2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
slm kızlar nasılsınız bebişlerınız nasıl ben yarın ıkılı test yaptırmaya gıdecem hastaneye yaptıran varmı aranızda ıkılı test nasıl cıktı sonuclarınız bakalım

Günaydın, aşırı kusmalarım ve 1 haftadır su içememem üzerine doktorum bugün birkaç test istedi, sonuca göre hastanede kalabilirim birkaç gün.. artık midem yumruk yemişim gibi acıyor ve tansiyonum 6-3 lerde.. hepinize sağlıklı birkaç gün diliyorum..

benim kızım 13 kg ister istemez kucağıma alıyorum doktorum birşey olmaz kucağına alabilirsin dedi sen ağırlıkmı kaldırdın?
yok cnm ağırlık kaldırmadım... arada markete gidiyorum da.. su almak için.. en fazla 3 kg falan....
ama sen 13 kg. kaldırıyosan 3 kg. bişey değilmiş....

Gülücük selam hoşgeldin.

selam cnm.....
nasılsın?

slm kızlar nasılsınız bebişlerınız nasıl ben yarın ıkılı test yaptırmaya gıdecem hastaneye yaptıran varmı aranızda ıkılı test nasıl cıktı sonuclarınız bakalım

iyiyiz biz şükür sen nasılsın bakalım ? ben henüz yaptırmadım haftam gelmedi daha ama sen inşallah hayırlı haberlerle dönersin

cnm bulantın varmı ? geçen gün başım ağrıyodu ertesi sabah kalktım çok bulantım yoktu peynir ekmek yedim bastırdım bulantıyı ogün hiç kusmadım ama baş ağrısı şiddetlenmeye başladı sonraki sabah kalktığımda başım kopacak gibi ağrıyodu normalde uyuyunca geçmesi gerek diyodum sonra sabah bulantısı ve kusmadan sonra tık diye gitti o midedeki safra bile baş ağrısı yapıyo bulantı varsa kusmayı dene zaten yazılanlardan da okumuşşsundur arkadaşlarda hep diyo kustuktan sonra rahatladım sanki diye eğer öle geçmiyorsa parol alabilirsin onun bi sakıncası yok

yok cnm ağırlık kaldırmadım... arada markete gidiyorum da.. su almak için.. en fazla 3 kg falan....
ama sen 13 kg. kaldırıyosan 3 kg. bişey değilmiş....
ben kızımda yok iş yaptım hopladım zıpladım birşey oldumuki diye çok pimpirikliydim arkadaşım hamileyken voleybol oynuyordu temizlik yaparken koltuklarını çekiyordu falan çok rahattı bende artık ilk hamileliğime göre daha rahatım o kadar kasmıyorum kendimi

aynen cnm sakınan göze çöp batar..
biz elimizden geleni yapalım da bebişler Allah a emanet...

şükür canm iyiyiz ben de bebişim de .. işyerinde uyukluyorum valla...
sen de ne var ne yok geçti mi rahatsızlığın?

2 gündür bende yemek yiyebiliyorum ve cıkarmıyorum ogün ozonla buzdolabı sildim sanırımo etkiledi aksama kada yeşil istifar ettim bebeğime inş. bişiy olmaz allahım cok korktm.

selam teyzoşlar :)) kızlar cmrtsi günü bebişimin kalp atışını gördüm çok şükür pıtpıtpıt atıyordu ay içim dışıma çıktı ağlamaktan bu hormonlar nası bişimiş öle yahu :)) Allaha çok şükür bir sorunumuz sıkıtımız yok çok şükür , hala bebeğinin kalp atışını duyamıyan varsa sıkışık gittin arkadaşlar çok faydası varmış :)

Kizlar sabah baska bir doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duyduk gelişimi guzel dedi 9+4 gunluk.ama kesenin altında küçük bir kan birikintisi oldugunu söyledi onemli degil vücut kendi kendine absorbe edebilir de az bir kanamayla gelebilir de korkma dedi.progestan diye bı ilaç verdi kendini yorma dedi.ama tabi bizim icimiz bulandı bı kere aksam kendi doktoruma gidicem o da iç derse icicem insallah bir sorun yoktur cok korkuyorum(((

domestos bulaşık deterjanı war ya

hımmm anladım cnm... bişey olacağını sanmıyorum... ben sürekli domestosla temzlik yaparım...
fazla solumamak lazım tabi...
kustuysan dokunduysa da bişey olmaz... böyle durumlarda kumak iyidir..
sıkma canını bişey olmaz... Allah a emanet kuzucklar..

hımmm anladım cnm... bişey olacağını sanmıyorum... ben sürekli domestosla temzlik yaparım...
fazla solumamak lazım tabi...
kustuysan dokunduysa da bişey olmazAllah a emanet kuzucklar..

inş. cnm ewet allaha emanet korkmamak elde deil cnm insan düşünüo elbet

canım progestanın bi zararı yok gebelik hormonunun devamlılığını sağlıyo korkmadan içebilirsin hamile olduğumu öğrendiğim günden beri içiyorum ben ilk önce günde 2 idi şimdi sadece akşamları yatarken..tedbir amaçlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…