kızlar benim aklıma bişey takıldı..
hamilelikte en fazla kaç kg. ağırlık kaldırabiliriz. dr. bişey dedi mi size?
yok cnm ağırlık kaldırmadım... arada markete gidiyorum da.. su almak için.. en fazla 3 kg falan....benim kızım 13 kg ister istemez kucağıma alıyorum doktorum birşey olmaz kucağına alabilirsin dedi sen ağırlıkmı kaldırdın?
Gülücük selam hoşgeldin.
kızlar benim aklıma bişey takıldı..
hamilelikte en fazla kaç kg. ağırlık kaldırabiliriz. dr. bişey dedi mi size?
slm kızlar nasılsınız bebişlerınız nasıl ben yarın ıkılı test yaptırmaya gıdecem hastaneye yaptıran varmı aranızda ıkılı test nasıl cıktı sonuclarınız bakalım
yok cnm ağırlık kaldırmadım... arada markete gidiyorum da.. su almak için.. en fazla 3 kg falan....
ama sen 13 kg. kaldırıyosan 3 kg. bişey değilmiş....
selam cnm.....
nasılsın?
Günaydın kızlar, dün eve gittiğimde baş ağrım başladı, hap da yutmadım, gece 10 da yattım, sabah iyi gelmişti. Az önce okula gelirken yine aynı yerden ağrımaya başladı. Nasıl durucam okulda tüm gün bilmiyorum. Hap yutmadan iş yerinde ne yapılabilir ağrının geçmesi için?
ben kızımda yok iş yaptım hopladım zıpladım birşey oldumuki diye çok pimpirikliydim arkadaşım hamileyken voleybol oynuyordu temizlik yaparken koltuklarını çekiyordu falan çok rahattı bende artık ilk hamileliğime göre daha rahatım o kadar kasmıyorum kendimiyok cnm ağırlık kaldırmadım... arada markete gidiyorum da.. su almak için.. en fazla 3 kg falan....
ama sen 13 kg. kaldırıyosan 3 kg. bişey değilmiş....
iyiyim canım sen nasılsın? Keyfin nasıl?
ben kızımda yok iş yaptım hopladım zıpladım birşey oldumuki diye çok pimpirikliydim arkadaşım hamileyken voleybol oynuyordu temizlik yaparken koltuklarını çekiyordu falan çok rahattı bende artık ilk hamileliğime göre daha rahatım o kadar kasmıyorum kendimi
şükür canm iyiyiz ben de bebişim de .. işyerinde uyukluyorum valla...
sen de ne var ne yok geçti mi rahatsızlığın?
2 gündür bende yemek yiyebiliyorum ve cıkarmıyorum ogün ozonla buzdolabı sildim sanırımo etkiledi aksama kada yeşil istifar ettim bebeğime inş. bişiy olmaz allahım cok korktm.
ozon nedir cnm?
iyiyiz biz şükür sen nasılsın bakalım ? ben henüz yaptırmadım haftam gelmedi daha ama sen inşallah hayırlı haberlerle dönersin
domestos bulaşık deterjanı war ya
hımmm anladım cnm... bişey olacağını sanmıyorum... ben sürekli domestosla temzlik yaparım...
fazla solumamak lazım tabi...
kustuysan dokunduysa da bişey olmazAllah a emanet kuzucklar..
Kizlar sabah baska bir doktora gittim bebeğimin kalp atışlarını duyduk gelişimi guzel dedi 9+4 gunluk.ama kesenin altında küçük bir kan birikintisi oldugunu söyledi onemli degil vücut kendi kendine absorbe edebilir de az bir kanamayla gelebilir de korkma dedi.progestan diye bı ilaç verdi kendini yorma dedi.ama tabi bizim icimiz bulandı bı kere aksam kendi doktoruma gidicem o da iç derse icicem insallah bir sorun yoktur cok korkuyorum(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?