• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
canlarım nasılsınız ben 2 gündür mide bulantısından hastanedeyim yeni çıktım....bulantım çoktu ama çok şükür geçti....

canim hosgeldin gecmis olsunn :16:

ben iyiyim tatlim henuz hic bi seyim yok kasik agrilarim disinda :27:

canlarım nasılsınız ben 2 gündür mide bulantısından hastanedeyim yeni çıktım....bulantım çoktu ama çok şükür geçti....

canımm çookk geçmiş olsun bende gunde 4 kez falan çıkarıyordum ama bu 2 gündür 1 e düştüü çok zorr yaa bi de surekli bulanıyor olması..serum mu verdiler sna

hosgeldin papooommmm :54: yok tatlimm baslamadiii henuz nasil gidiyo senin ?:27:

inş başlamaz kuzucumm..ben iki gündür sadece sabahları çıkarıyorumm..ama mide bulantısı hep var bazen yavaş bazen çokk ole geçiyo ama zorr yaa mide bulantısı.ben daha şimdden 2 kilo verdım..bulantı hapının hiç faydası yok yutmuyorum bende boşuna bebişe gitmesin diyee

inş başlamaz kuzucumm..ben iki gündür sadece sabahları çıkarıyorumm..ama mide bulantısı hep var bazen yavaş bazen çokk ole geçiyo ama zorr yaa mide bulantısı.ben daha şimdden 2 kilo verdım..bulantı hapının hiç faydası yok yutmuyorum bende boşuna bebişe gitmesin diyee

insallah baslamaz :ssz:

cok kotu ya kraker fln dami fayda etmiyo :26:

Kızlar ya benim geç döllenme olmuştu 2hafta geriden geliyordu ama şimdi o açığı kapatmış hemen hemen Eylül 18 Allah izin verirse dogum tarihim yani Eylül annesi olacakmış gibi gözüküyorum :)

Kizlar ben cikiyorum yarin ilk dr kontrolumuz var gelir gelmez yazarim sizlere benim icin dua edin kendinize iyi bakin :54:

yok canim ne korkucam o benden korksunn :27:

insallahh canimm yaaa senin kalp atislari icin tarih verdimi:26:

evet canim iki hafta sonrasina 28subata randevu alin dedi ama o gune degilde biz 1marta aldik Allahtan hayirlisi artik :)

selam kızlar..
çok fena gribim..boğazlarım çok ağrıyor..oğlumdan da uzak durmaya çalışıorum ona da bulaştırmıyim diye ama nerdeeee..anneee uff ufff deyip öpüyor kuzum..sizler nasılsınız bakalım..

Back
X