2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

biz hafta sonları uyuyoruz sende hafta içi iyi senin daha fazla günün var uyumaya :) dün akşam misafirliğe giittik ayakta uyuyodum ben :) sanırsınkı önceki gece hiç uyumamışım beşik sallamışım :) o günlerde gelecek inşallahhh

gunaydın kızlar ben hıç kahvaltaı yapmayanlardanım daha dogrusu yapamayanlardayım ne olcak benım halım hıç iştahım yok şu saat oldu halen acıkmadım ee zorlayayım dıyorum olmuyorkı iştahım yok yıyemıyorum hergun böyle keklerle krakerle geçiştiriyorum o da zorla off böylede olmazkı saglıksız beslenıyorum ama olmuyo yıyemıyorumm

senden cesaret aldım bende şimdi gidiyorumm yiyipte geliyim mamamı oğlummm acıktııı

ben öğle yemeğinde evime gidiyorum vakit kalırsada bi beş on dk ayaklarımı uzatıp dinleniyorumm ohh :) zaten öğlene fazla iştah kalmıyo saat 11 gibi acıkıp puaca yiyorum burda :) oğluşum çok zamansız acıkıyo :)

Günaydın canım,kahvaltını muhakkak yapman gerektiğini sen de biliyorsun ve yapmalısın da..En azından sevdiğin şeyleri yemeye çalış,omlet,domates salatalık falan gibi..Haşlanmış yumurtayı gün aşırı yememiz gerek mesela..Ben de kahvaltımı güzel yapıyorum öğle yemeği yiyemiyorum zaten geç yapıyorum biraz..sabah eşim işe giderken 2 hurma ve süt veriyor birkaç saat tok tutuyor beni sonra kahvaltı..

günaydın güzel anneler kzıım iyice belli etmeye başladı kendini evliliğimiz dahada renklendi

ayen ben biraz tersim o konuda ama daha avntajlı daha çok uyuyorum darısı başınıza çünkü hamilelikte uyku amma kıymete biniyormuş yaa şimdi daha iyi anlıyorum
aa olmaz ama kek kraker atıştıracağına o arada peynir ekmek atıştır daha iyi bir de belki başkası hazırlarsa yersin varsa öylebir imkan onu dene...hem sen nasıl acıkmıyorsun ya ben en geç üç saatte bir acıkıyorum malesef
Olmuş mu?Fikrim değişmezse Ece Nur olacak inşallah,eşimle bu ikiliyi çok sevdik,akşam birden karar verdik ama ailemiz henüz bilmiyorlar eminim seveceklerdir

çok güzel olmuş bahtı da ismi gibi güzel aydınlık olsun canım

catycim sana nacizane bir tavsiye bulduğunuz ismi yakınlarınıza söylemeyin bebek doğunca öğrensinler sonra akrabalardan biri sende daha önce doğum yaparsa hooop çalıyorlar senin bulduğun ismi başımıza geldi ordan biliyorum ben akrabalara söylemicem bulduğum ismi çevremde benden önce doğum yapacak çok kişi var çünkü

bebiş uyandırmıo mu? bizimki uyandırıo valla beni.
bide geceleri uyanmaya başladım artık tuvalet için hiç kalmazdım iki gündür uyuduktan 4 saat snra kaldırıo bni:)

yok canım daha hissetmiyom ben bebişi, bi kez oldu ondada anlayamadım tam bibişmiydi başka bişimiydi, vala benim geceler o bakımdan biraz kabus en az 2 kez kalkıyorum wc ye, su içiyorum bol bol sorasıda böle oluyo işte

evet bılıyorum kahavaltıyı ıllakı yamam gerektıgının ahh bıde acıksam ben bı ınsan bu kadarmı açlıga dayanabılır benım yerımde kım olsaydı şimdiye dek hastenelık olmuştu

Nickink8
SAT: 06.01.2013
Yas: 29
İlk bebek
TDT:14.10.2013
İsim belli degil

Son düzenleme:
evet bılıyorum kahavaltıyı ıllakı yamam gerektıgının ahh bıde acıksam ben bı ınsan bu kadarmı açlıga dayanabılır benım yerımde kım olsaydı şimdiye dek hastenelık olmuştu

canım bence bu durumu doktorunla paylaş sen de hiç kilo almamışsındır eminim bu kadar iştahsızlıkla peki kahvaltı harici öğünleri yiyor musun

oh ne güzel isim belli bizim daha ismi yok oğluşumun
Belli olur canım,inaşallah güzel anlamlı bir isim koyarsın
Aminnn canım inşallah..Hepimizin bebekleri inşallah..
Çok kişiye söylemeyiz zaten canım,bizim yakın aile sadece..

canım bence bu durumu doktorunla paylaş sen de hiç kilo almamışsındır eminim bu kadar iştahsızlıkla peki kahvaltı harici öğünleri yiyor musun

kılo almadım dedıgım gını kraker falan sadece yıyorum o da zorla bebek olmasaydı onu bıle yemezdım sadece akşam yemegı eşim geldıgınde yıyorum ama tıka basa değil bi porsıyon yemek bazende yarım ya nıye iştahsızımkı canım hıç bışey çekmıyo ekmek hıç kullanmam zaten

ay canım benim yaa olmaz öle en azından bir yumurta, bir bardak süt yada mevye suyu, domates peynir bişiler ye, kek kraker hiç yararı yok ne vitamini var ne besin değeri olmazzzzz sevdiğin şeyleri yemeye çalış peynir ekmek bile yesen kalsiyum ve protein yani, olmadı kahvaltılık gevreklerden ye sütlü bi şekilde, bul bi yolunu en önemlisi kahvaltı çünkü azda olsa ye bişiler canımcım

oh en iyisini yapıyosun, öyle bi imkanın varsa zaten yap tabiki, yarasın sana ve bebişe

günaydın güzel anneler kzıım iyice belli etmeye başladı kendini evliliğimiz dahada renklendi

aynen yaa, kocam diyoki sana bi daha aşık oldum ben, çok hoşuma gidiyo bu benim, sürekli gelip gelip yanıma aşkım ne güzel oldun, aşkım sana çok yakıştı deyip göbüşümü seviyo, bende tabiki mestttt

oh ne güzel isim belli bizim daha ismi yok oğluşumun

ya bizimde yok, ne koycaz, çok önemli bu isim olayı, çoğumuz erkek bebiş bekliyoz yavaştan beğendiklerimizi sıralasak mı napsak?

katılıyorum sonuna kadar, benimde çevremde oldu bu ben bitek kendi aileme anneme, babama sölicem başka kimseye yok vala, hemen duyup koyarlar, şimdi bile isim düşünürken onda bu isim var bunda bu var deyip eliyoruz biz

bn geceleri ilacımı içip yatıom tabi suyla içtiğim için demekki o hemen kaldırtıo :)
inş. en kısa zamanda hissedersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…