günaydın iyi mesailer..
yavrumu kaybettiimmm...kalbi durmus bugun kurtaj olmam gerekiyormus bana dua edin....allahım sizin bebislerinizi saglıkla kucagınıza almanıza nasip etsin insaalllaaahhhh...cookkkk uzgunummmmm
Günaydın kızlar, dün eve gittiğimde baş ağrım başladı, hap da yutmadım, gece 10 da yattım, sabah iyi gelmişti. Az önce okula gelirken yine aynı yerden ağrımaya başladı. Nasıl durucam okulda tüm gün bilmiyorum. Hap yutmadan iş yerinde ne yapılabilir ağrının geçmesi için?
yavrumu kaybettiimmm...kalbi durmus bugun kurtaj olmam gerekiyormus bana dua edin....allahım sizin bebislerinizi saglıkla kucagınıza almanıza nasip etsin insaalllaaahhhh...cookkkk uzgunummmmm
Günaydın kızlar, dün eve gittiğimde baş ağrım başladı, hap da yutmadım, gece 10 da yattım, sabah iyi gelmişti. Az önce okula gelirken yine aynı yerden ağrımaya başladı. Nasıl durucam okulda tüm gün bilmiyorum. Hap yutmadan iş yerinde ne yapılabilir ağrının geçmesi için?
Günaydın canım Allah kolaylık versin. Bende bu hamilelik sebebiyle baş ağrısını yoğun yaşayanlardanım maalesef işte bunun için yapabileceğin hiç birşey yok. Sadece uykuya ihtiyacımız var. Arkadaşın bi tanesi sana cevap olarak ağrı kesici iç diye yazmış ama ben ne kadar kötü olursam olayım ağrı kesici içmiyorum açıkçası tavsiyede etmiyorum. Elinden geldiğince dayanmaya çalış çok zor bende yaşıyorum ama yapacak bişeyimiz yok maalesef.
Canım doktor hap alma dedi olabildiğince, dayanmaya çalışıyorum, akşam uyku iyi gelmişti, şimdi de biraz iyi gibi oldum çok şükür.günaydın canım geçmiş olsun niye hap almıyorsun hamilelikte kullanılan ağrı kesiciler var biliyorsundur onlardan kullansana
Günaydın canım Allah kolaylık versin. Bende bu hamilelik sebebiyle baş ağrısını yoğun yaşayanlardanım maalesef işte bunun için yapabileceğin hiç birşey yok. Sadece uykuya ihtiyacımız var. Arkadaşın bi tanesi sana cevap olarak ağrı kesici iç diye yazmış ama ben ne kadar kötü olursam olayım ağrı kesici içmiyorum açıkçası tavsiyede etmiyorum. Elinden geldiğince dayanmaya çalış çok zor bende yaşıyorum ama yapacak bişeyimiz yok maalesef.
bana önceki hamileliğimde doktorum 4 saatte bir içebilirsin demişti 4 saatte bir içmiyorum ama çok ağrıdığı zaman alıyorum zararı olacağınıda düşünmüyorum herkesin kendi tercihi tabiki..
Canım doktor hap alma dedi olabildiğince, dayanmaya çalışıyorum, akşam uyku iyi gelmişti, şimdi de biraz iyi gibi oldum çok şükür.
Evet kullanmak istemiyorum hapları. Zaten şu an çantamda olmadığı için öyle bi şansım yok. Ben de kendi kendimi okudum aklıma ne dua geldiyse, biraz iyiyim çok şükür. Kötü olursam izin alıp gideyim diye düşündüm
kızlar benim aklıma bişey takıldı..
hamilelikte en fazla kaç kg. ağırlık kaldırabiliriz. dr. bişey dedi mi size?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?