2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar yarın şu testleri yaptırmaya gidiyorum..
hba1c
toxolgG.lgm
rubellolgG.lgm
b12
folik asit
Aptt

sizce bunlar gereklimi?
yaşadığım yerin devlet hast.bu testler yapılmıyo 150km uzağa gidicem yaptırmak için.başka hastane de yok

Kiss o kadar uzakmi alt tarfi test ustelik Allah korusun bisi olsa birine ameliyat digum fln o zaman napiyor bu hastaneler, sen nerde yasiyorsun?

Ayrica kim istedi bu testleri doktorun mu ?

Kiss o kadar uzakmi alt tarfi test ustelik Allah korusun bisi olsa birine ameliyat digum fln o zaman napiyor bu hastaneler, sen nerde yasiyorsun?

Ayrica kim istedi bu testleri doktorun mu ?

muğla datça da yaşıyorum malesef.sadece 1-2 tane uzman doktor var burda başka yok.hastane de 1 tane.kadın doğumcu var ama cok yeni tecrübesiz doğum yaptıramam demiş bi arkadaşın eşine düşün artık.ben marmaris devlet hastanesine gidiyorum normalde ama orda da bunların 2 tanesi yapılıyomuş bugün aradım sordum.muğla ya gidicem mecburen.bu testleri izmir e gitmiştim ordaki özel bi yerdeki dr verdi.

Allahim memleketin haline bak biri ayvalikta biri Datcada doktor yopk gidicek, dogudakiler napsin.. Kizlar Allah size sabir versin uzun yol yinede surekli git gel dikkat edin kendinize Allah yardimciniz olsun.. Canim benim hamilelik daha yeni bir kere gittim kontrole ikincisi kismetse persembeye yani testlerle pek bir bilgim yok neden verilir gereklimi ne icin..

Kızlar sizlere birşey soracam benm göğüs başlarımda çatlaklar başladıÇok erken değil mi henüz bunlar için..Bugün bepanten sürdüm görünce..Var mı sizlerde de böyle durumlar?

canm bende ayvalıktayım güya ülkenin en batısı ama çektiğimiz sıkıntılara bak

canm bende ayvalıktayım güya ülkenin en batısı ama çektiğimiz sıkıntılara bak

evet çok zor işimiz.Allah kolaylık verir inşallah.burdaki hastanede en basit tiroid hormonlarına bile bakılamıyo..ben hamilelik öncesi
3 ayda bir mecburi baktırdığım için marmarise gidiyodum bunun için

benimde pek bilgim yok testlerle ilgili aslında benimde hamileliğim yeni ama ben 3 ayrı doktora muayene oldum.erken gittim dr a erken öğrendim hamile olduğumu.geçen sene mol gebelik geçirince insan daha temkinli oluyo bütün testleri de yaptırcam içim rahat etsin diye inşallah aynı şeyi yaşamam..

Arkadaslar bugun toplam iki kez tuvalete ciktim. Biri gunduz biri de aksam. Ama aksam sildigimde cok hafif yani belli belirsiz kan lekesi gordum ama bir kere sadece defalarca sildim ama bir sey yok. Sizce normal mi ya cok korktum son gunlerde keyfim de yerinde de değil biliyorsunuz kötüyüm cok yardim lutfen ne yapayim ben simdi

pregestan yada crinone jel kullanıyomusun yada iğne?

Kizlar 9. haftam bitti 10. Haftanın içindeyim ama karnım ağrıdı bugun ne olur söyleyin normal mı karin agrisi sizlerde de oldu mu?
canım sende kendimi görüyorum yaaa bnm ikinci gebeliğim ve ilk tede 9ay boyunca kasık ağrısı yaşadım sanırım buda öyle sanki regl olcakmışım gibi oluyo ama normal inş bazı hamişler böyle geçiriyor regl sancısı gibi olmasada sürekli bi hafif ağrı var içini ferah tut inş

Kızlar sizlere birşey soracam benm göğüs başlarımda çatlaklar başladıÇok erken değil mi henüz bunlar için..Bugün bepanten sürdüm görünce..Var mı sizlerde de böyle durumlar?

