özelin biri 3 000 lira istemiş ankara da. orada fiyatlar ölemi gerçektende:S
yok canım daha hissetmiyom ben bebişi, bi kez oldu ondada anlayamadım tam bibişmiydi başka bişimiydi, vala benim geceler o bakımdan biraz kabus en az 2 kez kalkıyorum wc ye, su içiyorum bol bol sorasıda böle oluyo işte
3000liramı bende araştırıyorum özel hastane ama öle bi fiyat duymadım daha 1500 duydum en çok hangi hastaneymiş o :s
sadece ankara da değilki istanbulda özel ve kaliteli isim yapmış hastanelerde de bu fiyatlar var
canım senin bebişin kızmı nazlı olur kızlar yavaş yavaş harektlenir belki :)
istanbulda olması normal ankarada olması bana tuhaf geldi. istanbulda 10.000 e bile var doğum:)
bilmiyorum ki:S bir görüştüğümde sorarım. 5 aya kadar oraya gtmş duymuş doğum parasını şimdi özeele gidiomuş.
ne biliyim ankara küçük bi yer değil ki
canım çok sağol, süpersin ya, netten baktım gezilmesi gereken yerlere falan ama seninki daha net olmuş en azından bunları yapmadan gelmiyim ben hehehavadan yana pek umutlu değilim bakalım, sen 2 sene önce hangi ayda gitmiştin acep, ona göre hava tahmininde buluncam hahaha, accuweatherdan baktım istanbul kadar olmasada 18 derecelerde falan oda üşütmez işallah bizi, çok kalın eşya almak istemiyorum yanıma çünkü bi ceket alcam okadar ( tabi koca izin verirse hep ince giyiniyon diye sürekli fırça kayıyo bana ) ama avrupanın mayıs ayı biraz soğuk oluor, birçok yere gittim, haziranda gittiğim yerlerde oldu donmuştuk resmen bakalım artık kısmet
ben daha yeni başladım araştırmaya gerçi ama dedigim gibi en fazla 1500 duydum ama fazla 3000
hahah dimi insan öle sanıyo bi an, ama yok canım bizimki rahat bir erkek olacak, daha buradan bellibabasıda rahat ona çekicek sanırım, her ultrasona girdiğimizde bizimki kolları kafa altına almış, bacaklar bağdaş hep yatar pozisyonda, hiçmi değişmez o poz, hep aynı yayılma modunda o yüzden bizimki biraz geç hissettircek galba bana, ya bide diyorumki iş yerimde genelde koşturmaca halindeyim arada oluyoda ben mi hissetmiyorum, sora eve gidince yine bi telaş alıyo, sabahtan bıraktığımız dağınıklığı topluyorum, varsa çamaşır falan onları atıyorum makineye vs. yada kendimle ilgileniyom oje moje-yarın giyilcekleri hazırla falan 10 a kadar bi koşturmacada evde oluyo sorada fosur fosur uyuyom, ben bi yatıp dinlim şu keratayı, yapıoda benmi hissetmiyom
özele demişim devlete gidiomuş artık düzeltiyim.
sorayım tam olarak nerde oturduğunu sennde bildiğin varsa tavsiye ederiz kızçeye:)
ne biliyim ankara küçük bi yer değil ki
canım bende karar verince yazarım sana .devlet olarakta etlik dogumevini çok önerdiler hacettepe dediler hatta bi kaç kişi büyük dogum bile dedi banaki gitttim bi kaç kere memnun kalmadım ordan. ama ben özelde yaptırmak istiyorum kısmetse
hahah dimi insan öle sanıyo bi an, ama yok canım bizimki rahat bir erkek olacak, daha buradan bellibabasıda rahat ona çekicek sanırım, her ultrasona girdiğimizde bizimki kolları kafa altına almış, bacaklar bağdaş hep yatar pozisyonda, hiçmi değişmez o poz, hep aynı yayılma modunda o yüzden bizimki biraz geç hissettircek galba bana, ya bide diyorumki iş yerimde genelde koşturmaca halindeyim arada oluyoda ben mi hissetmiyorum, sora eve gidince yine bi telaş alıyo, sabahtan bıraktığımız dağınıklığı topluyorum, varsa çamaşır falan onları atıyorum makineye vs. yada kendimle ilgileniyom oje moje-yarın giyilcekleri hazırla falan 10 a kadar bi koşturmacada evde oluyo sorada fosur fosur uyuyom, ben bi yatıp dinlim şu keratayı, yapıoda benmi hissetmiyom
tabikide küçük bir yer değilde ne bilim biz alışmışız herşeyin pahalısını istanbulumuzda o yüzden şaşırdım.
haziranda doğumu varmış kısmetse ozamana kadar karar verirsen haber ver söliyim bnde ona. çünkü devlette ayrı oda istemiş 250 lira fark istemişler. biraz daha katar üstüne özelde yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?