2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Bu sabah kusarak açtım gözümü... 7+3te ilk hamileliğimin ilk kusması gerçekleşti... Rahatladığımı hissettim kustuktan sonra...

Bu arada busemk üzüldüm senin için... hayırlısı olsun... ama kalbi durmuşsa zaten yapılacak bir şey yok ki ne yapacağımı bilemedim şimdi ben henüz hiçbir leke yok... belki de idrara uzun süre çıkmadığım için oldu çünkü kan bile diyemedim tam olarak...

Bugün doktoru arayacağım tekrar olursa da kesinlikle giderim hemen...

gunaydin kizlar gecmisi pek okuyamadim ama bebeklerini kaybedenlere Allahtan sabir diliyorum herseyde vardir bir hayir,
bana gelince ben cok kotuyum mutsuzum hayat enerjim bitti sanki dünden beri sadece yedigim bir elma ile duruy0rum ssbah iki yudum su ictim onu da cikardim ardindan yine su ictim yine bulaniyo istahsizlik hat safhada açliktan bas agrim dinmiyo bi yandan da korkuyorum bisey yiyp icemiyorum bebegime bisey olur mu diye cok yoruldum ((

Günaydın kızlar, dün eve gittiğimde baş ağrım başladı, hap da yutmadım, gece 10 da yattım, sabah iyi gelmişti. Az önce okula gelirken yine aynı yerden ağrımaya başladı. Nasıl durucam okulda tüm gün bilmiyorum. Hap yutmadan iş yerinde ne yapılabilir ağrının geçmesi için?

günaydın yılın en güzel anneleri benim bugun sabah daha uyanır uyanmaz belim ağrımaya başladı , ve midem bulandı tostumu yerken , walla hergün bir huy değişio yeni huy oluşuo , bu hamilelik enterasanlaşıo hergün

günaydın canım geçmiş olsun niye hap almıyorsun hamilelikte kullanılan ağrı kesiciler var biliyorsundur onlardan kullansana

yavrumu kaybettiimmm...kalbi durmus bugun kurtaj olmam gerekiyormus bana dua edin....allahım sizin bebislerinizi saglıkla kucagınıza almanıza nasip etsin insaalllaaahhhh...cookkkk uzgunummmmm

Allah sabır versin sizlere tekrar hamile kalmayı nasip etsin inşallah

yavrumu kaybettiimmm...kalbi durmus bugun kurtaj olmam gerekiyormus bana dua edin....allahım sizin bebislerinizi saglıkla kucagınıza almanıza nasip etsin insaalllaaahhhh...cookkkk uzgunummmmm

Canım Allah sabır versin. İnşallah dilediğin zaman da aramıza yeniden dönersin. Sözün bittiği yer

Günaydın canım Allah kolaylık versin. Bende bu hamilelik sebebiyle baş ağrısını yoğun yaşayanlardanım maalesef işte bunun için yapabileceğin hiç birşey yok. Sadece uykuya ihtiyacımız var. Arkadaşın bi tanesi sana cevap olarak ağrı kesici iç diye yazmış ama ben ne kadar kötü olursam olayım ağrı kesici içmiyorum açıkçası tavsiyede etmiyorum. Elinden geldiğince dayanmaya çalış çok zor bende yaşıyorum ama yapacak bişeyimiz yok maalesef.

bana önceki hamileliğimde doktorum 4 saatte bir içebilirsin demişti 4 saatte bir içmiyorum ama çok ağrıdığı zaman alıyorum zararı olacağınıda düşünmüyorum herkesin kendi tercihi tabiki..

Allah' ım sana da eşinede sabır versin. inşallah sende sağlıklı bir şekilde hastaneden çıkarsın ve istediğin zaman tekrar hamile kalırsın. Allah her daim yar ve yardımcın olsun....

günaydın canım geçmiş olsun niye hap almıyorsun hamilelikte kullanılan ağrı kesiciler var biliyorsundur onlardan kullansana
Canım doktor hap alma dedi olabildiğince, dayanmaya çalışıyorum, akşam uyku iyi gelmişti, şimdi de biraz iyi gibi oldum çok şükür.

Evet kullanmak istemiyorum hapları. Zaten şu an çantamda olmadığı için öyle bi şansım yok. Ben de kendi kendimi okudum aklıma ne dua geldiyse, biraz iyiyim çok şükür. Kötü olursam izin alıp gideyim diye düşündüm

geçmiş olsun canım benimde son bir haftadır sürekli başım ağrıyo... iş arkadaşlarımda az su içtiğinden dolayı ağrıyo olabilir dediler. zaten elimden geldiğince içmeye çalışıyorum... ama şimdi daha çok içiyorum. bakalım geçecek mi:)

bana önceki hamileliğimde doktorum 4 saatte bir içebilirsin demişti 4 saatte bir içmiyorum ama çok ağrıdığı zaman alıyorum zararı olacağınıda düşünmüyorum herkesin kendi tercihi tabiki..

Doktorlar parol u veriyorlar ama yine de şunu söylüyorlar dayanamayacak kadar ağrı olduğunda kullan içmemeye çalış diyorlar. Benimde doktorum söyledi ama kimyasal olduğu için ben çekiniyorum açıkçası kullanmaya dediğin gibi sonuçta herkesin kendi tercihi.

çok üzüldüm gerçekten Rabbim yardımcın olsun inşallah en yakın zamanda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

kızlar benim aklıma bişey takıldı..
hamilelikte en fazla kaç kg. ağırlık kaldırabiliriz. dr. bişey dedi mi size?

En güzeli eğer izin alıp gidebilirsen yatıp uyumak o çok iyi geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…