- 7 Temmuz 2011
- 6.225
- 129
- 173
- 34
geçmiş olsun canm umarım cabuk toparlanırsın...canlarım nasılsınız ben 2 gündür mide bulantısından hastanedeyim yeni çıktım....bulantım çoktu ama çok şükür geçti....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmiş olsun canm umarım cabuk toparlanırsın...canlarım nasılsınız ben 2 gündür mide bulantısından hastanedeyim yeni çıktım....bulantım çoktu ama çok şükür geçti....
bacaklarim agriyo kizlar ya![]()
canlarım nasılsınız ben 2 gündür mide bulantısından hastanedeyim yeni çıktım....bulantım çoktu ama çok şükür geçti....
mrb junıorummm benimkilerde araa ara ağrıyo canımm..mide bulantın başladı mı???inş başlamaz
canlarım nasılsınız ben 2 gündür mide bulantısından hastanedeyim yeni çıktım....bulantım çoktu ama çok şükür geçti....
canim hosgeldin gecmis olsunn
ben iyiyim tatlim henuz hic bi seyim yok kasik agrilarim disinda![]()
geçmiş olsun canm umarım cabuk toparlanırsın...
oh oh maşallah maşallah böle devam etsin hep:))
hosgeldin papooommmmyok tatlimm baslamadiii henuz nasil gidiyo senin ?
![]()
canımm çookk geçmiş olsun bende gunde 4 kez falan çıkarıyordum ama bu 2 gündür 1 e düştüü çok zorr yaa bi de surekli bulanıyor olması..serum mu verdiler sna
inş başlamaz kuzucumm..ben iki gündür sadece sabahları çıkarıyorumm..ama mide bulantısı hep var bazen yavaş bazen çokk ole geçiyo ama zorr yaa mide bulantısı.ben daha şimdden 2 kilo verdım..bulantı hapının hiç faydası yok yutmuyorum bende boşuna bebişe gitmesin diyee
canımm çookk geçmiş olsun bende gunde 4 kez falan çıkarıyordum ama bu 2 gündür 1 e düştüü çok zorr yaa bi de surekli bulanıyor olması..serum mu verdiler sna
insallah canimmm cok sagol![]()
Slm anneler nasılsınız? Dün ben bebişin kesesini gördümBirşey soracam arkadaşlar aradınızda kan pırtılaşması nedeniyle karnından iyne vurulan varmı ?
![]()
insallah baslamaz
cok kotu ya kraker fln dami fayda etmiyo :26:
evet cnm serum verdiler dünden beri 8 tane,ben günde 10 kere çıkarıyodum ne yesem...
yok canim ne korkucam o benden korksunn
insallahh canimm yaaa senin kalp atislari icin tarih verdimi:26:
Kizlar ben cikiyorum yarin ilk dr kontrolumuz var gelir gelmez yazarim sizlere benim icin dua edin kendinize iyi bakin![]()