaktım...
aynııı durumdayım 64 ile başladım 78 kiloyum,bi de benimki oğlan,füze gibi aynı göbek :) çatlak da başladı,krem sürmeye çok üşeniyorum
hoşbulduk kuzu napıyonuz bakim kaçak...
sanki en geç 5 dakikaya adet olacakmışım gibi kızlar bugünler bu çıktı başıma bir de hergün yeni bir icat
yaaa birde öğretmen olacak bunlar bunlar gibi patavatszlar atanıyor bir ben kaldım atatmnamayan bu sene de kaldım atanamadım bunların yerine sezinle beni atasınlar
ay hiç rahat edemiyorum napıcam bilmiyorum daha 3.5 haftam var çalışacağım ne olacak halim bilemedim
sen napıyon kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?