2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım senin bebişin kızmı nazlı olur kızlar yavaş yavaş harektlenir belki :)

canım senin bebişin kızmı nazlı olur kızlar yavaş yavaş harektlenir belki :)

hahah dimi insan öle sanıyo bi an, ama yok canım bizimki rahat bir erkek olacak, daha buradan belli babasıda rahat ona çekicek sanırım, her ultrasona girdiğimizde bizimki kolları kafa altına almış, bacaklar bağdaş hep yatar pozisyonda, hiçmi değişmez o poz, hep aynı yayılma modunda o yüzden bizimki biraz geç hissettircek galba bana, ya bide diyorumki iş yerimde genelde koşturmaca halindeyim arada oluyoda ben mi hissetmiyorum, sora eve gidince yine bi telaş alıyo, sabahtan bıraktığımız dağınıklığı topluyorum, varsa çamaşır falan onları atıyorum makineye vs. yada kendimle ilgileniyom oje moje-yarın giyilcekleri hazırla falan 10 a kadar bi koşturmacada evde oluyo sorada fosur fosur uyuyom, ben bi yatıp dinlim şu keratayı, yapıoda benmi hissetmiyom

bilmiyorum ki:S bir görüştüğümde sorarım. 5 aya kadar oraya gtmş duymuş doğum parasını şimdi özeele gidiomuş.

ben daha yeni başladım araştırmaya gerçi ama dedigim gibi en fazla 1500 duydum ama fazla 3000

Son düzenleme:

isine yarar insallah canim :) biz her gecen türke soruyoduk bide, nerelere gidebilecegimizi, cok yardimlari oldu sagolsunlar :) sende türklere benzettiklerini yakala birakma hahaha
öyle cnm ya, ben avusturyadayim buranin havasi günlük güneslik ama almanya biraz yagmurlu geciyomus, akrabalardan biliyorum. sen yanina mutlaka bi mevsimlik ceket al, onun disinda hirka, corap, semsiye flnda al.. hic güven olmaz almanyanin havasina, dedigin gibi yazin bile dondugumuz oluyo buralarda..
biz eylülde gitmistik cnm, iyiydi. 18lerdeydi bizim gittimizdede, arada yagmur atmasaydi daha iyi olurdu ama sen tedarikli ol, semsiyeni götür derim. hahah ah su kocisler, napsinlar ama onlarda bizleri düsünüyolar :)

bn genelede oturunca hissediyorum zaten ayaktayken çok nadir. sen brz otur yat dinlen uzan bak neler yapıo:)
bide zaten ayaktayken yürürken falan bebeğe ninni etkisi yapıomuş genelde uyuyolarmış:)

Son düzenleme:
özele demişim devlete gidiomuş artık düzeltiyim.
sorayım tam olarak nerde oturduğunu sennde bildiğin varsa tavsiye ederiz kızçeye:)

canım bende karar verince yazarım sana .devlet olarakta etlik dogumevini çok önerdiler hacettepe dediler hatta bi kaç kişi büyük dogum bile dedi banaki gitttim bi kaç kere memnun kalmadım ordan. ama ben özelde yaptırmak istiyorum kısmetse

haziranda doğumu varmış kısmetse ozamana kadar karar verirsen haber ver söliyim bnde ona. çünkü devlette ayrı oda istemiş 250 lira fark istemişler. biraz daha katar üstüne özelde yapar.

benim oğlanda gecen gittiğimzde bağdaş kurmuştu pek bi rahatlar sorma :)bende calışıyorum ama masa başında oturuyorken arada hissediyorum kıpırtılar. gerçi benim işim o kadar yoğun değil fazla sesten bende cok nadır hıssedıyom zaten. sırt üstü yat elini koy dinle bakalım hareketini hissedersin bence.evde olunca sesiz ortamda cok dinliyorum ben.

kızlar çok bunaldım ben bugün. İçimde çok sıkıntı var. KArnım da çok gergin. Çok mutsuzum yaa hiç keyfim yok

haziranda doğumu varmış kısmetse ozamana kadar karar verirsen haber ver söliyim bnde ona. çünkü devlette ayrı oda istemiş 250 lira fark istemişler. biraz daha katar üstüne özelde yapar.

tmm canım inşallah erken karar veririm ama genelde devletlerin özel odaları iyi oluyo ister istemez daha çok ilgi gösteriyolar parasını verdigin için

Selam kızlar. Bebişleriniz iyidir inşallah. İlk doktor bebişimize erkek dedi ikincisi ise kız dedi Hangisi yanılıyor çok merak edıyorum ama galıba kordon bagını pipi sandı Sağlıklı olsunda hıc farketmez ama kafam karıstı cok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…