mutlaka sür cnm madem farkettin bendede öyle ve unutuyorum sürmeyi
oğlumu emzirirken okadar çok çektimki o çatlaklardan aklında olsun bak bide bi jel tarifi verii,m en azından kimyasal değil onu dene şimdiden tedbir almak kesinlikle daha ii yinede doktoruna söle tabi tarif kızlar mutlaka bi yere not alın Allahım ogünleri gösterirse yine yazarım inş emzirme dönemi çatlak olunca sezeryan sancısından bile zor gelmişti bana ama bebişim için dayandım 2 yıl emdi şükür tabi çatlaklar Allahtan kısa sürdü

ayva çekirdeğini bi kaseye al bikaç tane çekirdek üzerine hani şu yüzde yüz gülsuları varya ondan dök biraz o jöle kıvamına geliyor onu sür rahatlatır inş

O saydiklarinizi burda okudum sadece ne ise yaradiklarini bile bilmem.
Yani kan demeye bile sahit lazim ama icime kurt düştü... cumartesiyi beklesem diyorum doktor icin tekrarllarsa tabi hemen giderim doktora
Siz ne dersiniz

Yani kan demeye bile sahit lazim ama icime kurt düştü... cumartesiyi beklesem diyorum doktor icin tekrarllarsa tabi hemen giderim doktora
Siz ne dersiniz

benimde kan değilde kahverengi renkli akıntım olmuştu dr a söyledim jel ve iğne verdi geçti çok şükür ama hala kullanıyorum.doktoruna bir sor istersen derim ben

Siz ne dersiniz

cnm biz ne desekte en rahat doktoruna sorarsan yada bebişini ultrasonda görünce olursun biz her zaman dua delim içimizi ferah tutalım ama aklında kalmasın git gör bebişini

benimde kan değilde kahverengi renkli akıntım olmuştu dr a söyledim jel ve iğne verdi geçti çok şükür ama hala kullanıyorum.doktoruna bir sor istersen derim ben

Ay yok akinti falan degil cok azdi yani var mi yok mu anlasilmiyor. Akinti ile birlikteydi... dua edin lütfen

Siz ne dersiniz

canım tuvalete gittim demişsin büyük tuvaletse eğer kabızlık gibi sorununda varsa eğer hemoroid de olabilir illa dışarda olacak diyede bir şey içerdede olabiliyo. çok kırmızı olur onun kanaması biraz zorladıysan o olabilir takip et bakalım ama endişelenme tekrar olursa doktora gözükmende fayda var

canım telaş yapma kılcal damar çatlaması olabiliyor rahim büyüdüğü için ama sen yine de tedbirli ol yat dinlen mümkün oldukça eğer artarsa doktora git..

canık bepanten pek işe yaramaz eğer çatlamalar başlamışsa çatlak kremi kullan zaten ilk aylardan kullanılırsa daha etkiliymiş.benim kardeşim eczacı ona sordum bana lierac diye bir krem önerdi hamilelikte hem bebeğe zarar vermiyo hem anneye dedi

Ins. canim Allah saglikli gebelik saglikli bebis nasip eder ins..

yavrumu kaybettiimmm...kalbi durmus bugun kurtaj olmam gerekiyormus bana dua edin....allahım sizin bebislerinizi saglıkla kucagınıza almanıza nasip etsin insaalllaaahhhh...cookkkk uzgunummmmm

Siz ne dersiniz

lutfen bekleme hemen giyt cunku benimkide oyle oldu dun aksam kan demeye bin sahit lazım nolursun bekleme ve git umarım seninki gayet saglıklıdır...benim sikayetlerim istahım yoktu ve kasık agrısı sag kasıktan sag bacagıma agrı iniyodu saglıklı olsunlarda dr gidin ihmal etmeeyin lutffeenn umarım hersey yolunda ve guzeldir seni korkutmak icin yazmıyorum sakın yalnıs anlama sadece senin ve minisinin iyiligini istedigim icin diyorum bir an once dr git ve guzel haberlerini alalım buradan insaalllaahh...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…