Günaydın arkadaşlar
sormayın ya hafta içleri böyle oluyor malesef erken kalkayım diyorum ama yatağa yapışıyorum sanki hafta içi akşam gidiyorum dersaneye ama haftasonları sabah 7de kalkmak zorundayı işte o bana zulüm geliyor bu hamilelik çok uyku yapıyor çok
günaydın catycim ece nur'a mı karar verdin kızın için
senden cesaret aldım bende şimdi gidiyorumm yiyipte geliyim mamamı oğlummm acıktııı
gunaydın kızlar ben hıç kahvaltaı yapmayanlardanım daha dogrusu yapamayanlardayım ne olcak benım halım hıç iştahım yok şu saat oldu halen acıkmadım ee zorlayayım dıyorum olmuyorkı iştahım yok yıyemıyorum hergun böyle keklerle krakerle geçiştiriyorum o da zorla off böylede olmazkı saglıksız beslenıyorum ama olmuyo yıyemıyorumm
Olmuş mu?Fikrim değişmezse Ece Nur olacak inşallah,eşimle bu ikiliyi çok sevdik,akşam birden karar verdik ama ailemiz henüz bilmiyorlar eminim seveceklerdir
ayen ben biraz tersim o konuda ama daha avntajlı daha çok uyuyorum darısı başınıza çünkü hamilelikte uyku amma kıymete biniyormuş yaa şimdi daha iyi anlıyorumbiz hafta sonları uyuyoruz sende hafta içi iyi senin daha fazla günün var uyumaya :) dün akşam misafirliğe giittik ayakta uyuyodum ben :) sanırsınkı önceki gece hiç uyumamışım beşik sallamışım :) o günlerde gelecek inşallahhh
aa olmaz ama kek kraker atıştıracağına o arada peynir ekmek atıştırgunaydın kızlar ben hıç kahvaltaı yapmayanlardanım daha dogrusu yapamayanlardayım ne olcak benım halım hıç iştahım yok şu saat oldu halen acıkmadım ee zorlayayım dıyorum olmuyorkı iştahım yok yıyemıyorum hergun böyle keklerle krakerle geçiştiriyorum o da zorla off böylede olmazkı saglıksız beslenıyorum ama olmuyo yıyemıyorumm
Olmuş mu?Fikrim değişmezse Ece Nur olacak inşallah,eşimle bu ikiliyi çok sevdik,akşam birden karar verdik ama ailemiz henüz bilmiyorlar eminim seveceklerdir
bebiş uyandırmıo mu? bizimki uyandırıo valla beni.
bide geceleri uyanmaya başladım artık tuvalet için hiç kalmazdım iki gündür uyuduktan 4 saat snra kaldırıo bni:)
evet bılıyorum kahavaltıyı ıllakı yamam gerektıgının ahh bıde acıksam ben bı ınsan bu kadarmı açlıga dayanabılır benım yerımde kım olsaydı şimdiye dek hastenelık olmuştu
Günaydın arkadaşlar
Belli olur canım,inaşallah güzel anlamlı bir isim koyarsınoh ne güzel isim belli bizim daha ismi yok oğluşumun
Aminnn canım inşallah..Hepimizin bebekleri inşallah..ayen ben biraz tersim o konuda ama daha avntajlı daha çok uyuyorum darısı başınıza çünkü hamilelikte uyku amma kıymete biniyormuş yaa şimdi daha iyi anlıyorum
aa olmaz ama kek kraker atıştıracağına o arada peynir ekmek atıştırdaha iyi bir de belki başkası hazırlarsa yersin varsa öylebir imkan onu dene...hem sen nasıl acıkmıyorsun ya ben en geç üç saatte bir acıkıyorum malesef
çok güzel olmuş bahtı da ismi gibi güzel aydınlık olsun canım
Çok kişiye söylemeyiz zaten canım,bizim yakın aile sadece..catycim sana nacizane bir tavsiye bulduğunuz ismi yakınlarınıza söylemeyin bebek doğunca öğrensinler sonra akrabalardan biri sende daha önce doğum yaparsa hooop çalıyorlar senin bulduğun ismi başımıza geldi ordan biliyorum ben akrabalara söylemicem bulduğum ismi çevremde benden önce doğum yapacak çok kişi var çünkü
canım bence bu durumu doktorunla paylaş sen de hiç kilo almamışsındır eminim bu kadar iştahsızlıkla peki kahvaltı harici öğünleri yiyor musun
gunaydın kızlar ben hıç kahvaltaı yapmayanlardanım daha dogrusu yapamayanlardayım ne olcak benım halım hıç iştahım yok şu saat oldu halen acıkmadım ee zorlayayım dıyorum olmuyorkı iştahım yok yıyemıyorum hergun böyle keklerle krakerle geçiştiriyorum o da zorla off böylede olmazkı saglıksız beslenıyorum ama olmuyo yıyemıyorumm
ben öğle yemeğinde evime gidiyorum vakit kalırsada bi beş on dk ayaklarımı uzatıp dinleniyorumm ohh :) zaten öğlene fazla iştah kalmıyo saat 11 gibi acıkıp puaca yiyorum burda :) oğluşum çok zamansız acıkıyo :)
günaydın güzel anneler kzıım iyice belli etmeye başladı kendini evliliğimiz dahada renklendi
oh ne güzel isim belli bizim daha ismi yok oğluşumun
catycim sana nacizane bir tavsiye bulduğunuz ismi yakınlarınıza söylemeyin bebek doğunca öğrensinler sonra akrabalardan biri sende daha önce doğum yaparsa hooop çalıyorlar senin bulduğun ismi başımıza geldi ordan biliyorum ben akrabalara söylemicem bulduğum ismi çevremde benden önce doğum yapacak çok kişi var çünkü
yok canım daha hissetmiyom ben bebişi, bi kez oldu ondada anlayamadım tam bibişmiydi başka bişimiydi, vala benim geceler o bakımdan biraz kabus en az 2 kez kalkıyorum wc ye, su içiyorum bol bol sorasıda böle oluyo işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?